Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kosmetiikkalomalle, suuntana Utsjoki

Eilisen kuva-”arvoituksen” vastaus:

      OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä ei kuulu joukkoon. :)

Lushilla oltiin äkätty, että olen alkanut kirjoittaa heidän tuotteistaan, ja minulle haluttiin lähettää paketillinen uutuustuotteita. Aika herkullisen näköinen ja sanoisinko hyvin karkkipäivämäinen laatikko. :)

(Tämä muuten ei lemua lainkaan niin paljon kuin oma kesäkuinen tilaukseni – ilmeisesti Godiva-saippua kuuluu Lushin kaikkein voimakkaimmin haiseviin tuotteisiin…. Ja se sitten piti mennä valitsemaan, d’ough!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kuitenkaan ehdi tutustua paketin sisältöön ihan heti, sillä….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…minua kutsuu Utsjoki. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Auto suuntaa tänään Lappiin ja seuraava viikko vietetään Kevon luonnonpuiston maisemissa.

Eilinen päivä pakkausrumbineen oli taas voimakkaasyi ruokapolitiikan sävyttämä…. Miehen nakatessa ostoskärryyn kevyitä pussiruokiaan minun  korini täyttyi tomaattimurskasta, tonnikalasta ja Koskenlaskijasta. Jotain olen kuitenkin oppinut eikä ihan niin suurta säkillistä enää lähde ruokaa mukaan kuin kaksi vuotta sitten Kilpisjärvellä. (Linkin takana muuten yleisesti juttua karppaajan retkiruoasta, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan).

.

Mutta jos vielä muutama kosmetiikka-namikuva…. Samaan aikaan Lushin kanssa sain myös toisen herkkulähetyksen, tämä Biodellyltä. Onpas houkuttavia juttuja, mutta koko heinäkuu menee sen verran tiiviisti reissailun merkeissä että en ehdi tutustumaan paketteihin ennen elokuuta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luonnollinen luomivärin pohjustaja…. Ehdottoman kiinnostavaa…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Entäs nämä söpöläiset? :)

Mutta joo, nyt lomalle kosmetiikan testailusta, elokuussa nähdään, paketit! :)

Barras

Olen ajastanut Kevon reissun ajaksi postauksia, mutta ajattelin lomailla netistäkin joten julkaisen kommenttejanne ja vastailen niihin sitten kun olen taas ”sivistyksen” parissa ensi viikonloppuna.

Kommentit (10)

 1. MS

  Ihania herkkuja oot saanut! Tuo Benecosin pohjustaja on juuri nyt mulla testissä, ja on kyllä paras luonnonkosmetiikan luomivärinpohjustaja, jota olen kokeillut! Toimii! Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä olet siitä mieltä. Heinäkuun aikana tuote tulee vilahtamaan myös mun blogissa :)

  Ihanaa lomaa! :)

 2. Veppe

  Mä luulen että joku Suomen Lushilla lukee Karkkipäivää ihan omaksi huvikseen(kin). Naureskelin sille silloin kun valitin kommentissa, ettei geraniumia osata koskaan kääntää pelargoniksi jne, ja heti sen jälkeen oli Lushin sivuilla tuotekuvauksessa muuttunut geranium pelargoniksi. Tai näin ainakin muistelin tapahtuneen, voinhan tietty olla kuvitellutkin…

  Tuo pakettisi varmaan haisee vähemmän siksikin, kun siellä on pehmikkeenä noita nappuloita niiden tyypillisten paperisuikaleiden sijaan, joihin on tarttunut sikavahva kaikki-Lush-tuotteet-yhdessä-tuoksu. Mutta ihan ehdottomasti tuotteiden tuoksujen voimakkuudessa on isoja eroja muutenkin, niin kuin aiemminkin tuli sanottua.

 3. Jessii

  Luonnollisesta silmämeikin pohjustajasta haluan ehdottomasti kuulla. Sopiiko se esim. rasvaiselle luomelle tai toivottavasti se ei rullaannu. Nyt olen käyttänyt Lumenen pohjustajaa, mutta haluan ehdottomasti jossain vaiheessa vaihtaa luonnolliseen.

 4. Mrs McSheep

  Sulla on Utsjoella ainakin yksi lukija, että tervetuloa huudeille :) Täällä on muuten kesä. Ja räkkä.

  • Sanni

   Sulla on Utsjoella ainakin yksi lukija, että tervetuloa huudeille :)

   Kiitos kiitos, kovasti odotan viikkoa! :)

   Piti ihan tsekata mitä ’räkkä’ tarkoittaa… Dääämn ^_^ No, tokihan sitä on varautunut hyttysiin ja mäkäröihin Pohjoiseen tullessa, mutta viimeksi Kilpisjärven vaelluksella meillä oli tosi hyvä tuuri ja hyttyset ”heräsi eloon” vasta neljäntenä vaelluspäivänä. Oli ollut niin kylmät säät juuri ennen meidän patikkaa ettei hyttyset olleet vielä heräilleet. Tällä kertaa taitaa olla eri tilanne…. :p

 5. Pinja

  Miitää, tännekö sinä olet tulossa? :-D oikein hyä reissua sulle, toivottavasti viihdyt täällä!

  • Sanni

   Varmasti viihdyn, ainakin edellinen kerta Kilpisjärvellä oli aivan mieletön! :)

 6. Paula

  tääl ivalossa on ainaki yks lukija! meette luultavasti ivalon kautta? ainaki toivotaan :)

  • Sanni

   Mennään joo :) Tämä yö Rovaniemellä :)

 7. Anna K.

  Mietinkin, että onkohan Karkkipäivään milloin tulossa juttua Benecosin luomivärinpohjustajasta! Hankin tuon tuotteen heti kun huomasin sellaisen ilmestyneen, sillä en ole luonnonkosmetiikkaan siirtymisen jälkeen oikeastaan käyttänyt kunnollista pohjustajaa. Yleensä värit ovat tunnin parin päästä siis rasvoittuvilla luomillani olleet yhtenä viivana, mikä on harmittanut, sillä kovasti tykkään luomivärejä kuitenkin käyttää. Tämän kullanhohtoisen tuotteen kanssa kesto on paljon, paljon parempi. Ja sävytkin tulevat paremmin esiin :)

  Mielenkiinnolla jään minäkin odottamaan arviotasi tuotteesta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.