Kosmetiikkakysely!

Tämän blogin lukijoille ei liene jäänyt epäselväksi, että rakastan kyselyitä ja tilastointia! ^_^

Nyt yön kähmässä naputtelin taas uuden laajemman kyselyn, joka koskee tällä kertaa kosmetiikan kulutusta ja eri brändien imagoja ja niiden luomia mielikuvia. Olisin tosi iloinen, jos tyydyttäisitte uteliaisuuttani ja kävisitte vastaamassa kyselyyn! Minua on kiinnostanut pitkään kirjoittaa blogissa enemmänkin eri tuotemerkkien imagoista ja tuote-designin vaikutuksesta kiinnostavuuteen, ja tämä kysely on vähän niinkuin pohjaa sille.

Kosmekysely

Mitenkään hurjan laaja tuo kysely ei ole, siinä on 13 kysymystä. Kyselyssä esiintyvät merkit olen itse valinnut randomisti edustamaan selektiivistä ja päivittäiskosmetiikan puolta.

Kyselyyn pääsette tästä.

P.S. No jopas nyt ..! Näköjään aihe kiinnostaa muutamaa muutakin kuin itseäni; ensimmäisen päivän aikana jo yli 1200 on käynyt vastaamassa. Blogihistoriani suosituin kysely! :D

Kommentit (53)
  1. Ajattelin vain ilmoittaa, että kysymyksessä: Mihin seuraavista merkeistä ET luota? Millä merkeillä on mielestäsi huono tai epähoukutteleva imago? * pystyy valitsemaan vain yhden vaihtoehdon. Oliko tarkoitus, että monta? :)

    1. Lomakkeessa oli tuossa kohtaa pieni virhe, joka on nyt korjattu. Eli nyt voi valita useammankin vaihtoehdon. :)

  2. Mä tykkään kans kaikista kyselyistä, joten mielelläni vastasin (: Ainut oli, et siinä kohdassa missä kysyttin et mihin merkkeihin et luota (tms.), oli varmaan vahingossa? tullut se ”valikko”, että voi valita vain yhden merkin, eikä montaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *