Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kosmetiikka”kirppis”

Uutta kotia odottaa taas joukko minulle työbonuksena kertynyttä laatukosmetiikkaa, jolle minulla itselläni ei ole käyttöä. Tuotteet ovat avaamattomia ja käyttämättömiä.

Edellisen kirppiksen kommenteissa minun annettiin ymmärtää, että Huuto.net olisi blogia ”oikeampi” paikka kaupankäynnille, ja että minun tulisi tehdä niinkuin ”muutkin bloggaajat”, ja laittaa tänne mieluummin Huutis-linkki kuin myydä tuotteet suoraan blogissa. Joten olkaapa hyvä, kosmispienokaiset löytyvät nyt Huuto-netistä. :)

Seuraa siis tätä linkkiä.

Ja jotta vältyn edellisen kirppiksen nostattamilta (suorastaan tökeröiltä) kyselyiltä, teen nyt heti selväksi että en todellakaan ole myymässä blogin kautta saamiani näytetuotteita. Sehän olisi täysin epäasiallista ja todennäköisesti rikollista.

Olisi mukavaa, että putelit pääsisivät niitä arvostaviin koteihin, kun en itse niitä millään ehdi käyttää.

Lisään tässä aamupäivän aikana vielä muutaman tuotteen, mm. pari Cleanin tuoksua jotka ostin neljän Clean-tuoksun paketissa.

Kommentit (13)

 1. Kuorotipu

  Mä en edelleenkään tajua, mitä mussuttamista blogin kautta myymisessä on yhtään kenelläkään!
  Sitä tekee muutkin, ja se tavoittaa ehkä helpoiten sen kohderyhmän joka tuotteista on kiinnostunut.
  Ja jos nyt tuotteesta kiinnostuneen lukijan kannalta ajatellaan, niin kaikilla ei ole huuto.net tunnuksia ennestään, eikä välttämättä niitä sitten yhden tuotteen takia halua edes tehdä.

  Mussutusta tääkin tietty, mut mä en vaan tajua miksi pitää ottaa niin hirvee stressi muiden tekemisestä :D

  • Sanni

   tavoittaa ehkä helpoiten sen kohderyhmän joka tuotteista on kiinnostunut.

   No tätä mieltä minäkin olen.

   Jäi vaan jotenkin niin paha maku suuhun siitä edellisestä kirppiksestä, niin tehdään nyt sitten sen näkymättömän blogosfäärietiketin mukaan. :)

 2. sikke

  Samaa mieltä edellisen kanssa :) Huuto.net on loistava paikka myydä tuotteita, mutta kyllä blogin kauttakin saa myydä, onhan tämä sun blogi :) Toivottavasti asiasta mussuttaneet nyt huutavat sitten paaaljon tuotteita, ovathan ne nyt ”oikeassa” paikassa..

 3. lukijasi

  Harmi, ettei kohteissa ole sellaisia tuotteita joita tällä hetkellä tarvitsisin. Toivottavasti putelit löytävät uudet kodit!
  Pisti kyllä hymyilemään tuo tunnus Moon_Jumper, eikös se ole My Little Pony :)

  • Sanni

   Ponihan se on, yksi lemppareitani. <3 :)

   Kyllä nuo putelit näkyvät nopsaan menevän, yli puolet on jo myyty aamun aikana.

 4. Veera

  jei huutikssia, täytyy heti mennä katteleen olisko mitään kivaa kaupan :)

 5. pömppä

  Tosiaan nopeasti taisi putelit löytää uudet kodit! :) Olin taas auttamattomasti myöhässä ja jäin ilman kauan himoitsemiani Cleanin tuoksuja. Mutta nyt kun tämä huutava tarve palautui mieleeni, niin ehkäpä innostun joku päivä kauppaan hakemaan omat purkit kotiin :)

  • Sanni

   Mulla on vielä kaksi Cleanin tuoksua jäljellä (Warm Cotton ja Outdoor Shower Fresh) joiden myyntiä myös harkitsin…. ;) Ja saatanpa vaikka myydä ne, tai toisen niistä, myöhemmin. Ostin ne pienessä ajattelemattomassa huumassa, mutta kun mulla noita tuoksuja on ihan muutama, niin ei ole oikein mitään järkeä tässä hommassa… ^_^ Ei niitä ehdi ikinä käyttää.

   • Verililjapuu

    Warm Cotton saattaisi löytää täältä uuden ja hyvän kodin, jos olet myyntiaikeissa ja hinta on kohdillaan… =) Muistelen juuri siitä pitäneeni, kun joskus Kicksissä noita tuoksuttelin. Olen tosi tuoksuherkkä, mutta eikös nuo Cleanit pitäisi olla ihan sieltä miedoimmasta päästä?

    • Sanni

     Ei nuo Cleanit itse asiassa ole mitään kaikkein miedompia. Tuoksut ovat toki puhtaita ja muutamassa pehmeitäkin, mutta kyllä ne aika vahvasti tuoksuvat jos vertaa vaikka joihinkin oikeasti mietoihin tuoksuihin kuten Versacen Bright Crystal ja Bulgarin Omnia Crystalline.

 6. hm

  Kyllähän muutkin järjestävät blogikirppiksiä, en tajua miksi ei voisi. Mutta harmi etten ehtinyt paikalla kuin vasta nyt :(

 7. Siny

  Voih, enpäs kerennyt kirppikseen mukaan kun enää pari tuotetta oli jäljellä huutiksessa.
  Itse olen parisen kertaa ostanut Charming Nails- blogin kirppiksestä ja oon tykänny juurikin siitä että hän pitää ne kirppikset blogin puolella :)
  Mutta ainahan noita mussuttajia löytyy :D

 8. Stella

  Blogikirppiksissä ei ole mitään pahaa eikä laitonta. Sääli että on niin paljon kateellisia ihmisiä :l

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.