Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kosmetiikkahuutajaiset

Noniin, nyt sitten kotiuttamaan kosmetiikkaa postikulujen hinnalla. :)

Jos et lukenut eilistä ilmoitusta huutajaisista, ja ihmettelet mitä nämä tuotteet oikein ovat, niin käys lukemassa tämä postaus. :) Suurinta osaa tuotteista olen siis kokeillut, muutamaa kappaletta en ole edes avannut. Mainitsen käyttöasteen kuvien yhteydessä.

Homma toimii näin: jos kiinnostut tuotteesta/tuotteista, ilmoita siitä postauksen kommenttilaatikossa. Tuotteet varataan huutojärjestyksessä. Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville. Tuotteita saa huutaa 2 kpl per henkilö. Saat tuotteet postikulujen hinnalla. Maksu suoritetaan tilisiirtona, ja postitan tuotteet kun näen maksun tililläni. Olen kirjoittanut tuotteiden painot ja postikulut kuvien alle, jos siis huudat vaikka kaksi tuotetta voit laskea yhteen niiden painon ja tarkistaa menevätkö ne vaikkapa yksillä postareilla. :) (Mukaan tulee vielä kuoren paino.) Ilmoitetut postimaksut 2. lk.

Couleur Caramel -luomivärit. Jokaista käytetty n. kolme kertaa. 1 luomiväri 13 g, postikulut 0,60€.

Purple varattu: Charming Nails. Bluish Green varattu: Heli. Curacao varattu: Elina.

Couleur Caramel -huulipunat ja nestemäinen eyeliner. # 210 Beige -puna lähetettiin minulle vahingossa, olen kokeillut sitä kerran. # 221 -sävyä olen kokeillut kolme kertaa. Pyyhin punien pinnan ennen postitusta. :) Eyelineria kokeiltu kaksi kertaa.

# 221 varattu: Charming Nails. # 210 varattu: Saara. Eyeliner varattu: Sikke.

Huulipunan paino 16 g, postikulut 0,60€. Eyelinerin paino 17 g, postikulut 0,60€.

Yves Rocherin kesätuoksu Jardin des Nymphes Edt 75ml ja Weledan Citrus Creamy Body Wash 200ml. Kummatkin avaamattomia. Minulla oli Weledan Citrus-suihkugeeli jo omasta takaa kun se putkahti minulle PR-toimistolta.

Tuoksu varattu: Sanna. Suihkugeeli varattu: Mira.

Hajuveden paino 236 g, menee maksikirjeenä. Postikulut 4,30€. Suihkugeelin paino 228 g, menee maksikirjeenä. En ole ihan varma meneekö paino kuoren kanssa yli 250 g, postikulut siis painon mukaan joko 3€ tai 4,30€.

Dr. Hauschkan Jojoba & Marsh Mallow -hoitoaine 250ml, Neutro Floran hajusteeton shampoo 200ml ja Essential Caren hajusteeton yrttishampoo 200ml (kaikki sertifioitua luonnonkosmetiikkaa). Kaikkia käytetty kolme kertaa.

Hauschka varattu: Maiju. Essential Care varattu: Mirkku. Neutro Flora varattu: Krista.

Hauschkan hoitoaineen paino 253 g, menee maksikirjeenä, postikulut 4,30€. Neutro Flora -shampoon paino 240 g, menee maksikirjeenä, postikulut 4,30€. Essential Care -shampoon paino 180 g, menee maksikirjeenä, postikulut 3€.

Benecosin meikkivoide sävy Nude 30ml, Marilou Bion syväpuhdistava savinaamio 75ml, Marilou Bion voidemainen kuorinta 75ml ja Laveran My Age -yövoide 30ml. Kaikkia käytetty muutamia kertoja.

Benecos varattu: Tiina. Marilout varattu: Satsumas. Yövoide varattu: Nimetön.

Benecos-meikkivoiteen paino 23 g, postikulut 0,60€. Marilou Bio -tuubit 72 g ja 78 g, menevät maksikirjeenä, postikulut 3€. Lavera-voiteen paino 50g, postikulut 0,75€.

Lily Lolon mineraaliluomivärit, sävyt Honey Peach ja Golden Lilac (En muuten laita näitä eteenpäin siksi etten olisi näistä tykännyt, vaan koska omistan jo vastaavat sävyt ennestään. Sama juttu Couleur Caramelin kohdalla.) Essentia Naturalen pohjustuspuuteri (imee iholta ylimääräistä talia). Luomivärejä käytetty kolmisen kertaa, puuteria pari kertaa.

Honey Peach varattu: Nimetön. Golden Lilac varattu: Veevee. Essentia Naturale varattu: Heli.

Lolo-luomivärin paino 14 g, postikulut 0,60€. Pohjustuspuuterin paino 28 g, postikulut 0,60€ (tai 0,75€ riippuen pakkausmateriaalin painosta).

Yves Rocherin kesälookin tuotteita; väritön huulikiilto kevyellä kultaisella kimalluksella, tummanvihreä ja pinkki minikynsilakka ja sinivihreä luomiväriduo. Huulikiiltoa käytetty kaksi kertaa, kynsilakat avaamattomat ja luomiväriä käytetty kerran.

Huulikiilto varattu: Sonjaa. Kynsilakat varattu: Ine. Luomiväri varattu: Tiuku.

Huulikiillon paino 13 g, postikulyt 0,60€. Kynsilakan paino 17 g, postikulut 0,60€. Luomivärin paino 26 g, postikulut 0,60€.

Laveran Intense Volumizing Mascara, avaamaton. Sävy musta. Lavera lähetti näitä minulle vahingossa kaksi kappaletta. Paino 29 g, postikulut 0,60€. Varattu: Mira. (nimimerkki Sari huusi Miraa ennen, mutta ei maininnut mistä Laverasta oli kyse; maskarasta vai yövoiteesta.)

Couleur Caramel -mineraalimeikkipohja, sävy 822. Swatch-kuva nähtävissä täällä. Sävy ei sovi minulle, olen kokeillut sitä iholle kerran. Purkin paino 16 g, menee maksikirjeenä, postikulut 3€.

Varattu: Tiina.

Postimaksut (2. lk hinnat):

 • 0-50g – 0,60€
 • 51-100g – 0,75€
 • 101-250g – 1,20€
 • maksikirje 0-250g – 3€
 • maksikirje 251-500g – 4,30€
 • maksikirje 501-1000g – 6,80€

Otan huutajiin yhteyttä tilinumerotietoineen illalla kun pääsen kotiin! :)

Kommentit (143)

 1. sophie

  varaisin colour caramelin nestemäisen linerin.

 2. Mira

  Moi! laitatko meille tuotteet huutaneille meilillä tilinumerosi vai miten tää ostaminen tästä etenee? :)

  • Sanni

   Otan yhteyttä illalla. :)

 3. Eve

  Huudan Couleur Caramel huulipunat jos eivät ole jo menneet??

 4. tannja

  onko toi Couleur Caramel eyeliner jo mennyt? jos ei niin tännepäin se :) !

 5. Jonayla

  Varaisin Laveran mascaran, jos ei mennyt jo. :)

 6. Sindu

  Oi ei, luin ensin että kosmetiikkaHAUTAJAISET :D

 7. Sindu

  Halloween on muuten kovaa vauhtia lähenemässä, voisitko mahdollisesti tehdä opastus postauksia hurjiin fantasiameikkeihin? Sekä pelottavaa että jotain hienoa, hauskaa ja värikästä? Ehtisi sitten vähän harjoitellakin?Olisi kauhean kivaa :)

  • Sanni

   Minä en ikävä kyllä osaa tehdä mitään fantasiameikkejä. :( Maskeeraus on taitojeni ulkopuolella, hallitsen vain ns. kauneusmeikkauksen.

   Suosittelen lämpimästi huippulahjakkaan Julian MissChievouz-meikkiblogia, josta löytyy Halloween-meikeille oma osionsakin. Tsekkaa tämä:

   http://www.misschievous.tv/search/label/Halloween

   • Sindu

    kiitti vinkistä!

 8. Mari

  Mulla on nyt oma lehmä ojassa kun oli pienestä kiinni etten olisi saanut huudettua Neutro Floran hajusteetonta shampoota itselleni. Mutta käsitin, että tähän huutokauppaan voi osallistua vain nimeämällä maksimissaan kaksi tiettyä tuotetta mitkä haluaisi itselleen. Mielestäni on hiukan epäreilua, että tuotteita voi saada sanomalla että haluaa kaksi tuotetta jotka eivät ole vielä menneet tai luettelemalla monta tuotetta paremmuusjärjestyksessä ja sanomalla että haluaa niistä kaksi vielä huutamatta olevaa tuotetta. Jos järjestät vielä tulevaisuudessa tällaisia kosmetiikkahuutajaisia, niin olisi mukavaa, jos huutokaupassa olisi selkeämmät säännöt siitä miten voi huutaa. (Hylkäsithän sinä huutokaupan alkupuolella tulleen huudon, jossa huudettiin Laveran tuote tarkentamatta onko kyseessä yövoide vai mascara. Olisihan huudon periaatteessa voinut hyväksyä kysymällä huutajalta sähköpostitse kumpaa tuotetta hän tarkoittaa.)

  En halua mitenkään ilkeyttäni valittaa, mutta kieltämättä minua hieman ärsyttää, kun luulin että täytyy selkeästi nimetä haluamansa tuotteet.

  • Sanni

   Jos järjestät vielä tulevaisuudessa tällaisia kosmetiikkahuutajaisia, niin olisi mukavaa, jos huutokaupassa olisi selkeämmät säännöt siitä miten voi huutaa.

   Olet oikeassa. Seuraaviin huutajaisiin laadin tarkemmat säännöt.

   Mitä Neutro Floraan tulee, koska kukaan muu ei ollut ennen Kristaa halunnut huutaa ko. shampoota, ja tuote oli siinä vaiheessa viimeinen jäljellä oleva huutokohde, niin ”suljin” huutajaiset varaamalla tuotteen hänelle. Sinun Neutro Flora -huutosi tuli vasta 20 minuuttia sen jälkeen. Muussa tapauksessa olisin todennäköisesti ottanut huutosi huomioon, sillä kukaan muu ei siihenkään mennessä ollut huutanut Neutro Floraa.

   Mutta – nimimerkki Krista ei ole (ainakaan vielä) vastannut sähköpostiini, joten voihan olla että hän ei haluakaan Neutro Floraa. Jos Kristasta ei kuulu mitään kolmeen päivään, niin shampoo on sinun. :)

   • Mari

    Kiitos että otit palautteeni huomioon :)

    Tarkennan kritiikkiäni vielä vähän. Käsittääkseni Krista oli lähettänyt ”Huudan itselleni tuotteet, jotka eivät ole vielä menneet” -viestinsä silloin, kun sinä olit jo julkaissut postaukseen tulleet huutoviestit (tietenkin on myös mahdollista, että Krista oli avannut Karkkipäivä-blogin silloin, kun kommentit eivät olleet vielä näkyvillä). Nämä viestit lukemalla olisi voinut selvittää mitkä tuotteet on huudettu ja onko jotain tuotteita vielä jäljellä.

    Olin kiinnostunut Neutro Florasta jo aikaisemmin, mutta päätin huutaa kaksi muuta tuotetta. Sitten kun huomasin, että huutamani tuotteet olivat jo menneet, mutta NF oli vielä jäljellä, niin päätin huutaa sen.

    Minua ärsytti se, että Krista (tai kuka tahansa muu joka olisi ollut NF:sta kiinnostunut) olisi voinut nähdä vaivaa ja katsoa jo julkaistuista viesteistä mitkä tuotteet on jäljellä. Koin epäreiluksi, että shampoo huudettiin nimeämättä tuotetta.

    Ymmärrän, että halusit sulkea huutokaupan. Ja minun puoleltani tässä ei ole kyse niinkään yhdestä shampoosta, vaan huutokaupan säännöistä ja periaatteesta. :)

    Seuraavia kosmetiikkahuutajaisia odottaen, Mari :)

    • Sanni

     Krista ei ole muuten edelleenkään reagoinut sähköpostiini, joten voi hyvin olla ettei hän haluakaan shampoota. ;) Laitan hänelle vielä tänään viestin, jossa kysyn haluaisiko hän luovuttaa shampoon sinulle.

     Ja ymmärrän kyllä palautteesi hyvin. Kristan kommentin ilmestyessä ajattelin, että ehkäpä kukaan ei edes halua Neutro Floraa, joten siksikin tein (ehkä hätiköidyn) päätöksen varata sen hänelle.

 9. Pekaani

  Hei,
  huusin tuon eyelinerin # 210, ainakin voittajan nimestä päätellen sain sen :). Joko oot laittanut tilitiedot tulemaan s.postilla, itselleni ei ole tullut? Viitsitkö siis laittaa, niin saan maksettua :).

  • Sanni

   Oi, sitten on varmaan ollut kaksi samannimistä nimimerkkiä, sillä eyeliner on jo maksettu ja postitettu huutajalleen. (Eyeliner on muuten numero 04, ja huulipuna nro 210, joten en tiedä kumpaako tarkoitit… kummatkin on kuiten maksettu ja postitettu :))

 10. Pekaani

  Eyelineriä tarkoitin, mutta eipä sitten mitään. Voittajalla sattui olemaan sama nimi kuin mulla. :)

 11. Nina Laurila

  Colour caramel huulipuna vaaleanpunainen
  221

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.