Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kosmetiikkahuutajaiset vol. 3 huomenna!

Huomenna olisi taas aika seuraaville huutajaisille! Sormet siis valmiina näppiksille kello 20.00 illalla!

Laitan huutoajan tällä kertaa illalle kun edelliset olivat keskellä päivää ja sain palautetta että työssä ja koulussa käyvätkin osallistuisivat mielellään. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huudettavana siis tuttuun tapaan posti- ja käsittelykulujen hinnalla minulle blogin ja töiden kautta kertynyttä kosmetiikkaa. Minullehan nämä ovat kuin ”työkaluja” – testaan, arvioin, kirjoitan blogiin (tai kerron asiakkaille), ja sitten ne ovat työnsä tehneet.

Toki jätän tuotteita myös omaan käyttööni, mutta kaikkia on luonnollisestikin mahdoton käyttää itse. Vaikka kuinka haluaisi..! :D On mukava antaa teille mahdollisuus antaa tuotteille hyvä koti jossa ne saavat arvoisensa huomion! :)

Viime kerralla lisäsin postikulujen päälle 20 sentin käsittelykulut. Pakkaus- ja postitusruljanssiin meni kuitenkin sen verran aikaa ja puuhaa viimeksi että päätin nyt hyvällä omallatunnolla nostaa käsittelykulun 80 senttiin. Se ei liene kenestäkään kohtuutonta.

Huudettavien tuotteiden joukossa on mm. luomivärejä, meikkipohjatuotteita, ihovoiteita, huulipunia, hajuvesiä ja vartalotuotteita. Merkeissä Korresia, Lumenea, Dioria, Clarinsia, Cliniqueta, Yves Rocheria, Laveraa, Maybellinea, Estee Lauderia…. Esimerkiksi Diorin avaamaton Nude-meikkivoide on mahdollista kotiuttaa pilkkahintaan! ^_^

Tervetuloa siis kaikki huutamaan huomenna keskiviikkona 4.9. kello 20.00! Yksi tuote/määritelty tuotesetti per huutaja.

Kommentit (27)

 1. Miss J

  Täältä ISO kiitos myöhemmälle alkamisajalle!! :)

 2. Satu

  Pitää huomenna tulla kytikselle :) Upeita tuotteita!

 3. Miira

  Kivaa, pitääpä olla valmiina! Päivittyvätkö vastauskommentit muuten saman tien, jotta näkee onko joku muu jo varannut tuotteen?

  • Sanni

   Päivittyvätkö vastauskommentit muuten saman tien, jotta näkee onko joku muu jo varannut tuotteen?

   Tajusin itse asiassa tämän postauksen julkaistuani, että mitäs hemmettiä, mähän olen huomenna tuohon aikaan konsertissa…! :D Voin yrittää hyväksyä huutokommentteja miehen puhelimella (itsehän en siis omista nettiyhteydellistä luuria) mutta jos se ei onnistu niin sitten pääsen julkaisemaan kommentit vasta puolen yön maissa. Aiempienkin huutajaisten yhteydessä on muuten ollut niin, että en ole päässyt julkaisemaan huutokommentteja reaaliajassa, now that I think of it…

 4. annika

  Oooh, täälläkin odotetaan innolla ;)

 5. Mia

  Kiitos kohtuuhintaisesta järjestelystä. Toiset bloggaajat rahastavat saaduilla testatuilla tuotteilla ja se ei ole kovinkaan fiksua se!

  • Sanni

   Toiset bloggaajat rahastavat saaduilla testatuilla tuotteilla

   Oho, ihanko totta? Tarkoitatko esim. muotibloggaajien kirppiksiä vai millaisia tapauksia..? Mä en ole koskaan kuullut/nähnyt että joku bloggaaja yrittäisi myydä eteenpäin esim. blogin kautta saatua kosmetiikkaa. Siitähän jäisi suunnilleen heti kiinni.

   • Mia

    En viitsi laittaa linkkiä, mutta blogin kautta saatua kosmetiikkaa on myyty eteenpäin ns. blogikirppiksellä.

    • Mia

     Tässä blogissa siis ilmoitettiin, että osa tuotteista on saatu blogin kautta tai arvonnoista. Hinnat oli noin puolet alkuperäisestä.

     • Sanni

      Ohhoh…. :-0 No, kukin tyylillään… Ei missään tietenkään varmaan kielletäkään pr-mielessä vastaanotettujen tuotteiden myyntiä, mutta eiköhän sitä pidetä yleisesti hyvän tavan vastaisena.

 6. Mirja

  Saako varmuuden vuoksi huutaa ensin sitä tuotetta mitä eniten haluaa ja sitten uudessa kommentissa jotain muuta sitä varalta että se lempparituote on jo mennyt? Kiitos, aion osallistua! :D

  • Sanni

   Vasta sen jälkeen saa huutaa toista tuotetta kun on varmistunut, että ensimmäinen meni ”ohi”. Muuten kaikki laittaisivat vaikka kuinka monta ”siltä varalta” -huutoa monesta eri tuotteesta, ja se on ”epäreilua” sillä silloin saa useamman tilaisuuden.

   • Mirja

    Niin ajattelinkin, kiitos varmistuksesta! :)

 7. Ansku

  Kummää oon vähän tyhmä niin mää kysyn… ;D Eli tarkoittaako tuo Yksi tuote/määritelty tuotesetti per huutaja, sitä että mää voisin huutaa vaikka huulipunista yhen itelleni ja sitte taas luomiväreistä yhen jne. miten ikinä ne ootkin jaotellu. Vai että ylipäätään kaikista huudettavista 1 tuote ja sillä sipuli? :)

  • Sanni

   Vai että ylipäätään kaikista huudettavista 1 tuote ja sillä sipuli? :)

   Juuri näin. :) Yksi tuote tai setti (jotkut tuotteet kuuluvat kimppaan) per huutaja. Toki jos ensin huutamasi tuote on jo ehditty huutaa, niin saat tietysti huutaa sen jälkeen toista tuotetta.

 8. Tyty

  No voi pahus… Eihän mun pitäisikään olla jo kuin parissa tai jopa kolmessa tapahtumassa tuohon aikaan. Missaan siis tämänkin. :-/

 9. Phlox

  80 sentin käsittelykulut… ^_^

  Voi Sanni, että olet herttainen! Tuskin kenellekään tulee paha mieli, jos niitä käsittelykuluja olisi euron tai hankalammin paketoitavissa tuotteissa parinkin verran. Tai minkä verran nyt niihin pakkausmateriaaleihin nyt meneekään.

  • Sanni

   Musta tuntui että euro vaikuttaisi jo siltä että yritän tienata näillä huutajaisilla..! :D

   • Tiia

    Ei todellakaan ajatella. Mikä työ ja vaiva tästä tulee ja pakkauskulut ja postari ei ihan tule tuolla 0,80 centillä. Viime kerralla missasin aina haluamani tuotteet. :) Nyt yritän olla nopea. :) Nämä totisesti menevät vikkelään.

 10. tainav

  Täytyykin olla näppiksillä kasilta:)

 11. t_t

  tahtoisin tuon vaalean BB voiteen :))

 12. Heidi

  Huutaisin Diorskin Nude BB:tä sävyssä 2. Kiitos! Heidi Rinkinen heidi.rinkinen@gmail.com

 13. Nimetön

  Huusinkohan oikeaan paikkaan? Olen keltanokka näissä:) Odotin sormet valmiina, että kello lyö kahdeksan ja kun uutta postausta ei tullut huusin tähän:)

 14. Annakaisa

  Olisin huutanut tuota Korresin body milkiä :)

 15. Annakaisa

  Niin tosiaan, tyhmä minä :D luulin eka että tähän pitää huutaa, koska toi postaus näkyi koneellani vasta ekan piinaavan seitsemän minuutin jälkeen. Hätäpäissäni huutelin tänne ainoan, minkä tuosta kuvasta sain selkeästi luettua.. ^_^

 16. Neiti skeptinen

  Olen tätä tainnut aiemminkin kommentoida, mutta mielestäni tämä ei ole eettisesti hyväksyttävää toimintaa. Minulle ei uppoa ajatus siitä, että saat työsi takia ilmaiseksi tuotteita kokeiltavaksi, jotta työsi olisi helpompaa, ja sinä haluat hyötyä tästä rahallisesti. Itsekin kosmetiikka-alalla olleena, tiedän että varastot pursuilevat purnukoista ja itsekin olen usein antanut kerran kokeiltuja tuotteita eteenpäin, sillä tuska siitä, etten ehdi käyttää kaikkia on suuri. En halua heittää vaatteita/kosmetiikkaa/ruokaa/muutakaan roskiin, jos sen saa hyötykäyttöön jollain tavalla. Erona on se, että en ole itse ottanut niistä mitään rahaa vastaan. Ei yrityslahjat eivätkä muutkaan työn kautta saadut tuotteet/palvelut/vastaavat ole tarkoitettu jälleenmyyntiin. En usko, että tämä on minkään lainvastaista, mutta minun ammattietiikkaani ei tämä uppoa.

  Karvoja vielä pystympään nosti lopun kommenttisi ”käsittelykuluista”. Olet saanut tuotteet ilmaiseksi työsi ansiosta (työstä saat sekä kosmetiikkamyyjänä että bloggaajana palkkaa käsittääkseni), joten tuo kommentti, että käsittelykulun nostaminen olisi kohtuullista on aivan ymmärrykseni ulottumattomissa. Hyödyt näistä ilmaiseksi saaduista tuotteista tämän huutajaisten myötä todennäköisesti satoja euroja, mutta tämä summa ei riitä?

  Keskustelin L’oréalin maahantuojan kanssa kerran näiden tuotenäytteiden/-lahjojen myymisestä ja hän oli sitä mieltä, että se on heidän luottamuksensa väärinkäyttöä. Tuotteet on tarkoitettu myyntityön helpottamiseksi, ei rahallisen jälleenmyyntiarvon hyväksikäyön kohteeksi.

  Tietävätkö maahantuojat, että hyödyt rahallisesti heidän lahjoittamista tuotteistaan? Jos tietävät, olisi mielenkiintoista kuulla miten he suhtautuvat tähän, jos hekin ovat eri mieltä kuin minä?

  • Sanni

   Minulle ei uppoa ajatus siitä, että saat työsi takia ilmaiseksi tuotteita kokeiltavaksi, jotta työsi olisi helpompaa, ja sinä haluat hyötyä tästä rahallisesti.

   Hyötyä rahallisesti? :D Kun ihmiset maksavat näistä POSTIKULUT? Se raha menee Itellalle, ei minun taskuun.

   Hyödyt näistä ilmaiseksi saaduista tuotteista tämän huutajaisten myötä todennäköisesti satoja euroja, mutta tämä summa ei riitä?

   Luitkohan lainkaan tekstiä? Satoja euroja?? Mistä ne oikein tulee? :D
   Taisit todellakin missata huutajaisten idean. Tuotteet eivät ole myynnissä, ne huudetaan postikulujen hinnalla. Ei ikipäivänä tulisi mieleenkään alkaa myydä blogin kautta saatua PR-materiaalia, jestas….

   Kirjekuoret ja muu pakkausmateriaali maksaa, ja näen hurjan vaivan pakatessani ja viedessäni tuotteita postiin. Ja sinäkö olet oikeasti sitä mieltä, että minä hyödyn rahallisesti pyytämällä 80 senttiä käsittelykulua? Et ole oikeasti tosissasi…! Huhhuh.

   Minulla on huudettavana 34 tuotetta. 34 kertaa 80 senttiä tekee 27,20 euroa. Kävin eilen ostamassa pinon kirjekuoria ja teippiä, ne maksoivat reilun 10 euroa. Minulle jää siis ”taloudellista hyötyä” about 16 euroa näistä huutajaisista, joihin laitan tuntikaupalla omaa aikaani!

   Jos se on sinusta kohtuutonta, niin hyvä on sitten.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.