Kosmetiikkahuutajaiset vol. 2

Hyvää syntymäpäivää Karkkipäivä!! :)

Tänään on Karkkipäivän 4-vuotissynttärit, ja sen kunniaksi järjestän sekä kosmetiikkahuutajaiset että myöhemmin illalla arvonnan jossa varsin ihana, kesäinen, tuoksuva palkinto!

Huutajaisten idea: laitan postikulujen hinnalla eteenpäin ylimääräistä kosmetiikkaa, jota olen saanut pääasiassa blogin kautta. Seassa on myös muutamia itse ostamiani tai töiden kautta saatuja tuotteita.

Tuotteita saa huutaa yhden per henkilö, ellei jonkun tuoteryhmän kohdalla ilmoiteta että ne kuuluvat kimppaan.

Postikulut (2. lk kirje tai maksikirje) ilmoitetaan kunkin tuotteen kohdalla. Summaan on lisätty 20 sentin käsittelykulu per lähetys kattamaan pakkausmateriaalikuluja ja ihan vain postitushärdellin ”vaivanpalkaksi”. :)  Tarjoan kuluilla itselleni vaikka kahvit! ^_^

Toimi näin: jätä kommenttiboksiin huutamasi tuotteen nimi ja sävy (jos kyseessä sävyllinen tuote).  Laita viestiin myös s-postiosoitteesi sille varattuun kenttään. Tuotteet varataan huutojärjestyksessä.

EDIT. Kello 17.47. Huudot käyty läpi, kaikki tuotteet huudettu! :)

EDIT 2. Otin yhteyttä osaan voittajista tänään, loput pyrin kontaktoimaan huomisen (tiistain) aikana. Teitä on niin monta että en vain jaksanut naputella kaikkia sähköposteja kerralla…. ^_^

Jos joku huutajista muuttaa mielensä laitan tuotteet myöhemmin uudelleen huudettavaksi.

.

Huutajaiset6

MAKE UP STOREn luomivärit Heaven (varattu Linda), Voodoo Fever (varattu Anne) ja Yaya (varattu Wai). 0,90€ / kpl. Käytetty pari kertaa. Meikkikuvia täällä.

MAYBELLINEN Color Tattoo 24 Hour voidemainen luomiväri, sävy Turquoise Fever. 1,10€. (varattu nimetön klo 12.03) Käyttämätön. (Minulla on näitä kaksi – mutta siis vain yksi on huudettavana.) Meikkikuva täällä.

 

Huutajaiset17

LUMENE NATURAL CODE -rajauskynät 0,90€ / kpl.  Käyttämättömiä.

(#2 Brown varattu Mirka)

(#5 Green varattu mammeli72)

(#1 Black varattu johanna)

(#3 Grey varattu Chaos)

(#6 Petrol varattu Eve)

(#4 Blue varattu Mermaid)

Huutajaiset5

WET’N’WILD -luomivärit 0,90€ / kpl. Käyttämättömiä.

Sävyt I’m Getting Sunburned (varattu Porkkis), Spoiled Brat (varattu Sikke) ja Silent Treatment (varattu Mari)

Huutajaiset7

L’OREAL The Mystic’s Gaze -paletti 1,10€. (varattu Venla Liimatainen) Ostettu Jenkeistä ja käytetty pari kertaa. Meikkikuva täällä.

WET’N’WILD -luomiväri Bright Idea 0,90€. (varattu Neferta) Ostettu Jenkeistä ja käytetty kerran. Meikkikuva täällä.

Huutajaiset1

LUMENE NATURAL CODE -kynsilakat Spring Spirit (varattu iida) ja Nude Charm (varattu emppu) sekä LUMENE-kynsilakka Spring Light (varattu Saria). 0,90 € / kpl.

Nude Charm -sävyä kokeiltu kerran, muut käyttämättömiä.

Huutajaiset4

BENECOS-luomivärit 0,90 € / 3 kpl.  (varattu sanni – en minä ;)) Nämä kolme myydään yhdessä paketissa.

Kaikkia sävyjä käytetty muutamia kertoja. Meikkikuvia täällä.

Huutajaiset14

HUULITUOTTEITA; Lumenen kiiltoja, Lumenen huulitussi ja Maybellinen huulipuna.

0,90€ / kpl. Kaikki käyttämättömiä.

(Creamy Strawberry varattu JenniHL)

(Nro 5 varattu Anne)

(Raspberry Diamonds varattu Heidi)

(Kosketus varattu Kati)

(Satin Fudge varattu Maija)

(Icy Pink varattu Maria)

 (Creamy Pink varattu Susanne)

Huutajaiset16

KICKS-sivellin 0,90€. (varattu suvi) Vuohenkarvaa, käyttämätön. Sopii luomivaon varjostukseen ja häivytykseen.

VIVA LA DIVA -kynsifoliotarrat 0,90€. (varattu Louise) Käyttämättömät (obviously…! ;)).

Huutajaiset2

LUMENE CC-voide 0,90€.

Sävyt Light (varattu Miru) ja Deep (varattu Maria). Sävyjä kokeiltu muutama tippa kämmenselälle, käytännössä täydet pullot siis. (Itse pidin Medium-sävyn, tykkään! :))

Huutajaiset3

LUMENE Hydra Drops -meikkivoide (sävy 2 Hunajamaito) 0,90€. (varattu Karoliina) Sävyä kokeiltu muutamia kertoja, käytännössä täysi pullo.

YVES ROCHER BB-voide (sävy Light) 1,10€. (varattu kaesa) Kokeiltu pari kertaa, käytännössä täysi pullo. Sävy- ja meikkikuvia täällä.

Huutajaiset9

KICKS Volumizing -hoitoaine 300ml. 5€. (varattu Petra) Menee 500 gramman maksikirjeenä. Kokeiltu kaksi kertaa. Ihana mangon, persikan ja vaniljan tuoksu, sopii normaaleille ja ohuille hiuksille jotka eivät vaadi tehokkaasti silottavaa ja pehmentävää hoitoa. Koska tuotteen postikulut ovat käytännössä puolet tuotteen hinnasta (8,90€), voi tämän tuotteen kylkeen huutaa toisen (EI-maksikirjekokoisen) tuotteen samoilla postareilla.

ACORELLE-ekotuoksu Absolu Tiaré 30 ml.  3,30€. (varattu HannaK) Menee 250 gramman maksikirjeenä. Lämpimän makea ja kesäinen kukkaistuoksu. Kokeiltu muutamia kertoja.

Tuoksukuvaus:

Latvatuoksut: Appelsiini, Bergamotti, anis
Sydäntuoksut: Frangipani, kookos, Ylang –kukka, Aprikoosi
Juurituoksut: Seetri, Vanilja, neilikka

Huutajaiset10

YVES ROCHER -aurinkosuihkeet, uusia tämän sesongin tuotteita! Olisin mielelläni ottanut omaan käyttöön mutta en käytä näin korkeita suojakertoimia. :) Avaamattomia.

SPF 30 -suihke 5€. (varattu tiitana) Sopii sekä kasvoille että vartalolle, veden ja hikoilun kestävä. Kosteuttava emulsiomainen koostumus. Menee 500 gramman maksikirjeenä. (Norm. hinta kaupassa 18,50€ ja tämän hetken tarjoushinta nettikaupassa 14,90€.)

SPF15 -suihke 1,60€  (varattu R). Näkymätön, nestemäinen ja välittömästi imeytyvä koostumus. (Normaali/tarjoushinta kaupassa 13,50€/10,90€.)

 

Huutajaiset11

Luonnonmukaisia, ekosertifioituja aurinkotuotteita! Ei kemiallisia UV-suojafilttereitä. Myydään pakettina! Arvo kaupassa 28,10€. Aurinkosuojavoidetta kokeiltu iholle pari kertaa, after sun -pulloa ei ole avattu.

NATURADO SPF 15 -aurinkosuojavoide ja after sun -voide kasvoille ja vartalolle.  5 €. Menee 500 gramman maksikirjeenä. (varattu Hanna Siltanen)

SPF 15 -voiteen koostumus on mennyt juoksevaksi vaikka sain sen vasta viime syyskuussa ja tuotteita on säilytetty asianmukaisesti hämärässä varastotilassa tasaisessa lämpötilassa. Voide levittyy iholle kuitenkin ihan samalla lailla kuin silloin kun sen sain, ja uskon, että se koostumuksen muutoksesta huolimatta toimii kuten pitää.  Voiteen ei siis olisi pitänyt ehtiä tällaisessa ajassa mennä pilalle.

Huutajaiset8

KEVIN.MURPHY Full.Again Thickening Lotion 1,60€ (varattu sarpsuli). Viskoosikuituja sisältävä hiuksia paksuntava, lämpöaktivoituva muotoiluvoide. Kokeiltu kaksi kertaa. Oma arvioni täällä.

MATRIX Vavoom Take Me Higher -tyveä kohottava volyymisuihke 5€. (varattu Bemu) Menee 500 gramman maksikirjeenä. Käyttämätön.

Huutajaiset12

KORRES Pomegranate -puhdistusliinat 3,30€. (varattu Kata) Menee 250 gramman maksikirjeenä.

Rasvoittuvalle tai sekaiholle meikinpoistoon ja ihon puhdistamiseen. Avaamaton pakkaus. (Sain Kreikasta vieraillessani Korresin tehtaalla.)

Putsarit_OrangeEssence

 BURT’S BEES Orange Essence -kasvoputsari 1,60€. Käytetty muutamia kertoja. (varattu Tiina Ahonniska)

Öljykoostumus. Arvioni tuotteesta täällä.

Huutajaiset15

DECUBAL Face Vital Cream kuivalle iholle 3,30€. (varattu Esko) Menee 250 gramman maksikirjeenä. Käyttämätön, avaamaton tuote.

LUMENE Moisture Booster -kosteusseerumi 1,10€. (varattu satu) Käytetty about kymmenisen kertaa, lähes täysi tuubi. Arvioni tuotteesta täällä.

Huutajaiset13

YVES ROCHER Hydra Vegetal -linjan tuotteita. Hydra Vegetal on kosteusköyhälle (ja sanoisin itse myös normaalille) iholle tarkoitettu ihonhoitosarja. Avaamattomat pakkaukset.

24h Intense Hydrating Gel Cream 1,60€. (varattu Johanna) Kosteusvoide geelimäisen, raikkaan voidekoostumuksen ystävälle.

Instant Anti-Wrinkle Moisturizer 1,10€. (varattu Terhi) Tehogeeli iholle, jolla näkyy kuivuuden aiheuttamia juonteita ja ryppyjä.

Moisture Boost Concentrate 1,60€. (varattu hanskup) Kosteusseerumi päivä/yövoiteen alle. (Kaikenikäisille, ei siis mikään anti age -tuote.)

Huutajaiset18

YVES ROCHER Sérum Vegetal -linjan tuotteita. Tarkoitettu ikääntyneelle iholle. Avaamattomat pakkaukset.

Eye Wrinkle Solution 0,90€. (varattu heidi) Täsmähoito silmänympärysalueen rypyille eli niin sanottu filleri. Koostumus täyttää ja tasoittaa juonteita tehden ihosta sileämmän näköisen.

Deep Wrinkle -päivä/yövoide 1,10€. (varattu tuija.h) Syvien ryppyjen hoitoon.

Huutajaiset19

YVES ROCHER Minceur Intensive Slimming Bums & Tums 3,30€. (varattu marjo) Menee 250 gramman maksikirjeenä. Muokkaava geeli joka lupaa polttaa rasvaa vatsan ja pepun alueelta. Avaamaton pakkaus.

Rocherilla on omat rasvaa polttavat tuotteet kehon eri osille, itse pidin reisille tarkoitetun version. ^_^ Käyttökokemuksia luvassa myöhemmin jos tuotteella on havaittavia vaikutuksia.

Happy ”shouting”! ^_^

Kommentit (357)
  1. Lumene CC-voide, Light

  2. Mulle lumena kynsilakka spring spirit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *