Kosmetiikan karkkimaa

Saatoin eilen vähän pimahtaa.

Bath & Body Works, satumaa värikkäiden ja erityisesti tuoksuvien vartalotuotteiden ystäville. Itse en ole aiemmin kokenut niin valtavaa vetovoimaa B & B Worksia kohtaan, sillä tuoksut ovat todellakin sieltä imelämmästä ja voimakkaammasta päästä (minulle vähän liian päänsärkyosastoa), mutta eilen… Kohtasin San Luis Obispon pääkadulla Bath & Body Worksin jouluasussaan.

Iiiik! Voi sanoa että oikeasti lähes sekosin.

bathandbodyworks_img_2397_2

Olen kertonut monesti että olen asiakas, jonka voi saada ostamaan melkein mitä tahansa pelkästään kauniilla, houkuttelevilla pakkauksilla. Pakkauksilla ja esillepanolla on valtavan suuri merkitys kaltaiselleni asiakkaalle. Toki suosin hankinnoissani myös minulle mieleistä koostumus- ja raaka-ainemaailmaa (–> luonnonkosmetiikka), silloin kun olen ostamassa jotain tarpeeseen. Mutta kun näen jotain älyttömän ihanan näköistä kosmetiikkaa, tunnen välitöntä himoa ostaa tarpeeseen katsomatta. Tuskin täysin vieras tunne muillekaan..? ;)

Minun kohdallani tällaiset tuntemukset ovat kuitenkin harvinaisia, en ole shoppailevaa tyyppiä enkä joudu usein ostosmielitekojen valtaan. Ehkä kohdalleni ei siis osu tarpeeksi houkuttavan näköistä kosmetiikkaa tarpeeksi usein..? ^_^

Eilen jouduin kuitenkin kunnon rehellisen ostomanian valtaan. Bath & Body Worksin joulutuotteet lumosivat minut täysin. Ja kun kyltit toitottivat tarjousta ”Ota 6, maksa 3”, voitte arvata lopun….

Kosmetiikan jouluinen karkkimaa. Eilen oli todellakin Sannin Karkkipäivä. :)

bathandbodyworks_

Jopa sisareni, joka ei muuten erityisemmin jaa kosmetiikkafriikkeyttä kanssani, myönsi että liike oli ”aivan ihana paikka”. :)

bathandbodyworks_img_2365

Katsokaa näitä kynttilöitä… <3

bathandbodyworks_img_2352

bathandbodyworks_img_2358

H-o-u-k-u-t-u-s  d-e-l-u-x-e.

bathandbodyworks_img_2386

        bathandbodyworks_kynttiloita

Nämä kynttilät… Siis herranjestas. Niin ihania, niin ihania..!! Miten joku voi olla onnistunut suunnittelemaan näin törkeän söpöjä kynttilöitä jotka ovat juuri mun aaltopituudella…? Olisin voinut katsella näitä kynttilöitä tuntikaupalla. Olisin halunnut ne kaikki.

bathandbodyworks_img_2409

On ehkä pakko palata vielä ostamaan tämä violetti talvikaunotar…. <3 <3 Nuo violetit lapaset, aaawwww…!

Nämä vain painavat niin älyttömästi että en tiedä miten saan laukun pysymään 20 kilon rajassa…

bathandbodyworks_img_2350

Eiliseltä karkkiretkeltä mukaan lähti koko Bath & Body Worksin jouluinen vartalovoidekokoelma. Ja tiedättekö mitä? Vaikka nämä ovat aivan ihania, minun ei tarvitse pitää näitä itse :) Nämä ovat lahjaksi. Minulle tuotti suurta mielihyvää saada ostaa tämä suloinen, jouluinen viisikko, mutta en tarvitse niitä eikä mielihyvään liity (aina) omistaminen. En ikinä edes saisi näitä käytettyä loppuun vaikka yrittäisin. Kotona on jatkuvasti enemmän testikosmetiikkaa kuin ikinä ehdin käyttää.

Jokunen läheiseni tulee siis löytämään näitä aattona kuusen alta… ^_^

No, aika monta kynttilää haluaisin kyllä ihan itselleni <3

P.S. Bath & Body Worksia myydään Suomessa ainoastaan Viking Linen Turku-Tukholma -reittiä kulkevalla Grace -laivalla.

.

P.P.S. Pakko myöntää että en meinaa millään löytää tällä matkalla aikaa tehdä kunnon perusteellisia matkabloggauksia :/ Ohjelmaa on aamusta iltaan ja matka on laadultaan sosiaalisempi kuin normaalisti. (Hahah, kuulostaa varmaan ihan hassulta.. ^_^) Aloitin eilen junassa kirjoittamaan juttua Bay Arean osuudesta, katsotaan saanko sen tällä viikolla loppuun… Tänä aamuna (täällä on nyt siis aamu) tuntui siltä, että halusin ennemmin jakaa karkkimaafiilikset kuin San Franciscoa ja Oaklandia :)

*

Blogi muuttaa 1.12. osoitteeseen http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/

Kommentit (33)
  1. Voiko nuo pakkaukset olla noin isoja kuin tuossa kuvassa, missä kasvosi näkyvät tuotteiden keskeltä!? Siis nuo etualalla olevat, huh… Kymmenen vuoden vartalovoide.:)

  2. Mä muuttaisin tonne kauppaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *