Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kosmeettisia tunnustuksia

Minulle jäi ikuisiksi ajoiksi mieleen Glowing Me, Glowing You -blogin pitäjän mehevä Cillit Bang -tunnustus joskus vuosi sitten, ja tässä tulee nyt sitten vähän mun omia ”paljastuksia” samaan henkeen. (Laittaisin teille linkin tuohon Cillit Bang -postaukseen mutta blogi on sittemmin suljettu.)
1. Olen viime vuoden aikana jumittunut käyttämään Yves Rocherin halpaa Pur Desir de Mimosa -tuoksua, ja se oli ainoa hajuvesi jonka ylipäänsä otin mukaan kesänviettoon Ahvenanmaalle. Kotiin kaappiin jäivät seisomaan mm. sellaiset ihanuudet kuin Anna Suin Dreams, Diorin Hypnotic Poison ja Givenchyn Organza Indecence. Mikähän mua oikein vaivaa?

2. Puhdistan meikkisiveltimiäni todella harvoin. Ainoastaan rajaussiveltimet ja luomenpohjustussiveltimen pesen päivittäin, muut saavat odottaa ”kun siltä tuntuu” -hetkeä. En ole huolissani bakteereista, sillä puuterituotteet ovat kuivia eivätkä bakteerit lisäänny kuivassa ympäristössä. (Jos meikkaan jonkun kaverini, silloin luonnollisestikin puhdistan siveltimet ennen ja jälkeen.)

3. En ole lupauksistani huolimatta vielä oppinut laittamaan kulmakarvojani kauniisti. :( Alan kohta luovuttaa. Ehkä mun pitää alkaa harkita kestopigmentointia.
Voi miksei mulla oo tällaisia kulmakarvoja…?
4. Kynteni mätsäävät harvoin muuhun ulkonäkööni. En vaan jaksa välittää. Mulla voi olla sininen silmämeikki, vihreä pusero ja oranssit kynnet. Tiedän että se näyttää kauhealle. Mä en vaan jaksa alkaa värikoodaamaan. Vaihdan kynsilakat vain kerran 10-14 päivässä ja olisi aika tylsää joutua kulkemaan kaksi viikkoa vaikkapa oransseissa vaatteissa… jollaisia en kylläkään omista. :P

5. Käytän huoletta monia vuosia vanhoja huulikiiltoja ja -punia vaikka ne alkaisivat jo haiskahtaa epäilyttävälle. Ette edes halua tietää miten vanha vanhin huulipunani on. Koska käytän huulipunaa aniharvoin, ne eivät koskaan lopu. Olen saanut kunnon ”laihialaisen” kasvatuksen enkä osaa heittää mitään tuotetta tai tavaraa pois ellei se ole ihan totaalisen rikki tai pilalla.

6. En jaksa laittaa joka päivä deodoranttia. Ei, en haise dödöttöminä päivinä sen enempää kuin muulloinkaan. :) Hikoilen todella vähän.

7. Käytän ripsiväriä niin kauan kuin putkilossa tavaraa riittää, ja kun aine tuntuu kuivuvan, elvytän sitä vielä silmämeikinpoistoaineella tai Aqualan L:llä. Suositushan on että maskara pitäisi heittää menemään 3kk käytön jälkeen koska se kerää niin paljon bakteereja. Tämä on ihan järkeenkäypää, mutta toisaalta en ole koskaan kuullut kenestäkään joka olisi saanut yli 3kk vanhasta ripsiväristä silmätulehduksen. Mun käytössä yksi ripsari kestää putkilon koosta riippuen 4-11kk.

8. Bonuksena tunnustus joka ei liity kosmetiikkaan, mutta kauneudenhoitoon kylläkin. En nimittäin osaa laittaa hiuksiini edes yksinkertaisinta kampausta. En nutturaa, en lettiä, tupeerauksesta puhumattakaan. Olen täysin ”wash-and-go” -ihminen. Osaan harjata hiukset ja laittaa ne ponnarille, siinä se. Olen überkateellinen ihmisille jotka loihtivat rentoja harakanpesä-kampauksia arkeen ja muhkeita tupeerauksia baariin.

Mun tekisi mieli haastaa Ostolakossa-blogin supersiisti ja ulkonäöstään & tuotteiden hygieniasta tarkka Golden Girl tällaiseen ”lian kaiveluun”. Onko lukijoilla mitään omia vastaavia tunnustuksia?

Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Kommentit (21)

  1. Sikri

    Se korjaa kaiken :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.