Korresin fantastiset aurinkotuotteet – upea splash-vesi ja ihanat ”jogurtit”

Aurinkovoiteiden esittelyt jatkuvat :) Tänään vuorossa tuotteita suoraan Kreikan auringon alta; KORRESin uudet aurinkotuotteet! ☀️

Näistä onkin jo kyselty Instagram-vilautusteni jäljiltä. :)

Koska en ole millään ehtinyt tehdä tuotteista blogijuttua Korresin omien aurinkotuotekampanjoiden aikaan, pyysin teille erikseen oman alekoodin. 😍

Koodilla AURINKO-KARKKIPÄIVÄ saatte -25% alennusta Korresin normaalihintaisista aurinkotuotteista sekä legendaarisesta after sun -voiteesta 6. kesäkuuta saakka. (Miksi se on legendaarinen? Se selviää postauksessa..!)

Alennuskoodi on voimassa sekä Korresin verkkokaupassa että suullisesti Helsingin Lasipalatsin myymälässä. :)

Aloitetaan kaikkein spesiaaleimmasta tuotteesta; Hyaluronic Splash-aurinkosuojavedestä.

CUCUMBER HYALURONIC SPLASH SUNSCREEN SPF 50 41€ / 150 ml – alekoodilla 30,75€

Huikean mielenkiintoinen koostumus! 🤩 ”Öljy & vesi” -ihonhoitoihmisenä tämä on kuin minulle tehty!  Kaksifaasinen, täysin nestemäinen öljyvesi levittyy niin vaivatta kuin olla voi, ja tuntuu iholla äärimmäisen kosteuttavalta.

Splash-aurinkosuojavettä on saatavilla kahdella suojakertoimella, SK 30:lla ja SK 50:llä, ja kahdella eri aktiiviaineella, kurkulla ja ginsengillä. Sain testiin kurkku-version, joten en osaa kertoa, tuntuuko Ginseng-versio iholla erilaiselta tai onko siinä erilainen tuoksu, mutta incin perusteella veikkaan, että ihotuntuma on ihan samanlainen. Ginseng vain tuo lisää antioksidanttista tehoa, eli Ginseng-version voi periaatteessa nähdä ihanteellisempana ikääntyneelle iholle. Itse asiassa Ginseng-versiossakin on mukana kurkku-uutetta..!

Cucumber Hyaluronic Splash tuoksuu ihanan raikkaalta kurkulta jossa on ripaus kevyttä makeutta.

Splash-aurinkosuojaveden hoitavia aineita ovat mm. aloe vera, beeta-karoteeni, hyaluronihappo, bisabolol, kookosöljy, kurkku-uute, manteliöljy sekä porkkanauute.

Nice to know ”nörtti-osastoa”: Korresin Splash-vesien öljyfaasi ei itse asiassa muodostu varsinaisesta öljystä, vaan öjymäisistä ainesosista kuten isoamyl laurate ja dibutyl adipate, jotka tekevät tuotteesta iholla miellyttävästi levittyvän sekä auttavat myös UV-suoja-aineita liukenemaan tuotteen nestepohjaan ja levittymään iholle tasaisesti. 👍

Tämän biitsin löydät Lefkadalta (Mylos Beach)

Nörttiosasto vol. 2 UV-suoja-aineet: Korresin Splash-aurinkotuotteissa käytetään erinomaisesti suojaavia, uuden sukupolven UV-filttereitä kuten (nämä ovat sanahirviöitä..!) Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate sekä Ethylhexyl Triazone.

Esimerkiksi Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazinen kerrotaan olevan yksi  tämän hetken parhaista kemiallisista UV-suodattimista (lähde); se on erittäin fotostabiili eli ei menetä tehoaan nopeasti auringonvalossa, ja antaa erittäin laajan suojan UV-säteilyn aallonpituuksilla 280-400 nm, joka kattaa koko UVA-UVB-säteiden kirjon.

Ethylhexyl Triazone puolestaan tarjoaa kemiallisten UV-filtterimarkkinoiden kaikkein fotostabiileimman suojan UVB-säteilyä vastaan.

BONUS: Hyaluronic Splash -tuotteen herrrkullinen väri..! 😍 Tuote näyttää ihan joltain trooppiselta cocktaililta tai mehujäältä. 🍹 Jo pelkästään tällainen väriyksityiskohta on omiaan ilahduttamaan ja kohottamaan tuotteen käyttökokemusta :)

Tykkään tosi paljon, hienoa työtä Korres!

Splash-aurinkosuojavedet sopivat sekä kasvoille että vartalolle, mutta minusta tämän tyyppiset tuotteet ovat parempia vartalolle.

Tässä vielä muut Hyaluronic Splash -sarjan tuotteet:

Cucumber Hyaluronic Splash Sunscreen SPF 30, 38€ / 150 ml – alekoodilla 28,50€

Ginseng Hyaluronic Splash Sunscreen SPF 30, 38€ / 150 ml – alekoodilla 28,50€

Ginseng Hyaluronic Splash Sunscreen SPF 50, 41€ / 150 ml – alekoodilla 30,75€

Mennään seuraavaksi uusiin Yoghurt-linjan aurinkovoiteisiin.

YOGHURT TINTED SUNSCREEN FACE SPF 30 29€ / 40 ml – alekoodilla 21,75€

Korresin sävytetty kasvoaurinkovoide on erinomainen. Voiteesta on yksi, vaalea lämmin beige sävy, joka sopii minulle täydellisesti.

Koostumus on ohut ja kosteuttavan tuntuinen, emollienttisempi kuin esimerkiksi Patykan kasvoaurinkovoide. Emollienttisella tarkoitan, että Korres tuntuu pehmentävämmältä. Se myös jättää ihoon kevyesti ”tuotetuntua”, mikä on periaatteessa aina tyypillistä pehmentävälle ja hoitavalle koostumukselle.

Korresin sivulla voidetta kutsutaan ”geelivoiteeksi”, mutta geelimäistä tämä ei ole, vaan ihan rehellistä voidetta kevyenä emulsiona. Levittyvyys on erinomainen, voiteesta ei ole kerrassaan mitään huomautettavaa.

Tässä sävyvertaus Alga Mariksen Beige-sävyyn. (Valitsin sen verrokiksi, kun se lienee Suomessa tunnetuimpia sävytettyjä kasvoaurinkovoiteita.) Kuten näkyy, Korres on hieman Alga Marista lämpimämpi, ja esimerkiksi minun iholleni vielä Alga Marista parempi sävy.

Yoghurt Tinted Face Sunscreenin tuoksu on mieto ja mausteisen hedelmäinen.

Koostumuksen hoitaviin aineisiin lukeutuvat mm. aloe vera, arganöljy, pantenoli ja tietysti sarjan nimikkoaine jogurtti :) Varsinainen jogurtti”pommi” tulee vasta postauksen lopussa ☺️

Voiteesta on myös SPF50-versio; 32€ / 40 ml – alekoodilla 24€

YOGHURT SUNSCREEN FACE + EYES CREAM-GEL SPF 50 32€ / 40 ml – alekoodilla 24€

Tämä kaveri on kehitetty sopimaan erityisesti myös silmänympäryksille. Eikä pelkästään iholle, vaan myös ajatellen tilannetta, jossa voidetta jostain syystä (esim. hien mukana) valuu silmiin. ”Very well tolerated by the eyes in case of accidental contact with them”, kertoo pakkausteksti.

Taas ihmettelen ’geelivoide’-nimitystä, joka lukee jo tuotteen nimessäkin, sillä koostumus ei ole millään tapaa geelivoidemainen. Geelivoide tuntuu ihan erilaiselta ja selvästi geelimäiseltä, tämä on ohutta emulsiota. Ehkä Korres haluaa ilmaisulla kuvata, kuinka kevyttä voide on…? Mene ja tiedä, mutta kevyttä tämä on, ja todella helposti levittyvää :)

Hajusteeton koostumus on hoitava ja jättää iholle tuotetuntua. Ei tee iholle vaaleaa kajoa, mikä ei kemiallisen suojan aurinkovoiteissa ole riskinäkään, sillä vaaleus liittyy mineraalifiltteriin.

Voiteesta on myös SPF 30-versio; 30€ / 40 ml – alekoodilla 22,50€.

YOGHURT SUNSCREEN SPRAY EMULSION BODY + FACE SPF 50 39€ / 150 ml – alekoodilla 29,25€

Erittäin miellyttävä, ohut maitoemulsio. Levittyy vaivatta ja tuntuu kosteuttavalta. Näitä ”uuden sukupolven” aurinkovoiteita testaillessa hädin tuskin muistaa, että siitä on vain muutamia vuosia, kun SPF 50 -koostumukset olivat normikosmetiikankin puolella vielä jähmeitä ja paksuja. Hurjaa, miten nopeasti kehitys on mennyt eteenpäin..!

Aikaisemmin jo pelkkä korkeiden suojakerrointen kosmeettinen epämiellyttävyys oli suuri vaikuttava tekijä siinä, että moni mieluummin valitsi alemman suojakertoimen – minä mukaanluettuna. Nyt viisikymppiset ovat niin miellyttäviä, että eroa alempiin kertoimiin tuskin enää tuntee, ainakaan kemiallisen suojan aurinkovoiteissa. Fysikaalisten aurinkovoiteiden puolella viisikymppiset usein vielä jättävät hitusen vaaleaa kajoa ihoon.

Voiteesta on myös SPF 30 -versio; 37€ / 150 ml – alekoodilla 27,75€.

Tämä beach-helmi piilottelee Agistrilla <3

YOGHURT-LINJAN UV-FILTTEREISTÄ

Yoghurt-sarjassa käytetään samoja uusimman teknologian hyvin fotostabiileja UV-suodattimia kuin Hyaluronic Splash -tuotteissa. Niiden lisäksi Yoghurt-linjassa käytetään uuden sukupolven filttereihin kuuluvaa Tris-Biphenyl Triazinea, joka Inci-decoderin mukaan kattaa erittäin tehokkaasti myös ns. UVA2-aaltopituuden, jota kaikki UVA:n kattavat suodattimet eivät suodata niin hyvin.

Ja nyt: se Korresin alkuperäinen jogurttituote.❤️

YOGHURT AFTER SUN GEL 28€ / 150 ml – alekoodilla 21€

Jogurtti-after sun on kehitetty jo 90-luvulla, ja se on ensimmäinen syötävään jogurttiin perustuva kosmetiikkatuote. – Ehkä koko Euroopassa… yritän muistella, mitä tuotteen kehittänyt Lena Korres minulle haastattelussa kertoi. :) Jogurttituotteista tuli välitön hitti, ja ne kuuluvat Korresin tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin tuotteisiin.

Aito luonnonjogurtti on tunnetusti fantastisen tehokas aine rauhoittamaan auringossa palanutta ja tulehtunutta ihoa, ja sen voi helposti sanoa olevan vielä aloe veraakin tehokkaampi aine after sun -tuotteissa. Jogurtilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja se laskee tulehdusta.

Itse olen todennut elämässäni monia ”ihmeparantumisia” jogurtin taianomaisesti sammuttaessa kuin tulessa olevan, punaisena hehkuvan ihon tuskan. (Nimimerkillä päiväntasaajan UV-säteily koettu, ja ikuisessa muistissa varmasti myös ihossani…🔥)

Korresin Yoghurt After-Sun -geelin koostumusta päivitetään aika ajoin, ja uusimmassa koostumuksessa jogurttia on entistä enemmän, se on incissä kolmantena veden ja glyserolin jälkeen. Kyseessä on siis samaa syötävää jogurttia jota lusikoit suuhusi, ei kuivattua jogurttijauhetta, jota käytetään muissa Yoghurt -aurinkosarjan tuotteissa.

Todella kosteuttavan tuntuinen, ihana tuote! Koostumus on ohutta, vaaleaa geelivoidetta. Tämä todella on nyt sitten geelivoidetta..! :D

Mielenkiintoisesti, tuotteeseen on jätetty selvästi raaka-ainemainen tuoksu. Vaikka mukana on hajusteita, niillä ei ole pyritty luomaan parfymoitua vaikutelmaa, vaan geeli tuoksuu…. no, mieleen tulee vain raaka-aineilta. :D Ehkä tässä tuoksuu jogurtti yhdistettynä kosmetiikan raaka-aineiden tuoksuun.

Hoitavia aineita jogurtin ohella ovat glyseroli, pantenoli, manteliöljy, kehäkukkauute, maitohorsmauute (minulle ihan uusi ainesosa, tämäkin rauhoittaa!) sekä fenkoliuute.

Korresillahan on myös loistava Jogurtti-naamio, mutta After Sun -tuotteen muodossa voit ostaa jogurttihoitotuotteen halvemmalla..! 😊 Yoghurt After Sun sopii myös kasvoille ja valmistaja lupaa, ettei se tuki ihohuokosia 👌

Ahh. Sitä odotellessa, kun voin hieroa näitä nahkaani tuotteiden kotimaassa…. 🙏🏻

kauneus ihonhoitotuotteet
Kommentit (50)
 1. Onko tuon Yoghurt After Sun -voiteen tuoksu muuttunut? Olen kokeillut tuota pariin otteeseen vuosien varrella ja tuoksu on aina ollut todella voimakas ja nimenomaan parfymoitu. Koostumus on ollut ihana, mutta tuoksu on ollut aivan liikaa.

  Hienoa kuulla, että myös Korres on siirtynyt laadukkaampiin filttereihin. Saman on tehnyt myös Dermosil. :) Tuo Bis- alkunen sanamonsteri on ollut La Roche Posayn lastenvoiteissa jo useamman vuoden ja viime vuosina se hiipi myös aikuisten voiteisiin. Erikoista on se, että osaan La Roche Posayn voiteista ovat hiipineet takaisin samant Homosalate ja Octocrylene, joita he ovat selvästikin aikaisemmin vältelleet.

  1. En ole tuoksutellut vanhempaa Yoghurt After Sunia, joten jouduin kysymään tuoksusta Korresin henkilökunnalta :) Sieltä kerrottiin, että tuoksu on pysynyt samana. Vastauksessa todettiin, että muuhun Yoghurt-linjaan verrattuna After Sunin tuoksu on tosiaan hyvin pelkistetty ja ”raaka-ainemainen. Tuoksut ovat niin yksilöllinen kokemus, että toiselle tämäkin voi välittyä parfymoituna – kuten sinulle :)

 2. Tuoksuherkkyyden tai yliherkkyyden ristiriita on siinä, että ne tuoksut, jotka aiheuttavat oireita, eivät sinänsä välttämättä ole pahoja. Eli esimerkiksi tuo Yoghut After Sun tuoksui mielestäni hyvältä. Olen kuitenkin ostanut sitä peräti kaksi kertaa. :) Ongelma on siinä, että siinä on jotain joka aiheuttaa voimakkaan pääsäryn. Olen huomannut, että moni tuttu on siinä luulossa, että oireisiin johtaa ikävät tuoksut, mutta näin ei siis ole.

  Minulla on esimerkiksi käytössä Korresilta Santorini Wine suihkugeeli, jossa on myös vahva tuoksu, mutta se ei aiheuta mitään oireita, samoin Basil & Lemon ei aiheuta mitään. Mutta Cucumber Bamboosta tuli välittömästi päänsärky. Ostin viime kesänä sellaisen setin, jossa oli monta minikokoista suihkugeeliä. Eli ihan mystistä tuntuu olevan tuo valikoivuus. Harmitta tällainen tosi paljon.

  1. Tuoksuherkkyyden tai yliherkkyyden ristiriita on siinä, että ne tuoksut, jotka aiheuttavat oireita, eivät sinänsä välttämättä ole pahoja.

   Tiedän mistä puhut, minäkin koen välillä päänsärkyä tuoksuista, joista pidän. Tämä liittyy erityisesti (tai jopa pelkästään..) synteettisiin tuoksuihin, luonnollisista tuoksuista en ole koskaan saanut näitä tuntemuksia. Olen päätellyt, että synteettisissä tuoksumolekyyleissä on jotain selvästi ”päätä ärsyttävämpää” kuin eteerisiin öljyihin pohjautuvissa. Jotkut vanhat lempituoksut muuttuivat ikuisesti päänsärkytuoksuiksi, parhaimpiin kuuluvana esimerkkinä Yves Rocherin kasari/ysäriklassikko Nuit D’Orchidee, jota käytin useamman pullon kunnes se yhtäkkiä alkoi aiheuttaa niin pahoja särkyjä etten voinut enää koskeakaan pulloon.

   1. Tuo on totta, minäkään en saa päänsärkyä luonnonkosmetiikan tuoksuista. Itselläni on muutamakin tuoksu, joista pidin ja joita käytin kovasti aikaisemmin, mutta nyt en voi edes nuuhkaista niitä. Tavallaan tosi surullista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *