Korres Black Pine – kun kasvosi kaipaavat liftausta

Kaupallinen yhteistyö: Korres

Kreikka + havupuut = toteutuu myös kosmetiikassa..! ☺️

Tänään esittelyssä Korresin uudistunut Black Pine -sarja.

Korresin Black Pine jatkaa ikäjanalla siitä, mihin juonteisiin pureutuva Castanea Arcadia -sarja jää: Black Pine -tuotteiden avainsana on kiinteytys ja piirteiden terävöittäminen.

Tämän sarjan avainvaikutuksia en pysty omalla ihollani vielä havainnoimaan, joten kerron tuotteiden teknologiasta, ainesosista ja ihotuntumasta yleisellä tasolla.

Aloittaessani kirjoittamaan Karkkipäivää 30-vuotiaana, tuumailin, että saan vielä odottaa aikoja, jolloin voin aidosti testata juonteita silottavien tuotteiden tehoa. Se aika tuli. :) (Ja on oikeastaan aika kivaa purkkifriikin näkökulmasta..!) Nyt 42-vuotiaana ihoni on todellakin jo ryppyinen ja altis pigmenttiläiskille, mutta en voi sanoa sen vielä veltostuneen. Ihoa liftaavien vaikutusten testaaminen saa siis vielä odottaa.

Elastiinin ja kollageenin haurastuessa iho menettää kiinteyttään ja alkaa konkreettisesti valahtaa. Erityisesti posket ja leukalinja voivat löystyä niin, että iho näyttää roikkuvan. Tähän tilaan vastaa Korres Black Pine 4D-sarja. Sarjaa suositellaan noin 45 vuodesta ylöspäin, mutta mitään ikärajaa sarjan tuotteille ei ole, vaan jos koet ihollasi näkyvän veltostumisen merkkejä 3-kymppisenä, voit ilman muuta tarttua Black Pine -sarjaan.

Black Pine -sarja tuo jälleen kerran esiin sen, kuinka valtavan tieteellinen molekyylisarja Korres lopulta onkaan – erityisesti kasvojenhoitotuotteissaan.

ANTIOKSIDANTTEJA MUSTAMÄNTYUUTTEESTA

Sarjan nimikkoainesosa, mustamäntyuute, on Korresin itse löytämä ja rekisteröimä kosmetiikan aktiiviaine. Korres’han myös kehittää labroissaan uusia kosmetiikan vaikuttavia aineita – tätä eivät kaikki valmistajat suinkaan tee.

Mustamäntyuutteesta sain kuulla jo haastatellessani Korresin tuotekehitysjohtajaa Lena Korresia muutama vuosi sitten. Mustamäntyuute sisältää erittäin vahvaa antioksidanttia epigallokatekiinigallaattia (EGCG). Sen lisäksi, että EGCG suojaa ihosoluja vapaiden radikaalien ikäännyttäviltä vaikutuksilta, se on myös tulehdusta laskeva ja rauhoittava ainesosa.

🌱 Vinkki: monet tulehdusta laskevat ainesosat ovat myös erinomaisia anti-age-ainesosia! Näkyvän tulehduksen (kuten finnit ja ihottuma) lisäksi ne vaikuttavat myös ihon niin sanottuun hiljaiseen tulehdukseen, joka ikäännyttää ihosoluja. Edistyksellisessä anti-age-kosmetiikassa alkaa nykyään nähdä myös hiljaiseen tulehdukseen vaikuttavia ainesosia.

Korres käyttää tuotteissaan Kreikan Pindos-vuorilta kerättyä mustamäntyä. Maantieteellinen sijainti on Korresin kreikkalaisissa kasviaktiiviaineissa avainasemassa, sillä sijainti (maaperän koostumus, valo, ilmasto) vaikuttaa olennaisesti kasvin ravinnepitoisuuteen. Korres tutkii tarkoin, millä alueella tietyn kasvin ravinteet ovat optimaaliset kosmeettisen hyödyn kannalta, ja käyttää kasveja parhailta alueilta.

LIFTAAVAT PEPTIDIT

Black Pine -sarjan nimi muuttui uudistuksen myötä 4D:ksi. Täysin uusi kiinteyttävä teknologia, 4D Bio-Shapelift, muodostuu kolmen aminohapon yhdisteestä (Trifluoroacetyl Tripeptide-2) sekä merellisestä aktiiviaineesta, joista jälkimmäisen Korres on toistaiseksi pitänyt liikesalaisuutena.

Trifluoroacetyl Tripeptide-2:n vaikutusmekanismi sai tämän kosmetiikkanörtin uppoutumaan tunneiksi ikääntyvän ihon ilmiöiden ja anti-age-kosmetiikan molekyylien maailmaan. Tästä saisi (jälleen kerran) oman pikku-novellin aikaiseksi, mutta pinnistelen pysyäkseni tiivistetyssä selkoversiossa…! :D Kyseinen molekyyli on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, ja palkittiin alan tärkeimpiin kuuluvilla In-Cosmetics-messuilla vuonna 2012 Gold Awardilla.

Helppotajuinen versio: elimistössämme hengailee proteiini nimeltään progeriini. Progeriini ei ole kiva tyyppi soluille; se ikäännyttää niitä. Progeriinin vaikutuksesta soluista tulee ”zombie-soluja”; sen sijaan, että nämä ikääntyneet solut kuolisivat pois apoptoosin eli solujen oman, ohjelmoidun kuoleman kautta, ne jäävät kummittelemaan terveiden solujen keskelle ja sairastuttavat niitä. Zombie-solujen vaikutuksesta sairastuneet solut eivät enää toimi, niinkuin pitää. Syntyy soluja tulehduttavia ja vanhentavia reaktioketjuja –> nopeuttaa ihon ikääntymisprosesseja.

Miten peptidiyhdisteemme liittyy tähän? Trifluoroacetyl Tripeptide-2 toimii heikentämällä progeriinin toimintaa. Zombie-solujen osuus vähenee, terveiden ja toimivien fibroblastisolujen osuus kasvaa; iho pysyy nuorekkaampana.

(Myös suuresti arvostamani Novexpertin anti-age-koulutuksessa puhuttiin tästä samasta mekanismista liittyen ihon ikääntymiseen. Mitä enemmän rikkonaisia, virheellisesti jakautuvia tai ”zombie-soluja”, sitä nopeammin iho ikääntyy.)

Trifluoroacetyl Tripeptide-2:n kiinteyttävä vaikutus alkaa näkyä kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Kasvojen v-muotoa selkiyttävä vaikutus, kuten leukalinjan terävöityminen sekä poskipäiden korostuminen, ovat yhdisteen valmistajan mukaan nähtävissä kahden kuukauden käytön jälkeen.

TUOTTEET

Sarjaan kuuluu kuusi tuotetta; kaksi päivävoidetta, yövoide, kaksi seerumia sekä silmänympärysseerumi. Kaikissa näistä on mustamäntyuutetta sekä 4D Bio-Shapelift-yhdiste, silmänympärysseerumissa on lisäksi käytetty kuparipeptidi-teknologiaa.

Tuoksusta; tuotteissa on 100% luonnollinen, viehättävä ja hyvin Korres’mainen tuoksu. Korresin tuoksut ovat hyvin omintakeisia ja ihastuttavia. Black Pine -sarjan tuoksu on pehmeä ja hieman makea. Tuoksussa voi mielestäni aistia aavistuksen havupuun vihreyttä. Silmänympärysseerumi on hajusteeton.

ALEKOODI

Koodilla KARKKI20 saat -20% alennuksen kaikista Korresin verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista 4.11.-8.11.2021. Kahden (2) Black Pine -tuotteen ostajalle veloituksetta kaupan päälle Greek Yoghurt -linjan vaahtoava puhdistusvoide 150 ml (arvo 28€).

PÄIVÄVOIDE NORMAALILLE JA SEKAIHOLLE 64€ / 40 ml

Korresilla on aina kaksi koostumusta päivävoiteistaan, mikä on kiva juttu. Normaalin ja sekaihon voide on kevyempi, mutta tällä kertaa voi sanoa, että myös tämä kevyempi voide on aika täyteläinen ja tiivis. Tuntuma on ylellinen.

Voide ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, mutta koostumus on kuitenkin suojaava ja tehokkaasti pehmentävä. Älä odota nuorelle sekaiholle tyypillistä ohuen vesimäistä koostumusta.

PÄIVÄVOIDE KUIVALLE IHOLLE 64€ / 40 ml

❤️ Suosikkini! Todella täyteläinen, mutta iholle hyvin levittyvä ja imeytyvä voide tuntuu ultraylelliseltä..! Tämä on sellainen koostumus, jonka miellän arvokkaaksi anti-age-voiteeksi. Korres hallitsee silkkiset koostumukset ja tämä todella on sitä.

Incin kärjessä on manteliöljyä. Muita kasvipohjaisia vaikuttavia aineita ovat sheavoi, fermentoitu musta tee (eli kombucha – tämäkin trendikäs ainesosa), ukonkaurauute sekä Kjaer Weisinkin tuotteista tunnettu ihoa uudistava vitamiinipommi dioscorea-jamssiuute. Kombucha-uutteesta lisää alempana.

YÖVOIDE 69€ / 40 ml

Erittäin silkkinen ja täyteläinen yövoide tarjoaa hieman päivävoiteita monipuolisemman hoitavien aineiden kokonaisuuden sisältäen passionhedelmäöljyä, skvalaania, merikaaliöljyä, kombuchaa sekä jamssiuutetta. Täyteläisyydeltään yövoide on kuivan ihon päivävoidetta hieman kevyempi.

KIINTEYTTÄVÄ SEERUMI 70€ / 30 ml

Sarjassa on kaksi seerumia, joista tämä on se klassinen ja sopii, kun haetaan yleisesti kiinteyttävää ja juonteita silottavaa seerumia.

Kiinteyttävän seerumin kärjessä on aiemmin mainittua kombucha-uutetta; kuvittelin tätä ainetta lähinnä antioksidanttiseksi, mutta se sisältää myös runsaasti B-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja. Kombuchan rasvahapot täyttävät ihon pinnan lipidivarastoa ja kombuchalla on myös juonteita silottava ja ihoa kirkastava vaikutus.

Muita seerumille erityisiä aktiiviaineita ovat kaurauute ja hyaluronihappo. Black Pine -sarjan tuotteista vain seerumeissa on käytetty hyaluronihappoa.

KASVOJEN PIIRTEITÄ MUOTOILEVA UP-LIFT-SEERUMI 72€ / 40 ml

⭐️ Tähtituote ⭐️ Up-Lift Contouring -seerumi on Black Pine -sarjan tehokkain tuote korkeimmilla pitoisuuksilla vaikuttavia aineita. Se lupaa muotoilla ja selkeyttää kasvojen piirteitä selvästi; terävöittää leukalinjaa, kiinteyttää kaulaa ja kohottaa poskipäitä.

Tämä on nyt sen tyyppinen tuote, jonka vaikutuksista lupaan ehdottomasti raportoida, jos vielä kirjoitan Karkkipäivää sitten, kun oma ihoni veltostuu. Vielä tällä hetkellä tällaiset kosmetiikan vaikutukset tuntuvat aika mystisiltä, mutta toisaalta, niin tuntuivat ryppyjä silottavatkin vaikutukset nuorempana.

Black Pine Up-Lift Contouring -geeliseerumia levitetään rulla-applikaattorilla ylöspäin suuntautuvin liikkein. Juuri applikaattorin hierova ja kudoksia aktivoiva liike on merkittävässä roolissa tuotteen vaikutusten kannalta. Samaan tapaan kuin selluliitin hoidossa; ilman kudoksia stimuloivaa hierontaa ei kannata odottaa kovin näkyviä tuloksia.

360 EYE LIFT -SILMÄNYMPÄRYSSEERUMI 69€ / 15 ml

Suosikki! Sarjan silmänympärysseerumi lupaa napakoittaa silmänympärysihoa sekä silmäluomia välittömästi – ja sen se myös tekee! Seerumissa on toki mukana myös pidemmällä aikavälillä kiinteyttävä peptidi- & mustamäntyuuteteknologia, mutta välittömän liftauksen saa aikaan niinkin kotoisa aine kuin kaurauute.

Kauran sisältämät polysakkaridit tekevät ihon pintaan välittömästi kiristävän pinnan, ja se toimii. Kauralla on lisäksi muitakin ihohyötyjä (rauhoittaa, kosteuttaa, suojaa), joten sitä voi aina tervehtiä kosmetiikassa ilolla.

Silmänympärysseerumissa on myös sarjan ainoana tuotteena käytetty kuparipeptidejä. Nimellä Neodermyl tunnettu yhdiste elvyttää ikääntyneitä fibroblasti-soluja ja uudelleenaktivoi kollageenin 1 ja 3 sekä elastiinin tuotantoa. Neodermyl lupaa vähentää jopa syviäkin juonteita.

Vaikuttavien aineiden listaa voisi jatkaa vaikka kuinka, mutta heitetään tähän vielä silkkialbitsiaan perustuva yhdiste, joka sekin liftaa ja toimii yläluomella, mutta myös kirkastaa ihoa ja vähentää turvotusta.

Black Pine Eye Lift -seerumi ei juurikaan kosteuta ihoa, vaan tätä tulee käyttää silmänympärysvoiteen alla. Korresilta suosittelisin tämän kaveriksi Castanea Arcadia -silmänympärysvoidetta.

Silmänympärysseerumi on hajusteeton.

ALEKOODI

Koodilla KARKKI20 saat -20% alennuksen kaikista Korresin verkkokaupan valikoiman normaalihintaisista tuotteista 4.11.-8.11.2021.

Lisäksi: kaikille kahden (2) Black Pine -tuotteen ostajalle veloituksetta kaupan päälle Greek Yoghurt -linjan vaahtoava puhdistusvoide 150 ml (arvo 28€). Tämä sulfaatiton putsari kuuluu omiinkin suosikkeihini!

Black Pine -tuotteet ovat muuten -20% tarjouksessa tällä hetkellä myös Sokoksella, tarjous on voimassa 14.11. saakka.

P.S. Kiinnostaisiko työ Korresilla? Suomen Korres hakee parhaillaan äitiysloman sijaista Helsingin keskustan myymälään, ja saattaapa siellä olla mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen :) Kurkkaa tarkemmat tiedot avoimesta työpaikasta täältä.

kauneus ihonhoitotuotteet
Kommentit (17)
 1. Ovatko nämä Black Pine -sarjan tuotteet uudistuneet myös sisällöltään vai ainoastaan pakkausten osalta?

  Kokeilin nimittäin Black Pine -sarjaa toissa kesänä ja pakkaukset näyttivät ihan erilaisilta. Mutta muistan, että sy-seerumi oli tosi kiva. Muistaakseni kyselin sen toimintaperiaatteesta täälläkin. Siinä oli mielestäni samanlainen liftaava vaikutus kuin Hylamide SubQ Eyes -seerumissa. Samoin Black Pine -kasvoseerumi oli kivan tuntuinen. Jouduin kuitenkin lopettamaan sen käytön viikon jälkeen, sillä sen tuoksu oli aivan liian voimakas. Ilmeisesti se on kuitenkin muuttunut, sillä kuvailemasi mieto pehmeä tuoksu ei ollut se, miltä seerumi silloin tuoksui, vaan tuoksu oli todella voimakas eikä se haihtunut iholta. Tuoksu ei siis ollut millään muotoa huono, ainoastaan voimakas.

  Nuo uudet pakkaukset näyttävät todella tyylikkäiltä! :) Ja jos sisältö on sama kuin ennen (tuoksua lukuunttamatta), niin tämä oli tosi kiva sarja.

  1. Ovatko nämä Black Pine -sarjan tuotteet uudistuneet myös sisällöltään vai ainoastaan pakkausten osalta?

   Sisällöltään! :) Tuo Trifluoroacetyl Tripeptide-2 sekä salaperäinen merellinen aktiiviaine ovat ihan uutta, niitä ei ollut vanhassa Black Pine -linjassa (sen lisänimi oli 3D, tämä uusi on nyt 4D 😊). Muutenkin, kun vertasin vanhan ja uuden Black Pinen incejä, resepti näyttää muuttuneen kauttaaltaan, vaikka toki itse mustamänty-uute on ollut mukana aikaisemminkin.

   Tuoksu on myös uudistettu. Itse en ole haistanut edellisiä Black Pine -tuotteita, joten en osaa sanoa, onko tämä uusi kuinka paljon miedomopi, mutta minulle kuitenkin kerrottiin, että tuoksu on täysin uusi. Minusta tuoksu on miedoin voiteissa ja hieman voimakkaampi seerumeissa. Silmänympärysseerumi on hajusteeton! Sen unohdin muuten mainita tekstissä, täytyykin lisätä se sinne.

   Haa – nyt muistankin tuon aiemman keskustelumme liittyen kohottaviin silmänympärysseerumeihin…! Uudessa Black Pine -sy-seerumissa on yhä käytössä osittain samaa teknologiaa, kuin edellisessä 3D-versiossa (kuten se, joka on yhteistä Hylamiden kanssa), mutta uuteen on lisätty Trifluoroacetyl Tripeptide-2. Mitä enemmän Korresin incejä tutkailen, sitä enemmän erilaisia teknologioita niistä löydän – ja tämä Black Pine sy-seerumi on loistoesimerkki tuotteesta, johon on ammennettu vaikuttavia aineita ja ainesosayhdistelmiä oikein jättiläiskauhalla..! :D Samalla tuote on malliesimerkki Korresin tieteellisyydestä, he eivät kyllä ”pihistele” aktiivimolekyylien kanssa. Oikeasti – saisin pelkästään tästä seerumista ja sen kokoonpanosta kirjoitettua pitkän oman postauksen..!

   Edit. // Hups, yhtäkkiä huomasin, että uuden Black Pine sy-seerumin nimessä ei olekaan tuota 4D Bio-Shapelift-juttua, ja true enough – eipäs siellä olekaan tuota tripeptidi-ainesosaa. Joka tapauksessa, koostumus on uudistettu, mutta ilman 4D:tä, heh..! :D

   1. Kiva kuulla, että myös tuoksu on uudistettu. Täytyykin käydä joku kerta nuuskimassa näitä Korresin liikkeessä. :) Mulla on aikaisemmasta koostumuksesta vain positiivista sanottavaa, ja tuskin he ovat näitä huonompaan suuntaan päivittäneet. Se vanha tuoksu oli sellainen enemmän unisex-tyyppinen ja puumainen, tuo uusi kuulostaa paljon paremmalta. Olen huomannut, että kasvotuotteissa pidän paljon pehmeimmistä ja makeimmista tuoksuista kuin muissa tuotteissa.

    Myös sen Hylamiden seerumin kanssa piti laittaa kosteuttavaa sy-voidetta. Pelkkä seerumi ei juurikaan kosteuttanut, saatikka ravinnut. Tuo Korresin uusi sy-seerumi houkuttelee kyllä paljon.. Ai että, ja hyllyllä on ihan avaamaton sy-voide toisesta sarjasta. Voi voi.. :)

    1. Tuo Korresin uusi sy-seerumi houkuttelee kyllä paljon.. Ai että, ja hyllyllä on ihan avaamaton sy-voide toisesta sarjasta. Voi voi.. :)

     Näitä haasteita, näitä haasteita..! 😁😁

     (Pyydät joulupukilta, niinkuin minä sitä It Cosmeticsin sivellintä… 😀 Tänään kävin jo hipelöimässä sitä kaupassa…)

     1. Pakko kysyä, että miltä sivellin vaikutti? 😊

      1. Oikein hyvältä ja harjakset laadukkailta, ja kieltämättä heti tuli tunne, että haluaisin päästä tuntemaan, miltä tämä tuntuu iholla..! 😍 Tosin en tykkää kaksipäisistä siveltimistä. Niistä tulee minulle aina halpis-mielikuva, mutta eniten haittaa se, että kaksipäistä sivellintä pitäisi aina säilyttää makuuasennossa. Itse säilytän siveltimiä pystyasennossa ”kupeissa” (apua, mun sanavarasto… yhtäkkiä en saa päähäni parempaa sanaa kuin ’kuppi’ vaikka varmasti tälle on jokin virallisempikin termi..! :D). Kaksipäisen siveltimen toinen pää menee siis mun säilytyssysteemissä lyttyyn. Ymmärrän kaksipäisten sivellinten tarjoaman 2-in-1-hyödyn, mutta itse ostaisin mieluummin peiteainesiveltimen erikseen. Inhottaa ajatus siveltimen harjasten lytistymisestä kupin pohjaa vasten…. mutta makuuasennossa säilytys ei myöskään ole mulle vaihtoehto, pysty-säilytys on siistimpää ja käytännöllisempää.

       No, tämä fakta ei kuitenkaan estä minua pyytämästä kyseistä sivellintä joululahjaksi..! :D

       1. Tuo on totta, itsekään en pidä kaksipäisistä siveltimistä. Käytän itse tuota sivellintä, että en ole poistanut sitä toisen pään pienen siveltimen muovisuojaa. Eli säilytän sinä nimenomaan pystysuunnassa sellaisessa lasissa.

        1. Aa, hyvä vinkki! ☺️

     2. Mitä sivellintä? Utelee… :) heavenly luxe (7) on mulle niistä tuttu ja on kyllä hyvä!

      1. Just sitä seiskaa :)

       Testailin myös Flat Top -sivellintä #6, ja sillä saa varmasti todella peittävää jälkeä.

       1. Sait postia :)

        1. Kiitos, vastasin :)

 2. Tää vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *