Upea Korento uudistui

Kaupallinen yhteistyö: Korento

Ihana suomalainen meikkisarja Korento on kokenut pakkausuudistuksen! 😍

Uusi vaalea ilme on eteerisen kaunis ja tyylikäs, ja pakkaukset nyt entistäkin ympäristöystävällisempiä. Muovia on vähennetty reilusti ja korvattu FSC-sertifioidulla kartongilla. Pakkausten lasipullot ja lasipipetit ovat kierrätettävää lasia.

Muutaman tuotteen metalliset korkit ja harvat jäljellä olevat muoviosat, kuten primerin annostelija, lajitellaan metallin- ja muovinkeräykseen.

Aiemmin tuotteet näyttivät tältä. Esittelin Korennon Karkkipäivässä ensimmäisen kerran syksyllä 2018, kun sarja oli juuri lanseerattu.

Tämän kevään uudistus koskee vain pakkauksia, valikoima kuten myös tuotteiden koostumukset ovat poski- & huuliväriä lukuunottamatta pysyneet samoina.

Tai joo, on valikoimassa yksi vanha tuttu ”uutuus”: Flow Cosmeticsin mineraalipohja siirtyi Korento-brändin alle, ja on nyt nimeltään Matta-mineraalimeikkipohja.

Virkistetään muistia kahden ja puolen vuoden takaa, ja käydään Korennon tuotteet läpi :) Tässä on niin laadukas artesaanimeikkisarja kuin olla voi, olen sarjasta yhtä innoissani kuin sen ilmestyessä – ehkä vielä enemmänkin uuden raikkaamman ilmeen myötä. Vaaleat pakkaukset henkivät ihanasti pohjoismaalaisuutta ja lasi ja kartonki materiaaleina tekevät kokonaisuudesta kepeän ja kutsuvan näköisen.

Minulla on Korentoon myös asteen henkilökohtaisempi suhde, oltuani Flow’n tehtaalla työharjoittelussa, jossa pääsin seuraamaan tuotteiden valmistusta alusta loppuun. ❤️

Tuotteiden hoitavat koostumukset ovat ihan oma lukunsa – voidemaisten tuotteiden sisältämä Berry Active -marjaöljyseos on kuin parhaasta hoitavasta ihonhoitotuotteesta. Marjansiemenöljyt ovat huikean ravinnerikkaita sisältäen todellisen aarrearkullisen vitamiineja, hyviä rasvahappoja ja antioksidantteja. Marjansiemenöljyjen ohut, kuivaöljymäinen koostumus tekee niistä myös erityisen hyviä meikkituotteisiin.

Korennon Berry Active -seos koostuu puolukan, mustikan, tyrnin, mustaherukan ja ruusunmarjan siemenöljyistä.

SOFT VELVET PRIMER 47€ / 30 ml

Tämä tuote liittyi mukaan valikoimaan vasta lanseerauksen jälkeen, ja siihen tutustuin vasta nyt.

Silkkinen, kuivaöljymäinen primer hoitaa ja tasoittaa ihoa ja saa meikin levittymään sulavammin ja parantaa sen kestoa. Primerin pohjana toimivat luomuauringonkukansiemenöljy ja luomuarganöljy, ja mukana on luonnollisestikin myös Berry Active -marjaöljycocktail. Nerokas koostumus tuntuu öljypohjastaan huolimatta iholla lähes puuteriselta, ja se sisältääkin myös hieman puuteria. ”Soft velvet” on todella hyvä sanapari kuvaamaan ihotuntumaa.

Ylellinen koostumus häivyttää ihon pintajuonteita sekä kevyesti myös huokosia. Ihon pinta jää pehmeäksi, sileäksi ja ravituksi. Mahdolliset kuivat ”röpelöt” ihossa tasoittuvat ja pehmenevät, eikä meikki tartu niihin vaan liukuu sileästi yli ja asettuu iholle kauniisti ja tasaisesti. 👌

Suosittelisin Soft Velvet Primeria erityisesti kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Se toimii iholla yksinäänkin hoitavana ja hehkua tuovana ihon viimeistelijänä. My skin but better. 

ROSE QUARTZ HIGHLIGHTER 36€ / 5 ml

Tämä oli myös minulle ”uusi” Korento-tuote jota en ollut aiemmin testannut. Ja ihastuin tähän todella!

Olen testaillut elämäni aikana varmaan kymmeniä voidemaisia highlightereita, ja niiden koostumuksissa on paljon eroja. Kuten myös sävyissä. Monet ovat iholleni (ja makuuni) liian vaaleita ja erottuvat kasvoilla liikaa, tuoden luonnottoman vaikutelman. Korennon Rose Quartz -kuultovoide on hennon vaalean ruusukullan värinen ja tuo iholle todella kauniin ja luonnollisen hienovaraisen hehkun.

Pikkuinen purkki on näppärän kokoinen ja löysi heti paikan rajallisen määrän meikkejä vastaanottavasta meikkipussistani (- jonka sisältö on pysynyt lähes muuttumattomana kohta puolitoista vuotta..! Vain loppuunkäytetyt ripsarit ja kulmakynät korvataan… :D On jonkinasteinen kunnia päästä sisään tuohon pussiin..! :D.)

SEERUMIMEIKKIVOIDE 45€ / 30 ml

Seerumimeikki on Korennon meikkipohjista hoitavin ja läpikuultavin. Se tuo hyvin kevyen peiton, oikeastaan vain tasoittaa ihon sävyä aavistuksen. Tämän tuotteen voisi melkein nähdä hoitotuotteena, jossa on hieman pigmenttiä :)

Seerumeikkivoide on öljypohjainen ja ihotuntumaltaan äärimmäisen ohutta ja silkkistä kuivaöljyä. Ylellinen on jälleen hyvä sana tähän.

Vinkki: jos pidät seerumimeikkivoiteen hoitavuudesta mutta kaipaisit hieman lisää peittävyyttä, voit sekoittaa seerumimeikkivoidetta kämmenselällä Cream-meikkivoiteeseen.

Kasvoilla seerumimeikkivoide sävyssä Warm 02. Poskilla ja huulilla Lip & Cheek Tint sävyssä Rosehip. Poskipäillä ja amorinkaaressa sipaisu Rose Quartz Highlighteria.

POSKI- & HUULIVÄRI 34€ / 5 ml

Voidemainen väri huulille ja poskille. Itse pidän tämän tyyppisistä tuotteista enemmän poskilla, mutta Korennon paranneltu Lip & Cheek Tint -koostumus tuntuu nyt miellyttävältä huulillakin.

Sävy Cloudberry on ehdoton suosikkini! (Kuvassa oikealla.) Se näyttää hylsyssä jopa vähän beigeltä, mutta on iholla äärimmäisen kaunis ja luonnollinen nude aprikoosi. Tuo kasvoille luonnollisen hehkun ja sävyn, joka näyttää kumpuavan ihosta itsestään. Cloudberry on vegaaninen sävy.

Rosehip on raikas korallinpunainen. Se on voimakkaampi kuin Cloudberry, mutta tämänkin saa häivytettyä läpikuultavaksi jos tavoittelee miedompaa tulosta. Rosehip ei ole vegaaninen.

VOIDEMAINEN MEIKKIPOHJA 42€ / 20 ml

Berry Vitamin Cream Foundation on kiinteä, voidemainen meikkipohja. Se tekee puolipeittävää ja puolimattaista jälkeä. Seerumimeikkivoiteen tavoin myös tämä on vedetön tuote. Cream Foundation ei kuitenkaan tunnu yhtään rasvaiselta, vaan on hyvin samettinen ja jättää ihon himmeäksi. Päälle ei välttämättä tarvitse laittaa puuteria.

Berry Vitamin -meikkivoiteessa on totta kai mukana myös marjaöljyjen tehococktail. 😙

Minulle sopii tällä hetkellä voidemaisen meikkipohjan sävy 03 Warm. Sävyvaihtoehtoja on kahdeksan; neljä Warm-sävyä ja neljä Cool-sävyä.

Hullua, että minulle sopii jo toiseksi tummin sävy…

Tuotteen levityksestä: parhaiten Berry Vitamin -meikkivoide levittyy minusta sormin, sillä kiinteä koostumus on hyvä lämmittää sormissa (kämmenselkää vasten) ennen kuin meikkivoiteen vie kasvoille. Toisaalta peittävimmän tuloksen olen saanut tiheällä BB-voidesiveltimellä. Yllättäen Beauty Blender -sienellä en saanut tämän meikkivoiteen kanssa parasta tulosta.

Kasvoilla Berry Vitamin -meikkipohja, sävy 03 Warm. Huulilla sekä poskilla Lip & Cheek Tint sävyssä Cloudberry. Huulten keskellä, amorinkaarella ja nenän varressa Rose Quartz Highlighter.

SEERUMIPOSKIPUNA 35€ / 10 ml

❤️ Korennon nestemäinen poskipuna on  i-h-a-n-a.❤️ Poskipunasta on vain kaksi sävyä, vadelmaisen roosa Raspberry ja lämmin korallinen Pumpkin, ja kummatkin ovat superkauniita.

Kuivaöljymäinen koostumus tekee punan levityksestä äärettömän helppoa, koska öljy ei imeydy ihoon yhtä nopeasti kuin vesipohjainen tuote. Sävyä ehtii työstää ennen kuin se asettuu, ja iholla voimakkaan näköinen pigmentti myös häivyttyy kuin leikiten.

Pumpkin näyttää häivyttämättömänä oranssisemmalta mitä onkaan, iholla siitä saa hyvinkin läpikuultavan, kuten alemmassa kuvassa.

Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään, jolloin saat hurmaavan koralliroosan. :)

MINERAALIMEIKKIPOHJA 37€ / 10 g

Korennon alkuperäinen mineraalipohja on nyt nimeltään ”heleyttävä (tai englanniksi ’perfecting’)” erotuksena mattaisemmalle, Flow-brändin alta siirtyneelle koostumukselle.

Itse en koskaan huomannut näiden kahden koostumuksen välillä muuta eroa, kuin Korento-pohjan hieman sulavamman levittyvyyden ja miellyttävämmän ihotunnun. Mattaisuus/hohtavuus-eroa en ole havainnut, minusta kummatkin ovat semi-mattaisia.

Alkuperäinen eli nyt Perfecting-nimellä kulkeva Korento-koostumus sopii paremmin kuivalle iholle, sillä sen mineraalipigmentit on päällystetty lesitiinillä. Lesitiini tekee mineraaleista helpommin levittyviä ja koostumuksesta ikäänkuin ”kosteamman. Kosteaa tämä ei tokikaan ole sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta eri tuntuista kuin pinnoittamattomat mineraalipigmentit. Itse pidän enemmän tästä ”deluxe”-mineraalikoostumuksesta.

Tämän hetkinen sävyni Korennolta on Warm 04. Aiemmin käyttämäni Warm 03 tuntuu jo hitusen liian vaalealta. (En tiedä, onko ihon sävyn tummuminen enemmän mun pään sisäinen kokemus kuin todellinen asia..! 😅 Tuntuu epärealistiselta, että ihoni oikeasti joka vuosi muuttuisi ”päivettyneemmäksi”.)

Korento mineraalipohja sävyssä 04 Warm

Mineraalimeikillä saan selvästi kaikkein peittävimmän pohjan Korennon meikkipohjista. Tämä on jännä juttu, sillä odottaisin voidemaisen meikkivoiteen tuovan vahvimman peiton.

Kuvasta voitte huomata, että mineraalipohja tuo iholleni myös mattaisimman tuloksen, paljon mattaisemman, kuin Berry Vitamin -meikkivoide.

Todellakin, vaikka Perfecting-mineraalipohjan kuvauksessa puhutaan heleyttävyydestä ja valoaheijastavista pigmenteistä (mitä se myös sisältää), tulos ei kuitenkaan ole selkeän hehkuva. Pidän itse kiinni ilmaisusta ”kuulas semi-mattainen” :)

Tässä mineraalimeikkipohja sekä Pumpkin-seerumiposkipuna. 😍 Tämä yhdistelmä luo minulle mielestäni ehkä kaikkein kauneimman Korento-ihon…!

Mineraalipohja on parhautta. ❤️ Vaikka erinomaisia voidemaisiakin meikkivoiteita on vaikka kuinka, ultimaattinen suosikkini tulee varmasti aina olemaan mineraalipohja – jo pelkän helppoutensa takia. Nestemäistä meikkivoidetta ei ikinä voi sutia paikoilleen yhtä nopeasti ja huolettomasti, kuin mineraaleja. :)

Mitä tykkäätte Korennon uudesta lookista? :)

Ja millaisia kokemuksia teillä on itse tuotteista?

👉 Vinkki: osa Korennon meikeistä on -20% Äitienpäivä-alennuksessa 9.5. saakka Flow Cosmeticsin verkkokaupassa. 

Entä mikä meikkipohja on teistä parhaan näköinen..? ☺️

kauneus meikki
Kommentit (43)
 1. Seerumi tai mineraalipohja!:)

  1. Instagram-kyselyssäni nämä kaksi ovat myös tasaväkiset..! 😊

 2. Mä vaan toivon, ettei mun ikisuosikin eli Flow mineraalimeikkipohjan hinta nouse nyt tuon Korennoksi muuttumisen myötä!

  1. Se maksaa nyt 35€ (on tainnut nousta…)

   1. No onpa noussut, sillä aina aikaisemmin sen on saanut tasan 20 eurolla… Lähes kaksinkertaistunut hinta! Mä vaihdan merkkiä, vaikka Flow on ollut suosikki n. 7 vuoden ajan. Mieluusti tukisin kotimaista, mutta joku periaate mulla on tuollaisia isoja hinnankorotuksia vastaan.

    1. Korennolta kommentoitiin hinnannousua näin:

     ”Flow’n mineraalipuuterin vanha hinta oli jäänne sarjan vanhoilta ajoilta ennen brändiuudistusta, eikä tuotetta enää ollut kannattavaa tehdä tuohon hintaan. Pakkauskoko on myös kasvanut 8 grammasta 10 grammaan.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *