Upea Korento – uusi suomalainen premium-meikkisarja

* Sis. mainoslinkkejä

Flow Kosmetiikka – tai nykyiseltä kansainväliseltä nimeltään Flow Cosmetics, lanseerasi syksyllä uuden premium-henkisen meikkisarjan joka kantaa nimeä Korento.

Tämä esittely on yhteistyössä House Of Organic -verkkokaupan kanssa. Korento-sarjan tuotteet ovat koko viikonlopun ajan perjantaista sunnuntaihin -30% tarjouksessa, varsin mukava tutustumishinta tälle arvokkaammalle sarjalle.

Korennon ydin on kaunis, hehkuva iho, ja sarja keskittyy nimenomaan ihomeikkeihin.

Valikoimaan kuuluu kolme erilaista meikkipohjaa (mineraalimeikkipuuteri, seerumimeikkivoide sekä voidemainen kiinteä meikkivoide), seerumiposkipuna, huuli- ja poskiväri sekä viimeistelypuuteri.

MINERAALIPOHJA

norm.hinta 35,50€ / 10 g – Black Friday -hinta 24,85€

Oma suosikkini on odotetusti mineraalimeikkipohja. Korento-sarjan mineraalimeikkipuuteri ei korvaa Flow’n perusvalikoiman mineraalipohjaa, vaan on tullut sen rinnalle ja sen koostumus on erilainen. Korento-mineraalipohjassa on käytetty lesitiinillä pinnoitettuja mineraalipigmenttejä mikä tekee koostumuksesta liukuvamman ja sopivamman kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Sen ihotuntu on yksinkertaisesti hieman ”luksuksempi” kuin perus-Flow’n mineraalipohjassa, joka taas sopii paremmin niille jotka haluavat mattaisempaa tulosta. Ei Korento-pohjakaan mikään kovin valoaheijastava ole, mutta kuulaampi kuin perus-Flow.

Summattuna: Korento-mineraali kuivemmalle ja aikuiselle iholle, Flow-mineraali normaalille ja/tai rasvoittuvalle ja kiiltelevälle iholle. En huomaa eroa peittävyydessä.

Minun iholleni sopii sävy Warm 03, joka vastaa perus-Flow-mineraalipohjan sävyä Peach.

Löydät Korento-mineraalipohjat täältä. *

Sävyjä on yhteensä 10, enemmän kuin perus-Flow-mineraalipohjan sävyvalikoimassa.

Pinta lähikuvassa. Jälki muistuttaa minua Alima Puren mukavasti liukuvasta koostumuksesta ja peittävyyskin on lähes samaa luokkaa. Alima on ehkä vieläkin peittävämpi mutta toisaalta se myös näyttää meikkimäisemmältä, Korento on luonnollisempi.

SEERUMIMEIKKIVOIDE

39,50€ € / 30 ml – Black Friday -hinta 27,65€

Sarjan ylellisimmän tuntuinen tuote.

Seerumimeikkivoide ei varsinaisesti ole ”meikkivoide” vaan paremminkin kevyesti sävyttävä hoitoseerumi, ”tinted serum”. (Uudemmissa pakkauksissa nimi onkin ilmeisesti muutettu tähän muotoon.) Peittävyyttä seerumissa ei juurikaan ole vaan se tuo iholle tervettä hehkua ja tasoittaa ihon sävyä aavistuksen, jälki on hyvin läpikuultavaa. Tämä on enemmän hoito- kuin meikkituote, ja aika ihana sellainen. Ihoa hoitaa viiden marjansiemenöljyn Berry Active Complex jonka muodostavat puolukan-, tyrnin- mustikan- mustaherukan ja ruusunmarjan siemenöljyt.

Seerumi on öljypohjainen ja sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyneelle iholle.

Voin muuten kertoa, että valmistin tästä nimenomaisesta tuotteesta tänään omia custom-versioitani erilaisilla pigmenttipitoisuuksilla Flow Kosmetiikan labrassa :) <3 Olen kovin ihastunut tämän öljysekoituksen koostumukseen, ja näen itseni käyttämässä tätä paljon talvella mineraalimeikkipohjan alla.

Sävyjä on neljä, Warm 01 ja 02 sekä Cool 01 ja 02.

Väriseerumi tuntui ensikokeilulla ihollani liian öljyiseltä, mutta sitten tajusin jättää päivävoiteen alta pois ja levittää seerumimeikin suoraan kosteuttavan seerumin päälle. Tällä tapaa toimii täydellisesti ja meistä tuli seerumin kanssa hyvät ystävät! Öljy levittyy silkkisesti ja tekee ihosta hehkuvan. Pinta ei jää yhtään rasvaisen tuntuiseksi. Käytän sävyä 02 Warm.

Koska kaipaan meikkiini enemmän peittoa, lisään seerumimeikin päälle poskille, nenään ja leukaan joko Korento-mineraalipohjaa tai Korento-meikkivoidetta.

Löydät seerumimeikkivoiteet täältä. *

VOIDEMAINEN MEIKKIVOIDE

39,50€ / 20 ml – Black Friday -hinta 27,65€

Cream Foundation on meikkipohjista peittävin. Se on olomuodoltaan kiinteää ja sulaa kermaiseksi meikkivoiteeksi ihon lämmön vaikutuksesta.

Sulatan ja notkistan nokareen meikkivoidetta kämmenselällä ennenkuin levitän sen kasvoille. Poikkeuksellisesti tykkään levittää Korento-meikkivoiteen sormin koska koen voiteen lämmittämisen tämän tyyppisissä kiinteissä meikkivoiteissa tärkeänä, mutta sitä voi käyttää oikein hyvin myös meikkisiveltimellä, näin tekee mm. meikkivoiteen kehittäjä Riitta Jänkälä. Myös Beautyblenderin tyyppinen sieni toimii hienosti.

Ennen – jälkeen Korento Cream Foundationin

Cream Foundationin pohjassa on myös hoitava ja antioksidanttinen marjaöljyjen sekoitus koostuen puolukan-, tyrnin- mustikan- mustaherukan ja ruusunmarjan siemenöljyistä.

Sävyjä on kahdeksan; neljä lämmintä, neljä viileää. Warm 02 jota minä käytän vastaa sävysyvyydeltään Flow Kosmetiikan Peach-mineraalipohjan sävyä.

Löydät Korento-meikkivoiteet täältä. *

Liquid Blush sävy Raspberry

SEERUMIPOSKIPUNA

35,50€ / 10 ml – Black Friday -hinta 24,85€

Seerumiposkipuna on ihanan luonnollista jälkeä tekevä, hoitava ja läpikuultava nestemäinen poskiväri. Sävyjä on kaksi; viileä, murrettu marjainen Raspberry ja lämmin persikkainen Pumpkin.

Rakastuin Raspberry-sävyyn! Se tekee ihastuttavan raikkaan ja luonnollisen ”lit from within” -hehkun ja värin poskille. Sävyn annostelu vaatii kenties opettelua jos ei ole tottunut nestemäisiin poskipuniin, nestemäinen poskipuna on usein erittäin riittoisaa eikä Korento Liquid Blush tee poikkeusta. Sitä tarvitsee luonnolliseen lookkiin vain yhden ainoan sormenpäällisen; siis pisara poskipunaa kämmenselälle, kastan sormea siinä ja tämä väri riittää erinomaisesti.

Levitän seerumiposkipunan ennen puuteria seerumi- tai voidemeikkivoiteen päälle, se levittyy parhaiten voidemaiselle pohjalle. Olen kuitenkin kokeillut sitä myös mineraalipohjan päälle, sekin onnistuu mutta levityksessä saa olla vähän enemmän tarkkana sillä nestemäinen tuote voi jumahtaa puuterin päällä.

Löydät Korennon poskipunat Black Friday -hintoineen täältä. *

LIP & CHEEK TINT

34,50€  / 10 ml – Black Friday -hinta 24,15€

Voidemainen poski- & huuliväri on seerumiposkipunaa voimakkaampi, tosin oikealla levitystekniikalla tulos on yhtä hillitty. Pienen pieni määrä riittää jälleen.

Lämmitä sävyä sormissasi ennenkuin viet sen kasvoille. Huulivärinä tykkään laittaa tätä huulirasvan päälle niin että saan sävytetyn huulirasvan, yksinään koostumus on vähän liian kuiva huulilla.

Sävyjä on kuusi, joista sain testiin vadelmaisen Raspberryn ja makean punaisen Cranberryn.

Sävykuvaukset:

Poppy – lämmin, kirkas punainen

Rosehip – lämmin, hiukan murrettu ruusunpunainen

Cloudberry – lämmin nude ruskeanpunainen, vegaaninen

Heather – pehmeä, viileä, kevyesti ruskeaan taittava malva, vegaaninen

Raspberry – marjaisa, pehmeä, viileä vadelmanpunainen

Cranberry – intensiivinen, viileä, voimakas punainen

Löydät kaikki Korennon poskipunat täältä. *

Kasvoilla Cream Foundation sävyssä Warm 02 ja poskilla ja huulilla Lip & Cheek Tint sävyssä Raspberry.

Kasvoilla mineraalimeikkipohja sävyssä Warm 03 ja poskilla Cheek & Lip Tint sävyssä Cranberry.

(Huulilla Dermosilin huulipuna, joka puolestaan tulossa esittelyyn ensi viikolla.)

 

VIIMEISTELYPUUTERI

32,50€ / 10 g – Black Friday -hinta 22,75€

Mattainen yhden raaka-aineen viimeistelypuuteri sisältää erittäin hienojakoista riisipuuteria. Ei tuo sävyä eikä peittävyyttä, puuteri on läpikuultava ja iholla erittäin huomaamaton.

Viimeistelypuuteri sopii erityisen hyvin seerumimeikkivoiteen päälle.

*

Sannin yleisarvio? Ihastuttava ja niin ainesosiltaan kuin koostumuksiltaan todella laadukas sarja. Hinnat ovat suolaiset, kyllä, mutta meikit valmistetaan käsityönä ja etenkin nyt kun olen viikon aikana saanut olla sarjan valmistustehtaalla harjoittelussa, ymmärrän tuotteiden laatutekijöitä entistä paremmin. Nämä meikt todella tehdään kirjaimellisesti käsin :) <3  Ja onneksi on aina näitä alennuskampanjoita joiden kautta arvokkaampiinkin tuotteisiin voi tutustua vähän edullisemmin.

kauneus luonnonkosmetiikka meikkivoide
Kommentit (22)
  1. Jes, meikkipohja joka on yhtäaikaa sekä lämmin, että oikeasti vaalea!!! Tilausta vetämään->

  2. Tuo Dermon huulipuna on todella kaunis, mutta epäilen aika kuivattavaksi.. katselin sitä Dermolan sivuilta, mutta jätin siksi tekemättä ..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *