Karkkipäivä
Karkkipäivä

Korallia ja violettia

Eilisen look. Silmämeikki ja posket by MAC, meikkivoide Lancôme.

ParadiscoLotuslandParfAmourface3_pieni.

ParadiscoLotuslandParfAmour_pieni

Silmämeikkiin käytetty:

 • MAC Paradisco (koralli, sisänurkka)
 • MAC Parfait Amour (sinivioletti, ulkonurkka)
 • MAC Lotusland (punertava violetti, luomivaon yläosa)
 • Indelible Creme Eye Shadow Apricot Frost (sisänurkassa pohjustuksena)
 • Clarins Soft Cream Eye Colour Violet (ulkonurkassa pohjustuksena)
 • Revlon Frosty White (kulmaluu)
 • Eyeko Graffiti Eyeliner
 • Eyeko Big Eyes Mascara

ParadiscoLotuslandParfAmour4_pieni

Olen viime aikoina tullut siihen tulokseen, että kolmen sävyn kombot ovat värikkäissä meikeissä ehkä niitä kivoimpia ja toimivimpia. Ainakin omissa silmissäni. On tietysti hauskaa tunkea välillä luomille niin monta sävyä kuin mahdollista, mutta on eri asia näyttääkö se aina niin hyvältä. Liian monivärinen meikki voi myös olla levoton. Kolmella sävyllä kokonaisuus on vielä hallittu.

Tästä yhdistemästä tykkään todella, ja taidan käyttää sitä useamminkin.

ParadiscoLotuslandParfAmour3_pieni

ParadiscoLotuslandParfAmour2_pieni

Paradisco on aivan ihana sävy, jonka minulle valkkasi MACin meikkitaiteilija Kapkaupungissa. Valitettavasti siinä on kova koostumus ja heikohko pigmentti, joten parhaimmillaan se on persikkaisella pohjustuksella voimistettuna. Parfait Amour ja Lotusland ovat suosikkiviolettejani MACiltä, ja niissä on pehmeä, ”helposti irtoava” koostumus.

ParadiscoLotuslandParfAmourface_pieni

Kasvomeikkiin käytetty:

 • Lancôme Photogenic Lumessence -meikkivoide, sävy 010
 • Lavera-irtopuuteri
 • MAC Dainty -poskipuna
 • Lavera Orange-huulikiilto

Photogenic Lumessence on kosteuttava, valoaheijastava meikkivoide kuivalle ihotyypille (ja miksei normaalillekin). Kokeilin sitä nyt ensimmäistä kertaa. Koostumus on ohut ja peitto kevyesti läpikuultava. Sanoisin, että sain tällä hyvin paljon samanlaisen tuloksen kuin Lily Lolon mineraalimeikkipohjalla. Lancômen mukaan meikkivoiteella on ”14-hour Comfort”, johon nyt on aika vaikea uskoa, mutta yllättäen meikki kesti kuntosalin, työpäivän ja melkein saunankin….!! Saunaan mennessä  meikki oli ollut kasvoilla jo 12 tuntia, ja pinta oli vielä erittäin siisti. Eikä se hikoillut täysin irti löylyissäkään. Wow!

Muuten, Eyekon ripsari kesti myöskin saunan – ja suihkunkin. Sanokoot Eyekolla mitä hyvänsä, mutta kyllä tämä vaan on vedenkestävä maskara.

LaveraOrange

Laveran Orange-huulikiilto on ollut tänä keväänä ahkerassa käytössä. Tykkään hedelmäisestä, erittäin läpikuultavasta sävystä ja siitä, ettei kiilto ole yhtään tahmeaa. Tosin, tahmeuden puute aiheuttaa tietenkin sen, ettei kiilto ole kestävää laatua ja sitä pitää lisätä usein. Tätä kiiltoa ei myöskään voi käyttää huulipunan päällä, sillä öljyinen koostumus liuottaa punan pinnan. Yksinään käytettynä tämä on kyllä mainio.

Kommentit (8)

 1. keijukainen

  Ihana meikki! Koralli ja violetti yksi munkin suosikkiväriyhdistelmiä, mutta ihan hyvin siihen mahtuu lisäämään keltaista luomen sisänurkkaan ja fuksiaa ulkonurkkaan ;)

  Minkä mallinen tai toisin sanoen kuinka paksu tuon Eyekon eyelinerin kärki on?

  • Sanni

   Tässä näkyy Eyeko-kynän kärki. Mun mielestä se on sellainen tavallisen kokoinen kärki, suhteellisen ohut. Ehkä vähän ohuempi kuin esim. Maybellinen tussi.

 2. SaraJana

  En voi kuin toistaa keijukaisen sanoja: Ihana, ihana meikki! Ja hei, sun kulmakarvat näyttää tosi hyviltä näissä kuvissa. :D Olen seurannut blogiasi alusta asti, joten kulmakarvakeskustelusi on tuttu aihe. Nyt oikein kiinnitin huomiota, että onpas nätit kulmakarvat nyt! Ei ole mielestäni mitään nillittämisen aihetta enää kellään. ;)

  Asiasta hyppykeppiin: Oletko kokeillut LilyLolon luomivärejä? Kävin eilen heidän sivuillaan kurkkimassa mineraalipohjan samplejen (samplien, samplet??) tilaamista ja ihastuin värikkäisiin luomiväreihinsä! Onkohan ne hyviä? Ja osaisiko niitä käyttää tällainenkin, joka kyllä taitaa luomivärileikit, mutta vain kiinteillä luomiväreillä? En omista yhtään jauhemaista-/mineraaliluomiväriä, pelkään sottaavani aivan liikaa. Olisiko tähän vinkkejä? (Olet tainnut joskus aikaisemmin kirjoittaakin näistä, tai kommenteissa mainita??)

  • Sanni

   En ole itse kokeillut, mutta tiedän ihmisiä jotka ovat, ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Esimerkiksi Golden Lilac, African Violet, Gunmetal ja Witchypoo ovat jääneet mieleen kehuttuina sävyinä. Muistelen että jonkun mielestä nämä jopa pysyvät paremmin kuin Pure Luxe.

   Jauhemaisilla luomiväreillä leikkiminen vaatii kyllä enemmän harjoitusta – ja kärsivällisyyttä – kuin kiinteillä pelailu. Ne sottaavat väkisinkin enemmän, mutta minimoidaksesi varisemisen ota jauhetta siveltimeen vain ihan vähän kerrallaan, ja paina sivellintä vielä purkin kantta vasten niin että jauhe painautuu siveltimen harjasten ”sisään”. Sitten painelet luomivärin luomelle, älä vedä, kuten ehkä useammin tekisit kiinteällä luomivärillä. Mitään mahdottoman vaikeaa jauhemaisilla luomiväreillä meikkaaminen ei kuitenkaan ole, joten rohkeasti vaan kokeilemaan! :)

 3. badbomben

  Lässytän varmaan samoja juttuja joka kerta mutta jumalattoman kaunis meikki. Parfait amour on myös oma lempparini, voiko kauniimpaa sävyä olla. Olen samaa mieltä, värikkäät trio-lookit ovat niitä kauneimpia, tasapainoisia ja silti pirteitä.

 4. milipili

  Nice! Kiitos kun keksit puolestani huomisen meikin!

 5. jea

  aivan _mahtava_ meikki! ihanan keväiset värit. IHANA!

 6. SaraJana

  Kiitos, Sanni, luomivärivinkeistä! Itse asiassa katselin juuri tuota Golden Lilacia LilyLolon sivuilla, aivan upea sävy kuvien perusteella. Taidanpa uskaltautua tilaamaan ja testaamaan. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.