Kommenteista

Pieni ilmoitusluontoinen asia jälleen, blogin muuton seurauksena:

Blogiin ehti muutaman ensimmäisen viikon aikana muuton jälkeen tulvia tuhansia roskapostifiltterin ohi päässeitä spämmikommentteja ennenkuin roskapostia suodattava Akismet plug-in tajuttiin laittaa päälle, ja minulla on edelleen yli 2000 roskapostia manuaalisesti poistettavana.

Näiden roskakommenttien joukossa on myös ”oikeita”, teidän jättämiä kommentteja, joita en nyt ole päässyt julkaisemaan koska ne ovat piilossa 2000+ spämmin seassa. Halusin kertoa mistä tämä johtuu, jos monikin ihmettelee miksi en ole julkaissut heidän kommenttiaan. Ongelma koskee ennen kaikkea joulukuuta vanhempiin postauksiin jätettyjä kommentteja.

kommentit_joulukuu_2016

Uusimpiin postauksiin jätetyt kommentit näen suoraan bloginhallintani etusivulla postauskohtaisesti, mutta vanhempiin postauksiin jätetyt eivät näy minulle ennenkuin osun niiden kohdalle poistessani noita roskaposteja.

Näin ollen, jos olette jättäneet joulukuun aikana kommentteja vanhempiin postauksiini, menee vielä jokunen tovi ennenkuin saan ne julkaistua koska roskapostien manuaalinen läpikäynti ja deletointi on aikaavievää hommaa (kommentteja saa poistettua vain 20 erissä kerrallaan). Pahoittelut tästä.

spammikommentit

Olen tähän mennessä poistanut noin tuhatkunta spämmiviestiä ja niiden joukosta löytyi jo useita ”oikeita” kommentteja, joten arvaan että loppujenkin joukossa niitä on.

Kaikenlaista extrapuuhaa tämä muutto tuokin muassaan…. :)

*

joulumusa

P.S. Että nyt jotain positiivistakin niin haluan välittää SUUUURET kiitokset kaikille joulumusiikkivinkkejä jakaneille lukijoille! Vinkkejä tuli tosi paljon ja niissä oli aivan mielettömän hyviä levyjä ja artisteja joista osasta en ollut koskaan kuullutkaan, ja nyt mulla on ihan törkeän hyvä joulumusiikkisoittolista koottuna! Kiitos teidän :) Ei ole kuulkaa Bublé soinut kertaakaan viime viikon jälkeen ^_^

Jos joku muukin kaipaa inspiraatiota joulumusalistalleen niin kannattaa käydä lueskelemassa kymmeniä vinkkejä näistä kommenteista, musiikkityylejä löytyy laidasta laitaan jazzista poppiin, perinteiseen, klassiseen ja raskaaseen ja löytyipä sieltä muutama biisi vähän kokeellisempaakin settiä :)

Kommentit (23)
  1. Eikö tota sun spotifylistaa sais julkiseksi, ni vois laittaa soimaan sellaisenaan? :)

  2. sä voisit tehdä tuon Spotify-listan julkiseksi ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *