Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kokemuksianne radiofrekvenssihoidosta?

Eräs lukijani ehdotti tässä aiemmin, että tekisin radiofrekvenssihoidosta follow-up -jutun ja kartoittaisin teidän muiden lukijoiden kokemuksia hoidoista, jos olette sellaisissa käyneet.

”Moikka! Kun tämä radiofrekvessihoito kilvoitti niin paljon kiinnostusta, niin voisiko tästä tehdä follow up -jutun? Esim. miten kauan tulokset kestivät ja ovatko muut lukijat testanneet esim. noita Helsingin paikkoja. Kovasti kiinnostaa tämä asia. :) ” -Anne

RF_hoidossa

Omasta ihostani minun on vaikea mitään kunnollista seurantajuttua tehdä, kun se on muutenkin yleensä hyvässä kunnossa. Pystyn sanomaan vain, että hoidon vaikutukset tuntuivat kestävän runsaan kuukauden. Nyt viime viikkoina olen huomannut ihohuokosten olevan taas vähän laajemmat, paikoittainen punoitus näkyy selvemmin ja iho on muutenkin ”tuttu” oma itsensä. RF-hoidon jälkeen huokoset olivat supummassa, pinta napakka, heleä ja tasainen ja koko yleisvaikutelma oli kuin… nohh, photoshopattu.

Myönnän, että vaikka ihoni on normikuosissaankin ihan kivan näköinen, niin olen silti harkinnut käyntiä Agnetalla kun ensi viikolla menen taas Ahvenanmaalle. Ainahan iho saa mielellään olla vieläkin paremman näköinen… :D Ja ehkä haluan vahvistuksen sille, että hoidolla on vastaavanlaiset tulokset myös toisellakin kerralla, eikä ensimmäisen kerran onnistunut tulos ollut vain sattumaa. :)

RF_hoito_ennen_jalkeen_550px

Mutta siis, olisi todella kiinnostavaa kuulla, millaisia vaikutuksia rf-hoidoilla on teille ollut, jos joku on sellaisissa nyt syksyn aikana (tai aiemminkin) känyt. Tällainen informaatio olisi varmasti hyödyksi monelle. Ja vinkkejä hyvistä hoitoloista otetaan vastaan. Rf-hoitoja kun ei ihan joka hoitolassa tehdä ja paikkoja voi olla vaikea löytää muuten kuin googlella. Olisi kätevä kun jossain olisi lista kaikista Suomen radiofrekvenssikäsittelyjä tarjoavista hoitoloista, mutta eihän sellaista ole…

Kokemuksianne voitte laittaa vaikka tämän postauksen kommentteihin tai sitten ihan sähköpostilla, karkkipaiva (at ) hotmail.com. Voisin tehdä niistä sitten koontijutun jos ”tarinoita” tulee tarpeeksi. Yhden positiivisen kokemuksen oli lukija käynyt tuonne syyskuun postauksen kommentteihin jo jättämässäkin.

Aiemmat rf-juttuni:

Wow mikä tulos! Iho kuntoon radiofrekvenssihoidolla

Radiofrekvenssihoidossa

. . .

P.S. Lumene Arctic Spa -paketin voitti nimimerkki Pauliina. Voittajaan on otettu yhteyttä, onnea! :) (Tarkistathan Pauliina myös sähköpostisi roskapostifiltterin, jostain syystä Karkkipäivän meilistä lähetetyt viestit tuntuvat melkein järjestään menevän vastaanottajan roskapostiin :/ Karkkipäivä on ilmeisesti roskaa. :p)

Kommentit (15)

 1. Eliisa

  Kävin radiofrekenssihoidossa Indie-hoitolassa Helsingissä. Itse hoito oli aika kallis, mutta uskomattoman rentouttava. Itse en huomannut ihossani mitään uskomatonta parannusta, ehkä vähän silmänaluset oliva vaalemmat, mutta tuollaista ”photoshopattua” efektiä ei itselleni tullut parin viikon jälkeen. Vähän ehkä siis pettymys.

  Hoitolan nainen muuten sanoi, että oli elokuussa ihan ihmeissään, kun hoitoon alkoi hakeutua uusia ja nuoria asiakkaita yllättävän paljon. Hän sitte yhdeltä asiakkaalta oli kysynyt, että mistä oli kuulut tästä hoidosta ja täältä sinun sivuiltahan hänkin oli lukenut. Kosmetologi oli sitten mennyt koneelle heti kun oli päässyt ja lukenut sinun juttusi ja meinasi, että pitäisi lähettää sinulle isot kiitokset, sillä juttusi kautta hän on saanut tosi paljon uusia asiakkaita :)

  Olisi kiinnostavaa vielä käydä tuolla Ahvenanmaan hoitolassa, jos hänellä on erilainen laite. Ainakaan tuolla Indie-hoitolassa ei mitään metalliläpysköjä laitettu lapaluiden alle eli laite oli hieman erilainen.

  -Eliisa-

  • Sanni

   Kiitos kommentistasi! :)

   Kirjoittamasi perusteella ainakin joitain lukijoitani on siis hakeutunut rf-hoitoon luettuani juttuni… Harmillisesti ihmiset eivät helposti käy kertomassa kokemuksistaan, niinkuin tästäkin tyhjyyttään humisevasta kommenttilaatikosta voi päätellä. :/

   No, ainakin yritin, Anne :)

   • Anne

    Hei! Kiitos kuitenkin kun yritit. :) Pitänee itsekin mennä k.o. hoitoon ja siinähän sen tuloksen sitten näkee. :)

    Pitää myöskin kommentoida, että sen Intex-voiteen suosio oli kasvanut blogitekstisi saatossa…soitin paikalliselle kosmetologille, joka heti arvasi, mistä voiteesta soittelen ja osasi mainita blogisikin. Voide oli siellä jotain erikoispakettia lukuunottamatta lopussa. Onneksi sain voiteen sitten toiselta kosmetologilta.

    Joka tapauksessa tämä aiemman kommenttini huomiointi pelasti päiväni! Kiitos siitä! Ja kiitos korkealaatuisesta blogista! <3

 2. nanna

  luulin kommentoineeni, ja kommentoinkin – mutta näemmä jostain ihmeen syystä tuohon vanhaan postaukseen :D.

  kopsaan nyt tähänkin, niin saat vähän kommentiilootan täytettä ja pääsen jakamaan oman mielipiteeni ehkä useammalle:

  olen myös käynyt indiessä rf-hoidossa nyt jo kahdesti, kohta taas kolmesti ;). ei voi kuin suositella! ekan kerran jälkeen olin vähän pettynyt, kun peilikuvassa ei heti näkynyt mitään kovin dramaattista eroa mutta n. viikon päästä hoidosta iho oli yhtäkkiä super hyvän näköinen :). nyt, kun toisesta hoitokerrasta on kohta kuukausi naamari näyttää oikein hyvältä ( ainakin ihon osalta, siis ). voikohan näitä hoitoja nyt lopettaa ollenkaan, jos iho palautuu taas entiseen moodiin…?

  • Sanni

   Kiitos nanna! :) Joo, huomasin että aiempi kommenttisi tuli siihen vanhempaan postaukseen. Kiva että jätit kommentin uudestaan! :)

 3. jaana

  Saakohan näitä hoitoja Turun lähialueilla? Olisi mielenkiintoista kokeilla! Minulla on erittäin näkyvät ihohuokoset, jottain tarttis tehdä. Kiitos kun kerroit siitä Ella Bachen voiteesta. Tilasin sen heti sieltä nettikaupasta ja se kyllä toimii näppyihin!! Sun blogi on ihan ykkönen!

 4. jaana

  Bongasinkin tuolta vanhemman postauksen kommenteista että Kaarinassa on ainakin hoitola. Taidampa ottaa oikeen ennen ja jälkeen fotot!

 5. Hosuli

  Tämähän sattui sopivaan saumaan – varasin just eilen RF-hoidon. :) Pitää tulla sitten myöhemmin raportoimaan, miten kävi.

  • Sanni

   Kivaa! :)

 6. Mimmi

  Heissan! Blogijutusta inspiroituneena annoin 50+ äidilleni alkusyksystä synttärilahjaksi radiofrekvenssihoidon ja kysyin nyt sitten hänen kokemuksiaan hoidosta. Taustatiedoksi se, että hänen ihonsa on hyvin rasvainen, mikä ikääntyvälle iholle taitaa olla harvinaisempaa – ja aiheuttaa ongelmia tälle kombolle sopivien tuotteiden etsintään. Ihossa on myös couperosaa. Varsinaisia ryppyjä ei juuri ole juuri tämän rasvaisuuden vuoksi, mutta toki yleistä ”lasahtamista” on havaittavissa :)

  Hoito oli kuulemma oikein miellyttävä kokemus. Iho ”tuntui” hoidon jälkeen tavallista paremmalta ja näyttikin hyvinvoivalta ja hehkuvammalta. Iho on hoidosta lähtien ollut helppohoitoisempi ja jotenkin tasapainoisempi. Varsinaista kiinteytymistä ei yhden hoitokerran jälkeen tapahtunut. Äiti kuitenkin sanoo vakuuttuneensa, että jos olisi voinut sijoittaa sarjahoitoon, niin varmaan kohotustakin olisi tapahtunut. Hän kyllä painottaa myös sitä, että eihän millään hoidolla vanhasta ihosta saa taiottua nuorempaa. Mutta toki ikääntynyt iho näyttää hoidettuna kauniimmalta! Hoito tehtiin Porvoossa Nancy’s -hoitolassa.

  • Sanni

   Kiitos paljon kun kävit kertomassa, Mimmi! :)

 7. Nimetön

  Toimisikohan tuo oikeasti laajenneisiin verisuoniin? Olisi kiinnostavaa kuulla kokemuksia, sillä juuri niistä haluaisin eroon. Olisi ainakin halvempaa kuin laser, joka on jotain 200-400e.

 8. Moll

  Luin nyt, että hoito voi aiheuttaa rasvan katoamista, josta joku taisikin kysyä jossain näistä postauksista.

  ”Contracts underlying fats, therefore some people experience permanent fat loss in their face. Can make face look more gaunt.” – scinacea.com sivulta. Pitää kyllä vielä lueskella lisää aiheesta ja muista valohoidoista.

 9. ak

  MOi! Tuolla ainakin kokemuksia sun innoittamana :)
  http://muotilokit.blogspot.fi/2013/09/haita-ja-radiofrekvenssihoitoa.html

  • Sanni

   Hei! Onpa kiva että laitoit kokemuksia, ja olit vielä käynyt Agnetallakin..! :) Hauskaa! Minäkin kävin Agnetalla viime viikolla ja kyllä on taas tasainen iho… ihan mieletön vaikutus ihohuokosiin. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.