Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kohti Kilpisjärveä!

Tämän kosmetiikkabloggarin ainoa ”maski” seuraavan viikon aikana tulee olemaan hyttysverkko, ja ihonhoitoarsenaali vaihtuu Rainbow’n kasvopyyhkeisiin. :) Suuntana on Kilpisjärvi ja aikeena laittaa vähän jalkaa toisen eteen ja harrastaa yleistä eräjormailua/donnailua.

Palaan ihmisten ilmoille taas joskus ensi viikon aikana. Olen ajastanut muutaman blogipostauksen (ohoh, kuinka epätyypillistä Karkkipäivälle…! Täällä kuulkaas silmät ristissä niitä naputtelin aamuyöhön saakka! ^_^) reissuni ajaksi, mutta kommentteja pääsen lukemaan vasta kun kotiudun eli arviolta 4. tai 5.7.

Juhannusarvonnan voittajiksi arpoutuivat muuten nimimerkit satsumas (Yves Rocher -setti) ja Iida (Lovea-setti). Voittajiin on otettu yhteyttä. Onnittelut heille! :)

Viime syksyn patikkareissulla Seitsemisellä.

Kommentit (9)

 1. Meri

  Ihanaa reissua!!! Toivottavasti et tule ihan itikoiden kaluamana takas. :)

 2. Eeppi

  Hyttysverkko onkin tarpeellinen matkavaruste, täälllä käsivarren alapuolella on nimittäin ainakin miljoonia mäkäräisiä. Hauskaa reissua ja tervetuloa tänne pohjoiseen!

 3. mirja

  hyvää reissua ! toivottavasti sää suosii :-)

 4. Blatheringspretty

  Nauti reissusta ja laita paljon sääskimyrkkyä!

 5. Bemu

  Mukavan reissun toivotukset täältäkin :)

 6. Tikkaritikkari

  Ihanaa reissua niihin jylhiin maisemiin!
  Itse olen lähdössä lauantaina Lemmenjoen kansallispuistoon, ja kuuleman mukaan viime aikoina ympäri lappia on itikat lähes puuttuneet kokonaan kylmien säiden takia. Toivotaan, ettei tässä välissäkään ole ehtineet verenimijäpopulaatiot vielä herätä, niin saadaan nauttia luonnon kauneudesta ihan rauhassa :)

 7. alcoolise

  hauskaa reissua!

 8. nasse

  ooh, kilpisjärvi onkin ihana paikka vaellukselle :) Kivaa reissua!

 9. Helena

  Mukavaa reissua! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.