Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kleopatra
Ystäväni S pyysi minua tekemään itselleen egyptiläistyylisen meikin työpaikan naamiaisjuhliin.
Ensin piti vähän harjoitella. Siskoni joutui jälleen koekaniksi, ja tein hänelle kaksi hieman erilaista rajausta. Toisessa oli aukinainen siipi, toisessa umpinainen. Tasaisen, paksun ja pitkän rajauksen teko ei muuten ole ihan helppoa…. Parhaiten olisin varmaan onnistunut geelirajauksella, mutta koska mulla ei ole kokomustaa sellaista niin piti tyytyä tussiin ja MACin Smolder-kynään (joka tosiaan on mustista mustin!).


S sai sitten päättää kuvista katsomalla kummanko halusi. Hän valitsi umpinaisen siiven. Mulla oli mukana Manly 120 -paletti ja sieltä S valitsi myös mieleisen turkoosin sävyn. Tussikin pentele hyytyi kesken meikkauksen, joten laitoin alle osittain geelirajauksen Indeliblen Magnetism-sävyllä ja vedin päälle MACin Smolderia.


Välivaihekuvia. Toinen silmä valmiina, toinen odottaa rajauksia. Onko ehkä vähän herkullinen tuo turkoosi sävy?
Ja valmista.

Before and after:
Egypt babe!

P.S. Kylpyöljypalkinnot lähtevät postiin tiistaina! Piti odotella kaikkien osoitetiedot.

Kommentit (7)

 1. Charming Nails

  Tosi hyvin onnistunut meikki :)

 2. S

  Kiitos vielä aivan mielettömän paljon! Sain lookistani tosi paljon kehuja ja kuulemma saatan voittaa parhaan puvun palkinnonkin. :) Meikki oli todella suuri osa sitä, muuten kokonaisuus ei olisi ollut yhtään mitään. Ja turha mainitakaan, etten olisi itse osannut moista vääntää. Tekoripsien unohtuminen kyllä harmitti!! Ensi kerralla sitten sellaiset överipitkät kultakärkiset kehiin.

 3. milipili

  Upee!

 4. badbomben

  Mahtis meikki, kertakaikkiaan!

 5. Nonnu

  Upea meikki! :) Tulee mieleen Elisabeth Taylor Kleopatra-meikissään :)

 6. Anonymous

  piirsitkö itse nuo kulmat?
  voisitko joskus tehdä postauksen siitä miten piirtää itse tuollaiset kulmat ja millä välineillä kannattais? :)

 7. Inkivääri

  Nonnu – katsoinkin inspiraatiota Elizabeth-kuvista! :)

  Anonyymi – kyllä piirsin kulmat itse. Mun ei kyllä kannata tehdä postauksia kulmakarvojen meikkauksesta, sillä olen siinä harvinaisen surkea, kuten blogin lukijatkin ovat varmasti havainneet. :) S:n kulmat onnistui ihan kivasti, mutta se oli varmaan sattumaa. Esim. siskolleni tekemistä harjoituskulmista näkee etten ole kulmien kanssa mikään taituri.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.