Kleopatra
Ystäväni S pyysi minua tekemään itselleen egyptiläistyylisen meikin työpaikan naamiaisjuhliin.

Ensin piti vähän harjoitella. Siskoni joutui jälleen koekaniksi, ja tein hänelle kaksi hieman erilaista rajausta. Toisessa oli aukinainen siipi, toisessa umpinainen. Tasaisen, paksun ja pitkän rajauksen teko ei muuten ole ihan helppoa…. Parhaiten olisin varmaan onnistunut geelirajauksella, mutta koska mulla ei ole kokomustaa sellaista niin piti tyytyä tussiin ja MACin Smolder-kynään (joka tosiaan on mustista mustin!).


S sai sitten päättää kuvista katsomalla kummanko halusi. Hän valitsi umpinaisen siiven. Mulla oli mukana Manly 120 -paletti ja sieltä S valitsi myös mieleisen turkoosin sävyn. Tussikin pentele hyytyi kesken meikkauksen, joten laitoin alle osittain geelirajauksen Indeliblen Magnetism-sävyllä ja vedin päälle MACin Smolderia.


Välivaihekuvia. Toinen silmä valmiina, toinen odottaa rajauksia. Onko ehkä vähän herkullinen tuo turkoosi sävy?
Ja valmista.

Before and after:
Egypt babe!

P.S. Kylpyöljypalkinnot lähtevät postiin tiistaina! Piti odotella kaikkien osoitetiedot.

Kommentit (7)
  1. Charming Nails
    22.3.2010, 05:41

    Tosi hyvin onnistunut meikki :)

  2. Kiitos vielä aivan mielettömän paljon! Sain lookistani tosi paljon kehuja ja kuulemma saatan voittaa parhaan puvun palkinnonkin. :) Meikki oli todella suuri osa sitä, muuten kokonaisuus ei olisi ollut yhtään mitään. Ja turha mainitakaan, etten olisi itse osannut moista vääntää. Tekoripsien unohtuminen kyllä harmitti!! Ensi kerralla sitten sellaiset överipitkät kultakärkiset kehiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *