Kjaer Weisin palkittu huulipuna + arvonta

Olen saanut töistä kokeiltavaksi Kjaer Weisin luksusmeikkejä.

Kjaer Weis on tanskalaisen meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weisin luoma ylellinen luonnonkosmetiikan meikkisarja.

Mun Kjaer Weis -iho- ja huulimeikki syntyi kuvan tuotteilla; Invisible Touch -meikkivoide, poskipuna sävyssä Blossoming, korostussävy Ravishing sekä Nude, Naturally -huulipuna sävyssä Thoughtful. Meikin alle laitoin Kjaerin kauneusöljyä.

Instagramissa minulta on jo kyselty koska esittelen näitä, erityisesti uutta meikkivoidetta, mutta joudutte odottamaan perusteellisempaa esittelyä tammikuuhun. Saan testiin vielä Kjaerin alkuperäisen, kiinteän meikkivoiteen, ja haluan verrata sitä tähän uuteen nestemäiseen. Niinpä esittelen kummatkin mieluummin yhdessä.

Kun Kjaer Weisin tuotepäällikkö vielä kysyi, haluaisinko arpoa blogissa Trendi-lehden vastikään palkitseman uuden Nude-sarjan huulipunan, päätin omistaa tämän postauksen vain huulipunalle. Esittelen muut Kjaerit paremmin tammikuussa kun kiinteäkin meikkivoide on kokeiltuna.

Sen verran voin uteliaille Instagramissa kyselleille vastata, että Invisible Touch -meikkivoide ei nyt ihan ole maailmaani mullistanut, mutta huono meikkivoide se ei missään nimessä ole.

Käsittääkseni kiinteä meikkivoide on Kjaerin suosituimpia tuotteita.

Kjaer Weisin uusi Nude, Naturally Lipstick palkittiin juuri Trendissä vuoden parhaana huulipunana.

En ole aiemmin kokeillut KW:n tuotteita, joten en osaa verrata uutuus-huulipunaa Kjaerin ”perus”-huulipunaan, mutta Kjaeriin perehtyneet kollegani kertovat, että Nude-punan koostumus on notkeampi kuin Kjaerin perus-lipstick.

Kummatkin laadut, sekä vanha että uusi, ovat kuitenkin erittäin kestävää huulipunalaatua, ja pysyvät huulilla tosi hyvin, opastivat kollegat. Erinomaisen kestävyyden saatoin itsekin todeta Nude-koostumuksesta.

Nude, Naturally Lipstick sävyssä Thoughtful

Koostumus on kermainen, peittävä, pigmenttinen ja kestävä, mutta rehellisyyden nimissä en suosittelisi tätä huulipunaa kuivahuuliselle. Se ei nimittäin ole voidemaisen kosteuttava ja rasvaisen tuntuinen, vaan hieman kuivakampi, mikä toisaalta on juuri se ominaisuus, joka tekee siitä kestävämmän huulilla.

Testiin saamani sävy Thoughtful sopii loistavasti sävyihini; se on lämmin persikkainen korallipinkki.

Yleisvaikutelma ja tuntuma on mattainen, mutta koostumuksessa on satiininen kuulto, joka näkyykin kuvissa. Kjaerin huulipuna on selvästi peittävämpi kuin huulipunat, joita yleensä käytän.

Itse pidän rasvaisemmista huulipunalaaduista enemmän, mutta kieltämättä mattaisemmat pysyvät paremmin.

ARVONTA

Saan arpoa yhdelle onnekkaalle henkilölle Kjaer Weisin Nude, Naturally -huulipunan voittajan itse toivomassa sävyssä. Huulipunan arvo on 52€. (Jep, nämä on luksusta.)

Sävyihin voit tutustua Jolien sivulla täällä.

Osallistut arvontaan kertomalla, minkä sävyn haluaisit voittaa ja onko Kjaer Weis sinulle entuudestaan tuttu.

Osallistumisaikaa on maanantaihin 21.12. saakka. :)

Arvonta suoritettu, voittaja on Jonna. Onnea :)

kauneus meikki
Kommentit (225)
  1. Serene sävy näyttää sopivalta tällaiselle huulipuna-aloittelijalle :)

    1. Gracious 😍 ihana sävy. En ole kokeillut aiemmin Kjaer Weissin meikkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *