Kjaer Weis natural ”no makeup” look

Tässä on nyt tullut niin paljon ainesosapitoisia ihonhoitopostauksia viime aikoina, että eiköhän läväytetä tähän väliin kevyempi tunnelmointipostaus värikosmetiikan merkeissä..! 😍

Jälleen versio lookista, jonka tyyppisissä nykyään viihdyn parhaiten; pääosassa kuulas, luonnollinen iho ja muutamalla avaintuotteella elävöitetyt silmät. Vaihtelen meikin vahvuutta vain silmämeikin ja satunnaisesti huulten kautta, ihoa en koskaan tykkää meikata vahvasti meikatun näköiseksi.

Esittelen kuvien myötä muutamia tämän syksyn uutuustuotteita Kjaer Weisiltä. Look on toteutettu Kjaer Weisin värikosmetiikalla, ja pääsipä mukaan myös yksi toisen brändin uutuustuote, joka ansaitsi mielestäni päästä esittelyyn :)

Disclaimer: olen töissä Kjaer Weisin maahantuojalla.

Meikkilook on toteutettu kokonaisuudessaan silmänrajausta lukuunottamatta voidemaisilla ja nestemäisillä tuotteilla vailla puuteria.

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmalta huomaan voidemaisten meikkien tuntuvan – ja näyttävän ihollani. Olinhan jo nuorempana lukenut ja työssäni oppinut, että voidemainen koostumus saa ihon näyttämään nuorekkaammalta ja sopii iholle, jolla alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä, mutta en pitkään aikaan kokenut voidemaisia tuotteita omaksi jutukseni. Käytin puuterimaista meikkipohjaa, poskipunaa, kuultotuotteita, luomivärejä ja usein myös kulmaväriä.

Koen yhä puuterimaiset tuotteet nopeammaksi tavaksi meikata, mutta jos haluan ihoni näyttävän niin sanotusti parhaimmalta – käytän voidemaisia tuotteita. 😙

Tämän jutun look syntyi näillä Kjaer Weisin tuotteilla:

 • Invisible Touch Liquid Foundation -meikkivoide, sävy M210 Feathery
 • Concealer-peiteaine, sävy M210 (silmien alla)
 • Cream Blush -poskipuna sävyssä Precious
 • Luomiväri sävyssä Transcend (yläluomella rajauksena, meikin ainoa puuterimainen tuote)
 • Flush & Glow Vibrant Ray -paletin kullan sävyinen highlighter (silmäluomen keskellä tuomassa valoa)
 • Im-Possible Mascara -ripsiväri (musta)
 • Brow Gel -kulmaväri sävyssä Medium Brown


Huulille päätyi Alima Puren uusi voidemainen poskipuna mansikkaisessa sävyssä Blossom. Tämäkin saatu töiden kautta.

Olen aivan rakastunut Aliman voidemaiseen poskipunakoostumukseen ja erityisesti tähän sävyyn..! Omistan ihan tuhottoman määrän poskipunia, mutta Blossom on sellainen sävy, jota minulla ei ollut entuudestaan. Ihanan raikas mansikkapinkki..! Kivaa vaihtelua persikka-koralleille, joita muuten käytän kaiken aikaa.

Tässä Aliman Blossom-poskipuna poskilla. Tyylini mukaisesti tykkään laittaa poskipunaa hyvin miedosti, jotta se vain häivähtää iholla ja näyttää kumpuavan ihosta itsestään.

Kuvissa näkyy myös Kjaer Weisin uutuusmaskara Im-Possible Mascara, josta sanailen lisää alempana.

Kjaer Weisin Precious-poskipuna edustaa sävyä, joka viihtyy kasvoillani eniten: vaalea persikka. Äärettömän kaunis ja luonnollinen sävy, ja esimerkiksi Aliman voidemaisiin poskipuniin verrattuna paljon miedompi pigmentiltään. Alimaa täytyy laittaa iholle vähän varovaisemmin, kun taas Kjaerin Precious’in kanssa ei helposti tule ylilyöntejä.

Toinen erittäin hyvä ”poskipunaujon” sävy Kjaerilta on Blossoming. Se on kaikille ihonsävyille sopiva pehmeä nuderoosa ja sarjan bestsellereitä.

Syksyn puhutuimmat uutuudet Kjaer Weisiltä ovat uusi maskara ja kulmageeli.

Kulmageeliä oli erityisen mielenkiintoista testata, koska en itse ole sävytetyn kulmageelin käyttäjä. Hento- ja harvakulmakarvaisena koen haastavaksi saada siistiä tulosta pelkällä sävytetyllä kulmageelillä, koska geelillä ei voi huolitella kulmien muotoa samaan tapaan kuin kynällä.

Kjaerin kulmageeli on hyvin pigmenttinen ja koostumukseltaan lähes nestemäinen. Pigmenttiä on erittäin runsaasti, ainakin minun käyttämässäni sävyssä Medium Brown.

Kiitosta tuote saa toimivasta, sopivan neutraalista sävystään ja erittäin hyvästä pidostaan. Pigmenttiä on niin runsaasti, että jos tätä laittaa monta kerrosta, saa hyvinkin tummat kulmat.

Tässä kuvassa olen meikannut toisen kulmakarvan Kjaerin geelillä. Näette, kuinka näkyvän tuloksen sillä saa – iholle jää sävyä runsaasti näkyviin.

Ihan rehellisesti, värillisen kulmageelin käyttö ei ole vahvimpia alueitani ja minun piti harjoitella monta kertaa, mutta lopulta sain Kjaerin uutuustuotteella mielestäni oikein nätit kulmat.

Ne, joille sävytetty kulmageeli on jo tuttu juttu meikkirutiinissa ja käyttö hallussa, tulevat varmasti ihastumaan tähän geeliin! Koska pito on erinomainen ja pigmenttiä piisaa, saa yhdellä tuotteella näyttävät ja hyvin muodossa pysyvät kulmat.

Uutuusripsari Im-Possible Mascara on yhdellä sanalla fantastinen!

Se liittyi kertaheitolla suosikkiluonnonkosmetiikkamaskaroideni kerhoon. (Tässä kerhossa ovat entuudestaan Laveran, Absolutionin ja Avrilin maskarat.) Kerrottakoon, että olen aiemmin testannut Kjaerilta Volumizing-maskaraa, joka taas ei toiminut minulla lainkaan. Se onkin ainoa KW-tuote, joka ei ole minua vakuuttanut, ja siksi odotukset syksyn uutuusripsarille olivat korkeat.

Im-Possible Mascara todellakin lunasti odotukset, ja saan sillä käytännössä aivan yhtä tuuheat ripset kuin normikosmetiikan maskaralla. 👌

Im-Possible Mascara kerrostuu erinomaisesti, ei paakkuunnu eikä ”hapsuta” ripsiä. Siinä on voidemainen ja ohut koostumus joka jättää ripset pehmeiksi.

Kaksipuolinen harja on toiselta puoleltaan leveämpi. Leveämmällä puolella saa hyvin harjattua massaa ripsiin, kapeammalla puolella erottelen ripset.

Aina kun esittelen maskaroita, minulta kysytään niiden kestosta. Tälläkään kertaa en osaa oikein ottaa siihen kantaa, sillä kaikki maskarat pysyvät minulla hyvin ja varisevat vain hyvin harvinaisissa tapauksissa. Kjaer Weisin Im-Possible Mascara ei varise ripsissäni.

Luonnollinen meikki, joka korostaa ja tasoittaa, mutta ei muuta minua – tästä mä tykkään…! Tässä mä viihdyn. 🧡
(Ja kuinka kaukana tämä tyyli onkaan Karkkipäivän alkuajoista…!)

.

Millainen suhde teillä on voidemaisiin meikkeihin? :)

kauneus meikki
Kommentit (15)
 1. Toi ripsari on houkuttanut, mutta en oo vielä ostanut, kun on aika kallis ja tähän asti mulla on kaikista kokeilemistani pysynyt tahraamatta vain Sensain 38, joten sillä mennään ainakin vielä toistaiseksi. Esim.Avrilin ei toiminut mulla lainkaan, mutta sitä raaski kokeilla, kun oli halpa.

 2. Miten vertaisit Kjaer Weisin Im-Possible Mascaraa ja Lily Loloa?
  Lily Lolo on tähän asti ainut mascara luonnonkosmetiikkasta mikä on toiminut parhaiten. Eikä ns normikosmetiikan ripsiväritkään niin kovin kummoisia ole. Olen yrittänyt ratkaista miten taivutukset pysyy kauemmin kuin 10 min. Ratkaisua en ole keksinyt. Olen koittanut myös vedenpitävää ripsaria, olen harjannut väriä ripsiin alhaalta kuin myös ripsien yläpuolelta, olen kuumentanut taivuttumia, ei auta.
  Minulla on ollut Kjaer Weisin volume mascara….. siis surkein ikinä. Ystäväni ihmetteli sitä käyttäessäni miksen ollut laittanut ripsiväriä, olinko kenties unohtanut. Kun tämä uusikin on ohutta, mahtaako tuuheaa jälkeä sillä saada. Paksuharja, vähän kuivahko ja paksu ripsivärin olen todennut parhaimmaksi.

  1. Mä en ole tykännyt Lolon kummastakaan maskarasta, täällä Big Lashin arvostelu:

   https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/ripsivari-arvostelu-lily-lolo-maybelline-avon-rimmel/

   Hämmästyneenä olen lukenut, miten moni fanittaa sitä ja kuvailee sitä luonnonkosmetiikan parhaaksi ripsariksi. Olen miettinyt, pitäisikö sitä joskus jopa kokeilla uudestaan, jos sen massaa on vaikka päivitetty.

   Minulla on ollut Kjaer Weisin volume mascara….. siis surkein ikinä. Ystäväni ihmetteli sitä käyttäessäni miksen ollut laittanut ripsiväriä, olinko kenties unohtanut.

   Jos olen ihan rehellinen (ja haluan olla), Kjaer on mielestäni onnistunut kaikessa muussa, paitsi aikaisemmin maskaroissa. Se Volume Mascara todellakin on… no, kyllä siitä melkein voi käyttää sanaa surkea. Uusi Im-Possible Mascara on niin erilainen, ettei näitä voi verrata millään tavalla. Aivan eri maailmoista. KW:n Volume Mascara hädin tuskin tarttui ripsiini, kerrostumisesta puhumattakaan, Im-Possible taas käyttäytyy kuin mikä tahansa laadukas ripsari eikä sitä sokkotestissä välttämättä suorituksensaperusteella erottaisi normikosmetiikan ripsarista.

   En ihmettelisi, vaikka KW pian poistaisi vanhat ripsarinsa valikoimasta. Niin eri levelillä tämä uusi on. Im-Possible on sitä laatua, jota Kjaer Weisilta odottaa kaikista tuotteistaan. 👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *