Kivvi Skin Renewals tuo hehkua ihoon – tsekkaa myös loistava PHA-naamio

Kaupallinen yhteistyö: Waku Organics

Muistatteko söpön latvialaisen luonnonkosmetiikkasarja Kivvi’n? Bongasin sarjan muinoin Riikan matkalla, minkä jälkeen ilmeni että sarjaa oli hiljattain alettu tuoda Suomeenkin. Tänään esittelyssä Kivvin uusin sarja Skin Renewals, joka sai meikäläisen innostumaan ainesosiensa puolesta!

Lyhyt kertaus Kivvistä: Kivvi on Ecocert-sertifioitua, vegaanista ja pienissä tuotantoerissä valmistettua artesaaniluonnonkosmetiikkaa Latviasta. Tuotteissa käytetään paljon pohjoisen marjoja kuten mustikkaa, karpaloa, mustaherukkaa ja pihlajanmarjaa.

Suomessa Kivviä myy Waku Organics.

Skin Renewals on sarja erityisesti ikääntyneelle ja samealle iholle. Sarjaa markkinoidaan ihoa uudistavalla Spring Vitality -yhdisteellä, jonka muodostavat lumikellon, narsissin ja krookuksen uutteet, mutta itse innostuin vielä enemmän muiden ainesosien kokonaisuudesta: laadukasta c-vitamiinia, skvalaania, hyaluronihappoa ja kokonaisia kasviöljyjä. Vedessäkin stabiilina pysyvä askorbyyliglukosidi on yksi tutkituimmista C-vitamiinin muodoista ja kuuluu niihin parhaimpiin kosmetiikassa käytettäviin, ja sitä on kaikissa Skin Renewals -tuotteissa.

Erityisesti sarjan seerumit ovat c-vitamiinipommeja. Mutta aloitetaan tuotteesta, josta tuli välittömästi uusi ”Sanni suosittelee” -tuote: PHA-kuorinta! Siis juuri tällaista olen odottanut jo pitkään kuluttajamarkkinoille: pelkkään PHA-happoon pohjautuva kuorinta. Mahtavaa!

FACIAL PEELING MASK

38,70€ / 30 ml

Tämä naamio on superhyvä!

AHA- ja BHA-happoja pyörii tarjolla vaikka kuinka, mutta rehellistä PHA-kuorintaa on vaikea löytää – vaikka ainesosaa suosittelee lähes jokainen asiantuntija. PHA- eli polyhydroksihapoilla on AHA-happojen ominaisuuksia, eli ne sopivat erityisesti ikääntyneelle ja kuivalle iholle kirkastamaan ja korjaamaan mm. valovaurioita, mutta ne ovat paljon AHAa hellävaraisempia.

Kivvin naamiossa käytetty PHA-happo on glukonolaktonia. Glukonolaktoni sopii myös kliinisesti herkäksi todetulle iholle, jopa rosacea-iholle. Glukonolaktonilla on antioksidanttinen vaikutus, se estää ihon rakennetta hajottavia prosesseja sekä vahvistaa ihon suojamekanismia ja vähentää ajan myötä ihon ärsytysherkkyyttä ja punoitusta. Glukonolaktoni ei herkistä ihoa auringolle. What’s not to love?

Naamiota voi käyttää 1-2 kertaa viikossa. Sen annetaan vaikuttaa 5 minuuttia minkä jälkeen se huuhdotaan pois. Koostumus on ohuen geelimäinen. Naamio kihelmöi kasvoillani ensimmäisillä käyttökerroilla ihan aavistuksen, mutta iho ei punoittanut, kuten vahvojen AHA-kuorintojen yhteydessä. Iho jää yhtä sileän ja ihanan tuntuiseksi kuin muiden parhaiden käyttämieni happokuorintojen jälkeen. <3 Tämä on löytö!

REJUVENATING FACIAL SERUM

39,60€ / 30 ml

Rejuvenating Facial Serum on toinen sarjan kahdesta seerumista. Siinä on miellyttävästi levittyvä, liukas fluidimainen koostumus ja kukkais-hedelmäinen tuoksu. (Muista arvioista olen lukenut osan haistavan näissä marjaisuutta mutta minun nenääni tuoksu menee enemmän hedelmiin :))

Hoitavia ainesosia: ruusuvesi, skvalaani, C-vitamiini, riboosi, hyaluronihappo, narsissi, lumikello ja krookus. (Riboosi on sokeriyhdiste jolla on niin kosteutta sitovia kuin solujen energiantuotantoon vaikuttavia ominaisuuksia ja on anti-age-vaikutteinen).

Lumikellon, narsissin ja krookuksen luoman yhdisteen luvataan edistävän ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kuten on ollut puhetta, kasvikunnan moninaisista aktiiviainesosista ei ole saatavilla yhtä pitkän linjan tutkimustuloksia kuin joistain muista kosmetiikan tunnetuista tehoaineista (kosmetiikan tiedenörtti tarkastelee lupauksia aina myös tästä vinkkelistä), mutta ilman Spring Vitality -yhdistettäkin seerumin ruusuvesi-, skvalaani ja C-vitamiini-pohja antaa sille potentiaalin lunastaa lupauksensa 👍

Kenelle? Iholle, jolla on ikääntymisen merkkejä kuten juonteita, sameutta, vähentynyttä kimmoisuutta ja pintakuivuutta. 

PIGMENTATION SPOT REDUCING FACIAL SERUM

39,60€ / 30 ml

Spot Reducing -seerumi on ihotuntumaltaan hyvin samankaltainen kuin Rejuvenating, ehkä aavistuksen nestemäisempi sekä miedommin tuoksuva. Myös ainesosat ovat pitkälti samoja, mutta Spot Reducing -seerumissa c-vitamiini näyttelee pääosaa ja sitä on runsaammin kuin Rejuvenating-seerumissa. Seerumin koostumus on 100%-luonnollinen.

Hoitavia ainesosia: skvalaani, C-vitamiini, hyaluronihappo, narsissi, lumikello ja mulperinmarjauute.

Kenelle? Kaikille ihotyypeille yleiseen anti-age-hoitoon (kaikki hyötyvät c-vitamiinista) ja erityisesti iholle, jolla on sameutta ja pigmenttimuutoksia. 

ANTI-AGE EYE CREAM

39,65€ / 30 ml

Silmänympärysvoide on naamion ohella suosikkituotteeni sarjasta. Ohuen voiteen koostumus on lopulta kevyttä tuntumaansa ravitsevampi, ja on riittävän lipidipitoinen minunkin ihoni tarpeeseen. Pehmentävässä koostumuksessa onkin kärjessä jojobaöljyä ja makadamiansiemenöljyä.

Voide jättää silmänympärysihon valoisaksi ja levänneen näköiseksi. Se ei kuitenkaan sisällä mitään hohdepartikkeleita, joten vaikutus tulee muuta kautta. Saman huomion silmänympärysvoiteen heleyttävyydestä oli tehnyt myös Beauty Highlights -blogin Mia, joka hänkin julisti voiteen suosikikseen. :)

Hoitavia ainesosia: ruusuvesi, jojobaöljy, glyseroli, makadamiansiemenöljy, lumikello, narsissi, krookus, e-vitamiini, c-vitamiini, hyaluronihappo.

Kenelle? Ikääntyneelle ja väsyneelle silmänympärysiholle.

ANTI-AGE FACIAL DAY CREAM

42,60€ / 50 ml

Sarjan päivävoiteessa on kevyt mutta tiivis koostumus; voide on todella ohutta mutta ei vesimäistä, siinä on ”napakka” tuntuma. Iho jää voiteen jäljiltä himmeäpintaiseksi ja pehmeäksi. Ainesosat ovat jälleen erinomaiset ja voiteesta löytyy kaikki laadukkaan ikääntyneen ihon hoitovoiteen komponentit: kokonaisia kasviöljyjä, tehokkaita kosteudensitojia, tutkitusti tehokkaita anti-age-ainesosia sekä antioksidantteja. Voide silottaa juonteita, kosteuttaa ja elvyttää ja ehkäisee vapaiden radikaalien ikääntymistä nopeuttavia vaikutuksia.

Hoitavia ainesosia: jojobaöljy, glyseroli, ruusuvesi, skvalaani, sheavoi, lumikello, narsissi, krookus, c-vitamiini, hyaluronihappo. 

Ihan huippujuttu on päivä- ja yövoiteen annostelumekanismi: voidetta annostellaan ilmatiiviin, joustavan kannen läpi eikä voide pääse hapettumaan. Välikannessa on kohouma jota painamalla voidetta puristuu esiin pienestä reiästä. Vastaavaan mekanismiin olen aiemmin törmännyt vain selektiivisen luonnonkosmetiikkamerkin Patykan luksusvoiteissa. Kunpa kaikki valmistajat siirtyisivät tällaiseen systeemiin, avoimet purkit ovat lopulta aika älytön tapa pakata etenkin herkästi hapettuvia aktiiviaineita, kuten c-vitamiinia, sisältäviä hoitotuotteita.

ANTI-AGE FACIAL NIGHT CREAM

42,60€ / 50 ml

Yövoiteessa on myös ”kevyt mutta tiivis” koostumus, mutta sen rasvaprofiili on erilainen kuin päivävoiteen, sisältäen korkean pitoisuuden makadamiansiemenöljyä. Iho jää tämänkin jäljiltä himmeäksi ja pehmeäksi. Tiivis koostumus tuntuu suojaavalta mutta ei ole kiiltävän rasvaista.

Hoitavia ainesosia: makadamiansiemenöljy, ruusuvesi, skvalaani, glyseroli, sheavoi, lumikello, narsissi, krookus, e-vitamiini, c-vitamiini, hyaluronihappo.

Skin Renewals on tähän asti kokeilemistani Kivvi-sarjoista selvästi paras ja ainesosiltaan laadukkain. Tutkitusti tehokas C-vitamiinimuoto yhdistettynä ilmatiiviisiin pakkauksiin sekä yleisesti erinomaisiin hoitaviin ja kosteuttaviin voide- ja seerumipohjiin tekee sarjasta ehdottomasti tutustumisen arvoisen, kun etsit luonnonkosmetiikan anti-age-hoitosarjaa jolla oikeasti on potentiaalia tehdä mitä se lupaa.

Eikä kauniista pakkauksistakaan voi valittaa. Hyvä Kivvi!

Kivvin tuotteet löydät maahantuojan verkkokaupasta.

kauneus luonnonkosmetiikka ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (15)
  1. Erittäin mielenkiintoisia tuotteita. Näistä olisikin voinut ottaa sen -20% alennuksen ;)

    1. Joo, harmi kun näihin ei tällä kertaa ollut mitään alennuskoodia lukijoille.

  2. Narsissi Kivvit, kerrankin hyvämuistisääntö,mitä osaan toivoa kokeiluun tuliaisina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *