Kivoja asioita tässä aamussa

Heräsin tänään tosi hyvällä ja energisellä mielellä, vaikka istuin eilen taas ihan liikaa tietokoneen äärellä ja olin siitä vähän pahoillani nukkumaan mennessä.

(Mutta vain vähän, sillä käytin tietokoneaikaa valmistautuakseni huomenna pitämääni koulutukseen, ja se oli hurjan mielenkiintoista. Innostuin tapani mukaan syventymään ainesosa-researchiin ja vertailemaan tuotekoostumuksia ja reseptiikkaa. 😍 Tällä kertaa se vahvisti, ei uuvuttanut!)

🌹 Aloitin aamun kuuntelemalla Eeva Kolun kirjaa Korkeintaan vähän väsynyt, joka on ihan mahtava. Terapeuttini suositteli sitä minulle. Kiitin häntä kirjasta muistuttamisesta, sillä odotin Eevan kirjaa jo syksyllä, mutta sitten päälleni tyypillisesti unohdin asian.

🌹Tänään on sisareni syntymäpäivä. Noustuani patjaltani (minulla ei ole sänkyä) lähetin ensimmäiseksi kömpelön ja epävireisen ”Paljon onnea vaan” -laulun sisarelleni ääniviestinä.

🌹 Kävin hetken mielijohteesta viimein käsiksi sohvalla kolme kuukautta lojuneeseen erinäisten paperien, leikkeiden ja lehtien pinoon, ja lajittelin sieltä roskiin menevät, säästettävät – ja ne, joilla oikeasti on ihan muu säilytyspaikka kuin sohva.

🌹 Sytytin kynttilät. Se on joka päivä yhtä ihanaa.

🌹 Keitin kahvia. Sekin on joka aamu yhtä mukavaa, kuin kynttilät.

🌹 Levitin hiuksiin hiusvärin ja jätin vaikuttamaan. Laitoin ranteisiin tipan Comfort Zonen aromaterapeuttista tuoksua, joka tuo aina hyvän ja rauhoittavan tunteen.

🌹 Kirjoitin merkityksellistä kirjettä. Join kahvia joululahjaksi saamastani söpöstä pöllömukista.

🌹 Pesin ja hoidin hiukset. Tein vartalokuorinnan. Suihkussa pääni pulppusi ideoita. Kirjoitan blogiin jutun parhaista edullisista vartalokuorinnoista. Tai parhaista vartalokuorinnoista ylipäänsä..! Kirjoitan myös esseen vartalovoiteista ja niiden ominaisuuksista. Kirjoitan niiden esteri-kokonainen öljy- suhteista, imeytyvyydestä ja hinnasta. Miksi yksi levittyy paremmin kuin toinen. (Ehkä en kirjoita näitä koskaan, mutta ne innostivat minua tänään..!)

🌹 Tein kasvojenhoitorutiinin, ja valitsin tänä aamuna Ekopharman tuotteet. Levitin Ekopharman voidetta myös vartalolle. Koin iloa tuotteiden miellyttävyydestä, suomalaisuudesta ja hyvästä laadusta.

🌹 Palasin pöydän ääreen ja koin iloa monista asioista. Pinnallisista ja syvällisemmistä.

Minulla on kotona yksi pöytä, enkä tiedä, millä nimellä sitä kutsuisi. Se on ruokapöytä, työpöytä ja olohuoneen pöytä. :)

Olen myönteiseen kallistuva ihminen, ja minulla on useimpina päivinä hyvä olo ja mieli. Ainakin löydän joka päivä ilon aiheita, vaikka heräisin alakuloisena ja jokin painaisi mieltä. Joinain aamuina mieli tuntuu kuitenkin tavallista iloisemmalta, kevyeltä ja valoisalta.

Tänä aamuna oli niin :)

Halusin jakaa sen teidän kanssanne. 🌹

Ehkä kirjoitan tänään vielä hajuvesistä. Sekin tuntuu kivalta. Mutta koska olen hidas ja mietiskelevä kirjoittaja, juttu tulee ulos ehkä vasta huomenna. Tai myöhemmin. Katsotaan :)

Ihanaa päivää kaikille!

Kommentit (18)
 1. Kuulosti niin ihanalta tuo aamu.. Pääsin täysin tunnelmaan mukaan vain lukemalla kuvauksen.

  Itselläni ei ole ollut vastaavia aamuja vuosiin. Totuus taitaa olla, että jopa kymmeneen vuoteen. Lapset muuttavat aamut ja viikonloppuaamut aivan erilaisiksi. Ei välttämättä huonolla tavalla erilaisiksi, mutta se autuas rentous, huolettomuus ja aikaisempien viikonloppuaamujen. ”Ei mitään ohjelmaa. Mitähän sitä tekisi tänään..”.On ollut jo pitkään poissa. Muistan kuinka aikoinaan saattoi lukea aamulehdestä mitä näyttelyitä on auki ja päättää ex tempore käydä jossain tai mennä vaikka keskellä päivää elokuviin. Lounasta sitten kun on itsellä nälkä ja pesukone päälle vain jos itse jaksaa. :)

  En siis valita, missään nimessä, mutta hetkeksi iski pieni kaiheus.

  Ihanaa sunnuntaipäivää!

  1. Lapset muuttavat ihan varmasti kaiken ❤️ Ja vaikka muuttavatkin, niin aamut ovat eri lailla positiivisia ☺️

  2. Voi kuule. Nämä rauhalliset päivät tulevat takaisin. Nyt opettelen nauttimaan niistä uudelleen. Kiitos Sanni taas kirjoituksestasi ♥️

 2. Aamutunnelmat on tärkeitä! Kuvasit tämän aamun tunnelmasi niin elävästi, että siihen oli helppo eläytyä. Itse kelaan aina ensimmäiseksi herätessäni mikä päivä on, mitä on ohjelmassani tänään. Sitten nousen ylös ja ryhdyn kiirehtimättä aamutoimiin. Jos olen myöhässä jostain aiotusta, kiire on takuuvarma tunnelman pilaaja. Mutta useimmiten saan aloittaa päiväni rauhassa ja hyvillä mielin.Uskon että oma myönteinen asenne merkkaa paljon.Vaikka edessä olisi jotain ei-niin-miellyttävääkin (esim. hammaslääkärikäynti), en päästä sitä samentamaan aamuhetken puhdasta tunnelmaa. Jokainen alkava päivä on uusi mahdollisuus ja kiitoksen aihe. Ja kiitos myös sinulle näistä hyvän mielen postauksistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *