Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kirppis!

Pikapostaus: auttakaa persaukista mäessä ja ostakaa pois mun jemmoja! Jouduin tällä kertaa laittamaan myyntiin sellaisiakin tuotteita jotka olisin oikeasti halunnut pitää, mutta nyt on rahatilanne sen verran akuutti että piti tyhjentää kaappien sopukoita. Lisään illan aikana vielä lisää tuotteita.

Jos kiinnostuit jostain tuotteesta etkä omaa Huutis-tiliä, laita sähköpostia.

Huuto.nettiin tästä.

P.S. En ole ehtinyt vielä vastailemaan edellisen postauksen kommentteihin, on ollut tosi huonosti aikaa olla koneella. :/ Mutta huomenna on vapaapäivä, jonka ajattelin pyhittää kommenteille, sähköposteille ja jopa peräti meikkikuville…!

P.P.S. Keskiviikko. Kaikki meni – kiitos paljon kaupoista! Eilen oli tili miinuksella mutta tänään oli varaa jo käydä Lidlissä. ;) Oikeasti suuret kiitokset.

P.P.P.S Torstai. Suru.

Kommentit (18)

 1. Milla

  Hei!
  Olen kysynyt tätä aikaisemminkin, mutta en löytänyt millään vastaustasi (enkä itseasiassa alkuperäistä kysymystänikään), vaikka olen sitä pariinkin kertaan täältä etsinyt. Mutta kysyisin siis sitä, että myytkö töistäsi saamia tuotteita? (esim, koulutuksista, myyntikilpailuista saatuja, saatuja testereitä, yms)
  En halua syyttää, mutta olemme useaan kertaan keskustelleet työpaikallamme siitä, miten jotkut toisten ketjujen myyjät myyvät koulutuslahjojaan, ym. Itse meidän konsernissa on tiukasti ohjeistettu, että tuotteet ovat omaan käyttöön tai läheisille, mutta itse niistä ei missään tapauksessa voittoa saa tehdä.
  Tämän takia ihan mielenkiinnosta kyselen, että myytkö työpaikkasi (ei siis blogisi, vaan kosmetiikkamyymälä-työpaikkasi) kautta saatuja tuotteita, ja jos myyt, onko se todella sallittua? :)

  • Sanni

   Hei Milla!

   Vastasin kysymykseesi viimeksikin, mutta vastataan nyt uudelleen. :)

   Kyllä, osa myymistäni tuotteista on työni kautta saamia tuotteita, osa taas itse hankkimiani. Meillä töissä on sellainen käytäntö (ja olen todellakin pitänyt suhteellisen itsestäänselvänä samaa käytäntöä muuallakin, mutta ei kai se niin sitten ole :)), että jokainen saa tehdä palkkioksi saamillaan tuotteilla ihan mitä haluaa. Konserni ei siihen puutu. Kun olemme tuotteet saaneet, niin nehän ovat omiamme, ja jokainen on toki vapaa päättämään itse mitä niillä tekee; käyttääkö itse, antaako lahjaksi, myykö vai heittääkö roskiin. Ideaalitilanne tietysti on, jos myyjä pystyy/haluaa tuotteen itse käyttää, mutta aina tuote ei sovi henkilön tarpeisiin tai ihotyypille (esim. mitä itse teet 20-vuotiaana 60+ ikäisille tarkoitetulla elvyttävällä seerumilla? ;)) ja silloin tuote luonnollisesti laitetaan eteenpäin.

   Clinique (tai tarkemmin sanottuna maahantuoja Transmeri) on mielestäni esimerkillinen firma, kun he usein antavat myyjien itse valita myyntikilpailun palkkiotuotteet. Tällöin he varmistuvat siitä, että myyjät todella saavat palkkioksi tuotteet, joita he pystyvät – ja haluavatkin – itse käyttää. Kunpa kaikki tekisivät näin, niin ei olisi niin paljon eteenpäin laitettavaa…! ^_^

   mutta itse niistä ei missään tapauksessa voittoa saa tehdä.

   Tähän lauseeseen tartuin muistaakseni silloin edellisessäkin vastauksessa. Kun kerran maahantuojat tekevät voittoa meillä, myyjillä, niin millä perustein me emme saisi ”tehdä voittoa” sillä tuotteella, jonka maahantuoja meille antaa palkkiona työstämme jota heille teemme? ;) Eli hekö vain saavat tehdä voittoa, mutta me, jotka konkreettisesti heille sen voiton tuomme, emme muka saisi hyötyä jostain tuotteesta jota itse emme pysty tai halua suoraan käyttää? Eheihän se niin voi mennä millään logiikalla. :)

   P.S. Hämmästyin tuota ”testeri” -kohtaa kommentissasi. Myyvätkö jotkut testereitäkin? Niissähän lukee testeri? Meidän konsernissa testerit ovat vain ja ainoastaan liikkeen ja asiakkaiden käyttöön, niitä ei anneta työntekijöille vaan käyttämättömät ja avaamattomatkin testerit heitetään roskiin kun jokin tuote poistuu valikoimasta.

   • Hassu

    olen itse töissä ihan eri alalla kuin karkkipäivä mutta myyjänä kumminkin. olen itsekin laittanut paras myyjä yms kilpailuista saamani lahjat rahoiksi. en ymmärrä mikä ongelma siinä on? jos tässä myytäisiin näytepakkauksia joissa lukee ei jälleenmyyntiin niin asia olisi hieman eri, mutta kai sitä omalle omaisuudelle saa tehdä mitä huvittaa?

  • heidi

   Anteeksi jo etukäteen.
   Mua ärsytti ihan kauheesti, kun Milla aiemminkin kyselit aiheesta. Ja nyt ärsyttää vähintään yhtä paljon. Ihme moralisointia… Lahjaksi saatu omaisuus on omaisuutta siinä missä mikä tahansa muukin, joten sillä voi tehdä mitä haluaa.

 2. Murmeli

  Apuva, oon myyny vastaavaa kamaa kirpparilla 2 eurolla…pitää varmaan nostaa hintoja :D

  • Sanni

   Sulla on varmasti ollut hyvin onnellisia asiakkaita :)

 3. Nimetön

  Hei Sanni!

  Ajattelin, josko sinulta löytyisi kikkakolmosta seuraavaan ongelmaa: Lancomen Inc-geelirajausväri on alkanut kuivahtamaan ja sen käyttö on vaikeutunut koostumuksen muututtua tönkömmäksi. Saisikohan ainetta notkistettua jotenkin?

  Purkista on vielä reilusti yli puolet jäljellä, koska vaikka tuote pysyy luomillani kuin tauti, on rajausten tekeminen sen verran tarkkuutta vaativaa puuhaa, että en siihen joka aamu viitsi ryhtyä. En haluaisi, että tämä (aikanaan varsin arvokas)ostos käy hyödyttömäksi, kun ainetta on vielä jäljellä.

  • Sanni

   Sellaista kikkakolmosta olen kuullut käytettävän – ja joskus itsekin kokeillut geelilainereihini -, että laittaa purkin (ilman kantta) mikroon n. 10-20 sekunniksi. Yhden geelini sain elpymään tuolla konstilla, kaksi muuta taas eivät muuttuneet miksikään. Kannattaa kokeilla – ainakin viimeistään siinä vaiheessa kun aine on niin tönkköä että et muuten pysty sitä enää käyttämään.

 4. Anonyymi

  Laitoin sinulle s-postia, koska minulla ei ole huuto-tiliä. :)

  • Sanni

   Vastasin sulle juuri. :)

 5. Pimpula

  nyyh….klikatessa huuto.net TÄSTÄ…se ei näytä mitään, onks kaikki jo myyty?

  • Sanni

   On joo, tänään klo 19.40 meni viimeiset. No, kirppiksiä tulee vielä, ehkä ensi kerralla ehdit…! :)

 6. Martina

  Oho, mä ajattelin näin torstai-aamuna tulla katsomaan olisiko tullut lisää kohteita myyntiin, mutta taisin olla myöhässä :D Hyvä tietysti sulle, että sait myytyä :)

 7. neiti

  Terppa! Oisin kipeästi apuasi vailla :S Etsinnässä on eka mineraalimeikkipohja, mutta hukun vaihtoehtoihin! Kasvoissani on paljon punaisia arpia jotka toivoisin saavani piiloon, joten onko mitään pohjaa jolla olisi edes mahdollisuuksia tähän?

 8. J

  Toivottavasti Torstai on kuitenkin Toivoa täynnä eikä surua. Tai jospa suru viittaakin vaan luopumiisi huutokohteisiin?-)

 9. Kutri

  Suru on onneksi vain väliaikainen tunne, kaikki haavat paranevat ajan myötä. Anna itsellesi aikaa surra ja käydä asia läpi, älä turhaan yritä pakottaa itseäsi pirteäksi ja iloiseksi muiden ihmisten tähden. Kaikki tuntevat surua ja ymmärtävät, ettei sitä pidä hoputtaa. Ilo ja nauru palaavat mukaan arkeen aikanaan. Todella paljon voimia jaksamiseen lempibloggaajalle! <3

 10. badbomben

  Voi pientä! Paljon jaksamista surun keskellä! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.