Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kirkasta turkoosia ruskealla rajauksella

Tällaisella mentiin viime perjantaina töissä. Näytti varmaan pikkuisen överille mun vaalealla värityksellä ja sinisillä silmillä, mutta kukaan ei ainakaan sanonut mitään. ^_^


Meikkiin käytetty:
* Manly 120-paletti (yläluomen kaksi turkoosia)
* Rimmel Lynx-trion tummanruskea (rajaukset) ja valkoinen (kulmaluu)
* Max Factor Burnt Bark (alaluomella tummanruskean alla)
* IsaDora Perfect Contour -kynä sävy Dark Brown (alaluomen sisärajaus)
* Urban Decay 24/7-kynä sävy Zero (yläluomen rajaus, Lynx-ruskeaa vedetty päälle)
* Max Factor False Lash Effect -ripsari

Yhdistin meikkiin kuulaan vaaleanpunaisen poskipunan (YR Pehmeä Roosa) ja läpikuultavan korallivaaleanpunaisen huulikiillon (Lumene Rakkauden Tunnustus).

Inspiraation sain allaolevasta kuvasta. Meikki toimii paljon paremmin ruskeasilmäisellä, mutta halusin minäkin kokeilla vaikka tiedän että turkoosi näyttää aina vähän oudolle mun silmissä. Silmän oman värin ja luomivärin välille ei synny tarpeeksi kontrastia.


Käytättekö te turkoosia meikkiä ihan arjessa?

Kommentit (27)

 1. Inkivääri

  Viimeinen anonyymi – hei nyt täytyy sanoa että se Wet'n'Wildin vihreä trio oli oikeasti aika makea! Selkeästi mun mielestä paras ja pigmenttirikkain niistä Seppälän vihreistä paleteista. Ihan yllätyin miten hyviltä Wet'n'Wildin paletit vaikutti. Testailin useampaa kämmenselälle ja niissähän tuntui olevan oikein hyvä koostumus ja pigmentti, ja väriyhdistelmät oli tosi kivoja! Onkohan noita luomivärejä hiljattain uusittu kun en muistanutkaan että ne on noin hyviä? Kunnolla en siis ole mitään Wet'n'Wildin meikkiä kokeillut kun en niitä omista.

  Ne tuntemattomat halpismerkki-paletit ei olleet musta niin hyviä. Se vihreä neljän sävyn paletti (pyöreät napit, oletan että tarkoitit sitä) oli kyllä ihan nätti mutta hillitympi kuin se W'n'W-trio.

 2. NewYork

  Itse en ole enää pitkiin aikoihin käyttänyt noin rohkeita värejä arkipäivinä, ennen käytin kyllä useasti!

  ^^ Kommentteihin W'n'W-paletteja koskien ajattelin sanoa, että itse olen katsellut kyseisiä paletteja hieman epäileväisenä. olen kyllä joidenkin halpismerkkien kohdalla yllättynyt iloisesti pariin otteeseen, esim. W'n'W-peiteväripaletti oli ihan kelpo tuote! Voisi siis vaikka kokeillakin. :)

 3. milipili

  Tätä täytyy kokeilla, hieno!

 4. keijukainen

  Oli pakko tulla kiittämään Inkivääriä vielä toistamiseen tuosta turkoosi-hopeanharmaa-vinkistä! Tänään kokeilin vaaleampaa ja kirkkaampaa turkoosia ja sitä Bird Bathia (hopeanharmaa) ja nämä sävyt sopii täydellisesti yhteen ja turkoosi imartelee kerrankin silmien väriä <3

 5. Sofié

  Höh, mun värisilmä on sitten vähän vinksallaan kun tuo turkoosi meikki sopi mielestäni paremmin juuri sinisiin silmiin… :P

 6. henski

  Mitä manly-paletin turkooseista olet käyttänyt tähän meikkiin?=)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.