Kilpailu: voita toivomasi putsarit ❤️

Heh – innoissani eilistä postausta naputellessa mä unohdin, että mullahan oli putsareita myös arvottavana..! :D Tätä sattuu :)

Laitetaan arvontapostaus nyt sitten erikseen.

Esittelin eilen ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Cattierin koko puhdistustuotevalikoiman.

Sain Transmerilta luvan arpoa kolmelle onnekkaalle kolme itse valittua Cattierin putsaria (jälleen disclaimer: olen töissä Cattierin maahantuojalla).

Siispä tässä vielä Cattierin mainiot putsarit pähkinänkuoressa:

🌿 KASVOVESI – ei varsinaisesti puhdistustuote, mutta kuuluu puhdistusrutiiniin. :) Raikkaan tuoksuinen kasvovesi virkistää ja ruusu- ja kamomillavesi rauhoittavat ihoa. Alkoholiton, kosteuttava ja ennen kaikkea raikastava. Vesimäinen koostumus, joka ei jätä iholle tuotetuntua. Sopii kaikille, paitsi tuoksuherkille, sillä kasvovesi sisältää tuoksuaineinaan eteeristen öljyjen komponentteja.

🌿 PUHDISTUSMAITO – samettinen, täyteläinen ja ihoa hoitava koostumus. Hajusteeton. Poistaa sekä kasvo- että silmämeikin. Sopii kuivalle, ikääntyneelle ja herkälle iholle sekä tuoksuherkille. (Tai kaikille, jotka tykkäävät maitomaisesta puhdistuksesta :))

🌿 PUHDISTUSVAAHTO – sulfaatiton, hellävarainen, kevyt ja kuohkea puhdistusvaahto. Sisältää ruusu- ja kamomillavettä sekä ihoa pehmentävää riisiproteiinia. Sopii kaikille ihotyypeille paitsi kuivalle. Hypo-parfymoitu.

🌿 PURIFYING-PUHDISTUSGEELI – antiseptinen, miedosti vaahtoava puhdistusneste epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Sisältää puhdistavaa teepuuöljyä, piparminttua ja rosmariinia.

🌿 MISELLIVESI – supersuosittu tuote ja Cattierin myydyin putsari; aikoinaan ilmestyessään tämä oli ensimmäisiä luonnonkosmetiikan misellivesiä. Alkoholiton, mieto ja hajusteeton. Sopii kaikille ihotyypeille.

🌿 MISELLIGEELI – herkälle iholle kehitetty kosteuttava ja rauhoittava geelimäinen misellipuhdistustuote, joka toimii myös kosteuttavana hoitonesteenä. Poistaa tehokkaasti jopa normikosmetiikan silmämeikin. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja kuivalle. Erittäin mieto hypo-tuoksu. Misellivesivertailun voittaja (Ilta-Sanomat, syksy 2020). Tähtituote. ⭐️

🌿BIPHASE-SILMÄMEIKINPOISTOAINE – kaksifaasinen, hoitava ja hellävarainen silmämeikinpoistoaine joka poistaa myös vedenkestävän silmä- ja huulimeikin. Innovatiivinen koostumus ei jätä ihoa öljyiseksi eikä tätä tarvitse halutessaan edes huuhtoa iholta. Sopii kaikille ihotyypeille, ei ripsenpidennyksille.

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttilaatikossa, mitkä kolme putsaria haluaisit voittaa. :)

Kilpailuun voi osallistua sunnuntaihin 22. marraskuuta saakka.

Kilpailun säännöt

 • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi ja Transmeri Oy
 • Arvontaan voi osallistua 17.11.20.-22.11.2020
 • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kilpailukysymykseen. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
 • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
 • Voittaja arvotaan 23.11.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
 • Osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Cattierin puhdistustuotesettejä (3 x vapaavalintainen tuote), yhden setin arvo on noin 40€.
 • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com
 • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä

 

Kommentit (265)
 1. Puhdistusvaahto, kasvovesi ja miselligeeli

 2. Kasvovesi,puhdistusvaahto ja puhdistusgeeli :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *