Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kiitos tästä syksystä

Kiitos tästä syksystä, Kreikka :)

Vielä tänään sain liihotella katuja kesähameessa ja lyhythihaisessa paidassa, huomenna vedetään syystakki niskaan Helsinki-Vantaalla.

Saa_Ateena_Suomi

Mutta en vaivu synkkyyteen – toivotan syksyn oikein lämpimästi tervetulleeksi. Onhan tässä jo kesää vietetty kohta viisi kuukautta :) Juuri nyt odotan kovasti kirpeitä iltoja mökillä kynttilän valossa.

Tämän päivän olemme viettäneet Ateenassa, jossa anoppi luonnollisestikin vietiin katsomaan Akropolista. Itselläni oli vielä tärkeänä ohjelmanumerona muuan liikkeessä vierailu… ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllllä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se Mahtava Hiusväri lähtee mukaan Suomeen kahtena kappaleena, kiitos Mr. Karkkipäivän matkalaukun. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jes! :)

(…en lähde arvailemaan mitä Korresin henkilökunta ajatteli asiakkaastaan, joka kyykistyi liikkeen eteen, asetteli ostoksensa kadulle ja alkoi kuvaamaan…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei sitten, rakas talomeri..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellillakin oli sattumalta Korresia…. Mahtuisikohan nämä vielä äijän laukkuun…? :) Mä niin vien nää kaikki… :D

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taas ensi syksyyn, Egeanmeri..?

.

Hyvää yötä, nähdään huomenna, Suomi!

Kommentit (28)

 1. Tiltu

  Tervetuloa takaisin!

  • Sanni

   Kiitos :) Ihanaa on olla reissussa, mutta ihanaa on palata kotiinkin <3

 2. NG

  Oi joi tuota Korres-kuvan ihanuutta. Vanhempieni naapurit lähtivät juuri Kreikkaan, ja isäni antoi mukaan ’lehtitilauksen’.. Sanomalehteä painavampaa tuliaista en olisi kehdannut pyytääkään, mutta olisi ihanaa tietenkin, jos joku toisi kassillisen Korresin uutuuksia…

  • Sanni

   isäni antoi mukaan ‘lehtitilauksen’

   Siis tarkoittaako tämä että tuliaiset oikeasti saavat olla lehden painon luokkaa..? :D

   • NG

    Tuliaispyyntönä on kreikkalainen sanomalehti :)

    • Sanni

     Aijaa…! :D ^_^

 3. Mousse

  Mäkin haluan hotelliin, jossa on Korresia eikä jotain tylsiä 2in1-tuotteita :)

  • Sanni

   Niinpä :) Virkistävää kun kerrankin törmää muunlaisiin hotellituotteisiin… ^_^

 4. Jo

  Kiitos sinulle näistä matkajutuista. Näitä on ollut ihanaa lukea. :)

  • Sanni

   Kiitos teille kun olette jaksaneet lukea :)

 5. Mirri

  Kiitos myös sinulle Sanni näistä matkapostauksista! Vähän haikea olo kun matkasi nyt päättyy, olen todella nauttinut elämänmakuisista postauksista ja Kreikan henkeäsalpaavista maisemista blogisi välityksellä. Mutta varmasti jatkoa on vielä luvassa uusien reissujen muodossa ;)

  • Sanni

   Kiitos Mirri :)

   varmasti jatkoa on vielä luvassa uusien reissujen muodossa ;)

   Näin voisin veikata..! :)

 6. Ulpu

  Komppaa muita, on ollut taas niin kiva lukea sun matkajuttuja. Ja Korresit kuulostaa niin hyvältä. :) Tervetuloa kotiin!

  • Sanni

   Kiitos Ulpu! :) Eilen oli kyllä upea sää kun saavuttiin, mutta ei tämän päivän sumusadekaan haittaa! :) Ihana olla kotona.

 7. Hanna

  Sanni hei :) Ja tervetuloa Suomeen! Tiedätkö…Nyt olisi taas sen laatuinen kysymys, mihin kaivataan sinunlaistasi tietoihmettä :) Siis: tarvitsisin paljon sellaisia hajuvesi-sampleja, siis niitä n. 1-10 ml tuoksunäytteitä erilaisia… Mistä niitä voisi saada vähän isomman satsin, siis ihan maksua vastaankin jos ei muuten mahdollista? Mistä niitä voisin kysellä?

  • Sanni

   Mistä niitä voisi saada vähän isomman satsin, siis ihan maksua vastaankin jos ei muuten mahdollista? Mistä niitä voisin kysellä?

   Moi Hanna!

   Netissä on paljon pelkkiä näytekokoisia hajuvesiä myyviä kauppoja, itse en ole tilannut yhdestäkään eli ne eivät ole minulle tuttuja, mutta googlettamalla esim. ”perfume sample shop” tulee useita eri kauppoja.

   Ensimmäisten joukossa esim. tällainen:

   http://www.myperfumesamples.com/mps/

   Tuolla hinnat alkaen $1,99 per sample.

   Sitä en tiedä mistä niitä voi saada ilmaiseksi, siis muuten kuin tilausten kaupanpäällisinä tai pyytämällä suoraan kaupoista tai maahantuojilta.

   Kenties jälkimmäinen voisi sopia sinulle..? Riippuen mihin tarkoitukseen olet sampleja hankkimassa. :) Jos olet jakamassa niitä vaikkapa jossain tilaisuudessa niin maahantuojat voisivat olla oikein halukkaita lähettämään sinulle satsin, sehän on heille mainosta :)

   • Hanna

    Kiitos taasen hyvistä vinkeistä sinulle :)

 8. Minttu

  Haha – bloggarina sitä aina välillä saa ”ilahduttaa” kanssaeläjiä kaikilla hauskoilla kuvausideoilla! Kiitos kovasti kaikista matkajutuistasi, näistä on paljon iloa ja hyötyä omia reissuja suunnitellessa!

  • Sanni

   Kiva kuulla Minttu! :)

 9. Miia

  Varmaankin olet jo todennut, että syystakki saattaa olla vähän turhan kevyt vaihtoehto Suomessa nyt. :)

  Uskomattoman nopeasti meni sun reissu. Minäkin jään kaipaamaan Kreikka -postauksia!

  • Sanni

   Varmaankin olet jo todennut, että syystakki saattaa olla vähän turhan kevyt vaihtoehto Suomessa nyt. :)

   Tämä tuli tosiaan todettua :D Onneksi misteri oli tuonut mukanaan minulle myös hanskat ja kaulahuivin! ^_^

 10. Lukijasi

  Oli ihanaa seurata reissuasi ruudun tältä puolen. Aivan upea matka, kuten aina. :) Oletko muuten ikinä leikitellyt ajatuksella ja harkinnut Kreikkaan pysyvästi muuttamista?

  • Sanni

   Oletko muuten ikinä leikitellyt ajatuksella ja harkinnut Kreikkaan pysyvästi muuttamista?

   En oikeastaan, Kreikassa on kuitenkin niin moni asia huonommin kuin meillä täällä Pohjolassa. Jotkut arkiset asiat, joiden hoitumiseen me olemme tottuneet vain nostamalla luurin, voivat olla Kreikassa monen viikon painajainen. Kuten vaikka hajonnut putki tai katkennut lämmitys… Vastuuta siirrellään, olkapäitä kohautellaan… Sellaiset asiat, jotka täällä hoituvat täysin huomaamatta, voivat vaatia Kreikassa pitkän byrokraattisen voimanponnistuksen.

   Kuunnellessani ystävieni kertomuksia vaikka hajonneesta sähköliitännästä tai lasten päiväkotipaikan saamisesta, olen ymmärtänyt kuinka etuoikeutettua elämää saamme täällä Pohjoismaissa elää.

   Mutta sellaista ideaa olen kyllä kypsytellyt, että vuokraisin joskus asunnon Ateenasta vaikka 2-3 kuukaudeksi. :)

 11. Jatta

  Eikä, hotelli, jonka kylpykamat on Korresia! Tahtoo sinne! Missäpäin Ateenaa tuo Korresin liike muuten sijaitsee?

  • Sanni

   Ihan Ermou-ostoskadun yläpäässä, lähellä Syntagma-aukiota. Hullua kyllä, monissa hyvin varustetuissa apteekeissa on parempi valikoima Korresia kuin tuossa heidän omassa lippulaivaliikkeessään… :P Moni suihkugeeli ja vartalovoide oli liikkeessä loppu mutta saatavilla lähiapteekeista ;) Luulen, että Korresin omassa liikkeessä on parempi valikoima ainoastaan meikkien ja hiusvärien kohdalla.

 12. Eija

  Kiitos vielä kerran ihanista Kreikka postauksistasi, niitä tosiaan tulee ikävä. Kuulostaa ihan hassulta, mutta tänään mietin miten tylsää kun ei enää pääse mukanasi valoon ja lämpöön :D. Vaikka luen kyllä muutkin postauksesi mielenkiinnolla, mutta noissa kreikkalaisissa tunnelmissa oli jotain niin erityistä.

  • Sanni

   Voi kiitos Eija :)

 13. Nainen Hämeestä

  Kiitos Sanni näistä matkakertomuksistasi. Voi olla, että itsekin suuntaan Kreikkaan vuoden päästä. Ja ihan jo vaan sen takia, että sieltä saa Korresin tuotteita aivan toisessa mittakaavassa, kuin meiltä täällä Suomessa. Korres on yksi suurista suosikeistani.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.