Kiitos avustanne! :) Roadtrip Finland buukattu!

Valtavat kiitokset vinkeistänne! Kävimme niitä eilen illalla misterin kanssa läpi, päädyimme reittiin Fiskarsista idän kautta Kuopijjoon, ja varasimme majoitukset samantien. :)

Roadtrip_heinakuu2013_2

Lähdemme maanantaina liikkeelle Fiskarsista ja ajamme tiistaina Porvoon kautta Kotkaan. Keskiviikkona ajelemme Lappeenrannan, Imatran ja Punkaharjun kautta Savonlinnaan. Kansallispuistot ja patikkaretket pitää jättää tällä reissulla väliin, kun misterin polvi on hiljattain leikattu ja äijä liikkuu vielä kepeillä.

Savonlinnasta matka jatkuu torstaina Heinävedelle Valamon luostariin, ja perjantaina päädymme Savon sydämeen Kuopioon, jossa viikonlopun ohjelmassa ainakin järviristeilyä ja ehkäpä viinijuhlatkin. :) Kivaa!

Roadtrip_heinakuu2013

Teiltä tuli mielettömän hyviä vinkkejä paikoista, joista en ole koskaan kuullutkaan, ja varmasti tulemme hyödyntämään niitä tulevilla Suomi-tripeillä. :) Hailuoto, Bengtskär, Möhkö (tuonnehan nyt pitäisi päästä jo ylisöpön nimen takia..! ^_^), Puumala, Lieksa, Vääksy, Mustion linna….  Isommista paikoista Vaasa, Pietarsaari ja Naantali ovat jo pitkään olleet meikäläisen must-see-one-day -listalla, mutta ne eivät nyt mahtuneet tälle reissulle. (Ja harmillisesti herra on kuulema saanut elämänsä aikana yliannostuksen Vaasaa, eikä suostu sinne enää lähtemään :P)

Kuvat Pärinäpoika, Ilkka Luoma, Riitta Väisänen/YLEMikko Paananen/Wikimedia, Pavel Trebukov, Gröndahl/Murtolan Sukukokous

P.S. Pitkästä aikaa taas ikäkysely sivupalkissa! :) Kun Karkkipäivä on ikääntynyt, niin nyt kiinnostaa selvittää onko lukijakuntakin ikääntynyt mukana! ^_^

Kommentit (65)
  1. Kuopiossa jos vietätte pidempään ku yhden päivän niin kannattaa tutkia myös Tahkon mahdollisuuksia :) Tänne Nilsiään ei aja kuopiosta kuin sen 45min :)

    1. Maaliskuussa oltiin Tahkolla kaverin synttärijuhlissa – ja meikä ensimmäistä kertaa rinteessä yli 20 vuoteen…! ^_^ Otin oppitunninkin laskettelunopettajalta. :D

  2. Savonlinnalle terveisiä! Savonlinna on superkaunis kaupunki. Jos aikaa riittää, niin kannattaa käydä kävelemässä heikinpohjan rantoja ja juttelemassa ihmisten kanssa. Nauttikaahan reissustanne!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *