Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kiitos <3 Luukku 25

Olin saanut lukijaltani joululahjan Kauneuden & Terveyden toimitukseen. Se lähetettiin sieltä kotiosoitteeseeni ja sain sen juuri sopivasti päivää ennen kuin lähdin joulun viettoon pohjoiseen.

Oma kalenteriluukkuni 25. :)

lukijan_joululahja_img_5058

Kiitos sinulle, kuka ikinä oletkaan. :) Eleesi lämmitti enemmän kuin kahdetkymmenet lapaset…!

Olen niin otettu etten tiedä mitä sanoa.

lukijan_joululahja_img_5024

….ja arvatkaa mistä lapasten kuvio on peräisin…

lukijan_joululahja

siitä Bath & Body Worksin ihanasta kynttilästä johon kerroin marraskuussa ihastuneeni :)

Aaawww…!!!

  lukijan_joululahja_img_5058_2

En oikein keksi muuta sanottavaa kuin että voi miten sympaattisia ihmisiä maailmaan mahtuu. <3

Olette valtavan rakkaita, lukijani.

Ja toivottavasti Sinä, nimetön lukijani joka lähetit lapaset, et puolestasi pahastu siitä että julkaisin kuvan kirjeestäsi (peitin kuitenkin henkilökohtaisimman osuuden). Tämä oli ainoa tapa kertoa Sinulle että lahja tavoitti minut ja kiittää Sinua. :)

*

Olen lukenut aamupäivän ajan muistojanne liittyen eiliseen blogin joulukalenteriluukkuun ja myös ne ovat lämmittäneet mieltä. Julkaisen ne maanantaina etteivät arvontasivustojen kautta tulleet saa tilaisuutta kopioida muistojanne omiin osallistumisvastauksiinsa. Sillä sen jos minkä luukun palkinnon haluan menevän oikeasti lukijalleni :)

Ihanaa joulupäivää kaikille :)

alerionin_jouluterveiset

Tähän vielä Alerionin jouluterveiset ^_^ Kuume on kuulema laskenut ja pieni viettää joulua vähintään hyvällä ruokahalulla :) <3

Kommentit (23)

 1. Pinja

  Oi että mä rakastan tällaista, ajatuksella tehtyjä yllätyksiä ja ihmisten ilahduttamisia! Hienot on lapaset :)

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Ihanat lapaset! :)

 3. milipili

  Mä mitään kertonu ?, mutta ei se mitään. Ihanat lapaset sait, tosi kaunis kuviointi ♡

 4. Eliina87

  Ai miten ihana ele joltakin :) Tuo kuvassa oleva joulukortti on aivan ihana, kissa potkukelkan kyydissä <3

 5. SannaPa

  Onpa ihanat lapaset <3!

 6. TeijaH

  Tunnelma ja lämpö hehkuu tänne asti :). MUKANA tunteessa. Hyvää joulun jatkoa!

 7. Elanor

  Oiii, tajusin nyt vasta että en varmaan huomannut sitä muisto-kohtaa eilisen arvonnassa! Sen siitä saa jos lukee arvontapostaukset huolettomasti… Ajattelin sitten muistella tähän :)

  Hankalaa kyllä miettiä Karkkipäivämuistoa joka olisi nimenomaan tältä vuodelta, eri vuodet menevät ajatuksissa sekaisin. Tältä vuodelta on kyllä ainakin se, kun voitin täällä ensimmäisessä blogiarvonnassa koskaan, reilu kuukausi sitten ripsarin. Se kyllä piristi mieltä!

  Tykkään Karkkipäivässä siitä että aiheita on laidasta laitaan, eikä tunnu että olisi mitään sellaista aihetta mistä ei ”voi” kirjoittaa (tietyn yksityisyyden rajoissa tietenkin). Se myös tuntuu jotenkin välittyvän että kirjoitat juuri siitä mistä haluat, vaikka sitten kauniista auringonlaskusta, hassusta sattumuksesta tai putsarin koostumuksesta, teksti ei ole ollenkaan teennäistä tai kuivaa. On kiva että välillä esille nousee keskustelua herättäviä/omaa käsitystä avartavia aiheita, tältä vuodelta tulee ensimmäisenä mieleen naisten ajelemista (ajattelemista :D) koskeva postaus. Ihanaa on myös päästä mukana matkustamaan ympäriinsä, minä ainakin jaksan ja mielellään ihastelen niitä Kreikka-kuviakin!

  En nyt saanut mitään selkeätä muistoa mieleen, mutta iloista loppuvuotta ja onnea ensi vuodelle! ^.^(Ihanat lapaset! <3)

  • Elanor

   Aaaah, ja huomasin nyt sitten että se arvontakin on vielä auki… Hienosti menee! :’D Taidon kopioida saman kommenttini sinne…

   • Sanni

    :) :)

    Kiitos muistoista, niitä oli kiva lukea :)

    …mä olin muuten jo ehtinyt unohtaa tuon maskara-arvonnan.. ^_^ Tulihan se ripsari sitten perille sinulle joulukuun aikana?

 8. Sonja

  Ihanaa, että joku on noin taitava ja muisti sinuakin joulun alla! <3

 9. Riikka

  Tästä tuli niin hyvä mieli. Ihanaa! <3

 10. Ulpu

  Ihana juttu tämä! :)

 11. Helena

  Jotenkin oikein liikutuin tästä :) Upeat lapaset on joku tehnyt! Ihanaa joulun jatkoa kaikille <3

 12. Anna-Maija

  Oi, ihanaa, että joku ehti toteuttaa tämän idean. <3 Sain itseasiassa saman ajatuksen, kun luin tuon postauksen, missä ihastelit noita lapasia. Valitettavasti oma aikataulu ei antanut myöden näille lapasille, koska omia neulomuksia oli/on niin paljon. Yksi pieni villatakki on vielä kesken ja se taitaa onneksi valmistua ihan kohta ja huomenna saan vietyä sen pikkuiselle. :)

  • Sanni

   Sain itseasiassa saman ajatuksen, kun luin tuon postauksen, missä ihastelit noita lapasia.

   Olettepa te söpöjä <3 :)

 13. dahlia

  Aikamoinen homma tehdä noin hienot lapaset. Ja se että joku osaa kopioida jonkun tuollaisen kuvion.. Voi sentään. Osaisipa itsekin! Olen kutonut nyt viime aikoina paljon, mutta ihan perusjuttuja vaan. Toi varsajuttukin on ihana. Toivottavasti ”hän” paranee!! :)

 14. Linpuu

  Ompa ihanat! Ja ihana ajatus joltain taitavalta henkilöltä! ^^

 15. Paltsu

  Ihana ajatus jollakulla ollut kun on keksinyt nuo lapaset sinulle tehdä :) ja hei kivasti oot saanut hiuksia vaalennettua, sinisen värin poisto-operaatio on ilmeisesti edennyt? :)

  • Sanni

   sinisen värin poisto-operaatio on ilmeisesti edennyt? :)

   Hiukset on tosiaan vaalenneet mutta sinistä on vielä paljon jäljellä, jostain syystä kamerat saa sävyn aina näyttämään violetimmalta miltä se näyttää livenä. :)

 16. Nimetön

  Ihana lahja. :) Näin tähän liittyen viime yönä unta, että hankin dinosauruskirjan entisen nettitutun (jolla oli muka blogi) lapselle ja olin aikeissa postittaa sen Kauneus&terveyden toimitukseen.

  • Sanni

   Mikä uni, hahah ^_^ <3

 17. Nimetön

  Aivan ihanat lapaset!
  Ja tää on kyllä ihan paras blogi!

  • Sanni

   Kiitos <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.