Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kiirettä pitää

Mulla on ollut viimeiset pari viikkoa melkein koko ajan vieraita käymässä joten en ole ehtinyt kuvata, käsitellä tai kirjoittaa blogimateriaalia päivittäiseen tahtiin. Se ei varmaankaan monia lukijoita haittaa, mutta ajattelin kuitenkin tehdä tällaisen ei-meikkiaiheisen välipostauksen selittämään hidastuneita päivityksiäni. (Tosin kaikenkaikkiaan luulin ehtiväni kirjoittaa kesän aikana paljon harvemmin mitä olen nyt tehnyt… Ihan hyvä kesäsaldo tähän saakka! :))
Mulla on vieraiden lisäksi kaksi touhukasta chihuahuaakin hoidossa. Joten kiirettä pitää ja aamu-unistakin on pitänyt luopua pikkuisten takia…! ^_^ Tänään jouduin turvautumaan aamulenkityksen venyttyä historialliseen meikkilookkiini; koko luomelle beigeä ja ruskea kynärajaus. On kuin olisin liikkeellä au naturel!
Illallisella ÅSS Paviljongenissa poikaystävän kanssa. Nam!

Veneiden kanssa hengailua Sjökvarteretissa.

Pikkuisten kanssa söpöilyä.

Minigolfia äidin ja siskon kanssa. Mä + sisko voitettiin. :)
en osunut tuohon ränniin. En kumpaankaan. Möö.
Nina Persson ja A Camp käytiin myös tsekkaamassa Rockoffissa.

Aaawww…!

Yritän ehtiä torstaina kaverini luokse purkamaan ja käsittelemään meikkikuvia. Nyt täytyy sanoa että alan jo toden teolla kaivata kotonani olevia meikkejä, kuten Dioria ja L’orealin rakkaita nappejani. Jälleennäkeminen on tosin edessä jo niinkin pian kuin ensi viikolla, yay…!

Kommentit (1)

  1. Nea/ Fashioned in Finland

    Tuo viimeinen kuva on ihan huippu! Voi pikku murua :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.