Kiehl’s-tuotekokemuksia, part 2

Lisää Kiehl’siä!
Kiehlstuote_deodorantti 

Superbly Efficient Anti-perspirant & Deodorant Cream – ihana tuote! Ei kuivata tai ärsytä kainaloita yhtään, kuivuu nopeasti ja pitää hien ”perusvarmasti”. Hajusteeton tuote. Ja nämä voidemaiset on ihan parhaita matkadeodorantteja – nytkin on tuttuun tapaan pienessä purkissa sopiva viikon annos mukana :D

Kiehlstuote_HandSalve

Ultimate Strength Hand Salve – eukalyptukselle tuoksuva, paksu ja suojaavan tuntuinen käsivoide. Voide on tarkoitettukin ”erittäin kuiville, aktiivisille käsille”. Kunnon ravitsevien käsivoiteiden ystävänä tykkään tästä kyllä, mutta heti tulee tietysti verrattua muihin samantyylisiin lemppareihini; Ultimate Strength Hand Salve ei ole ihan yhtä suojaavan tuntuinen kuin esimerkiksi Elizabeth Ardenin 8 Hour Cream -käsivoide, tai yhtä kosmeettisesti miellyttävä tai inciltään vakuuttava kuin kuin Crabtree & Evelynin käsivoide. Mutta oikein hyvää kamaa joka tapauksessa!

Voide imeytyy rasvaisuudestaan huolimatta hyvin eivätkä kädet jää tahmeiksi. Eukalyptuksen tuoksu on ihana extra! Edit. Kirjoitin juttua Englannissa ja näköjään muistikuvat olivat harhaiset – nyt kotiuduttuani voin todeta, että kyllä voide jättää ihon aika rasvatun tuntuiseksi, eli sopii parhaiten käytettäväksi illalla ennen nukkumaanmenoa.

 
Kiehlstuote_CremeDeCorps
 
Creme de Corps Light-Weight Body Lotion – hajusteeton, erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä, perusvartaloemulsiomainen voide. Ei herätä mitään erityistuntemuksia.

Harmittaa vähän, että pyysin tarjotun paksumman version sijaan tämän Light-Weight’in. En pidä rasvaisista vartalovoiteista, mutta nyt kesällä kun vartalon iho on kuivempi, olisi alkuperäinen versio varmasti sopinut iholleni paremmin. Se Original-versiohan on muuten Kiehl’sin kaikkein suosituimpia tuotteita; vuosittain myydystä määrästä Creme de Corpsia saisi kolme kertaa Empire State Buildingin kokoisen tornin!

Tarjolla olisi myös ollut Soijamaito & Hunaja -butter-versio, siinä olisi vielä ollut jumalainen tuoksukin… Däämn. No, tein väärän valinnan. Ei voi mitään! :)

Inci on hyvin peruskamaa; pääasiallisina kosteuttavina ja kosteutta sitovina aineina oliivinhedelmäöljyä, dimetikonia, propyleeniglykolia ja parafiiniöljyä.

Kiehlstuote_AminoAcidOliveFruit

Amino Acid Shampoo – erittäin hoitava, tiheä- ja pehmeävaahtoinen, ihanalta tuoksuva shampoo. Hiukset jäävät liukkaiksi ja selviksi jo pelkän shampoon jälkeen. Mieto pesuteho – hiuspohja ei narskutu lainkaan. Tuntuu niin hoitavalta että tätä voisi melkein kutsua 2 in 1 -shampooksi. Pesevinä ainesosina miedot sodium methyl cocoyl taurate, sodium coco-sulfate ja coco-betaine.

Olive Fruit Oil Conditioner – voimakkaasti selvittävä tiivistemäinen hoitoaine, tarvitaan vain pieni määrä hoitamaan hommaa. Sopii parhaiten paksulle ja karhealle tukalle. Incissä on amodimethiconea ja lanoliinia, jotka voivat lässäyttää ohuempaa hiuslaatua ja sopivat paremmin juuri karhean, runsaamman tukan hallintaan. Itse oliivinhedelmää ei cocktailissa liene paljoa, se on incissä vasta säilöntäaineen jälkeen. Nopeasti ja tehokkaasti selvittävää hoitsikkaa etsivälle tämä on erinomainen!

Lopuksi vielä yksi kasvotuote josta sain pussinäytteen.

KiehlsMicrodermabrasion

Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion – erittäin tujakka ja pienirakeinen kuorintatuote, jopa hieman sattuu ja polttelee iholla. Kuorivana ainesosana minulle uusi raaka-ainetuttavuus diatomeae/diatomaceous earth, joka on pienten yksisoluisten merieliöiden, diatomien jäänteistä muodostunutta huokoista kiviainetta.

Iho jää erittäin siloiseksi ja aine tuntuu todellakin tehokkaalta. Ei kuitenkaan ihofiiliksellään ihan hakkaa suosikkiani Blissin Pore Perfecting Facial Polishia.

Vieläkin jää muutama tuote kolmanteen postaukseen….. Ei tehdä näistä liian pitkiä että jaksaa lukea. ;)

Kommentit (8)
  1. Diatomit tunnetaan myös piilevinä :) Niiden kuoret ovat piidioksidia SiO2 eli kemiallisesti kyseessä on sama aine kuin kvartsihiekassa. Sarjassamme ’kiva tietää’, mutta ei tästä tiedosta mitään varsinaista iloa ole.

  2. Hih, ei ihme, että on tujakka käsittely, hiekkakuorinta :) Onneksi ei sentään hiekkapuhallus…
    Mutta mitäpä väliä, mikä se kuoriva aine on; enemmän luulisi merkitsevän partikkelikoko ja niiden pintarakenne, kuinka karheita tai sileitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *