Kiehl’s-matka jolta melkein myöhästyin

Pääsin eilen osalliseksi ehkä hauskinta ja persoonallisinta PR-jippoa jollaisen olen kohannut. Okei, enpä ole kovin monissa ollutkaan :)

Sain joku aika sitten kutsun Kiehl’sin ”elämysmatkalle” Tampereelta Helsinkiin. Kutsussa puhuttiin mystisesti ”Kiehl’s-junasta” ja pyydettiin saapumaan Tampereen rautatieaseman raiteelle 1 kello 14.30.

No, minähän meinasin tyypilliseen tapaani myöhästyä koko junasta, ja kun saavuin raiteelle en nähnyt ketään joka olisi liittynyt Kiehl’siin. En tosin edes tiennyt mitä tai ketä olisi pitänyt odottaa. :)

Juuri kun olin luovuttamassa, näin viimeiseen vaunuun kapuavan joukkion jonka viimeisellä jäsenellä oli kainalossan kyltti. Erotin kyltistä ison ’k’n. Juoksin joukkion kiinni ja kyllä, K niinkuin Kiehl’s. :) Ehdin nipin napin mukaan.

KiehlsIMG_4995_2

Yllätys oli melkoinen kun nousin vaunuun – joka ei ollutkaan mikään tavallinen matkustajavaunu. Tämä oli Kiehl’s-vaunu.

Ja sitten selvisi tapahtuman syykin:

KiehlsIMG_5013_2

Kiehl’s saapuu Tampereelle!

Päivämäärä on 5. toukokuuta ja paikka Tampereen Stockmann.

Te joille Kiehl’s ei ole vielä tuttu, suosittelen lukaisemaan tämän juttuni viime elokuulta.

KiehlsIMG_5002

Matkaa emännöivät Kiehl’s-”konduktöörit” Olivia ja Sabina. :)

KiehlsIMG_5020

Taival taittui Kiehl’s-esitystä katsellessa, jutellessa ja syödessä. Enpä ole ennen viettänyt näin luksusta Tampere-Helsinki-junamatkaa! :)

Kutsuttujen joukossa oli Stockmannin henkilökuntaa, toimittajia, kauneusalan ihmisiä ja bloggareita.

KiehlsIMG_5016

.

KiehlsIMG_5037

Helsingissä kohteenamme oli Kiehl’sin lippulaivaliike Galleria Esplanadissa. Paikalla odotti iloista Kiehl’s-henkilökuntaa valmiina vastaamaan vieraiden kysymyksiin ja tekemään ihoanalyyseja.

KiehlsIMG_5053

Pidän myymälän väreistä! :) Vähän ”my little pony! ^_^

KiehlsIMG_5035

Viihdyn enemmän kameran takana kuin edessä ja vietin pääosan illasta kuvauksellisia ihmisiä vaanien…

KiehlsIMG_5041

…kuten nyt vaikka Idaa… Kamera rakastaa tätä tyttöä. <3

KiehlsIMG_5067

…ja ihanaa Mimmiä! <3

KiehlsIMG_5061

Tampereen helmeä Elisaakin tuli linssistalkattua…

KiehlsIMG_5077

Kiehl’s tekee paljon hyväntekeväisyyttä, ja viimeisin lahjoituskohde on Tampereen SOS-Lapsikylä.

Ja Tampereesta puheen ollen…

KiehlsIMG_5102_2

Manse-jengi yhteiskuvassa.

KiehlsIMG_5107

Nelliina saa konsultaatiota.

Oman ihoanalyysini tulos oli ensimmäistä kertaa tavanomaisesta poikkeava – minulla onkin tällä hetkellä kuiva iho..! Se ei itse asiassa tullut yllätyksenä – viime aikoina olen pannut merkille etteivät normaalit kevyet lempparin riitäkään vaan iho tuntuu aamuisinkin kuivalta. Erikoista… Kiehl’sillä sain nyt sitten  vahvistuksen ihoni tilalle.

Paluumatka taittui jälleen Kiehl’s-vaunussa ja meille oli keksitty varsin hupaisaa puuhasteltavaa.

KiehlsIMG_5121

Pääsimme askartelemaan. :D Saimme kukin oman Bones-luurangon (Kiehl’sin maskotti) ja kasan koristelumatskua. Tehtävänä oli stailata Bones Tampere-henkisesti. Paras palkittiin.

KiehlsIMG_5134

…kaikki meistä eivät kuitenkaan kuunnelleet ohjeita niin tarkkaavaisesti ja meidän päädyssä ilmestyi vähän vähemmän tamperelaisia tuotoksia… ^_^

idKiehlsIMG_5131

Minun Bones.

Ei varmaan tarvitse kertoa että se ei voittanut. :D

. . .

Todella hauska päivä ja erilainen, mieleenpainuva jippo. Suuret kiitokset Kiehl’sille että pääsin mukaan! Ja onneksi pääsin – oli niin tipalla etten jäänyt laiturille :)

P.S. Tämä on pakko mainta – muistattehan ne ihanat Aromatic Blends -tuoksut joista järjestin arvonnankin viime kesänä? Niiden hinta on laskenut, ja nyt se sama neljän tuoksun miniatyyripakkaus jonka arvoin teille (arvo oli silloin 49€) maksaa vain 25€...!! 30 ml:n tuoksun hinta on tippunut 25 euroon ja 100 ml kustantaa 45€. Niin harvoin näkee että tuotteiden hintoja lasketaan että tämä oli ihan erityismaininnan arvoinen! :)

Kommentit (38)
 1. Missä sivulla tämä tuoksutarjous on?

  1. Ei ole tarjous vaan tuotteiden uusi normaali hinta :) Kiehl’s-myymälöistä voi ostaa tuohon hintaan.

 2. Hauska idea tuollainen matka. Minkanakoinen luuranko mahtoi voittaa kisan? :)

  Kiehlsiin sinansa liittymatta, kiinnitti (taas) huomiota tuo, etta kaikille jotka kayttaa alkoholia on tarjolla hienoja juomia, viinia ja kuplajuomaa mutta jos et jostain syysta kayta alkoholia, niin otapa tuosta pepsia muovipullossa kun ei kerran kelpaa. Vahan sama kun jos ei Suomessa juo kahvia niin vaihtoehtona on kaupan halvinta pussiteeta. Anteeksi valitus sinansa kivassa postauksessa, minusta tama vain on masentavaa.

  Ja taidat olla luopunut yksityisyydestasi sen verran, etta olet viime aikojen postauksissa antanut rivien valista ymmartaa asuvasi Tampereella tai jossain lahistolla :)

  1. Minkanakoinen luuranko mahtoi voittaa kisan? :)

   Se oli sellainen Kalervo Kummola -Bones! :D Hysteerisen hieno. ^_^ Kaikki meidän stailaamat Bonesit muuten laitetaan kuulema esille Tampereen Kiehl’s pisteeseen. :)

   olet viime aikojen postauksissa antanut rivien valista ymmartaa asuvasi Tampereella tai jossain lahistolla :)

   …ei sitä koskaan tiedä… ;) ^_^ Ehkä mä vain harhautan..? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *