Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kiehl’s-matka jolta melkein myöhästyin

Pääsin eilen osalliseksi ehkä hauskinta ja persoonallisinta PR-jippoa jollaisen olen kohannut. Okei, enpä ole kovin monissa ollutkaan :)

Sain joku aika sitten kutsun Kiehl’sin ”elämysmatkalle” Tampereelta Helsinkiin. Kutsussa puhuttiin mystisesti ”Kiehl’s-junasta” ja pyydettiin saapumaan Tampereen rautatieaseman raiteelle 1 kello 14.30.

No, minähän meinasin tyypilliseen tapaani myöhästyä koko junasta, ja kun saavuin raiteelle en nähnyt ketään joka olisi liittynyt Kiehl’siin. En tosin edes tiennyt mitä tai ketä olisi pitänyt odottaa. :)

Juuri kun olin luovuttamassa, näin viimeiseen vaunuun kapuavan joukkion jonka viimeisellä jäsenellä oli kainalossan kyltti. Erotin kyltistä ison ’k’n. Juoksin joukkion kiinni ja kyllä, K niinkuin Kiehl’s. :) Ehdin nipin napin mukaan.

KiehlsIMG_4995_2

Yllätys oli melkoinen kun nousin vaunuun – joka ei ollutkaan mikään tavallinen matkustajavaunu. Tämä oli Kiehl’s-vaunu.

Ja sitten selvisi tapahtuman syykin:

KiehlsIMG_5013_2

Kiehl’s saapuu Tampereelle!

Päivämäärä on 5. toukokuuta ja paikka Tampereen Stockmann.

Te joille Kiehl’s ei ole vielä tuttu, suosittelen lukaisemaan tämän juttuni viime elokuulta.

KiehlsIMG_5002

Matkaa emännöivät Kiehl’s-”konduktöörit” Olivia ja Sabina. :)

KiehlsIMG_5020

Taival taittui Kiehl’s-esitystä katsellessa, jutellessa ja syödessä. Enpä ole ennen viettänyt näin luksusta Tampere-Helsinki-junamatkaa! :)

Kutsuttujen joukossa oli Stockmannin henkilökuntaa, toimittajia, kauneusalan ihmisiä ja bloggareita.

KiehlsIMG_5016

.

KiehlsIMG_5037

Helsingissä kohteenamme oli Kiehl’sin lippulaivaliike Galleria Esplanadissa. Paikalla odotti iloista Kiehl’s-henkilökuntaa valmiina vastaamaan vieraiden kysymyksiin ja tekemään ihoanalyyseja.

KiehlsIMG_5053

Pidän myymälän väreistä! :) Vähän ”my little pony! ^_^

KiehlsIMG_5035

Viihdyn enemmän kameran takana kuin edessä ja vietin pääosan illasta kuvauksellisia ihmisiä vaanien…

KiehlsIMG_5041

…kuten nyt vaikka Idaa… Kamera rakastaa tätä tyttöä. <3

KiehlsIMG_5067

…ja ihanaa Mimmiä! <3

KiehlsIMG_5061

Tampereen helmeä Elisaakin tuli linssistalkattua…

KiehlsIMG_5077

Kiehl’s tekee paljon hyväntekeväisyyttä, ja viimeisin lahjoituskohde on Tampereen SOS-Lapsikylä.

Ja Tampereesta puheen ollen…

KiehlsIMG_5102_2

Manse-jengi yhteiskuvassa.

KiehlsIMG_5107

Nelliina saa konsultaatiota.

Oman ihoanalyysini tulos oli ensimmäistä kertaa tavanomaisesta poikkeava – minulla onkin tällä hetkellä kuiva iho..! Se ei itse asiassa tullut yllätyksenä – viime aikoina olen pannut merkille etteivät normaalit kevyet lempparin riitäkään vaan iho tuntuu aamuisinkin kuivalta. Erikoista… Kiehl’sillä sain nyt sitten  vahvistuksen ihoni tilalle.

Paluumatka taittui jälleen Kiehl’s-vaunussa ja meille oli keksitty varsin hupaisaa puuhasteltavaa.

KiehlsIMG_5121

Pääsimme askartelemaan. :D Saimme kukin oman Bones-luurangon (Kiehl’sin maskotti) ja kasan koristelumatskua. Tehtävänä oli stailata Bones Tampere-henkisesti. Paras palkittiin.

KiehlsIMG_5134

…kaikki meistä eivät kuitenkaan kuunnelleet ohjeita niin tarkkaavaisesti ja meidän päädyssä ilmestyi vähän vähemmän tamperelaisia tuotoksia… ^_^

idKiehlsIMG_5131

Minun Bones.

Ei varmaan tarvitse kertoa että se ei voittanut. :D

. . .

Todella hauska päivä ja erilainen, mieleenpainuva jippo. Suuret kiitokset Kiehl’sille että pääsin mukaan! Ja onneksi pääsin – oli niin tipalla etten jäänyt laiturille :)

P.S. Tämä on pakko mainta – muistattehan ne ihanat Aromatic Blends -tuoksut joista järjestin arvonnankin viime kesänä? Niiden hinta on laskenut, ja nyt se sama neljän tuoksun miniatyyripakkaus jonka arvoin teille (arvo oli silloin 49€) maksaa vain 25€...!! 30 ml:n tuoksun hinta on tippunut 25 euroon ja 100 ml kustantaa 45€. Niin harvoin näkee että tuotteiden hintoja lasketaan että tämä oli ihan erityismaininnan arvoinen! :)

Kommentit (38)

 1. Nunnu

  Missä sivulla tämä tuoksutarjous on?

  • Sanni

   Ei ole tarjous vaan tuotteiden uusi normaali hinta :) Kiehl’s-myymälöistä voi ostaa tuohon hintaan.

 2. RainDrop

  Hauska idea tuollainen matka. Minkanakoinen luuranko mahtoi voittaa kisan? :)

  Kiehlsiin sinansa liittymatta, kiinnitti (taas) huomiota tuo, etta kaikille jotka kayttaa alkoholia on tarjolla hienoja juomia, viinia ja kuplajuomaa mutta jos et jostain syysta kayta alkoholia, niin otapa tuosta pepsia muovipullossa kun ei kerran kelpaa. Vahan sama kun jos ei Suomessa juo kahvia niin vaihtoehtona on kaupan halvinta pussiteeta. Anteeksi valitus sinansa kivassa postauksessa, minusta tama vain on masentavaa.

  Ja taidat olla luopunut yksityisyydestasi sen verran, etta olet viime aikojen postauksissa antanut rivien valista ymmartaa asuvasi Tampereella tai jossain lahistolla :)

  • Sanni

   Minkanakoinen luuranko mahtoi voittaa kisan? :)

   Se oli sellainen Kalervo Kummola -Bones! :D Hysteerisen hieno. ^_^ Kaikki meidän stailaamat Bonesit muuten laitetaan kuulema esille Tampereen Kiehl’s pisteeseen. :)

   olet viime aikojen postauksissa antanut rivien valista ymmartaa asuvasi Tampereella tai jossain lahistolla :)

   …ei sitä koskaan tiedä… ;) ^_^ Ehkä mä vain harhautan..? :D

 3. PlusMimmi

  Voi vitsi miten siisti tuo junamatka! Olipa kiva nähdä pikaisesti eilen. :) Törmäillään taas!

  • Sanni

   Jes, oli kiva nähdä! :) Tuo junamatka oli kyllä niin makea, kannatti kerrankin startata Mansesta :)

 4. KCR Elli

  Tuoksusetin hinta on itseasiassa 25 € samoin kun 30ml tuoksu, 100ml tuoksu on 45€, suihkugeeli 19€ ja vartalovoide 26€. :) Kiva postaus, en tiennykkään että teillä oli noin kivan näköinen matka! ;)

  • Sanni

   Oho, ai se setti oli peräti niin halpa…! Oikeasti ihan pimeetä, 4 x 10 ml maksaa vähemmäm kuin 30 ml… *korjaa tekstiin* :)

 5. Fanni

  Ai että hinta on laskenut?? Voi jee!!! Harmittelin just, että tuntuu kohtuuttomalta maksaa 4kymppiä 30 millin tuoksusta, jonka kesto on vähän niin ja näin. Näistä ainoastaan vanilja-seetri on kai kestoluokaltaan parempi kuin neljä tuntia?

  Rakastan kaikkia sarjan tuoksuja, ja olen käynyt nuuhkuttelemassa uutta ruusu-patsulituoksua. Se on ihana, ja nyt tiedänkin, millä palkitsen itseni inhan koulurupeaman jälkeen ;) Ai ai, noitahan vois ostaa vaikka kaksi.

  • Sanni

   Näistä ainoastaan vanilja-seetri on kai kestoluokaltaan parempi kuin neljä tuntia?

   Mulla on Vanilja-Seetrin lisäksi se Viikuna-Salvia ja sekin kyllä kestää aika pitkään, kyllä mä olen sen aistivani ympärilläni monen tunnin ajan suihkautuksesta :)

 6. Myy

  Oi miten kiva! Ja ihana Elisa niin nättinä <3

  • Sanni

   Ja ihana Elisa niin nättinä <3

   Sanopa muuta. :)

   • Elisa

    Voi ihanat <3 !!

    Vähänkö hyvä tuo yhteiskuva kaikista manselaisista! Ihan mahtavaa, että tällainen järjestettiin ja päästiin osallistumaan niin hyvällä joukolla. :)

 7. Martina

  Ei vitsi, aivan mieletön juttu! Ihanasti järjestetty, todellakin vähän erilainen tilaisuus :)

 8. Aamu

  Voi miten hauska junamatka! Hienoa, että Kiehl’s tulee myös Tampereelle. Minusta se brändi vaatii, että tuotteet ostetaan paikan päältä eikä netistä.
  Haluaisin joskus mennä ihoanalyysiin. Kiinnostaisi kovasti tietää oma tuomio. :)

 9. Ansku

  On jo pitkään pitänyt mennä tutustumaan myymälään, mutta ehti jo unohtamaan! Mites muuten toi ihoanalyysi, millä tavalla se tehdään? Pystyykö sen tekemään, jos on meikkipohja?

  • Sanni

   Mites muuten toi ihoanalyysi, millä tavalla se tehdään? Pystyykö sen tekemään, jos on meikkipohja?

   Pystyy tekemään meikkipohjan päälle. Painavat kaksi sellaista tarra(?)juttua kasvoille (tai sitten ne on pelkkää paperia, en ole varma :D), yhden otsalle ja yhden poskelle, ja sitten katsovat niihin ilmestyneistä pisteistä miten kuiva/normaali/rasvoittuva iho on. Mulla ei tullut juuri mitään pisteitä vaikka en ollut freesannut meikkiä 7 tuntiin… Tänä aikana ei siis ollut puskenut mitään talia pintaan.

   • Ansku

    Okei, kiitti! Ois kyllä mielenkiintoista mennä testailemaan :)

 10. addy

  Vaikuttaa olleen mahtavan hauska ja kiintoisa reissu! Tuo neljän tuoksun pakkaus sai veden kielelle, pakko käydä katsastamassa.

  Silloin kun Hgin Stoccalle tuli Kiehl’s, sain useamman näytepussukan ja tietysti innosta kihisten testasin kulttimerkin tuotteet. Hiukan fiilikset lässähti kun osa voiteista olikin lähes pelkkää silikonia. Sellaista kamaa saa halpismerkeiltäkin muutamalla eurolla.

  Tiedätkö, onko Kiehl’sillä luomutuotesarjaa? Ja onko Kiehl’s tosiaan jälleen yksi kosmetiikkamerkki, joka on osa L’Oreal-konsernia?

  • Sanni

   Hiukan fiilikset lässähti kun osa voiteista olikin lähes pelkkää silikonia. Sellaista kamaa saa halpismerkeiltäkin muutamalla eurolla.

   Silikonivoittoisiahan on melkein valtaosa minkä tahansa selektiivisen merkin voiteista…. ;) Eli ”ikävä kyllä” tämä ainesosa juhlii melkein merkin kuin merkin resepteissä, oli kyseessä sitten ”Pirkka” tai ”Guerlain”.

   Tiedätkö, onko Kiehl’sillä luomutuotesarjaa?

   Heillä oli, Acai. Sen linjan voide oli suosikkini. Nyt kuulin tiistain tapahtumassa että Acai jää pois Kiehl’sin valikoimasta. Voide (ja muutkin Acai-tuotteet) löytyvät näköjään kuitenkin vielä ainakin Britti-Kiehl’sin sivulta. Helsingin Kiehl’sillä kuitenkin sanottiin, että linja jää pois maailmanlaajuisesti.

   • addy

    Kiitos Acai-vinkistä ja linkistä! Noissa tuotteissa on merkintä ’Out of stock’. Jos ne on lopetettuja tuotteita niin mahtaakohan niitä enää lisää tullakaan? Jännä että nyt kun kaikki luonnonmukainen on niin suosittua kosmetiikassa, ainoa sellainen sarja poistetaan Kiehl’siltä. Sanoiko ne esittelijät mikä siinä oli takana?

    Totta tuo mitä sanoit silikoneista. Mun iho ei vaan oikein välitä niistä, joten luomummat tuotteet on käytössä ja kaikki sen alan uutuudet kiinnostaa.

    • Sanni

     Sanoiko ne esittelijät mikä siinä oli takana?

     Eivät :/ Mutta yleensähän jonkun sarjan poisjäämisen syyt ovat ihan taloudellisia – tuotteet eivät ole menneet tarpeeksi hyvin kaupaksi.

     Galleria Esplanadin Kiehl’sissä on vielä joitain Acai-sarjan tuotteita jäljellä ja niitä myydään olikohan -30% alennuksella, tai -20%.

     • zennie

      Kiehlsin yksi tärkeimpiä arvoja on luonnon ja elinympäristön kunnioittaminen, sekä tuotanto-olosuhteiden valvonta ja varmistus että kaikki sujuu eettisesti oikein. Acai-sarja jää pois ns. eettisistä syistä. Harmi, suosittu tuote etenkin Aasian markkinoilla. Mutta onneksi löytyy paljon muuta! ;)

 11. Jonttu

  Taas tällainen kysymys, joka ei liity junamatkustamiseen mitenkään, mutta haluaisin kysyä, levitätkö Lily Lolon Eyelid primerin silmänalusille tarkoitettua väriä sormella vai peitevärisiveltimellä?

  • Sanni

   Sormella, on mielestäni hitusen liian jähmeää siveltimellä levitettäväksi.

   • Jonttu

    Joo, testailin molempia levitystekniikoita. Ei tosiaan peitä mitenkään täydellisesti minun vaikeita silmänalusia millään levitystavalla, mutta tosiaan tuo sellaista valoisuutta tuonne iholle, niin kuin itsekin taisit mainita blogikirjoituksessa.

 12. Zepa

  Ostin Arlandasta syksyllä 4-tuoksupakkauksen hinta 30e, ja nyt keväällä vaniljatuoksun 60e. Eli ainakin jälkimmäinen ihan väärään aikaan, byhyy, nyt olis vain 45e.

  Mutta hienoa että hinnat laski, hei! Ehkä on ostettava uusi 4-pakkaus nyt… viikuna taisi häipyä ja patsuli taisi tulla tilalle, muistanenko oikein.

  • Sanni

   Viikuna on edelleen valikoimassa, Ruusu-Patsuli tuli uutena Aromatic Blends -sarjaan mutta ei ”klumpannut” mitään aiempaa tuoksua ulos! :)

 13. Eeva

  Viittaan aikaisempaan kommenttiin silikoneista ja kysyisin, miksi niitä ylipäätään käytetään voiteissa ja ovatko ne hyvästä vai pahasta? Miksi niistä niin kovasti puhutaan? Enta onko
  luonnonkosmetiikassa silikonia? Meikä on ihan pihalla näistä jutuista. Kiitos Sanni, jos ehdit
  vastata.
  – Eeva

  • Sanni

   Moi Eeva!

   Silikoneja käytetään kosmetiikassa niiden tuoman kosmeettisen fiiliksen takia, ne tuovat voiteisiin miellyttävää liukasta tunnetta ja auttavat voidetta levittymään notkeasti. Hiustuotteissa ne tuovat hiuksiin kiiltoa, sileää pintaa ja liukkautta ja auttavat selvittämään hiusta. Ne eivät kuitenkaan imeydy hiukseen tai ihoon. Ne eivät siis hoida ihoa samalla lailla kuin esimerkiksi kasviöljyt, uutteet, peptidit tai lukemattomat muut aineet jotka oikeasti imeytyvät ihoon. Silikonit siis tavallaan vain ”meikkaavat” ihon ja hiukset.

   Silikonit eivät ole sallittuja luonnonkosmetiikassa.

   Tässä aiempi juttuni silikoneista kosmetiikassa:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/01/11/silikonit-hyviksia-vai-pahiksia/

 14. Sinzu_C

  Postauksen (ja tietty hintojen laskun) innoittamana käväisin nuuhkaisemassa tuoksuja!! Ah, ne oli kaikki aivan ihania! Oli pakko ostaa miniatyyrisetti <3 Kiitos tiedosta, Sanni ^^ Lisäksi palautin tyjiä putiloita, joista sain palkintoja, synttärilahjakin (kuuluu uudistuneeseen kantisohjelmaan) tuli kassiin mukaan :P

  • Sanni

   Kiva kuulla :)

 15. Mari

  Sinun hehkutuksesta riensin heti tänään Treen Stokkalle ostamaan tuoksuminiatyyripakkausta ja vasta kassalla selvisi, että hinta oli 46 euroa. Olinpa pettynyt. En kehdannut jättää ostamatta kun tuoksut olivat jo kassissa. Onko tuo 25 euron hinta sitten Kiehlsin omissa liikkeissä vaan? :(

  • Sanni

   Whaat?? Täytyypä kysyä Kiehls-kontaktiltani. Minulle sanoivat Hesan liikkeessä että ihan normihinta on.

  • Sanni

   Noniin, sain nyt tuohon vastauksen. Stockmann saa kuulema itse hinnoitella tuotteensa, ja vaikka kaikki muut tuotteet ovat samanhintaisia Kiehl’s-liikkeissä ja Kiehl’sin Stockan pisteellä, niin juuri tuon Aromatic Blends -pakkauksen hinnan on Stocka halunnut pitää 46 eurossa.

   • Mari

    Kiitos Sanni kun viitsit tarkistaa asian! Omaa tyhmyyttähän se oli kun en hintaa kysynyt etukäteen tai en kehdannut enää perua ostosta kassalla, mutta onneksi tuoksut on ihania (tosin aika nopeasti tuoksut tuntuvat haihtuvan pois), niin eipä tuo enää onneksi harmita.

  • zenny

   Voiei! Olisit tietty voinut vielä perua ostoksesi?! Äääh.. :(

   • Mari

    Olisinhan mä sen voinut vielä perua, mutta mua ois hävettänyt niin paljon, etten kehdannut. Omaa tyhmyyttä siis. :) Onneksi tuoksut sentään ovat hyvänhajuisia. ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.