Kicks Thirsty Skin – pari hutia ja yksi löytö

Hahah, välillä en voi kuin nauraa blogini ”ajankohtaisuudelle” ^_^

Kicks_ThirstySkin_StarterKit_IMG_0112

Ostin Kicksin uutuusihonhoitosarjojen kokeilupakkaukset testiin vuosi sitten maaliskuussa, ja nyt olisi sitten vihdoin tuote-esittelyn aika :D Eivät ole enää uutuuksia ^_^

Nohh, näiden kohdalla ei ehkä voikaan puhua minua kaikkein eniten kiinnostavimmista sarjoista, mutta odotin tuotteiden kuitenkin päätyvän arvosteltavaksi vähän nopeammalla aikataululla. Ei kuitenkaan. Runsaslukuinen joukko paljon kiinnostavampia yksilöitä meni ohi. Sori Kicks.

Löytyipä Kicks-setistä kuitenkin yksi ”Löytö”-kategoriankin tuote, nimittäin putsari :) Siitä lisää alempana.

Kicks_ThirstySkin_IMG_2442

Kicksin oma talon sarja käsittää kaksi kasvojenhoidon linjaa: Thirsty Skin peruskosteutukseen kaiken ikäisille ja Turn Back Time ikääntymisen merkkejä vastaan eli kohderyhmänä kutakuinkin 25+ vuotiaat.

Ostin kummankin linjan tutustumispakkaukset, mutta Turn Back Time -pakkauksesta en edelleenkään ole kokeillut kuin silmänympärysvoidetta. Thirsty Skin -pakkauksesta sy-voide puuttuikin, joten oli luontevaa napata se mukaan kokeiluun Turn Back Timen puolelta.

Tänään käsittelyssä Thirsty Skin -linjan puhdistusvaahto, seerumi, päivävoide ja yövoide sekä tuo TBT-silmänympärysvoide. Puhdistusvaahto puuttuu ryhmäkuvasta sillä sen otin testiin jo viime vuoden puolella ja koska se oli niin hyvä, käytin sen loppuun saman tien. :)

Kicks_ThirstySkin_IMG_2447

Thirsty Skin -päivävoide 16€ / 50 ml

Ei. Valitettavasti ei, meillä ei synkannut. Voide on koostumukseltaan ohuen emulsiomaista ja tunne on välittömästi jotenkin synteettinen ja, no, halpa. Minulla ei ole mitään edullisuutta vastaan, halpakin voi olla ihonhoidollisesti erinomaista, mutta tiedätte mitä ”halpa kosmeettinen fiilis” tarkoittaa. Vastakohta ylelliselle ja keskivertoa miellyttävämmälle ihofiilikselle. (Tiesittehän, että ’ihofiilis’ tai ’skin-fiilis’ ovat muuten valmistajien ihan virallisesti tuotekehittelyssä käyttämiä termejä? :) Oikea skin-fiilis on todella tärkeä etenkin ylellisemmän ihonhoitosarjan kehityksessä.)

Thirsty Skin -päivävoide ei myöskään poikkeuksellisesti riitä kosteuttamaan ihoani. Yleensä kaikkein ohuimmatkin koostumukset riittävät minulle, mutta vaikka Thirsty Skin ei mitään megalirua edes ole, se vain ei tunnu iholla tarpeeksi kosteuttavalta. Tästä voiteesta en voi sanoa pitäväni yhtään. Sen sijaan:

Thirsty Skin -yövoide 16 € / 50 ml

on paljon miellyttävämpi tuttavuus. Sen täyteläisyys riittää kosteuttamaan, eikä se ole ollenkaan liian paksua käytettäväksi päiväsaikaan. Voiteen pehmeys on paljon luonnollisemman tuntuinen kuin aavistuksen muovisen päivävoiteen. Kummassakin kuitenkin on suunnilleen samat ainesosat, mm. silikonia (dimethicone) ja muoviyhdistettä (ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer), eri pitoisuuksina tietenkin.

Kicks_ThirstySkin_incit_IMG_0120

Incit päivävoide   –   yövoide

Voiteissa on paljonkin kasviperäisiä ainesosia eikä näitä voi pitää minään supersynteettisinä, mutta tuntu on kuitenkin hyvin erilainen kuin luonnonkosmetiikassa. Osa luonnollisista raaka-aineista on myös Fairtrade-sertifioituja.

Tämän voiteen voisin käyttää loppuun vaikka matkavoiteena pienen kokonsa puolesta, se on satunnaiseen käyttöön ihan miellyttävä tapaus. En tiedä maksaisinko näistä kuitenkaan kuuttatoista euroa. Samalla hinnalla saisin halvimman luonnonkosmetiikan voiteen, esim. Laveran Basis Sensitivin, josta pidän huomattavasti enemmän.

Kicks_seerumi_sy_voide_IMG_2443

Thirsty Skin -seerumi 14€ / 30 ml

Päivävoiteen tavoin seerumi ja minä emme olleet paras mätsi. Seerumi ei ole kategorisen silikonisen tuntuinen, mikä on minun kannaltani aina plussaa,  mutta fiilis on kuitenkin tahmea ja ikävä. Koostumus on aavistuksen geelimäinen ja ihotuntuma tuo mieleen Lumenen Moisture-Boosterin. Kummassakin on vaikuttavana aineena biosaccharide gum-1, joka muodostaa ihon pintaan kosteutta sitovan kalvon. Kenties tuo tahmeus on peräisin tästä ainesosasta, koska Lumenekin on vähän tahmeaa. Tai ehkä sukroosista, sekin kosteuttava aine.

Turn Back Time -silmänympärysvoide 21€ / 15 ml

Tästä mä tykkään! Aika ohutta, mutta oikein kosteuttavan ja mukavan tuntuista. Toisin kuin kasvoilla, silmänympärysiholla pidän nykyään enemmän täyteläisemmistä koostumuksista (kai se on se ikä ja juonteet –> täyteläisempi koostumus pehmentää ja silottaa juonteita tehokkaammin kuin ohut ja vetinen).

Voidetta voisi kai parhaiten kuvata sanoilla: toimivaa peruskamaa. Tuntuu iholla miellyttävältä ja kosteuttavalta, mitäpä sitä muuta perustuotteelta kaipaa. Kuitenkin, kun esimerkiksi Lumenen loistavan Bright Now 360° -silmänympärysvoiteen (tulee niin päätymään mun vuoden parhaat tuotteet -listalle) saa samaan hintaan kuin Turn Back Timen, niin en miettisi hetkeäkään kummanko nakkaisin ostoskoriin.

 Kicks_PureSimple_FaceWash

Sitten siihen joukon helmeen:

Pure & Simple Foaming Face Wash 11€ / 150 ml

Tästä putsarista tykkäsin todella paljon, niin paljon ettei se tosiaan ehtinyt edes kuvattavaksi ennen tyhjenemistään. Siksi piti käydä nappaamassa kuva myymälän hyllyllä! :D

Kuten tunnettua, rakastan vaahtoavia putsareita, ja tässä meillä on taas vallan mainio sellainen. Tuotteen koostumus on paksun voidemaista ja tarvitaan vain pieni nokare muodostamaan kermainen vaahto veden kanssa. Tuotteessa käytetyt tensidit eivät ole kuivattavimmasta päästä eikä iho jää narskuvannihkeäksi. Pidän myös tuotteen miedonraikkaasta tuoksusta jossa on myös aavistus kukkaista makeutta. Olen oikeasti aikamoinen putsarihifistelijä ja lopulta vain harva putsari saa aikaan kestävän ihastuksen. Pure & Simplen kohdalla voin ilman muuta todeta että tätä tulen ostamaan lisää! :) Hintakin on oikein kukkaroystävällinen.

Ja kyllä – tällä lähtee myös meikki :) Joku kommentoi viimeisimmän putsariarvosteluni kohdalla kun en ollut maininnut aineen meikinpoisto-ominaisuuksista. Omalla kohdallani kasvojenpuhdistus on oikeastaan aina yhtä kuin meikinpoisto, ja jos pidän jotain tuotetta toimivana, se tarkoittaa myös meikinpoistokykyä. Mikäli joku putsari ei poista meikkiä tai tekee sen heikosti, mainitsen asiasta. Muuten meikin lähtö on selvyys :)

*

Rentouttavaa pääsiäistä ja mukavaa viikonloppua kaikille :)

Kommentit (18)
 1. Sun arvosteluja on aina niin ilo lukea :-) hyvää pääsiäistä ja mukavaa viikonloppua sinnekkin!

 2. Tässä näkee taas miten paljon voi olla eroja mieltymyksissä tuotteiden välillä :) Kehuit tuota putsaria aiemmin viime vuonna ja ostin sen viime Suomen reissulla testiin kun tarvitsin edullisen putsarin. Valitettavasti meistä ei tullut kavereita, putsari on ihan ok mutta päällimmäinen fiilis oli lähinnä ”no jaa” :D Tykkään vaahtoputsareista, mutta jostain syystä en saanut tuosta mitenkään erityisen vaahtoavaa, vaan vain voidemaisen putsarin. Käytin tuubin kuitenkin loppuun mutta en osta uutta.

  1. mutta jostain syystä en saanut tuosta mitenkään erityisen vaahtoavaa, vaan vain voidemaisen putsarin.

   Onpas jännä :)

   Ei se tosiaan ihan megavaahtoavaa minunkaan mielestäni ollut, jos vertaa esim. Cliniquen Rinse-Off Foaming Cleanseriin jota pidän kutakuinkin markkinoiden voimakkaimmin vaahtoa muodostavimpana kasvoputsarina, mutta selvästi vaahtoavaa kuitenkin. Ja onhan siinä vaahtoa muodostavia ainesosiakin. :)

   Mutta joo, niin erilaisia voi kokemukset olla ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *