Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kevenee

Giveaway_IMG_5690

Toivoin jo, että tässä olisi kaikki huomiseen giveaway-miittiin lähtevästä kosmetiikkatavarasta mutta ei, vieläkin on  kuusi laatikollista varastoa käymättä läpi. Täytyy ottaa toinen matkalaukku avuksi.

Olo on kuin jollain tv:n ”Kauhujemmaajat” -sarjan tyypillä joka pakotetaan tajuamaan kuinka paljon hänellä on tavaraa kotonaan. Huomenillalla olo on varmasti paljon kevyempi :)

Ottakaahan miittiin tulijat sitten omat kassit mukaan, tajusin juuri etten muistanut sanoa siitä teille. Ja saivathan kaikki mun lähettämän sähköpostin..? Sain kuittauksen takaisin vain neljältä.

Tunteileva surkeus kun olen, niin huomasin miittikasseja täyttäessäni tuntevani, että minua harmittaa kun en voinut jakaa näitä kaikkien lukijoiden kesken. Näin suuren määrän arpominen ei vain onnistu, en jaksaisi edes kuvata kaikkia.

Otin sitten pari tuotetta sivuun täällä arvottavaksi niin tulee pieni giveaway johon kaikki saavat osallistua.

Arvonta310117_PacoRabanne

GIVEAWAY 1: Paco Rabanne -tuoksusetti

Setissä Lady Million EdP 50 ml naisille ja One Million Edt 50 ml miehille. Million-tuoksut ovat oikein makeiden, runsaiden tuoksujen ystäville.

Viettelevässä Lady Millionissa tuoksuvat valkoiset kukat, hunaja, vadelma ja jasmiini. Miesten versio on lämpimämpi ja mausteisempi ja siinä tuoksuvat mm. kaneli, ruusuabsoluutti, nahka ja tonkapavut.

Arvonta310117_EDM

GIVEAWAY 2: Everyday Minerals -setti

Setissä mineraalipohja Semi Matte sävyssä Light 2N (neutraali) sekä Finishing Dust -viimeistelypuuteri.

EDM:n Semi Matte -pohja on minulle mieleen, mutta saamistani kolmesta testisävystä 2N oli liian vaalea pysyvästi tummentuneelle iholleni. (Syksyt Kreikassa..? ^_^)

*

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttilaatikkoon sen setin nimen jonka haluat voittaa.
Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville. Pitäisikös tähän nyt keksiä joku kysymys… :) No, voit kertoa vaikka kuinka kauan olet lukenut Karkkipäivää. :)

Osallistumisaikaa on huomiseen keskiviikkoon 1.2. kello 24.00 saakka.

Edit. Arvonta suoritettu. Paco Rabanne -setin voitti HanSu, Everyday Minerals -setin voitti Aino. Voittajiin on otettu yhteyttä.

*

Ja näkemiseen huomiseen miittiläisille :)

Kommentit (288)

 1. heidil

  Everyday minerals-setin arvontaan. Arvioisin noin 2-3vuotta.

 2. Tiina

  4-5 vuotta varmaan aktiivisesti lukenut:-)
  EDM:n setti kiinnostaa!

 3. ninni

  GIVEAWAY 2: Everyday Minerals -setti, lukenut olen pari vuotta.

 4. Ganaga

  Tuoksusetin voittamisesta olisin iloinen, etsin aina vain makeampia tuoksuja ja nuo kuulostavat kumpikin ihanilta, tuoksuisi mieskin hyvältä :D Blogiasi olen lueskellut satunnaisesti jo vuosia, nyt viimeiset pari vuotta aktiivisemmin :)

 5. Venla M.

  Paco Rabanne -tuoksusetti kiinnostaisi. Karkkipäivän mukana olen kulkenut noin 7 vuotta.

 6. Riikka

  Setti 2 kiinnostaa :). Olen lukenut blogiasi ainakin 4-5 vuotta, aika paljon meikkitaidot tässä ajassa parantuneet :D kiitos sinun!

 7. tyttis

  Setti 1, olen lukenut karkkipäiväblogia n. parisen vuotta

 8. Gem

  Setti numero 1 kiinnostelisi :) Varmaankin olen lukenut blogiasi jostain 7-8lk lähtien eli 2007-2008? :D apua!! kauan..

 9. Melanie

  Hei Sanni, Everyday Minerals setti olisi mieluinen:). Blogiasi olen lukenut n. 2 vuotta.

 10. meow

  Tuoksusetti kiinnostaisi! :) Olen lukenut Karkkipäivää mooonta vuotta… sillon tossa sivupalkissa näkyi että ”50 lukijaa” tms :D

  • Sanni

   sillon tossa sivupalkissa näkyi että ”50 lukijaa” tms :D

   <3 <3 :)

 11. Elppis

  Setti 2 kiinnostaisi todella paljon! :) On ollut tarkoitus kokeilla mineraalimeikkejä jo pidemmän aikaa, mutta en ole raskinut niitä vielä ostaa kun en tiedä miten ne itselleni ja omaan käyttööni sopivat. Olen lukenut blogiasi niin kauan etten enää muista :D

 12. Nimetön

  Tuoksut ja 8vuotta!! Enkä meikkaa mitenkään railakkaasti, sulla on vaan hyvä kirjoitustyyli ja luen semmosetkin postaukset minkä kohderyhmässä en oo. Matkapostaukset on hyviä, samoin kaikki pohdinnat. Heittämällä laadukkain blogi.

  • Sanni

   Kiitos :) <3 – Mutta valitettavasti kommentti ei enää ehtinyt arvontaan kun se tuli osallistumisajan umpeuduttua.

 13. Janika Sirén

  Everyday Minerals -setti olisi aivan mahtava voittaa! Olen lukenut blogiasi aktiivisesti tässä viimevuoden loppuvuodesta asti. Olen rakastunut ihan täysin kirjoitustyyliisi.

  • Sanni

   Mukava kuulla :) …mutta arvonta oli jo, osallistumisaikaa oli keskiviikkoon puoliyöhön saakka :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.