Kevenee

Giveaway_IMG_5690

Toivoin jo, että tässä olisi kaikki huomiseen giveaway-miittiin lähtevästä kosmetiikkatavarasta mutta ei, vieläkin on  kuusi laatikollista varastoa käymättä läpi. Täytyy ottaa toinen matkalaukku avuksi.

Olo on kuin jollain tv:n ”Kauhujemmaajat” -sarjan tyypillä joka pakotetaan tajuamaan kuinka paljon hänellä on tavaraa kotonaan. Huomenillalla olo on varmasti paljon kevyempi :)

Ottakaahan miittiin tulijat sitten omat kassit mukaan, tajusin juuri etten muistanut sanoa siitä teille. Ja saivathan kaikki mun lähettämän sähköpostin..? Sain kuittauksen takaisin vain neljältä.

Tunteileva surkeus kun olen, niin huomasin miittikasseja täyttäessäni tuntevani, että minua harmittaa kun en voinut jakaa näitä kaikkien lukijoiden kesken. Näin suuren määrän arpominen ei vain onnistu, en jaksaisi edes kuvata kaikkia.

Otin sitten pari tuotetta sivuun täällä arvottavaksi niin tulee pieni giveaway johon kaikki saavat osallistua.

Arvonta310117_PacoRabanne

GIVEAWAY 1: Paco Rabanne -tuoksusetti

Setissä Lady Million EdP 50 ml naisille ja One Million Edt 50 ml miehille. Million-tuoksut ovat oikein makeiden, runsaiden tuoksujen ystäville.

Viettelevässä Lady Millionissa tuoksuvat valkoiset kukat, hunaja, vadelma ja jasmiini. Miesten versio on lämpimämpi ja mausteisempi ja siinä tuoksuvat mm. kaneli, ruusuabsoluutti, nahka ja tonkapavut.

Arvonta310117_EDM

GIVEAWAY 2: Everyday Minerals -setti

Setissä mineraalipohja Semi Matte sävyssä Light 2N (neutraali) sekä Finishing Dust -viimeistelypuuteri.

EDM:n Semi Matte -pohja on minulle mieleen, mutta saamistani kolmesta testisävystä 2N oli liian vaalea pysyvästi tummentuneelle iholleni. (Syksyt Kreikassa..? ^_^)

*

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttilaatikkoon sen setin nimen jonka haluat voittaa.
Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville. Pitäisikös tähän nyt keksiä joku kysymys… :) No, voit kertoa vaikka kuinka kauan olet lukenut Karkkipäivää. :)

Osallistumisaikaa on huomiseen keskiviikkoon 1.2. kello 24.00 saakka.

Edit. Arvonta suoritettu. Paco Rabanne -setin voitti HanSu, Everyday Minerals -setin voitti Aino. Voittajiin on otettu yhteyttä.

*

Ja näkemiseen huomiseen miittiläisille :)

Kommentit (288)
  1. Everyday minerals! Olin tänään mummon kanssa cicksissä ja sanoin et ois mielenkiintoista kokeilla, mutta hajut ärsytti mummoa niin kovin että poistuttiin :( ja blogia olen lukenut joitakin kuukausia, vissiin Kreikan reisausta lähtien?

  2. Osallistun Everyday Minerals-setin arvontaaan. Karkkipäivää on tullut luettua 5 (?) vuotta työkaverin innoittamana :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *