Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kevättä rinnassa

Aurinko! Aurinko!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihdoin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevat2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein eilen minulle hyvin epätyypillisen spontaanin hankinnan;  kurkkasin pitkästä aikaa Kicksiin, ja olin kohta kassalla kahden ihonhoitotuotepakkauksen kanssa.

Kicksin nimikkosarja on laajentunut kasvotuotteisiin, jotka Skin Treat -sarjan tavoin  on tehty yhteistyössä Fairtraden kanssa.

Minullahan tuota purnukkatestattavaa riittää, mutta en vain voinut vastustaa kun uutuustuotteita oli tarjolla kivoissa, edullisissa Starter Kiteissä. Incitkin olivat aika mukavan näköisiä ollakseen perinteistä synteettis-luonnollista kosmetiikkaa, ja etenkin seerumeissa ilahduttaa aina kun pääraaka-aineena ei ole silikoni.

Mitään erityisen vaikuttavaa tuotteissa ei sisältönsä puolesta kuitenkaan ole, ja yritin ihan keksiä että mikä näissä nyt niin veti puoleensa. Ulkonäkö on simppeli ja tyylikäs, mutta ei suoranaisesti niin houkuttava että pelkästään sen perusteella juoksisin kassalle. Päädyin siihen, että sarja vetoaa voimakkaasti entiseen minuun ajalta, jolloin en vielä käyttänyt luonnonkosmetiikkaa. Markettisarjat eivät ole koskaan olleet minun juttuni, vaan juuri tällaiset kasvipohjaisilla ainesosilla markkinoidut ns. semiselektiiviset sarjat joita myydään omissa liikkeissään tai verkkokaupoissa.

Aika hassua – vaikka olen oikea elämäntapaköyhäilijä, niin markettibrändien ihonhoitotuotteet ovat aina olleet minulle äärimmäisen epäkiinnostavia. Ratkaiseva tekijä on varmastikin purkkien ulkonäössä ja ei-vetoavassa mainonnassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kicksin kasvojenhoitolinjoja on kaksi; peruskosteuttava ja ikääntymisen merkkeihin pureutuva.

Thirsty Skin -linja on  peruskosteuttava. Starter Kit (11€) sisältää seerumin, päivävoiteen, yövoiteen ja vaahtoavan putsarin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turn Back Time -linja on suunnattu ikääntymisen merkkejä vastaan. Starter Kit (16€) sisältää päivävoiteen, yövoiteen, silmänympärysvoiteen ja saman putsarin kuin Thirsty Skin -setti.

Pyysin näytteen Turn Back Time -seerumista, kun sitä ei ollut kitissä. Oikein miellyttävä koostumus, kaukana esimerkiksi L’Orealin Skin Perfectionin over-the-top-silikonisuudesta. Eilen illalla tuli kokeiltua myös putsari, jonka kermainen vaahto puhdisti ihon lupauksensa mukaisesti hellävaraisesti – ei narskuntaa, ei nahkeutta.

Kirjoittelen näistä lisää myöhemmin keväällä perehdyttyäni niihin enemmän. :)

Vähänkö ihanaa kun aurinko paistaa!

P.S. Rahkakyselyyn voi vastailla vielä perjantaihin saakka :) Jännitys tiivistyy (vai tiivistyykö ;D) – mikä on Suomen suosituin maitorahka?

Kommentit (22)

 1. Jonttu

  Ihana malli ja ihanat kumpparit. :)

  • Sanni

   Tsihi :)

   • Jonttu

    Joko olet avannut bikinikauden? :)

    • Sanni

     En Suomessa, Floridassa kyllä :)

 2. Katsu

  OOOOOOO…..! Aivan hyper-mielettömän-super-upea rajaus!

  • Sanni

   Kiitos :)

   • Bemu

    No samaa katselin minä että superia tuo rajaus ja oli pakko tulla kysymään että millä olet tehnyt tuon violetin rajauksen ?

    • Sanni

     Siinä on kahta Star Gazerin kynää, oli tarkoitus esitellä nuo kynät myöhemmin violeteille rajauksille omistetussa postauksessa :)

 3. Jonttu

  Tulipa vain mieleeni yleistä keskustelua seuratessani, että voisikohan se Karkki-Sannin kuuluisa proteiinikirjoitus olla jopa tämän haastattelunkin takana? :)

  http://www.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1425962843117.html?pos=ok-ltm-hyva

  • Sanni

   Minäkin luin tuon kun se ilmestyi mutta en usko sen liittyvän mun kirjoittamaan.

 4. Nina

  Nuohan vaikuttavat molemmat sellaisilta, että täytyy käydä hankkimassa jossain vaiheessa. Edullisiakin ovat. Noilla hinnoilla viitsii kokeillakin.

  • Sanni

   Minäkin yllätyin noiden edullisuudesta, aika monta milliä tavaraa pussissa kuitenkin yhteensä :) Tuo pelkkä 50 millin putsarikin voisi jo itsessään maksaa 5-6 euroa, ei jää paljon hintaa lopuille tuubeille.

 5. Alma

  Tämmönen random palaute tähän väliin: Tykkään niin paljon sun tyylistä tehdä kyselyitä ja analysoida tommosia perus arjen asioita! Itekin oon samanlainen pohdiskelija niin johtuu varmaan siitä..En käytä meikkiä laisinkaan ja kosmetiikka ei ole mulle mikään intohimo, vaan käytän vakkaristi niitä hyväksi koettuja tuotteita (poikkeuksena hajuvedet <3_<3). Tämän takia ei siis kosmetiikkapostaukset oikeen kiinnosta. Syy miksi luen sun blogia on se, että kaikki muihin kategorioihin kuuluvat postaukset on niiiiin mielenkiintoisia! Esim. induktiojutut, matkapostaukset jne! :)

  • Sanni

   Suuri ja ilahtunut kiitos, Alma! :) Olen niin iloinen siitä että mun muutkin jutut on saaneet lukijoita, ja osaan nykyään jo mieltää itseni muuksikin kuin pelkäksi kosmetiikkabloggariksi :)

 6. EweS

  Voi kyllä! Kevät ja aurinko ♡
  Ai vitja jännityksellä ja uteliaisuudella ootan rahkakyselyn tuloksia! :D

 7. Jonttu

  Nyt on turvotus muuten poissa. Ehkä menen vielä toisen kerran jossakin vaiheessa uusintakäynnille, jos nuo loputkin saisi pois.

  Miten muuten olikaan se seikka, että miten kemiallinen ja fysikaalinen aurinkofiltteri reagoivat keskenään? Kumosivatko toisensa? Onko tähän tullut vastauksia/uutta tietoa matkan varrella? Olen voinut tätä kysyäkin jo, mutta en voi millään selata joka postauksen kommenttiboksia läpi, että missä se kysymys olikaan. Muutenkin blogisi on aivan huippu, mutta jos haluaisi seurata myös kommenttiboksin keskustelua, pitäisi palkata joku sihteeri tekemään referaatin aina jokapäiväisistä keskusteluista. :) Eli siis harmittaa, kun kaikkea ei ehdi lukea. :/

  • Sanni

   Kemiallinen ja fysikaalinen filtteri eivät kumoa toisiaan, parhaissa aurinkosuojavoiteissa yhdistyvät molemmat. Niitä siis käytetään laajalti yhdessä. Olen kuitenkin lukenut väitteen, jonka mukaan joku kemiallinen filtteri, olikohan avobenzone, ei sovi yhteen titaanidioksidin kanssa. Väitteen todenperäisyydestä minulla ei ole tietoa, saattaa olla samanlainen urbaani nettilegenda kuin parabeenien ehdoton vaarallisuuskin.

 8. Päivi P

  Oi tahtoo kokeilla Thirsty Skin starter kittiä! Saakohan noiden tuotteiden incejä mistään?

  Btw Alma kirjoitti: ”Tykkään niin paljon sun tyylistä tehdä kyselyitä ja analysoida tommosia perus arjen asioita!”
  Olen samaa mieltä! Täällä siis kans yksi pohdinnan ystävä ^_^

  • Sanni

   Kiitos Päivi P :)

   Netistä tuotteiden incejä ei löydy, mutta ne lukevat pakkauksissa. Voin lisätä incit postaukseen.

 9. Heta

  Ihania nuo kaksi ensimmäistä kuvaa! Niiiin keväisiä ja aitoja <3

 10. Jonttu

  Pitää vielä sen verran kommentoida, vaikka kommenttini ei muuten liity aiheeseen (kuin että sinulla on kyllä kuvassa aivan upeat hiukset), että olen käyttänyt näille olemattomilla & ohuille hautuvilleni pidempään XZ:n tuuheuttavaa shampoota ja hoitoainetta ja nyt sitten vaihdettuani pelkän hoitoaineen hoitavammaksi, hiukset ovat todella hankalasti hallittavat ja lentävät ja liukkaat. En ole ollut juuri missään määrin kiinnostunut hiustenhoidosta, kun hiukseni eivät kaksiset ole, mutta yllätyin todella suuresti, miten paljon pelkkä hoitoaineen (ja vielä tuollaisen markettilaatuisen) vaihtaminen voi vaikuttaa hiuksiin. Onneksi en ostanut suoralta kädeltä koko settiä eli shampoota ja hoitoainetta tuosta eri linjasta. Taidanpa palata tuuheuttavan käyttäjäksi kokonaan, sillä se ei ylihoida hiuksia, niin ne jäävät sentään jossakin määrin järkevän näköisiksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.