Kevät luomilla: Urban Decay XX Vice Ltd Reloaded

Pitkästä aikaa innostuin vetämään kunnon keväisen värimeikin naamaan :) Vai pitäisikö sanoa kesäisen, loppuviikon säätiedotuksen perusteella… Eilinen oli kyllä ihan ehtaa kesää ja meikäläinenkin starttasi terassikauden :) Taisi moni muukin olla samalla asialla ^_^

UD_ViceXXLtdReloaded_IMG_4177

Urban Decaylla hemmotellaan minua niin että alan jo nolostua… mutta en kyllä toisaalta pahoittanut mieltänikään kun vastaanotin maanantaina tämän ihanan luomiväripaletin! ^_^ <3

UD_ViceXXLtdReloaded_IMG_4172

Kyseessä on UD XX Vice Ltd Reloaded -paletti. Urban Decay juhlii tänä vuonna 20-vuotistaivaltaan ja XX Vice Ltd Reloaded on ensimmäinen juhlavuoden kunniaksi julkaistavista limited edition -tuotteista.

Taas joutuu huomaamaan miten nopeasti vuodet vierivät… Ensimmäinen Urban Decayn palettini oli nimittäin vuoden 2006 juhlapaletti Ammo Shadow Box. :) Ostin sen New Yorkista ihkaensimmäisellä Sephoran vierailullani… Oi, muistoja..! :) Miten vaatimattomia pienet ja latuskaiset paletit olivat tuolloin ulkonäöltään nykyisiin painaviin megavirityksiin verrattuna. Nykyiset ovat toki aivan upeita näyttävyydessään, mutta kieltämättä hieman epäkäytännöllisiä tilaa vievyytensä puolesta.

UD_ViceXXLtdReloaded_IMG_4179

Violettifani vain huokailee ihastuneena… Värimaailmansa puolesta ei kyllä ole toista merkkiä joka olisi niin MUN kuin Urban Decay! <3

Avatessani paletin maltoin tuskin odottaa että pääsin meikkaamaan. Silmäni valikoivat 20 kauniista sävystä heti mieleisen kombon.

UD_ViceXXLtdReloaded_IMG_4223

Tällainen meikistä tuli.

Blogiani pitkään lukevat varmaankin tunnistavat tyylin. :) Olen yhdistellyt vuosien varrella usein violettia ja vihreää, ne ovat raikas ja hauska yhdistelmä kaikessa epämätsäävyydessään. Epämätsäävyydellä tarkoitan sitä, että violetti ja vihreä eivät häivyty luontevasti toisiinsa (ellei väliin tee liukumaa sinisellä ja turkoosilla). Itse en usein yritäkään saada vihreää ja liilaa liukumaan toisiinsa vaan teen tarkoituksella selvärajaisen kontrastivarjostuksen. Lempeä vaalea pistaasinvihreä näyttää tosi kivalta mehukkaan pinkkiliilan rinnalla, tycker jag :)

idUD_ViceXXLtdReloaded_IMG_4192

Kasvoilla Everyday Mineralsin Semi-Matte-meikkipohja sävyssa Light 2N ja Yves Rocherin vanha ikilempparini Rose Douceur -poskipuna. Huulilla niinikään suuri huulipunasuosikki: Viva La Divan Hard Rock Sweetie.

UD_ViceXXLtdReloaded_IMG_4168_2

Vice Ltd Reloaded -paletissa on kolme täysin uutta sävyä, viisi vintage-sävyä (eli muinoin valikoimassa olleita ja sittemmin poistuneita), viisi aiemmissa LE-paleteissa ilmestynyttä exclusive-sävyä ja seitsemän best seller -sävyä UD:n vakiovalikoimasta.

Urban Decayn glitter-koostumus jakaa mielipiteitä (vai jakaako, tykkääkö siitä kukaan? ;)), ja iloksenne voin kertoa, että Vice Ltd:ssä on vain kolme glitter-sävyä. Mattaakin on vain kolme. Vaikka itse olen hohtavien ystävä, en pitäisi huonona jos mattaisia sisällytettäisiin paletteihin vähän enemmän. Ne ovat melkein aina vähemmistössä.

 • Suspend (greige-brown matte
 • Oil Slick (black matte w/silver micro-glitter) vakiovalikoimaa
 • Roadstripe (iridescent white w/blue-violet shift) 
 • Gash (metallic brick red)
 • Midnight Cowboy (pink champagne shimmer w/ silver glitter) vakiovalikoimaa
 • 501 (deep metallic blue w/copper micro-glitter)
 • Shallow (pale taupe-silver satin)
 • Laced (pinky-taupe matte) vakiovalikoimaa
 • Hot Pants (pearly medium pink)
 • Mildew (deep metallic green shimmer) vakiovalikoimaa
 • Smog (deep coppery bronze shimmer) vakiovalikoimaa
 • Misdemeanor (deep olive green matte w/green micro-shimmer) 
 • Freakshow (bright purple satin) 
 • Asphyxia (hyacinth shimmer w/blue shift) vakiovalikoimaa
 • Acid Rain (pale yellow-green shimmer w/green shift) 
 • Moonflower (metallic rose-gold w/gold micro-shimmer) 
 • UV-B (bright blue w/violet shift) 
 • Goldmine (bright metallic gold) 
 • Twice Baked (rich brown satin w/gold micro-glitter vakiovalikoimaa
 • Anonymous (pale peachy cream matte)

Minulla on sävyistä entuudestaan vain  Oil Slick, Mildew ja Smog. Vakiovalikoimaan kuuluvaa Asphyxia olen katsellut sillä silmällä jo vaikka kuinka pitkään, nyt se oli sopivasti mukana Vice Ltd:ssä. :)

UD_ViceXXLtdReloaded_meikki_color_chart

Käytin meikkiin seitsemää sävyä. Vihreän Misdemeanor-rajauksen alle laitoin Sephoran Surfer Babe -kynää (tumma metallinen vihreä).

UD_ViceXXLtdReloaded_IMG_4208

Alaluomen sisärajaus IsaDoran Satin White -kynällä.

Alaluomen sisänurkkaan laittamani Roadstripe-sävy muistuttaa MACin valikoimassa ennen ollutta viehkeää Vellum-sävyä. Sävy näyttää napissa valkoiselta mutta shiftaa iholla siniviolettiin. Ihana! <3

UD_ViceXXLtdReloaded_IMG_4219

Liikkuvalle luomelle levittämäni Acid Rain -sävy on myös maininnan arvoinen. Rakastan tuollaisia pastellisia kellanvihreitä, niistä tulee mieleen sitruunaperhonen :) Sävy muistuttaa paljon Couleur Caramelin Anise-sävyä joka kuuluu ykköslemppareihini vihreissä luomiväreissä.

UD_ViceXXLtdReloaded_IMG_4201

Suljetut silmät -kuvat ovat hassuja kun niissä näkyy niin selvästi miten eri muotoiset luomet mulla on… Siksi mua välillä ärsyttää julkaista niitä :D Kun ajattelen, että joku saattaa luulla mun vahingossa meikanneen toisen luomen pienemmän näköiseksi ^_^ Nojoo, mitäs väliä sillä on…

Mun vasen kulmaluu sijaitsee ylempänä ja tekee laajemman kaaren kuin oikea, tehden vasemman silmän luomesta tilavamman ja tasaisemman kuin  oikeasta. Oikean silmän luomivaon vekki puolestaan voimistuu vuosi vuodelta… Meikkibloggaajana sitä panee merkille jokaisen detaljin ja muutoksen silmissään ^_^ Jos ei kuvaisi naamaansa joka viikko ei näitä todennäköisesti huomaisi :)

UD XX Vice Ltd Reloaded -paletti on nyt myynnissä Helsingin, Tampereen ja Oulun Sokoksissa. Hinta on 54,90€.

Merimaisema

P.S. En voi valittaa maisemista…

Olen matkalla superjännään juttuun, joka ei liity blogiin tai meikkeihin tai kosmetiikkaan mitenkään, mutta en meinaa malttaa odottaa että pääsen kertomaan siitä :) En ole ikinä päässyt osalliseksi mihinkään näin jännään ^_^

Kommentit (16)
 1. Hehe, kiva nähdä pitkästä aikaa tällainen klassinen Karkkipäivä- meikki :)
  Olisiko sinulla suositella jotain edullisen hintaluokan kynää alasisäluomea vaalentamaan? Lumenella oli ennen tällainen hieman hohtava, hyvin vaalea beige kynä joka sopi tarkoitukseen hyvin, mutta nykyään Lumenella ei taida enää tätä kynää olla vaan ”tilalle” tulivat paksut luomivärikynät. Kokeilin sitäkin alaluomea kirkastamaan, mutta uusi kynä on paksuudessaan huono ja väri ohueen kynään verrattuna pehmeämpää ja leviäväistä. Tuntuu kuin sitä menisi silmään. Tykkään kyllä paljon sellaisesta kirkastavasta efektistä josta ei kuitenkaan ilmiselvästi huomaa, että alaluomella on nyt jotain valkoista.. :)

  1. Onko ok että suosittelen? :)
   Isadora Blondie on aivan mahtava, ja vielä edullisempi vaihtoehto löytyy Benecosilta sävyssä White :)

   1. Onko ok että suosittelen? :)

    Heheh, tottakai ^_^ :D Itsekin olisin suositellut juuri samoja, IsaDoran Blondie on klassikko ja vielä Benecosia parempi ja kestävämpi. :) Mulla käytössä päivittäin. Tuo IsaDoran Satin White jota käytin tässä UD-meikissä sopii kirkkaisiin ja värikkäisiin meikkeihin, Blondie kaikkiin muihin :)

    Vai lopetti Lumene sen oman nudekynänsä… No ei se kauaa sitten ehtinyt valikoimassa viihtyä. Suomalainen perusasiakas ei kai osaa käyttää nuderajausta..?

 2. Voih ihan tuli vanha kunnon Karkkipäivä mieleen noista värikkäistä silmämeikkikuvista :D <3 Ja se sinun nikki mitä käytit ihan aluksi – ja tietenkään juuri nyt en sitä muista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *