Kesävarpaat by Lemon Juice & Glycerine

Korppujalat? Halkeilevat kantapäät?

Nyt olisi tilaisuus päästä fiksaamaan jalat kesäkuntoon kotimaisen Lemon Juice & Glycerinen tuotteilla.

LemonJuice_jalkatuotteet

Olen mukana Lemon Juice & Glycerinen Kesävarpaat-kampanjassa, jossa testataan sarjan jalkavoidetta, kantapäiden hoitovoidetta ja uutuustuotetta jalkakuorintaa. Kauneus & Terveys -lehti kokoaa kampanjan tiimoilta testiryhmän, johon kuka tahansa teistäkin voi hakea mukaan.

Testiryhmään valitaan yhteensä noin sata henkilöä ja mukaan voit hakea täältä.

Olen itse osa testiryhmää bloggaajan ominaisuudessa.

LemonJuiceGlycerin_hoitovoide_kantapaille

Testituotteista tehokas kantapäiden hoitovoide onkin minulle jo ennalta tuttu, tutustuin siihen viime kesänä Livboxin kautta ja ihastuin.

Olen kantapäävoiteiden heavy user -tyyppiä, näitä kuluu useampi tuubi vuodessa. Lemon Juice & Glycerine -kantapäävoide sisältää 20% karbamidia, ja juuri tuo on se ”taika-ainesosa” jota tarvitsen jotta herkästi halkeileva kantapäiden iho pysyy kunnossa. Karbamidi eli urea on luonnollinen, erittäin tehokas kosteudensitoja ja suurempina pitoisuuksina myös keratolyytti eli ihoa kuoriva ainesosa; se liuottaa paksua, parkkiintunutta ihoa.

Ilman karbamidia sisältävää voidetta kantapääni halkeilevat jatkuvasti, niiden kunto on täysin riippuvainen hoitovoiteista. Myös päkiäni ovat kovat ja ”sarvikuononnahkaiset”. Säännöllinen karbamidipitoisen voiteen käyttö hillitsee ihon paksua sarveistumista ja vähentää raspauksen tarvetta.

Kantapää

Ja kyllä, karbamidivoidetta on täällä Kreikassakin mukana pienessä purkissa. :) En enää koskaan halua kokea sitä mihin kuntoon jalkaressuni päätyivät vuoden 2013 Kreikan reissulla jolloin laiminlöin jalkojen rasvauksen…

Muut Lemon Juice & Glycerine Kesävarpaat (tai mun kohdalla varmaan kesäkantapäät, hihi) -kampanjan tuotteet ovat hoitava jalkavoide joka sisältää 15% sheavoita sekä sarjan uutuustuote, vaahtoava jalkakuorinta. Kuorivina ainesosina tuotteessa on luomuriisirakeita ja laavakiveä. Tarkat tuotetiedot löytyvät täältä.

Lemon Juice & Glycerine -testiryhmän tulokset julkistetaan kauneusjaterveys.fi-sivulla toukokuun lopussa. Palaan asiaan tuolloin ja kerron omat kokemukseni tuotteista. :) Kantapäävoidetta pystyn suosittelemaan mitä lämpimimmin jo nyt ;)

Jos innostuit testausmahdollisuudesta, ei muuta kuin kipin kapin täyttämään ilmoittautumislomake täällä. Ilmoittautua voi 12.4. saakka.

Kommentit (4)
  1. Kiitos vinkkauksesta, hain testiryhmään… :) Olen pitänyt tästä sarjasta jo kotimaisuuden vuoksi, ja myös tuoksujen. Harmi, että ne ihanat, jokin vuosi sitten markkinoille tulleet vartalotuottet loistavat poissaolollaan.. mukana oli suihkuvaahtoa, vartalovoidetta ja in-shower-kosteuttaja. EIkö niillä sitten ollutkaan menekkiä kylliksi? Pitäisi ihan kysyä firmalta ja vaatia heitä tuomaan ne kroppatuubit takaisin myyntiin.

  2. Kissanainen
    5.4.2017, 15:20

    Suosittelen muuten kokeilemaan Dermosilin kuorintasukkia. Noin viikon ajan jalanpohjista lähtee aivan uskomattoman paljon nahkaa ja jalanpohjista tulee ihanan sileät ja pehmeät!! (en suosittele menemään viikon sisällä paljuun, oli kanssaolioille ehkä hieman ällöttävää, kun pinnalla lillui isompia ja pienempiä nahkapaloja :D). Joulun alla maksoivat muistaakseni max 15e ja ovat vähintään hyvän jalkahoidon arvoiset.

    1. Myös Sokoksella olen nähnyt kuorintanaamioita jaloille, ja edullimmin näitä saa eBayn kautta Koreasta. :) Hakusanaksi vaikkapa Etude House Peeling socks.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *