Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kesän kosmetiikkakyselyt

Olettehan kaikki ”kynnelle kykenevät” ja kiinnostuneet vastailleet kesän kosmetiikkakyselyihin? :)

Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä tulokset läpi ja julkaista blogissa yhteenveto. Mikäli missasit nämä kyselyt, käy ihmeessä vielä vastaamassa.

Kuva_1608

Kreikka ei liity tähän mitenkään mutta halusin tähän jonkun kuvan… :p

Kysely 1 on tarkoitettu kaikille, ja se käsittelee kosmetiikan hintaa ja ostotottumiksia.

Kyselyyn 1 pääset tästä.

Kysely 2 on tarkoitettu luonnonkosmetiikan käyttäjille, ja se käsittelee samoja teemoja kuin nro 1, mutta luonnonkosmetiikan näkökulmasta.

Kyselyyn 2 pääset tästä.

Ja vielä ”miesten ulkonäköjuttua” odottaville – olin suunnitellut kirjoittavani ja julkaisevani jutun heinäkuussa, mutta aktiivinen loma-aikataulu non-stop reissuineen ei lopulta jättänyt aikaa sen tyylisen, huomattavasti enemmän aikaa vaativan postauksen koostamiseen. Mutta juttu on tulossa! Kun kesätyöni päättyy, minulla on taas enemmän aikaa blogille. :)

Kommentit (2)

 1. Nimetön

  Heippa Sanni ja kiitos ihanasta blogistasi! Kyselisin vinkkejä 14 v. teinipojan ihonhoitoon? Hänellä on normaali-iho, näpyjä hieman otsassa ja nenällä.

  • Sanni

   Huolellinen pesu aamuin illoin hellävaraisella putsarilla ja näppyalueelle täsmähoito antibakteerisella aineella. Mikäli iho ei kiristele pesun jälkeen, en näe syytä käyttää kosteusvoidetta. Mikäli iho kuitenkin tuntuu kireältä niin se on hyvä kosteuttaa ohuella, emulsiomaisella tai geelimäisellä tuotteella. Perushoitoon riittää siis putsari, näppyjen paikallishoitoaine ja tarvittaessa kosteusemulsio. Tällaiset löytää vaikkapa apteekista Avenelta ja Eucerinilta. Apteekin henkilökunta auttaa valitsemaan oikeat tuotteet.

   Kerroit, että pojan iho on normaali t-aluetta lukuunottamatta. Hän voi silti valita kasvojen puhdistukseen epäpuhtaan ihon putsarin, sillä olisi vähän hölmöä alkaa puhdistamaan otsaa ja nenää eri aineella. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.