Kesäkosmetiikka 2017

Olen taas siirtynyt tuttuun kesämoodiini – ja kesätöihin – Ahvenanmaalle. Tällä kertaa viivyn koko kesän elokuun loppuun saakka. Bloggausmielessä se tarkoittaa aikamoisen testikosmetiikkakuorman mukaan ottamista.

Kesakosmetiikka_2017_IMG_9298_

Testikosmetiikka täyttää melkein kokonaisen hyllyllisen makuuhuoneessani. (Ylin hylly oli jo täällä asuvien meikkien säilytystilaa.)

Tästä sitten purkki purkilta kohti elokuuta :)

Tämän hyllyllisen lisäksi minulla on iso kassillinen pelkästään arvottavaksi varattua kosmetiikkaa (ja kyllä tältäkin hyllyltä paljon päätyy varmasti arvontoihin).  Kylpyhuoneen kaapista löytyvät lisäksi ns. peruskäyttöön jääneet vakkarituotteet kuten lempparikosteusvoiteet ja putsarit sekä shampoot, hoitoaineet, hiusten muotoilutuotteet ja vartalotuotteet.

Kesakosmetiikka_2017_IMG_9305

Kesän testattavissa on mm. minulle ihan uusia alumiinittomia deodorantteja (joiden puuteripartikkeleita sisältävät koostumukset lupaavat myös pitää kainalot kuivina…!), Flow Kosmetiikkaa, Mossan vartalovoiteita (testiajo juuri meneillään), Freemanin putsareita ja pari naamiota, hillitön läjä erilaisia aurinkovoiteita, White Swanin otsonoituja tuotteita, Avrilin meikkejä, Kivvin putsareita ja Mustaherukka-sarja, voidemaisia luonnonkosmetiikan parfyymeitä, Holika Holikan kangasnaamioita, Lumenen uusia meikkejä (odotelleet kiltisti koko talven…) ja saksalaista halpisluonnonkosmetiikkaa kuten Alterraa.

Postissa on jo tällä viikolla ehtinyt saapua neljä pakettia lisää testattavaa… :P Ettei nyt ihan heti pääsisi loppumaan.

Kesakosmetiikka_lemppareita_IMG_9448

Kylppärin vakituisessa käytössä olevien tuotteiden hyllyllä majailee mm. suosikkeihini kuuluvaa EkoPharmaa (ihana Vadelmavoide on jopa kohta loppumassa, whoa… tällä testailuelämäntavalla on oikeasti harvinaista että joku tuote ehtii loppuun saakka) ja Supermoodin Egoboost Moisture Kick-seerumi joka on Mádaran ja Estelle & Thildin seerumeiden ohella mun kirkkaasti lempparein kosteusseerumi. <3

Nämä tulivat mukanani Tampereelta, Maarianhaminan kodin perusvarastossa on valmiiksi mm. Mossan, Korresin ja Davvin tuotteita.

(Supermoodia oli muuten Turun Siljan laivalla 50% alennuksessa, myös tuo Moisture Kick- seerumi. Vink vink, jos joku on lähiaikoina suuntaamassa Turusta risteilylle…)

Kesameikkicorner_IMG_9427

Varsinaista meikkinurkkausta ei minulla Tampereen tapaan täällä ole vaan meikkipöydän virkaa toimittaa keittiön ruokapöytä. Meikkivarastoakin on täällä huomattavasti vähemmän kuin manner-kotona.

Mikä on…, hassua kyllä ja meikkifriikkeydestäni huolimatta, ihanan vapauttavaa :) Vähentää huikeasti aamujen meikkistressiä, valintojen rajallisuus helpottaa kummasti :)

Tuo valintatilanteiden aiheuttama stressi on muuten aihe josta minun on pitänyt kirjoittaa oma postauksensa jo pitkään…

Kesameikkicorner_IMG_4972

En osaa (enkä kyllä haluakaan) meikata kylppärin valossa, luonnon valo on parasta. (Meikkaan kylppärissä vain jos on megakiire ja meikki on mallia ripsari + meikkipuuteri.)

Stephen Kingin, Douglas Adamsin ja Tolkienin kirjat kera halpahallin muovireunaisen peilin muodostavat oivan meikkaustason :) Tässä on niin mukava meikata joka aamu <3 Voittaa sähköiset luonnonvalolamput mennen tullen…

Makeshift_kuvausstudio_IMG_6533

Ruokapöytä toimii välillä myös kuvausstudiona ^_^ Tässä kuvasin viime vuonna volyymishampoita…

Kesameikkicorner_IMG_9428

Haen makkarin meikkihyllyltä keittiön meikkilaatikkoon aina muutaman paletin kerrallaan joita käytän. Nyt kierrossa on Urban Decayn Basquiat-meikkejä ja olen erityisen ihastunut Gallery-poskipuna-paletin puniin.

Siveltimistä; kahden kodin asukkina minulla on tietysti tuplavarastot siveltimiäkin – paitsi luomivärisiveltimiä. Maarianhaminasta kodin ovat saaneet mm. Everyday Mineralsin ja EcoToolsin siveltimet, mutta niiden joukossa ei ole hyviä luomivärityökaluja. Pitäisikin vielä ostaa tuplat MACin luomivärisiveltimiä, ne kulkevat koko ajan mukana koska niitä minulla on vain yksi setti.

Kesameikit_IMG_9431

Luomiväreistä eniten käytössä on tämä Urban Decayn viime kevään Vice Ltd Reloaded -paletti, jossa on paljon helppokäyttöisiä sävyjä tämänhetkiseen pastelli- (ja liila)voittoiseen meikkaustyyliini. Kokoomalaatikossa on lisäksi joukko suosikkejani violeteista solonapeista.

Niin ihana kuin juuri esittelemäni Basquiat-kokoelman värikäs Tenant-paletti onkin, se on liian räikeä jotta osaisin luontevasti käyttää sitä arkisessa työmeikissä. Papukaijameikkikauteni on tosiaan ainakin tällä hetkellä takana päin, sen tyyppiset meikit ovat nykyään vähän mukavuusalueeni ulkopuolella :)

Manly_makeup4
Manly-kesä…. voi kun olisi luomet vielä näin napakat ^_^

Ehkä pitää kuitenkin jonain viikonloppuna pitää Tenantin kanssa luova leikkihetki ^_^ Tyyliin kesä 2009 ja ikoninen Manly-paletti, kuka muistaa… <3 Oih, miten nostalginen olo tulee noista kuvista.

.

…ja muutaman vuoden kuluttua tämäkin postaus tuotteineen on nostalgiaa… :) ”Ainiin tuo oli se kesä jolloin testasin hulluna Lidlin kosmetiikkaa… ^_^”

Kommentit (20)
  1. Mitkä nuo mainitsemasi puuteripartikkeleita sisältävät deodora tit on? :) Olen ollut tosi tyytyväinen Madaran Yrttideodoranttiin mutta nyt kun imetän on hikoilu ihan uusissa sfääreissä ja aiempi pieni kosteus on lisääntynyt potenssiin sata… Kuulosti siksi niin mielettömän kiinnostavalta että haluaisin hankkia ja kokeilla samantien!

    1. Mitkä nuo mainitsemasi puuteripartikkeleita sisältävät deodora tit on? :)

      Schmidt’s, Ben & Anna ja Acorellen viimeisin dödö. Schmidt’s taisi aloittaa tämän suuntauksen ja muut seurasivat perässä.

      1. Jes, kiitos! Pistin heti ostoslistalle :)

  2. Ei liity mun kommentointi mitenkään kosmetiikkaan, mut oon niin kade sun asumisesta Ahvenanmaalla. Tultiin perheen kanssa maanantaina Hjörtö:ön mökille ja perjantaina lähdetään laivalla kohti Turkua. Ihastuttiin kovasti paikkaan ja ensi vuonna uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *