Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kesämeikkitutorial – ja kumpiko meikki voitti?

Nyt saatte vastauksen viime perjantain kysymykseen; Kumpiko meikki? :)

Sinivihreä voitti kultakuparin äänin 27-16. Ja tiedättekö – kukaan ei arvannut oikein meikkeihin käytettyä merkkiä..! :) Arvauksina heitettiin paljon Inglotia, Urban Decayta, MUFEa ja Idunia ja vilahtivatpa siellä Zuii, Natural Code ja Benecoskin.

Kumpikin meikki oli tehty Yves Rocherin Couleurs Nature -meikeillä.

Kyseiset meikit olin tehnyt vaihtoehdoiksi Yves Rocherille toteuttamaani kesämeikkitutoriaaliin. Teidän mielestänne sinivihreä oli kivempi – ja niin oli Rocherinkin! ;) Eli sinivihreä it is.

YvesRocher_Summerlook

Tässä look kokonaisuudessaan.

Meikin step-by-step ohjeet löytyvät Yves Rocherin sivulta. Käykäähän kurkkaamassa! :)

Oli hurjan hauskaa päästä tekemään tätä tutoriaalia, tuntuu jotenkin niin kivalta ajatella että kerrankin voi olla 100-prosenttisen varma että jonkun merkin tuotteilla mainostettu look tosiaan on tehty vain ja ainoastaan kyseisen merkin tuotteilla. Välillä kun näkee esim. lehtien meikkitutoriaaleja niin niissähän on usein käytetty, jos ei kokonaan niin ainakin osittain, ihan eri tuotteita mitä tekstissä mainitaan. Esimerkiksi Kicksin asiakaslehti on tästä klassinen esimerkki.

YR_kesameikkitutorial

Alaluomella käytetty voidemainen luomiväri Bleu Lavande on suosikkini…! Aivan ihana violettiin taittava sininen. Tutorial-meikissä on käytetty myös Yves Rocherin mineraalimeikkipuuteria – jälleen uusi tuttavuus mineraalimeikkien saralla. (En edes tiennyt että Rocherillakin on sellainen ennen kesäkuun reissua..!) Esittelen puuterin blogissa tarkemmin tällä viikolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kumpiko_Canon_contrast

Tuo kulta-kuparinen näyttää muuten omaankin silmääni varsin Urban Decay/Idun/Dior Sunset Café -henkiseltä. Eli ymmärrän kyllä mistä veikkauksenne tulivat! :)

 

Kommentit (23)

 1. Charming Nails

  Voi Sanni miten kaunis meikki laadukkain kuvin. Ja ihan oikeasti vain YR:n tuotteilla tehty. Ja minä liikutuin; ne minun lakkaamat kynnethän siellä vilahtelivat :D

  Joskus olen kokeillut noita jotain voidemaisia YR:n tuotteita ja raskailla luomilla ne eivät pysyneet. En tiedä jos UDPP:tä laittaisi alle niin ehkä sitten.

  • Sanni

   Ja minä liikutuin; ne minun lakkaamat kynnethän siellä vilahtelivat :D

   No siellähän ne…! :) Kärjet kesti hyvänä tosi kauan..! Juttua vierailusta sun luona on muuten tulossa, en vain ole vielä ehtinyt laittaa kasaan ”roadtrip-finaalia” :)

   • Charming Nails

    Oi kun kiva, odotellaan :)

 2. NG

  Kaunis meikki, räväkkäkin sopii sinulle –

  Saitko koskaan YR:N tiedottajalta vastausta kysymykseen, miksi firma on niin nihkeä kuluttajatutkimuksiin? Sitä pitäisi ehkä tiedustella Ranskan päämajasta…

  • Sanni

   Saitko koskaan YR:N tiedottajalta vastausta kysymykseen, miksi firma on niin nihkeä kuluttajatutkimuksiin?

   Liisa lupasi selvittää asiaa, ja varmaankin Ranskasta saakka sitä kysyikin, mutta vielä ei ole kuulunut mitään takaisin.

 3. anonyymi

  Näytät todella nuorelta ja kauniilta! :)

  • Sanni

   Uuuu, hunajaa tädin korville! ^_^

 4. Henna

  Yves Rocher ?! Huoh.. Ostin hiljattain heidän harmaa-musta paletin ja olen pettynyt pigmenttiin, onnetonta kerrassaan ! Ei auta vaikka kuinka kastelisi. Meikkisi on kuitenkin hurjan nätti ja onnistunut !

  • Sanni

   Onpa harmi että sulle sattui heikko paletti :/ Yvesillä on varmaan hyvin eri laatuisia luomivärejä, niinkuin kaikilla merkeillä.

 5. Ida

  Ihanan kesäinen meikki. :) Tee joku fantasiameikkaus seuraavaks! :)

  http://vavavoombyida.blogspot.fi

 6. Tiia

  Onpa tosi nätti lookki;)
  (Tunnistin tuon minikabukin, omistan samanlaisen.)

 7. Tiltu Kultu

  Kylläpä sun iho hehkuu! Onko pelkästään meikin ansiota vai onko kuvaa käsitelty? Nimittäin jos meikkipohja tekee ihostasi noin hyvän, harkitsen vakavissani samaa ;)
  Pohjustit luomen tuollaisella (vahamaisella?) kynällä – miten hyvin tuo kestää luomella? Auttaisiko esim UDPP vielä kynän alla kestämään paremmin? En ehdi itse testaamaan ja harkitsen vakavissani YR-lookisi plagioimista huomis-iltana :P

  • Sanni

   Onko pelkästään meikin ansiota vai onko kuvaa käsitelty?

   Kontrastia osaan säätää ja poistaa silmistä verisuonia (hehheh), mutta ihoa en osaa kyllä käsitellä Photarilla…! :) Eli ihan meikin ansiota on ihon hehku. Pure Light on jo itsessään kuultavaa, mutta kun päälle sipaisi vielä mineraalipuuteria joka heijastaa valoa vielä voimakkaammin, niin tuloksena oli aikas kaunis iho! :)

   Pohjustit luomen tuollaisella (vahamaisella?) kynällä – miten hyvin tuo kestää luomella? Auttaisiko esim UDPP vielä kynän alla kestämään paremmin?

   Mä pohjustan luomen usein pelkällä kynällä, välillä laitan alle UDPP:n tai jonkun muun pohjustajan, välillä en. Kynäpohjustus pysyy mulla yksinäänkin. (Alle tuleva pohjustus on lähinnä kulmaluuta varten ;)) Todennäköisesti UDPP kuitenkin lisää aina meikin kuin meikin kestoa. :)

   • Tiltu Kultu

    ”(Alle tuleva pohjustus on lähinnä kulmaluuta varten ;)” Tarkennatko vähän? :D

    • Sanni

     Niin, kun koko silmäluomen iho ripsirajasta aina kulmakarvaan saakkahan pohjustetaan, ja värillistä kynää tuskin kukaan haluaa ihan kulmakarvan alle (eli sinne kulmaluulle :)) laittaa. :)

 8. Tiina

  Vautsi..upea meikki ja iho,sekä tietysti rusketuksesi;-)

  • Sanni

   sekä tietysti rusketuksesi;-)

   Haha, parvekkeella käytetty aika on näemmä tehnyt tehtävänsä… :D

 9. Marisa

  No mähän näin tuon kuvasi ja mainoksen tutoriaalista YR:n sivuilla eilen tai toissapäivänä, mutta en osannukaan yhdistää sitä ollenkaan tähän kyselyyn… :D

 10. Lurjus

  Paljonko Sulla meni aikaa tuon meikin tekoon? Et muuten taida olla ”koruihminen”, kun missään postauksessa en ole nähnyt ylläsi korun korua. Mutta etpä kyllä niitä tarvitsekaan, kun olet ilmankin upea!

  • Sanni

   Paljonko Sulla meni aikaa tuon meikin tekoon?

   Kuvien otto mukaan laskettuna noin kaksi tuntia. :)

   Et muuten taida olla “koruihminen”, kun missään postauksessa en ole nähnyt ylläsi korun korua.

   Joo, en tosiaan ole! :D Mulla ei ole edes reikiä korvissa. :) Diamonds are not this girl’s best friend.

   Mutta etpä kyllä niitä tarvitsekaan, kun olet ilmankin upea!

   Voi kiitos Lurjus! :)

 11. Laura

  Moi Sanni,

  Mitkä YR:n luomivärisävyt sulla on käytössä tossa kulta-kupariversiossa? Näyttää hyvältä! :)

  • Sanni

   Moi Laura!

   Kultakupariin on käytetty seuraavia Couleurs Nature -sävyjä:
   #11 Fleur d’Oranger (sisänurkka)
   #12 Brun Giroflee (luomivako)
   #21 Brun Amande (luomen keskellä)
   #14 Brun Cuivree (ulkonurkka)
   Alaluomella #11 Fleur d’Oranger sekä duo #33 Sable & Ambre
   JA kaiken kukkuraksi päälle sipaistu viimeistelynä vielä kultaista ja kimmeltävää Loose Pearl Eyeshadow’ta, sävy 03 Nacres Dorees.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.