Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kesäkosmetiikat kasaan

Viikonloppuna pakkasin kimpsuni ja kampsuni Maarianhaminan asunnolta ja tyhjensin kylpyhuoneen kaapit kosmetiikasta. Ja makuuhuoneen kaapin. Ja ruokapöydän. Ja keittiön ikkunalaudan. Ja…. no, meikkejä, siveltimiä ja puteleita tuntui löytyvän vähän kaikilta pinnoilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäkosmetiikka täytti kokonaan pienen Samsoniten matkalaukun. Kosmetiikkakilot tuntuivat tuplaantuneen kahdeksan viikon aikana… Mitenkäs sitä nyt on näin lihottu..?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syy: mies toi vierailuillaan lisää kotoa ”tilaamaani” kosmetiikkaa (Tarviin vielä sen-ja-sen-ja-sen….) ja saapuihan minulle kesän aikana muutama uusi testituotepakettikin Ahvenanmaalle.

Vaikka kesän aikana tuli kokeiltua paljon uusia tuotteita, niin on kyllä todettava että nämä (kesäkuun Parasta Juuri Nyt -jutusta tutut) kaksi tuotetta olivat kesän ehdottomat suosikkini:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Body Shopin Nutriganics Smoothing Serum ja Patykan Biokaliftin -silmänympärysvoide. Kummankin koostumukset ja kosteustehot ovat vain aivan täydelliset makuuni. Etenkin tuo TBS:n seerumi on todellista kesäparhautta, en ole varmaan minään aiempana kesänä kokenut löytäneeni yhtä sopivaa hoitotuotetta.

Tästä kesästä lähtien alkoi uusi aikakausi Sannin kesäihonhoidossa: ei enää voiteita! Seerumia, kiitos! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos vielä kolmannen suosikin valitsen, niin se on tämä putsari! :) Tästä miellyttävästä tuttavuudesta kerron lisää syyskuun aikana.

.  .  .  .  .

Nyt taas kotona manner-asunnon ahtaudessa. Ja tänään ohjelmassa kesän aikana saapuneiden tuotepakettien noutoa Postista ja Matkahuollosta… :) Kyllä tämä kosmetiikan testaaminen todella käy työstä, no doubt about that.

P.S. Mutta jos työtä minulle, niin kivaa teillekin…. Tällä viikolla nimittäin luvassa taas…… kosmetiikkahuutajaiset! :)

Kommentit (16)

 1. JonnaH.

  Kyllä, seerumit ovat ehdottomia kesällä. Nyt vaan taas alkaa pikkuhiljaa huomaamaan, että pitää kaivaa voiteet esiin. :(

 2. miumau

  En tiedä onko tää liian henkilökohtanen kysymys, jos on niin skippaa vaan :) Mutta miten teidän parisuhde ”kestää” noi pitkät ajat erossa? Samaten se sun pidempi reppureissu? Toki ootte ollu yhdessä kauan, mutta kuitenkin :) Tuleeko jotain hillittömiä ikäväkohtauksia vai sujuuko kaikki ihan mallikkaasti? Ja pidättekö kuitenkin yhteyttä päivittäin? :)

  • Sanni

   Ei ole liian hlökohtainen kysymys! :) Me ollaan miehen kanssa totuttu jo suhteen alkuajoista etäisyyteen, oltiin nimittäin ekat viisi vuotta kaukosuhteessa (minä saarella, mies mantereella). Meillä on muutenkin tosi itsenäiset elämäntyylit ja kummankin harrastukset & työkuviot vie meitä aikalailla säännöllisesti kauaksi toisistamme.

   Hillittömiä ikäväkohtauksia tulee silloin tällöin, mutta oikeastaan kuitenkin aika harvoin. Pidetään yhteyttä sen verran tiiviisti, ihan joka ikinen päivä. <3 Tavallaan toinen on koko ajan läsnä, vaikkei olisikaan paikalla fyysisesti. Siltä se ainakin minusta tuntuu. <3

 3. oona

  voi ei, nyt pitää stalkata blogia joka toinen minuutti että millos ne kosmetiikkahuutajaiset tuleekaan ♥

  • Sanni

   Ei huolta, ilmoitan kyllä minä päivänä ja mihin kellonaikaan ne tulee! :) Ja tällä kertaa laitan ajankohdaksi illan niin nekin, jotka ovat päivällä töissä/koulussa, pääsevät huutamaan. :)

 4. Veppe

  Ei liity mihinkään, mutta huvittaa vähän Isadoran mielikuvituksen puute:

  http://www.isadora.com/fi/products/all-day-long-lash/20-black

  ja tietenkin:

  http://www.lumene.com/fi/tuotteet/meikit/silmat/blueberry-volume-mascara

  Harjaa myöten sama, heh. Ja kaikkein hienointa on tietenkin, että kopsasivat sen väliaikaisen New Formula -tarrankin, eri tekstillä toki! :D

  • Sanni

   Nuo maskaraharjat ja -hylsythän tulee suurilta valmistajilta jotka myyvät ”kaikille” ja monilta merkeiltä voi siksi bongata samoja harjoja. :) Virve kirjoitti siitä joskus ”paljastusjutun” :D Mä en tosin ole tähän mennessä onnistunut näkemään samaa harjaa kahdella brändillä…. Tämä Lumene/IsaDora-juttu lienee eka :)

   • Veppe

    Joo siis eihän se sama hylsy ole, enkä tiedä harjastakaan. Minusta oli vaan huvittavaa se, että tuo hylsy on tuunattu vastaamaan täysin Lumenen maskaran ulkonäköä, ihan tarkoituksellisilla valinnoilla. Lisäksi myös harja näytti kuvassa samankaltaiselta, eli kaikkiaan tuo Isadoran tuote näyttää tarkoitukselliselta kopiolta. Ymmärrän kyllä, että samoja osia voi olla liikenteessä, mutta siitä ei tässä siis ollut kyse.

    • Sanni

     Aaa… mä siis nimenomaan ymmärsin, että sä sanoit noissa olevan samanlaiset harjat…? :D Hylsythän on toki erit. Noista kuvista en erottanut yhtäläisyyttä, muuta kuin violetin sävyn.

     • Veppe

      Noh, tarkoitin tolla ”harjaa MYÖTEN” sitä, että kaiken muun lisäksi harjakin näyttää kuvassa samalta kuin Lumenen. Minulle tuo Isadoran maskara, joka eroaa täysin ulkonäöltään Isadoran aiemmista, näytti heti hassulta kopiolta Blueberry Volumesta, mutta tämä taitaa sitten olla vain minun silmissäni. Ihan turha asia, olkaamme siis vaan rauhassa eri mieltä. :)

 5. Salla

  Sun olisi pitänyt nähdä, millainen hullunkiilto mun silmiin syttyi luettuani sanan ”kosmetiikkahuutajaiset”! Phuuh, hanki elämä Salla ;)

  • Sanni

   :D :D

 6. siru

  Kiinnostuin tosta seerumista jo kun siitä ekan kerran kirjoittelit. En tahdo löytää riittävän kosteuttavaa voidetta, joka kuitenkin olisi miellyttävä käyttää ja seerumi voiteen alla voisi olla ratkaisu. Tota seerumia ei kuitenkaan näy TBS:n sivuilla. Tiedätkö onko sen valmistus lopetettu?

  • Sanni

   Tota seerumia ei kuitenkaan näy TBS:n sivuilla. Tiedätkö onko sen valmistus lopetettu?

   En valitettavasti tiedä, mutta sepäs olisi taas tyypillistä. >:-( Juuri kun löytää jonkun aivan erityisen mainion tuotteen, niin sehän sitten tietenkin joko vedetään valikoimasta tai koostumus muutetaan uudeksi jolloin tuote ei enää vastaa sitä alkuperäistä ihastusta.

   Mä näin tuota Smoothing Serumia kyllä vielä viimeksi TBS:llä käydessä. Ja laivallakin sitä vielä oli viime kuussa. Onko sinulla mahdollisuutta käydä TBS:n liikkeessä tarkistamassa tilanne..? Varmaan heille voi myös laittaa sähköpostia ja kysyä mikä on tuotteen kohtalo.

   • siru

    huh :) Tuote on edelleen olemassa eikä sitä ole muutettu miksikään. Jostain syystä se vaan ei näy siellä nettisivuilla. Aika tujun tuoksuista on, että toivottavasti on myös tehokasta *virn*

    • Sanni

     Tuote on edelleen olemassa eikä sitä ole muutettu miksikään.

     Huh, hyvä kuulla! :)

     Se tuoksu oli minusta aluksi haika, hm, ”ikävä”, mutta yllättäen totuin siihen ja nyt se on minusta jopa ihan miellyttävä ja raikas. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.