Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kesäkosmetiikan ennätys… 10 kiloa?

Viime kesänä tein Karkkipäivän Facebook-sivulle päivityksen alla olevan kuvan kera. Siinä luki: ”Tein laivalla virtuaalishoppailua ja leikin että kaikki kosmetiikkani oli jäänyt mantereelle. Kämpille saavuttua ja matkalaukut purettua totuus palautui kuitenkin mieleen raadollisena… Mukana varmaan vähintään 5 kiloa kosmetiikkaa.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No, uskallan veikata että tämän kesän kosmetiikkamatkatavara saa viimekesäiset näyttämään kevyiltä retkieväiltä. :)

Ahvenanmaakosmetiikka_kesa2014_

Näiden laukkujen yhteispaino on varmaan jossain 10-15 kilon kieppeillä.

Ahvenanmaakosmetiikka_kesa2014

Pärjäisköhän näillä nyt kesäkuun ensi alkuun…? ^_^

Nojoo, (huono) vitsi. Laukun sisällöstä puolet on tuleviin huutajaisiin säästämääni tavaraa ja ne piti tietysti raahata mukaan kun en käytännössä tule juuri manner-kotona kesän aikana oleskelemaan.

(Ja koska lukijoiden joukossa on aina varmasti uusia joille huutajaiskonseptini ei ole tuttu, ja joku jo siellä kenties pöyristyneenä miettii että jo on muijalla pokkaa huutokaupata blogin kautta saatua tavaraa – niin kerrottakoon että kyseessä on ILMAIShuutajaiset, joissa laitan minulle tarpeetonta = jo ”työnsä tehnyttä” kosmetiikkaa eteenpäin postikulujen hinnalla.)

Ahvenanmaakosmetiikka_kesa2014_2

Mitä meikkeihin tulee… Okei. En nyt todellakaan tarvitsisi koko pakkia pariksi kuukaudeksi, mutta tiedättekö mitä? Mä en vain jaksanut alkaa säätämään ja valitsemaan mitä tuotteita ottaa mukaan. Niitä on pakin lisäksi meikkipöydällä, pöydän vetolaatikossa, lattialla MUJI-bokseissa, olohuoneen Hemnes-lipastossa… Jooei. En jaksanut alkaa valikoimaan.

Nappasin pakin mukaan ja ajattelin, että on kiva käyttää välillä aktiivisemmin tätäkin osastoa. Pakissa asuvat mm. Dior-luomivärini, joita arjessa tulee nykyään käytettyä harvemmin – juuri siksi että ne ovat pakissa ja niihin ulottuakseen täytyy nähdä pakille kurottumisen ja sen avaamisen vaiva ^_^ Kyllä ihminen voi olla laiska. Eniten tulee luonnollisestikin käytettyä niitä meikkejä jotka ovat meikkipöydän vetolaatikossa – tai tuolillani. Tilan niukkuuden vuoksi mm. osa poskipunista asuu pysyvästi meikkituolillani. Välillä istun vahingossa niiden päälle. Ei hyvä.

Mutta tällaisissa kosmefiiliksissä siis tähän kesään.

Terveisin Aurinkotyttö :)  – – olen muuten juuri nyt likistyneenä tuohon linkin takaisessa postauksessa näkyvään päivän viimeiseen aurinkoviiruun… Kello 18.50 se on poissa. ^_^

Kommentit (6)

 1. Esssim

  Ompas paljon kosmetiikkaa!
  Olen tällä hetkellä Saksassa ja sinun innoittamanasi ostin ensimmäistä kertaa luonnonkosmetiikkaa! Laveran hiusshampoota. :) Odotan innolla käyttökokemusta ja hintakin oli erittäin ystävällinen n.3,5e.

  • Sanni

   :) Terkut Saksaan! Minkä Laveran shampoon muuten ostit..? Ne uudistuneet eivät mielestäni olleet ihan hurjan onnistuneita. Sitä Mantelishampoota, joka vanhassa linjassa oli kaikkein hoitavin, en tosin ole testannut. Toivottavasti edes se olisi säilynyt yhtä hyvänä uudistuneessa linjassa.

 2. anonymous

  saako esittää sellaisen toiveen, että ilmoittaisit huutajaisista silleen hyvissä ajoin? :) käyn tarkastamassa blogisi useimmiten päivittäin (ja joskus jopa useamman kerran päivässä jos aiemmalla kerralla ei ole ollut uutta postausta… ai minäkö muka addikti -.-) mutta silti aina aiemmin juuri huutajaisten aikaan olen pitänyt kohtalokkaan parin päivän tauon blogin päivittymisen tarkastamisesta, ja on harmittanut ihan turkasesti :D ja tämä oli vain toive, on ymmärrettävää että pidät huutajaiset itsellesi parhaalla tavalla sopivalla aikataululla :) (ja eihän kaikkia voi kuitenkaan onnistaa, tiesipä asiasta miten hyvissä ajoin tahansa! :))

  • Sanni

   saako esittää sellaisen toiveen, että ilmoittaisit huutajaisista silleen hyvissä ajoin? :)

   Kyllä saa :) Aion tällä kertaa toteuttaa huutajaiset hieman eri lailla aiemmin esittämienne toiveiden pohjalta, eli julkaisen edellisenä päivänä kuvan/kuvat huudettavista tuotteista niin huutajilla on jo ennen h-hetkeä selvillä mitä tuotetta lähtevät huutamaan.

   Tosin siihen aika-ongelmaan en pysty vaikuttamaan, ja se on tosi surku juttu. :( Edellisissä huutajaisissahan postaus ilmestyi joidenkin koneella vasta 10 minuuttia oikeaa julkaisuaikaa myöhemmin. Tätä selviteltiin ID:n tekniikkamiehen kanssa ja hän yritti parhaansa poistaakseen viiveongelman, mutta olen ikävä kyllä todistanut samaa viivemysteeriä tuon huutajaisjutun jälkeenkin. Eli kun julkaisen postauksen, niin joskus menee useampi minuutti että se näkyy vaikkapa kaverini koneella. Tai mieheni. Tämä liittyy sellaisiin teknisiin asioihin joihin minulla – eikä näköjään myöskään Indiedaysin it-vastaavalla – ole keinoja vaikuttaa. :(

 3. Auruanmami

  Huh huh! Onpas kamaa… :D

  Taidat muuten olla pian lirissä verojen kanssa, jos kaikki saamasi testituotteet luetaan täysihintaisina tuloiksi… :(

  http://yle.fi/uutiset/verottaja_iskee_bloggaajien_saamiin_ilmaislahjoihin/7227248

  • Sanni

   Tuttu uutinen, enkä varmaankaan tule olemaan lirissä sillä en luonnollisestikaan enää ota vastaan mitään testituotteita jos ne ovat verotettavaa tuloa. Eihän nyt kukaan ala veroa maksaa firmalle ilmaiseksi tekemästään mainostyöstä…! :-0 Sen tietävät tuotteita lähettävät tahotkin, ja he koettavat käsittääkseni parhaillaan keksiä jotain keinoa jolla voivat hoitaa asian niin ettei tuotteen vastaanottajalle tule kustannuksia.

   Minua tämä tosin ei mitenkään erityisesti haittaa, siis jos en vaikka enää saisikaan testituotteita. Näytteitä saan noudettua muutenkin mistä tahansa kosmetiikkaliikkeestä (näytekoot ovat muutenkin itselleni mieluisampia kuin täydet koot ^_^) ja tarpeeksi kiinnostavat tuotteet ostan mielelläni itse.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.