Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kesä ja Karkkipäivä

Tällä kertaa pieni ilmoitusluontoinen asia. Olen lähtenyt kesänviettoon saaristoon, ja mukaan pääsi vain hyvin rajallinen valikoima meikkejä kokoelmastani. Blogin kannalta tämä tarkoittaa sitä, että kesän aikana en tule tekemään postauksia yhtä usein kuin tähän saakka. Materiaalin puuttuessa on vaikea toteuttaa kaikkia meikkimielitekojaan…. Jo nyt alkaa olla ikävä kaikkia mineraalisampleja..! Minulla on varastossa muutamia kuvia joita postailen tässä lähiviikkoina, sitten jäänkin täysin matkameikkien armoille.
Etäisyys kodin meikkivarastoon tuntuu sekä ikävältä että leppoisalta. Nytpähän ei ainakaan ole aamulla hurjaa valinnan vaikeutta. Tiedän että muutama viikko menee ihan kivasti, sitten näen jonkun herkun meikkilookin lehdessä tai netissä ja haluan välittömästi kokeilla sitä, tajuan ettei minulla ole ”aineksia” lookkiin ja ahdistun.
Kaikeksi onneksi minulle on sentään tulossa jenkkikaverini lähettämä MAC-tilaus tähän kesäosoitteeseen. Sen luulisi vähän helpottavan vieroitusoireita.

Meikkaatteko te kesällä samalla lailla kuin muina vuodenaikoina? Minä en ennen meikannut kesäisin juuri ollenkaan. Vaikka 10 kuukautta vuodessa kuljin aina vakio”maski” kasvoillani, jätin kesän ja rusketuksen tullen kaiken ehostuksen pois. Olin riemuissani siitä että pääsin edes hetkeksi eroon kalmankalpeasta ihostani ja kontrasti tummien silmänalusten ja muun ihon välillä pieneni. Mutta näistä ajoista on jo muutama vuosi vierähtänyt, ja nyt tuntuu tylsältä heittää hukkaan yksikin hauska meikkipäivä. :)
Tähän loppuun vielä aiheeseen mitenkään liittymättä; Le Corps Mince de Francoise -yhtyeen tytöt näyttävät myös pitävän Karkkipäivästä! ^__^

Kommentit (8)

 1. Blushing

  Mullakin tulee meikattua harvemmin kesällä :) Varmaan siksi, että haluan antaa ihon nauttia meikittömästä olosta silloin kun en lähde mihinkään tai iho ei tarvitse kummemmin suojaa.
  Hyvää kesää sulle ja nautihan olostasi! Kyllä sitä taas syksyn ja talven pimeyden koittaessa kaipaakin meikkien tuomaa iloa… ;)Joten nautitaan nyt elämän muistakin iloista joita kesä niin paljon tuopi mukanaan :)

 2. Nea/ Fashioned in Finland

  Kevyemmin tulee meikattua kesäisin mutta täydessä "tällingissä" olen kuitenkin. Tykkään vain meikata :) Kovalla helteellä, mistä ei tosin tällä hetkellä ole mitään vaaraa *murr*, mennään aika minimillä. Ja minimi=kulmat+ripsari+huulimeikki :D

  Hyvää reissua!

 3. Anonymous

  Toi talo ja "satama" muistuttaa suuresti haapasaarta, onko kuva sattumoisin sieltä? :D
  Itse en yleensä meikkaa ikinä, juhlat on sitten eri juttu.

 4. Inkivääri

  Anonyymi – en tiedä mistä tuo kuva on (ei ole omani), joten voi vaikka ollakin Haapasaaresta. :)

 5. Keltje

  Ihoni on vähän huono, joten meikkaan kesät talvet. Määrä kyllä vaihtelee, mutta mielialojeni mukaan eikä vuodenajan. Tosin jos olisin vaikka jonkun kesämökillä poissa ihmisten ilmoilta, niin sitten saattaisin jättää meikit poiskin.

 6. Happy Place

  Kesällä on kevyempi meikki. Ihan senkin takia että naama on ruskeampi kuin mitä meikkivoiteeni sävy ja herään aikaisemmin aamulla töhin enkä jaksa meikata :D

 7. Charming Nails:

  Mullakin kesällä vähenee meikkaaminen. Aurinkopuuterin käyttö kyllä lisääntyy. Mutta en jaksa meikata aamuisin kun meikki hikoaa päivän mittaan pois.

  Mukavaa kesää ja muuten, hyvä etten ole ainut friikki joka ikävoi meikkejään matkalla ollessaan :)

 8. milipili

  Meikkaan hyvin samalla tavalla, vaihdan tosin mineraalipohjan värilliseen päivävoiteeseen päivällä ja puuterimaisen poskipunan voidemaiseen.
  Rannallekin meikkaan kevysti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.