Karkkipäivä
Karkkipäivä

Keltaista, violettia ja vaaleanpunaista

Tämä pastellinen arkimeikki oli minusta niin nätti että tein sen kahtena päivänä peräkkäin hieman eri versioina. Ja voin kertoa että teen aniharvoin samaa meikkiä peräkkäisinä päivinä. Tämä sävykombo sopii väritykseeni todella hyvin, ja sen kyllä näkee peilistä kun on onnistunut valitsemaan erityisen sopivan sävyisen meikin. :)
Ensimmäisessä versiossa levitin IsaDoran Delirious-keltaista luomen sisänurkkaan, ja MACin Lotusland-violettia lopulle luomelle. Lotusland on IsaDoran Blooming Spring -violetin tavoin hyvin vaaleanpunertava liila. Kulmaluulle ja aivan kyynelkanavan viereen levitin Mad Mineralsin himmeän keltaista Lemon Dropia. Yläluomen rajaus Indelible Gel Eyeliner Venomous.


Seuraavana päivänä jätin Delirious-keltaisen pois ja levitin luomen sisäpuolikkaalle Lemon Dropia. Ulkopuolikkaalle MAC Lotusland ja luomivakoon Mad Mineralsin pinkki Hot Stuff. Hot Stuff on todella ihanan värinen, hohteleva vaaleanpunainen, mutta siinä on valitettavan huono pigmentti ja se levittyy heikosti. Kulmaluulle Revlonin Frosty White ja yläluomen rajaus Maybelline Line Definer.Hot Stuff näyttää tosiaan häivyttyneen kehnosti, mutta ei se livenä oikeastaan näkynyt. Kuvat paljastavat kavalasti pienet virheet joihin ei irl kiinnitä huomiota, kuten hieman vinot rajaukset, eri kohtiin ulottuvat varjostukset ja sen sellaiset.
Mä jätän arkimeikissä todella usein alarajauksen pois, sillä tykkään enemmän voimakkaammista ylärajauksista. Mun silmänmuodolle pelkkä ylärajaus myös sopii usein kokorajausta paremmin, ja meikin olemus kevenee muutenkin kivan arkiseksi kun alaluomen jättää paljaaksi. Arkimeikin voi tarvittaessa nopeasti muuntaa juhlavaksi lisäämällä vain alaluomelle sisärajauksen ja luomiväriä, ja mahdollisesti yläluomen rajausta tummentaen ja/tai paksuntaen.

P.S. Mitä tykkäätte uudesta blogitaustasta? Onko liian synkkä? Olen lähiaikoina muokkaamassa blogin ulkoasua vähän uuteen uskoon ja kommentteja & palautetta otetaan mielellään vastaan.

Kommentit (6)

 1. Panda

  Siule sopii niin nätisti kaikki värikkäät ja trooppiset sävyt :). Ihan kateelliseksihan tästä tulee (tosin tulin jo heti kun blogisi löysin :D) kun itse on niin "värirajoitteinen" hiusten- ja ihon takia :).

 2. Eve-ning

  Tausta on tosi nätti, aiheutti "vau!" efektin :D

 3. Nea/ Fashioned in Finland

  No on nätti meikki! Tätä täytyy testata, ehdottomasti.

  Itse pidin enemmän vanhasta blogipohjasta :)

 4. milipili

  Ihan kiva tausta kun ei tekstiä haittaa.

  Ja ihana meikki, heti mulle uusi idea, kiitti!

 5. Anonymous

  uus tausta oon ihan hieno, banneri vois vaan muuttua, se alkaa vähän kyllästyttämään :(

 6. Inkivääri

  Anonyymi – jeps, samaa mieltä bannerista, ja se tulee vaihtumaan pian. Tällä hetkellähän tuo banneri ei yhtään sovi taustaan… :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.