Karkkipäivä
Karkkipäivä

Keltaista, violettia ja pinkkiä

Väreistä voitte jo varmaan päätellä että meikki on tehty Manly 120 -paletilla. :) Sisänurkassa keltaista, loppuluomella siniviolettia, alaluomella ulompana neonpinkkiä ja sisempänä kanervan sävyistä violettia.


Tykkään kovasti ja voisin vaikka laittaa töihin (eli harjoitteluun) tämän meikin, kun nyt ei ainakaan kukaan puistele päätään vahvoille meikeille. Meillä on muuten harjoittelussa toinenkin tyttö, joka tykkää meikata värikkäästi. Tapasin hänet ensimmäistä kertaa perjantaina, ja mulla oli todella varpus-olo hänen rinnallaan omassa sinisessä Dior-meikissäni. Tytöllä oli upeasti kirkasta pinkkiä luomen sisäpuolikkaalla ja tummaa siniviolettia ulkopuolikkaalla.

Kun kommentoin hänen meikkiään, hän vastasi ilahtuneena että voisi opettaa minullekin värien käyttöä ja meikata minut töissä ensi viikolla! :D En tietenkään viitsinyt siihen sanoa, että on mulla jo jonkun verran kokemusta väreistä ihan omasta takaa… ^_^ Hauskaahan se vaan on jos pääsen vaihteeksi itse jonkun toisen ”meikkiuhriksi”!


Sitten ihan toisesta aiheesta. Pakko vaan kommentoida Cliniquen 3-step -ihonhoito-ohjelmaa. Aion töissä käydä kaikki ihonhoitosarjat läpi yksitellen, ja aloitin viime torstaina Cliniquesta. En ole Cliniqueta itse koskaan kokeillut (meikkejä lukuunottamatta), mutta 3-step -ohjelmasta olin kuullut. No, mitä tämä 3-step sitten on? Puhdistus, kasvovesi ja kosteutus. No mutta sehän on originaalia! Mikään muu sarja ei varmaan kehotakaan tällaiseen perusihonhoitorutiiniin.

Se, mikä tekee Cliniquen konseptoimasta 3-stepistä jokseenkin huvittavan on se, että itse asiassa et selviäkään tuolla kolmella vaiheella. 3-Stepin tuotteet ovat seuraavat: 1. nestemäinen tai kiinteä kasvosaippua, 2. kemiallisesti kuoriva kasvovesi ja 3. Dramatically Different Moisturizing Lotion tai Gel. Clinique-koulutuksen käyneen työkaverini alkaessa esitellä minulle merkin hoito-ohjelmaa, kävikin ilmi että kasvosaippuat eivät poista meikkiä, eikä Dramatically Different -voide kosteuta juuri nimeksikään. Nämä tuotteet ovat vain valmistava osa hoitorutiinia. Jos sinulla on meikkiä, tarvitset vielä erikseen meikinpoistoaineen ja silmämeikinpoistoaineen. Ja Dramatically Different -voiteen tai -geelin päälle tarvitset vielä kunnolla kosteuttavan hoitovoiteen. Ja hups, 3-step onkin muuttunut jo 5- tai 6-stepiksi! Hahhaa.
On se vaan jotenkin huvittavaa. Cliniquen mainokset antavat ymmärtää että ”3 steps, 3 minutes”, kun nämä stepsit eivät tosiaan yksin muodosta sitä hoito-ohjelmaa. No, oh well. Olenpahan kuitenkin oppinut jotain uutta. (Mä nimittäin oikeasti luulin että tuo monen lemppari Dramatically Different Moisturizing Lotion toimii ihan yksinäänkin…)
Seuraavana päivänä oli vuorossa Estee Lauder, jonka hoito-ohjelma näyttääkin sitten tältä: puhdistus, seerumi ja kosteusvoide. Pois turhat numeeriset arvot ja pseudo-lääketieteelliset todistelut. Hyvältä kuulostaa!
Käyttääkö teistä kukaan jonkun merkin kokonaisvaltaista ihonhoito-ohjelmaa? Mä en ole koskaan käyttänyt. Mun nassu voi ihan hyvin vaikka putsari, kasvovesi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide on kaikki aina ihan eri merkkejä. :)

Kommentit (18)

 1. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihan käytän sarjoja sekaisin, kun ei miltään sarjalta ole kaikki tuotteet minulle sopineetkaan ;D

  Tuo Cliniquen kolmen (tai vaikka viiden :D) askeleen ohjelma on kyllä kuivan/herkän ihon tuho, ei sellaista jälkeä ole minkään muun firman tuotteet saaneetkaan aikaan. Iho lähti suorastaan lastuina pois, huh!

  Ja ihana meikki, jälleen kerran :D

 2. Anonymous

  Minulla oli joskus Dramatically Different geeli ja kyllä se toimi yksinään ainakin meikinalusvoiteena. Myöhemmin aloin kylläkin karsastaa silikonisia voiteita. Juu ja kaikki tuotteet minullakin eri merkkiä :)

 3. Anonymous

  kyllä mulla ainakin poistaa meikin :)
  en nyt jaksa mennä tarkistamaan tarkkaa nimeä mutta käytössäni on se puhdistusgeelihomma :D

 4. milipili

  Ihana meikki, uuuuu!

  Minusta Cliniquen DDML kosteutti oikein hyvin, monta vuotta käytin, mutta mineraaliöljy tietoisena sitten lopetin.

  Kasvosaippua ei tosiaan meikkejä poista, muuten hyvä tuote, talvella ehkä liian kuivattava.

  Kasvovesi 2:sen sain joskus ilmaiseksi ja se toimi kylpyaltaan puhdistukseen mainiosti, kasvoille en uskaltanut laittaa.

 5. Ella

  Toi on kyllä niin inhottava tilanne jos joskus itellään on se asia huonosti joka normaalisti on hyvin :D Ja joku toinen tarjoaa apuaan tietämättä että itsekin osaa..

  Ja mulle on kanssa kaikki puhdistus- ja kosteutustuotteet eri sarjoilta ja hyvin on pelannu :)

 6. Sikri

  Mulla oli käytösssä Lancomen putsari, kasvovesi ja voide, mutta en nyt niin tedä, oliko se varsinanien puhdisstusohjelma…lähinnä addiktiotani ko. sarjaan.

 7. Sikri

  …jotenkin sitä kuitenkin uskoo merkkien "…täydennä puhditus X kasvoedellä/voiteella" -höpinään eikä uskalla vaihtaa merkkiä kesken puhditusrituaalin :D Vaikka ihan saletisti Nivean putsari, Lumenen asvovesi ja Dioriin rasva (anteeksi, voide) muodstavat ihan yhtä passellin kombinaation.

 8. Nuu

  Ehkä mä oon vähän erikoinen, mutta mulla on aina ollu kaikki pesuaineet samaa. En jotenkin osaa edes kuvitella että sekottaisin. Oon aina ajatellu, että ne aineet on suunniteltu toimiin yhdessä, niimpä niitä pitää käyttää yhdessä. Ehkä mä oon vaan fanaattinen. :D

  Nyt mulla on menossa Lumenen Natural Code, ja oon kyllä tykänny kovasti. Ainoo miinus on, että kosteusvoide ei riitä yhtään mihinkää, mutta se taitaa olla aina niin.

 9. Eiko

  Käytin yhdessä välissä paljonkin Cliniquen tuotteita. Kasvovedet eivät vain sopineet lainkaan minun ihotyypille ja muutenkin ei enää sarja tunnu niin omalta kuin hetki sitten. Käyttelen nyt vanhat jemmat pois ja aloitan uuden täydellisen ihonhoitosarjan metsästyksen :)

  Sain juuri ennen lomaa Kicks-etuseteleitä ja sormet syyhyttäis lähteä Dior metsästykseen. Etsiskelen samalla kivaa viisikkoa johon voisi seuraavaksi sijoittaa ;)

 10. .Nekku.

  Hei, mulla on sulle tarjolla pieni kunnianosoitus. Voit kipaista noutamassa sen blogistani.

  Ja yllä olevaan tekstiin liittyen, käytin puolisen vuotta Neutrogenan Visibly Clear -tuotteita (siis koko sarjaa), koska kärsin tuskaisista hormoninäpyistä. Ostaisin noita ehdottomasti, jos minulla olisi rasvainen/näppyinen iho, mutta hormoniongelmiin toivat vain vähän lievennystä. Mutta hyvin toimivan ja tehokkaan oloinen sarja oli.

 11. Inkivääri

  .Nekku. – kiitoksia, piristi päivää! :)

  Hyvä muuten kuulla teidän Clinique-kokemuksia ja että DDML/G toimii jonkun iholla ihan yksinäänkin. Mua vähän ihmetytti kun työkaveri sanoi ettei se oikein toimi kosteuttajana kuin normaalilla, tasapainoisella iholla. Ja silloinkin on _suositeltavaa_ käyttää päällä jotain "oikeaa" hoitovoidetta. Hohhoijaa, eikö silloin voisi skipata koko DDML:n ja laittaa vaan suoraan se hoitovoide?

  Eiko – mitäs Dior-viisikkoja sulla jo on? :) Minkä väriset silmät sulla on?

 12. Eiko

  Uuden malliset paletit ovat seuraavat: 009 Sky Glow, 409 Tropical Light, 470 Spring Bouquet, 390 Mystic Jade äkkiseltään muistaen ja yksi vanhan paletti. Ja silmieni väri on sininen.

 13. Inkivääri

  Eiko – no mutta sunhan kannattaisi harkita Sunset Caféta! :) Se kuuluukin muuten Suomessa vain Kicksin Dior-valikoimaan. Earth Reflection voisi myös olla sopiva.

 14. Eiko

  Puuttuva Dior paletti oli 330 Romantic Chic. Mietin itsekin Sunset Caféta, mutta tahtoisin toisaalta paletin jonka värinappeja minulla ei ole. Eli persikka sävy minulta jo löytyy Mystic Jadesta.

 15. Lucy

  Mä olen tykästynyt Cliniqueen tosin vain kasvosaippuaan ja -veteen.

  Mä olen ymmärtänyt että DDML toimii seerumin tapaan ja yleensähän seerumit vaativat päällensä toisen voiteen (ainakin talvisin) suojaamaan ihoa. Kesäkäytössä seerumeja voi käyttää myös pelkästään.

 16. Lotta

  Mulla myös toiminut tuo Cliniquen pumppupullossa oleva puhdistusgeeli (for dry combination skin) tosi hyvin. Ei jää hippuakaan meikkiä naamaan ja käytän ihan kunnon meikkipohjaa päivittäin. Tosin silmämeikille käytän erillistä puhdistusainetta, koska käytän vedenkestävää ripsiväriä. Noita muita steppejä en ole samalta sarjalta kokeillut.

 17. Biscotti

  Itselläni on nyt ollut reilut kaksi kuukautta käytössä tuo Cliniquen 3 Step tuotesarja, ja täytyy sanoa, etten ole ikinä ollut näin pettynyt! Olen aikaisemmin kokeillut Estee Lauderin tuotteita (sitä sinistä sarjaa kultaisilla korkeilla) ja se oli ihan ok. Ei loistava, muttei hullumpikaan. Edullisemmat tuotteet (L'oreal, Garnier, Lumene) ovat tähän asti ainakin itselläni toimineet huomattavasti paremmin!

 18. Terhen

  Mä oon kans joskus näytteestä saanut kokeilla Cliniquen DDML-voidetta (kumpaakin koostumusta) ja todellakin iho on vaatinut jotain muuta vielä sen päälle (varsinkin talvella kun iho on kuivempi). Se itseasiassa jätti aika kireän olon iholle. Mun mielestä melkein kaikkien Clinique-konsulenttien ihot näyttää tosi kireiltä ja vähän kuivilta. Siis olettaen että ne käyttää oman sarjansa tuotteita.

  Mutta mä kylläkin olen aivopesty yhden toisen sarjan ihonhoitomenetelmään. Nimittäin Sensai. Sarjan kaksoispuhdistus ja kaskoiskosteutus todella toimii. Iho on ensinnäkin puhtaampi kuin millään muulla menetelmällä ja kosteustasapaino pysyy kunnossa kaksoiskosteutuksen kanssa. Tosin täytyy nyt heti myöntää, että voiteita vaihtelen vähän enemmän fiiliksen mukaan (ja että saisin joskus joitakin purkkeja kaapista tyhjennettyä), mutta kaksoispuhdistuksen käytän AINA. Ilman sitä en osaa enää elää :D

  Suosittelen :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.