Karkkipäivä
Karkkipäivä

Keltaista ja violettia


Tämä meikki näyttää erikoiselta ja kivaltakin, mutta en ole ihan varma sen lopullisesta onnistumisesta. Nämä on kai näitä pakollisia tekotaiteellisia kokeiluja jotka joko naurattaa ja hävettää tai saa aikaan wow-elämyksiä, tai kaikkia samaan aikaan. :D Paremmin häivytettynä tämä voisi ihan toimiakin joissain ärtsyissä bileissä.Pizzazz ja Taxi on levitetty kosteina, Lemon Drop kuivana.

Ja ei, en olisi mennyt ulos tämäkään meikki naamassa…! ^_^

Kommentit (6)

 1. Sonne

  Söpö meikki. :]

 2. Jana

  Aika pähee (kun en nyt parempaakaan sanaa keksi). Aivan kuin jostain muotinäytöksestä!! =oD Mielestäni on kaunis näin, vähän terävänä eikä niin häivyteltynä.

 3. Happy Place

  Upea meikki! Todella hienosti tehty, en itse osaisi :)

 4. milipili

  Mahtava! Kokeilen itekkin jos osaan ton violetin siiven tonne sisänurkkaan.

 5. Francine

  Sujuu kyllä todella hyvin sinulta tällainenkin tyyli! Eipä muuta kuin supersankarihaalarit päälle ja baanalle…

  Mitä enemmän tuota katselen, niin sitä käyttökelpoisemmalta bilemeikiltä se alkaa näyttää, olet saanut jännää graafisuutta tähän lookiin.

 6. Nimetön

  Etsin keltavihreä -violettia meikkiohjetta/inspiraatiota viikonlopun bileisiin. Voi olisihan heti pitänyt tajuta ettei pidä mennä ”merta edemmäksi kalaan” vaan tulla heti tänne! Sinulla on niin paljon ihania värikkäitä meikkejä ja hyvät suomenkieliset ohjeet. Värejähän voin muuttaa sitten omien mieltymysten mukaisiksi. Tuon keltaisen vaihdan vihreämpään. Taidan harjoitella jo heti tänään tätä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.