Karkkipäivä
Karkkipäivä

Keltaista ja turkoosia

Olin eilen vieraana häissä. Kelta-turkoosi mekkoni vaatii tietenkin siihen sopivan meikin, ja mikä olikaan parempi hetki uuden IsaDoran Delirious-paletin korkkaamiseen. Käytin paletista kuitenkin vain keltaista, sillä Delirious-turkoosi on liian kirkas mätsäämään mekkoni vaaleaan turkoosiin. Avuksi löytyi Urban Decayn Shattered, joka on kultaan shiftaava turkoosi. Päivän meikistä tuli itse asiassa kuin tämän aiemman postauksen sisarmeikki, tosin kevyempänä versiona.
Mekkokangas

Meikkiin käytetty:
* IsaDora Delirious
* Urban Decay Shattered
* No7 Beside the Sea
* Mad Minerals Lemon Drop
* Indelible Gel Eye Liner Magnetism
* IsaDora Inliner Kajal Blonde
* Max Factor False Lash Effect -ripsiväri

Levitin Delirious-keltaista silmän sisäpuolikkaalle ja Shattered-turkoosia ulkopuolikkaalle. Kulmaluulle ja alaluomen sisänurkkaan Mad Mineralsin Lemon Drop. Alaluomen ulkonurkkaan levitin turkoosia No7:n Beside The Sea -triosta. Tämä sävy muistuttaa Shatteredia mutta ilman kultaista hohdetta. Kuvissa näyttävät kyllä identtisiltä. Rajasin yläluomen Indeliblen kullanhohtoisella mustalla geelirajauksella Magnetism. Alaluomen vesirajan kirkastin IsaDoran Blonde-kynällä.

Poskilla MAC Dainty ja huulilla Pierre Cardinin persikkainen huulikiilto sävy 04, jonka päällä vielä kirkasta huulikiiltoa.

Pidin meikistä kovasti ja voin nyt rehellisesti sanoa että taidan oikeasti tykätä keltaisesta..! Maltillisesti käytettynä ja neutraaleissa keltaisissa pysytellen väri näyttää sopivan minulle. IsaDoran kesäpaletin keltainen ja Mad Mineralsin Lemon Drop ovat helppoja keltaisia joilla et lyö yli, joten jos mietit keltaisen kokeilemista niin näitä voin suositella.

Kommentit (11)

 1. Anonymous

  Nätti tyttö, kuin mainoksesta konsanaan.

 2. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihana! Kaunis tuo Deliriouksen keltainen :)

 3. Anonymous

  Tosi kauniilta näyttää!! :)

 4. Francine

  Todella kiva yhdistelmä, raikas ja kevyt mutta ei missään tapauksessa tylsä. Hieno kesäjuhlameikki!

 5. Anonymous

  Voisitko lisätä blogisi blogilistalle? Saisit varmasti lukujoita sielläkin.

 6. hannian

  ihana meikki, raikas! :) tuli tässä mieleen et saatko yleensä toisilta ihmisiltä kommenttia noista meikeistäs? :D

 7. Inkivääri

  Anonyymi – Kyllä Karkkipäivän pitäisi Blogilistalta löytyä… ;) Ainakin se on sinne lisätty jo huhtikuussa.

  hannian – saan aniharvoin mitään kommentteja. Yleensä ne muutamat harvat kommentoijat ovat kosmetiikkafriikkejä ystäviäni tai sitten on joku asiakas saattanut joskus töissä kommentoida. Omaksi ilokseen sitä lähinnä meikkailee, niin se vain on…. Valtaosa ihmisistä ei pane merkille onko sulla turkoosia vai harmaata vai ei luomiväriä ollenkaan. :/

 8. Jana

  Mistä olet ostanut tuon Isadoran Delirious:in? En tunnu löytävän sitä mistään…

 9. Inkivääri

  Jana – mäkin odottelin monta viikkoa että tuo kesälookki saapuisi mun kotikaupunkiin (muista kaupungeista löytyi jo paljon aiemmin), ja sitten vihdoin se pärähti kaikkiin kauppoihin. Omani ostin Sokokselta. Riippuen siitä missä asut voi kestää ennenkuin lookki ilmestyy kauppoihin.

 10. Jana

  Heh, asun Helsingissä joten luulisi sen sitten jo olevan täälläkin. ;o) Ehkäpä on vain sattunut huono tuuri kierrellessä. Ja ehkä ihan hyväkin niin, nimim. Palkkapäivää odotellessa… =oD

 11. Lilla

  Ihana sävyt ja meikki mielestäni toooooooosi onnistunut :) Ala pitämään sivutoimena jtn meikkitaitelijan hommaa, täällä ainakin yksi asiakas :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.