Keitä te olette?

Hei, haluaisitteko tekin siellä ruudun ääressä esittäytyä…?

Keitä te olette, mukavat lukijani? Olisi tosi kiva kuulla minkälaisia tyyppejä siellä ruudun toisella puolella mun juttuja lukee. Nuoria, vanhoja, opiskelijoita, duunareita, äitejä, isiä…? Niin, lukeekohan Karkkipäivää ollenkaan ketkään miespuoliset…? Vähän aikaa sitten tuli kommentti nimimerkiltä Teemu, jonka siis voisi olettaa olevan mies, mutta eihän sitä koskaan tiedä. :) Ostolakossa-blogillahan riittää myös miespuolisia lukijoita, mutta voi olla että Virve on Suomen ainoa nainen joka saa miehetkin houkuteltua kosmetiikkajuttujensa pariin. ^_^ Mahtavaa.

Olen myös aina miettinyt kuinka moni blogin lukija on itse kosmetiikka- tai kauneudenhoitoalalla. Tunnustaako joku ammattimeikkaaja-maskeeraaja kurkkivansa blogiani ja naureskelevansa mun meikkiyrityksille..? :D

En siis odota että alatte kertoa nimeänne ja sosiaaliturvatunnusta, vaan olisi kiva kuulla ihan vaan yleisesti minkä tyyppisiä ihmisiä blogini parissa viihtyy.

Kommentointihan on helppoa, jos jollekulle on jäänyt vielä epäselväksi niin tuota kommenttiboksin sähköpostiriviä ei tarvitse täyttää, edes nimimerkkiä ei tarvitse keksiä jos ei siltä tunnu. :)

Lisäys: tämä osoittautuikin ehkä kaikkein antoisimmaksi postaukseksi blogin historiassa – minulle itselleni! Ihan älyttömän mielenkiintoista lukea millaisia tyyppejä te kaikki olette, kiitos kovasti vastaamisesta! :) Tulee hirveän kiva fiilis kun lukee teidän viestejä ja oivaltaa, että blogia oikeasti lukee  vaikka minkälaisia ihmisiä – ja ”oikeita” ihmisiä. Siis kun itse sitä on vaan yrittänyt kuvitella että ketkähän tätä oikein lukee, niiden muutaman kymmenen vakiokommentoijan lisäksi… :)

Edit 2. Tänne voivat uudetkin lukijat mielellään esittäytyä, jos vaan jaksatte (siis te jotka luette tän postauksen vasta nyt)! Saan kaikista kommenteista ilmoituksen, joten en missaa kommentteja vanhoihinkaan postauksiin.

Kommentit (304)
 1. Heippa,

  olen reilu 30 kymppinen nainen. Nuorekas. (Ainakin toivon niin! :D) Jotain ehkä kertoo se, että mennessäni ostamaan Alkoon pullon valkkaria kolmekymppisteni kunniaksi, minulta kysyttiin paperit. :D
  Olen aikoinani valmistunut Parturi-Kampaajaksi, mutta se ei ole kumminkaan nykyinen työni.
  Olen aina ollut erittäin kiinnostunut meikeistä, meikkaamisesta ja tuoksuista. Paljon vinkkeja kerään niin tuotteista kuin meikeistäkin ulkolaisista muotilehdistä (ja nyt täältä sinunkin blogistasi) ,joita ostan pinon joka kuukausi. Erittäin harvoin ostelen suomalaisia lehtiä.
  Jatka samaan malliin on mahtava lukea näitä sinun juttujasi. Viime aikaiset aiheesi ovat olleet erittäin mielenkiintoisia. Mm tuotevertailu luomun ja apteekkituotteen välillä. Oma ihoni ei kestä apteekin tuotteita ollenkaan. Ja nuo incit hyvin paljastivat miksi ei…

  1. Hehee, on kyllä aika kiva olla 3-kymppinen jolta kysytään papereita, mullekin tuttua. :) Joskus parikymppisenähän se ärsytti kovasti, ”enkö muka näytä tarpeeksi aikuiselta vielä??” mutta nythän se on vain imartelevaa. ^_^

 2. Mä olen vähän päälle kaksikymppinen valokuvaaja, mutta aina innostun jostain uudesta. Viimeisimpänä innostuksena mulla on ollut juurikin kosmetiikka. Ihan jo se mihin sen kanssa pääsee on tosi jännää, tosin hyvin monitukaista ja tuo INCI-maailma tuntuu ainakin niin loputtomalta syöveriltä, että tarvis jonkun kädestäpitäen neuvomaan, tosin sitähän täällä blogimaailmassa on vähän harrastettukin. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *