Karkkipäivä
Karkkipäivä

Keitä te olette?

Hei, haluaisitteko tekin siellä ruudun ääressä esittäytyä…?

Keitä te olette, mukavat lukijani? Olisi tosi kiva kuulla minkälaisia tyyppejä siellä ruudun toisella puolella mun juttuja lukee. Nuoria, vanhoja, opiskelijoita, duunareita, äitejä, isiä…? Niin, lukeekohan Karkkipäivää ollenkaan ketkään miespuoliset…? Vähän aikaa sitten tuli kommentti nimimerkiltä Teemu, jonka siis voisi olettaa olevan mies, mutta eihän sitä koskaan tiedä. :) Ostolakossa-blogillahan riittää myös miespuolisia lukijoita, mutta voi olla että Virve on Suomen ainoa nainen joka saa miehetkin houkuteltua kosmetiikkajuttujensa pariin. ^_^ Mahtavaa.

Olen myös aina miettinyt kuinka moni blogin lukija on itse kosmetiikka- tai kauneudenhoitoalalla. Tunnustaako joku ammattimeikkaaja-maskeeraaja kurkkivansa blogiani ja naureskelevansa mun meikkiyrityksille..? :D

En siis odota että alatte kertoa nimeänne ja sosiaaliturvatunnusta, vaan olisi kiva kuulla ihan vaan yleisesti minkä tyyppisiä ihmisiä blogini parissa viihtyy.

Kommentointihan on helppoa, jos jollekulle on jäänyt vielä epäselväksi niin tuota kommenttiboksin sähköpostiriviä ei tarvitse täyttää, edes nimimerkkiä ei tarvitse keksiä jos ei siltä tunnu. :)

Lisäys: tämä osoittautuikin ehkä kaikkein antoisimmaksi postaukseksi blogin historiassa – minulle itselleni! Ihan älyttömän mielenkiintoista lukea millaisia tyyppejä te kaikki olette, kiitos kovasti vastaamisesta! :) Tulee hirveän kiva fiilis kun lukee teidän viestejä ja oivaltaa, että blogia oikeasti lukee  vaikka minkälaisia ihmisiä – ja ”oikeita” ihmisiä. Siis kun itse sitä on vaan yrittänyt kuvitella että ketkähän tätä oikein lukee, niiden muutaman kymmenen vakiokommentoijan lisäksi… :)

Edit 2. Tänne voivat uudetkin lukijat mielellään esittäytyä, jos vaan jaksatte (siis te jotka luette tän postauksen vasta nyt)! Saan kaikista kommenteista ilmoituksen, joten en missaa kommentteja vanhoihinkaan postauksiin.

Kommentit (304)

 1. Hansikku

  Heippa Sanni! :)

  Olen lueskellut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti kohta vuoden ajan. Ensin luin vain silloin tällöin – kerran kuussa, kerran kahdessa kuussa; jossain vaiheessa huomasin yhä useammin naputtelevani koneelle karkkipäivän osoitteen. Kirjoitustyylisi on jotenkin niin luontevaa ja luonnollisesti eteenpäin soljuvaa että on aina ilo lukea uusi postaus :) .. Ja ennenkaikkea kirjoitat hyvää suomea, arvostan sitä kyllä erityisesti! Mikään ei tällaisen kielipoliisinatsin mielestä ole epämiellyttävämpää kuin lukea blogia, jonka kirjoittaja ei tiedä esimerkiksi yhdyssanasäännöistä mitään :)

  Miksi löysin karkkipäivän? Olen itse vähän sinua nuorempi perheellinen, eikä aikaa kosmetiikan käyttöön juuri ole. Laskinpa huvikseni, että päivittäisessä käytössäni on päivästä riippuen kosmetiikkatuotteita yhdestä kolmeen :) pidän kyllä meikkaamisesta (sikälimikäli mulla siihen joskus aikaa on) tällöin pyrinkin tekemään kaiken viimeisen päälle! Mikäli mulla olisi aikaa, voisin kuvitella intoutuvani enemmänkin kosmetiikasta. Tällä hetkellä muut asiat vain ajavat sen ohitse :) Tässä lieneekin syy miksi blogistasi tykkään; minusta on mukava lukea asioista, joita itsekin tekisin mikäli aikaa ja mahdollisuuksia olisi enemmän. Ja kuten jo mainitsin, se _kirjoitustyyli_, jolla saat my little ponyista ja miehen deodorantin käytöstä kertovat postaukset tuntumaan mielenkiintoisilta ja hauskoilta :) Keep up the good work, tulen varmasti jatkossakin lukemaan blogiasi. Ps. Mun oli pakko alkaa lukemaan kirjoittamiasi postauksia alusta lähtien, kolmen viikon aikana olen ehtinyt vuoteen 2014 :)

  • Sanni

   Hei Hansikku! Kivaa kun esittäydyit, aina on niin mukavaa kuulla enemmän teistä siellä ruudun toisella puolella :) kiitos ilostuttavasta palautteesta, tällä tiellä on ilo jatkaa kun saa tällaista feedbackkia :)

   Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi :)

 2. pagkwhtlzdc

  tFPBPq xfprqtxyqrko, [url=http://ibqlaaksvhea.com/]ibqlaaksvhea[/url], [link=http://ggsyyygrholr.com/]ggsyyygrholr[/link], http://uguwdjvgjmfd.com/

 3. qvivui

  VbR9LI nnlchvmshvzt, [url=http://jgvvyistjlar.com/]jgvvyistjlar[/url], [link=http://jxptxvpjiyxw.com/]jxptxvpjiyxw[/link], http://mxkugvxzwdas.com/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.