Keitä te olette?

Tuli tunne, että olisi mukava pitkästä aikaa kysyä, ketä siellä ruudun toisella puolella on. 🙂

Lukijani: kertoisitteko jotain itsestänne? Olisi tosi kivaa, jos jaksaisitte jättää vaikka yhden rivin kommentin tähän..!

Olen tehnyt Keitä te olette -postauksia kahdesti aiemmin; vuonna 2010 ja vuonna 2016. Näihin tuli satoja vastauksia, ja oli niin antoisaa lukea teidän esittäytymisiänne. Ne kuuluvat blogin parhaisiin hyvän mielen postauksiin. ❤️

Blogien kommentointi kuten myös lukeminenkin ovat vuosien varrella hiljentyneet, joten tällainen postaus ei varmaan enää kerää yhtä paljon osallistumisia. Haluan kuitenkin yrittää :) Onko siellä yhä lukijoita, jotka vastasivat jo edellisiin esittelypostauksiin…?

Miten löysit tiesi Karkkipäivään? Luetko blogista kosmetiikka- vai muita juttuja?

Minulla on lukijoihin aika tunteellinen suhde, ja monista nimimerkeistä on tullut kuin  tuttuja tai kavereita. Tunnen monien vakkarilukijoiden ihotyypit, koostumusmieltymykset ja sen, millaisista tuoksuista he pitävät. Toisista tiedän syvällisempiäkin asioita…. On suuri kunnia saavuttaa vieraalta ihmiseltä sellainen luottamus, että hän jakaa kipupisteitäänkin. Jotkut lukijat ovat kertoneet saaneensa kirjoituksistani vertaistukea – itse saan sitä teiltä takaisin vähintään yhtä paljon.

Blogi on vuoropuhelua. Myös niiden lukijoiden kanssa, jotka eivät kommentoi. Jos joku lukee kirjoituksiani, tekstit todennäköisesti nostattavat hänessä ajatuksia tai tunteita. Se on sitä vuorovaikutusta, johon kirjoittamisella tähtään.

Jos sinä äänettömästi lukevakin lukija haluaisit nyt sanoa muutaman sanan itsestäsi ja miten olet päätynyt lukemaan Karkkipäivää, se tekisi minut iloiseksi :)

Keitä te olette? 💜

.

P.S. Postauksen ekassa kuvassa olen tänään ulkona jäätävässä tuulessa kuvaamassa Mádaran uutta ripsiväriä…. Oli niin kylmä, että kuvauksen päätteeksi korvani ja sormeni olivat tunnottomat, nenä vuosi ja silmistä valui vettä… Tulin sisään, laitoin myssyn päähän ja keitin glögiä, että lämpö palaisi kroppaan. Sitten lavastin joulun ja jatkoin kuvaamista..! Joskus blogin tekeminen on myös tällaista! ☺️

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (179)
 1. Näihin on aina hauska vastata ja huomata samalla, miten itse on muuttunut.
  Omassa instagrammissa kuvailen itseäni sanoilla ”Kosmehörhö, kenkäfriikki, hullu kissanainen”. Tinderissä taas kerron mm. olevani urbaani kaupunkivaeltaja, oman elämäni risteilyemäntä, stand up -koomikko ja sivutoiminen kansalaistaidon valmentaja. Työelämässä mä olen se epätekninen hömppä IT-alalla ja monet tutut tuntee mut sekoituksena takakireetä järjen ääntä ja sekopäistä skumppatyttöä.

  Eli 36-vuotias kosmetologi, joka ei päivääkään kosmetologin töitä ole tehnyt. Kosmetiikka on kuitenkin rakas harrastus, sekä suuri intohimo. Karkkipäivään löysin 2010 googlettaessani Inglotia ja siitä se blogien lukeminen lähti. Vuosien varrella olenkin Karkkipäivän lisäksi seurannut monia blogeja, mutta valtaosa omista suosikeista on hiljentynyt. Toisaalta oman elämäntilanteen muututtua, myös omat lukutottumukset ovat muuttuneet. Jos jotain luen, se on kuitenkin Karkkipäivä. Ei väliä aihepiirillä :)

  1. ❤️

   (…aivan ihanat kuvaukset..! 👌)

 2. Olen lukenut blogiasi aktiivisesti ehkä vuodesta 2012 kun opiskelukaveri suositteli. Ihastuin värikkäisiin meikkeihin, kuvitat juttuja sopivasti ja taidolla. Olen syntynyt vuonna -85 ja jotenkin vuosien varrella kasvanut mukanasi. Kiinnostus Kreikkaan ja vhh ruokavalioon löytyy myös itseltäni ja viime vuosina kiinnostus ihonhoitoon on lisääntynyt aivan kuten sinullakin. Kiitos tosi paljon blogista ja muista somekanavista, oot ihan huippu!

  1. ❤️

   Kiitos kun esittäydyit, Mariko! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *