Karkkipäivä
Karkkipäivä

Keitä te olette 2?

Tuli tuohon aiemmin päivällä kirjoittamaani liittyen mieleen, että olisi mielettömän kivaa kuulla taas esittelyjä teistä lukijoista :)

Tein kuusi vuotta sitten blogiin kyselyn otsikolla ”Keitä te olette?”. Postaukseen on vielä silloin tällöin tipahdellut satunnaisia vastauksia viimekin vuosina, mutta nyt voisi olla erittäin hyvä aika uusintakierrokselle. :) Kuuden vuoden aikana lukijakunta on varmaankin elänyt vaikka kuinka ja olisi tosi kiva kuulla millaisia ihmisiä siellä ruudun takana tätä nykyä nököttelee :)

Missä elämäntilanteessa olette? Onko enemmistö teistä opiskelijoita, työssäkäyviä, perheellisiä? Eläkkeellä? Alle 2-kymppisiä, yli 2-kymppisiä?

Olen saanut kommenttien kautta sen käsityksen, että lukijakuntani jakautuu yllättävän laajalle ikähaarukalle nuorimpien ollessa 12-13-vuotiaita ja varttuneimpien yli 60-vuotiaita. Se on kyllä mahtavaa :) Jos bloggaajana tai blogina voi olla iätön ja vedota monen ikäisiin, sehän on tosi hyvä juttu ^_^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karkkipäivän lukijoita Tallinnan matkalla

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä useammin huomaan nuorempien lukijoiden kommentteja lukiessa miettiväni, että olen jotenkin hurjan otettu siitä että 20-vuotiaskin voi samaistua juttuihini tai olla kiinnostunut siitä mitä sanottavaa täti-ihmisellä on. (En mä mielestäni ole täti mutta 2-kymppisen näkökulmasta ikäni puolesta kyllä ;))

Oikeasti ihan kipeää että voisin olla joidenkin lukijoideni äiti, vaikka sellaisten joiden kommentteja lukiessa tuntuu että luen jonkun oman ikäiseni ajatuksia. :) Kai me kaikki ollaan tosiaan lopulta iättömiä… ehkäpä ainakin sellaiset ihmiset jotka ovat syystä tai toisesta jääneet Karkkipäivän lukijoiksi. <3

Miitti_22052014_3

Karkkipäivän lukijoita Sokosen ja Karkkipäivän kauneusillassa

Hei, olisitteko niin kivoja että haluaisitte esittäytyä? Kertoa muutamalla rivillä itsestänne, jotain mitä vain tulee mieleen :)

Olisi hurjan mielenkiintoista saada päivitetty käsitys lukijakunnastani. Ja vaikka tänään päivemmällä kerroin, että suren sitä kuinka en pysty tai ehdi vastaamaan kaikkiin kommentteihin, niin joka ikisen kommentin luen, aina. Siksi kommenttien julkaisu välillä laahaa perässä, koska julkaisen aina sitä mukaa kun ehdin lukemaan. Vastaus ja reaktio jokaiseen kommenttiin on itse asiassa olemassa, mutta ne eivät näy teille koska ne ovat reaktioita pääni sisällä ja sydämessä. (Aargh miten imelän kuuloista mutta ymmärrätte mitä haluan sanoa…) Ihan niinkuin joku mun kirjoitus huulipunamokasta tähtiravintolassa voi naurattaa jotakuta teistä vielä seuraavanakin päivänä vaikka ette olisi kommentoineet juttuun mitään, samalla lailla monet teidän kommentit ja kertomanne jäävät mun mieleen ja vaikuttavat minuun, vaikka en blogissa mitään vastakommenttia jättäisikään. 

Että niin :)

Ekolomiitti1

Karkkipäivän lukijoita Jyväskylän Ekolo-miitissä

Lukijat – osalla on kasvot, osalla ääni, osalla ei kumpaakaan. Osalla kuvittelemani kasvot ^_^ Suurimmasta osasta en tiedä mitään.

Keitä siellä on? :)

P.S. TÄHÄN postaukseen tulleisiin kommentteihin mä haluan ja aion vastata ihan jokaiseen :) Julkaisen esittelyjä ja vastailen hiljalleen tässä viikon aikana, työpäivät (ja muuan äiti-statuksinen kesävieras) valitettavasti entisestään hidastavat mun vastaustahtia. Ihana lukea mitä olette kertoneet itsestänne, hauskoja ja kiinnostavia minielämäkertoja ^_^ Symppiksiä tyyppejä siellä ruudun takana :) Näihin on kiva palata myöhemminkin, ihan niinkuin siihen kuuden vuoden takaiseenkin esittelypostaukseen.

30.6. Tällä hetkellä 166 julkaisua odottavaa komenttia :)

5.8. Vieläkin kesken, pidin heinäkuun lomaviikot taukoa. Kerron kun saan kaikki luettua ja vastattua. :)

Kommentit (649)

 1. RipRap

  Olen alle kolmekymppinen humanisti. Kohtalon oikusta olen jälleen opiskelija. Olen aina ollut kiinnostunut kosmetiikasta, ja etsin jatkuvasti tehokkaampia, mielenkiintoisempia ja monikäyttöisempiä tuotteita. Kosmetiikka on minulle hauskaa ajanvietettä. Käytän pääasiallisesti luonnonkosmetiikka. Normikosmetiikkaa käytän vain mikäli en löydä yhtä tehokasta tai budjettiin sopivaa tuotetta luonnonkosmen puolelta. Minulla on muutamia ruokarajoitteita, joiden kanssa elämiseen olen saanut paljon helpotusta ruokajutuistasi. Blogistasi ahmin yleensä kaikki jutut :)

  • Sanni

   Hii, RipRap’kin löytyi täältä :) Toivottavasti joulukalenterijuttu Biodellyn kanssa on muuten vihdoin selvinnyt ja saat voittosi. :)

   • RipRap

    ? sain voittoni. Kiitos vielä ?

    • Sanni

     Hyvähyvä :)

 2. Inga

  33- vuotias (poistan kaiken :) ) , bioanalyytikko , Keski-Suomesta. Kasvissyöjä, naimissa- ei lapsia. RRRakastan kosmetiikkaa ja muotia.. ja rrrakastan myös sun blogia :D Ihanaa viihdykettä ja kasvisreseptejä mielläni lukisin enemmän.

  • Sanni

   33- vuotias (poistan kaiken :) ) , bioanalyytikko

   Hahah ^_^

   Toivottavasti tykkäsit lokakuun kasvisruokateemasta :)

 3. Satu

  Täällä on pian 36-vuotias satunnainen lukija. Erityisesti rakastan sun kirjoituksia Kreikan saarista. Olemme taas lähdössä Kreetalle koko nelihenkinen perhe, ja nyt kun lapset alkaa olla teinejä, ollaan miehen kanssa suunniteltu kahdenkeskistä saarihyppelyä, ja innostuksen siihen sain täältä sun blogista. Palaan niihin kirjoituksiin aina uudelleen ja uudelleen. Myös sun hiilaritietoisuus on mahtavaa, ja otinkin paljon vinkkejä käyttöön ruokaremonttia tehdessä. Lisäksi Tallinnasta on kiva lukea, sillä se on mulle vieras kaupunki. Työskentelen lastenkodissa ohjaajana ja erityisesti pitkissä yövuoroissa on ihanaa uppoutua sun maailmaan. :) Olet ihanan avoin ja huumoria kirjoituksista löytyy paljon! Osaat nauraa itsellesi juuri oikealla tavalla, hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet ja näytät sen muille rohkeasti. Tiedän että olet saanut myös kritiikkiä, mutta isäni sanoin: ”nosta sinä vaan noukka pystyyn ja kattele maailmaa ku omaas” :D

  • Sanni

   Voi miten ihanaa palautetta jälleen, kiitos Satu :) Toivottavasti pääsette miehesi kanssa toteuttamaan saarihyppelyä :)

 4. Kia K

  Moikka! Olen 30-vuotias neitokainen Tampereelta. Löysin blogisi vuonna 2012 jonkun make-up for dummies-postauksen kautta kun googlailin :) Samoihin aikoihin olin alottanut ensimmäiset mineraalipohjakokeiluni ja päädyin sitten lopulta lolon käyttäjäksi osin sinun ja osin erään ystäväni suosituksesta ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Kaikki kosmetiikka, ruoka ja matkustus -aiheiset postaukset kiinnostaa, mutta kieltämättä luonnokosmetiikkajutut tulee ohitettua varsin nopeasti silmäillen :)

  Ostolakossa ja Karkkipäivä ovat ne blogit, joita säännöllisesti luen. Monia muita olen silmäillyt, mutta ne eivät ole herättäneet samanlaista mielenkiintoa ja halua jäädä säännöllisesti seuraamaan uusia postauksia. Sun blogissa juuri tykästyin kirjoitustyyliisi ja siihen kuinka rehellisesti ja avoimesti asioista puhut, oli aiheena sitten köyhyys tai inci-pahis du jour. On jotenkin mukavampi lukea blogia, jonka takana on oikea ihminen omine arjen haasteineen, joita meillä kaikilla on, eikä kiiltokuva, jolla on joka viikko esittelyssä uusi kallis laukku tai selektiivistä kosmetiikkaa.

  Kiitos, että jaksat meitä lukijoita muistaa, etenkin kun itse olen ns. kummituslukija, joka jättää kommentin ehkä kerran kahdessa vuodessa :D

  • Sanni

   Moi kummituslukija Kia :) Kummituksetkin ovat yhtä rakkaita lukijoita, kyllä mä tiedän että tekin olette siellä <3

   Kiitos kommentistasi ja palautteesta. Tulen iloiseksi kun luen että blogistani välittyy tällainen fiilis. :)

 5. kurpitsakurre

  Heips! Mä oon kohta 32-vuotias nainen. Asun Tampereella avomiehen ja kahden 4-vuotiaan marsun kanssa :) Valmistuin vuonna 2005 pukuompelijaksi, mutta töitä en oo tehnyt, koska terveys rupesi reistailemaan :( työkyvyttömyyseläkkeellä siis olen. Mulla on ollut jo noin 10 vuotta parantumaton neurologinen sairaus, mutta diagnoosin sain vasta tänä keväänä. Se oli helpotus, koska epätietoisuus on raskasta, mutta myös järkytys, koska eihän tolla diagnoosilla saa Suomessa juuri minkäänlaista apua tai hoitoa ellei ole varaa mennä yksityiselle. Oireistoni on laaja ja vaikeuttaa jokaista elämänaluetta.

  Olen lukenut sun blogia tästä postauksesta lähtien: http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/03/17/huulikiiltoinvaasio-meikkipussissa/ Eniten kiinnostaa meikki/kosmetiikkajutut (etenkin luonnonkosmetiikka) ja ruokajutut, mutta kaikki muutkin tulee aina luettua :) Kommentoimaan olen vähän arka, koska mut on opetettu siihen, että jos ei ole mitään tärkeää sanottavaa, on parempi olla hiljaa :P Mutta… mistäs mä sen voisin etukäteen tietää, onko mun asia jonkun muun mielestä tärkeä vai ei? :D Eli voinen kertoa asiani ja sen jälkeen se on lukijan/kuulijan asia, onko se hänestä tärkeä vai ei.

  • Sanni

   Mutta… mistäs mä sen voisin etukäteen tietää, onko mun asia jonkun muun mielestä tärkeä vai ei? :D Eli voinen kertoa asiani ja sen jälkeen se on lukijan/kuulijan asia, onko se hänestä tärkeä vai ei.

   Just näin :) Ja sitä paitsi ihan kaikki blogikommentit ovat tärkeitä oli niissä sitten kaksi sanaa tai 20, sillä ne ovat osallistumista. Ja mun mielestä osallistuminen on mukava asia ja kertoo että kirjoutukseni herätti reaktioita. Reaktio voi olla vaikka vain ”En oo samaa mieltä” tai ”Just hyvä!”. :) En itsekään ehdi kirjoittaa pidempiä, pohdiskelevia kommentteja seuraamiini blogiin mutta ajattelen (ja bloggaajana tiedän) että se lyhytkin terveinen tai heitto koetaan tervetulleeksi :)

   Olipa ikävä kuulla sairaudestasi, voin vain toivottaa positiivista energiaa päiviisi. Diagnoosi oli varmasti helpotus mutta ymmärrän hoidon problematiikan, voin itsekin tietyssä määrin samastua tilanteeseen jossa ei pysty taloudellisista syistä hankkimaan sitä apua mikä olisi tarpeen. Toivon että löydät hoitomuodon joka jotenkin kuitenkin helpottaa oireita, sairaudesta enempää tietämättä, ehkä se voisi olla joku vaihtoehtoinen hoitokin…

   Halauksin!

 6. TeijaH

  Olen anti age -ikäinen, traktorilla heinäkuorman pellolta kotilatoon ajanut, yliopiston käynyt, varmaan lopun ikäni helsinkiläinen, tiettävästi pidetty työkaveri ammatissa, johon en varsinaisesti ole saanut koulutusta.

  Asun väljästi kahden kesken. Viihdyn kotona, pidän samat verhot kesät talvet enkä vie mattoja ulos. Ja kun sisustus on valmis, se on valmis eikä sitä ole tarpeen muuttaa.

  En pidä persiljasta, kiisselistä, hutaisten tehdystä enkä siitä kun toista ei oteta huomioon. Pidän ilmaisusta ”hymyillä kuin kaimaani”. Puhun itsekseni, joten viihdyn yksikseni. Usein mietiskelen mitä kaikkea voisin tehdä mutta harvoin mitään toteutan. Viljelen vanhoja sanontoja, joita äiti usein käyttää. Viimeksi opin: ”Saretta tuloo, kunon rastahanrintaa taivahalla.”

  Tällä hetkellä haaveilen vaatekaappini raivaamisesta. Joko kohta luopuisin niistä ”ihan hyvistä”, jotka säästyivät muutossa mutta ovat pysyneet kaapissa reilut viisi vuotta? Ja ehkä Dermosilin tosi hyviä laatikoitakin on tallessa muutama liikaa…

  Pulssini on aina ollut Ferrarin paitsi viime vuoden lopulla, minkä seurauksena dddr. Perimmäinen syy koko juttuun ei selvinnyt.
  Kiitos hiittivinkistä. Harrastettuani hyvän aikaa liikkumattomuutta pääsin muutama viikko sitten lopultakin liikkeelle. Hiitillä voisin nyt kohottaa kuntoa ennen kuin joko palaan lajini pariin tai pääsen pitkään odottamaani operaatioon.

  En someta ja tällainen avautuminen on epätavallista. Minut tunnistaa tästä tekstistä, mikä ei sinänsä haittaa, koska tutut tietävät nämä asiat muutenkin :) Halusin kuitenkin kerrankin suoltaa, koska sinäkin annat itsestäsi niin paljon. Niin kauan kuin sinä kirjoitat tätä blogia, minä luen :)

  • Sanni

   Mainio esittely, Teija! :) Olet selvästikin Hyvä Tyyppi ^_^

   Voin vain hymyillä kuin kaimaani kun mulla on näin mahtavia lukijapersoonallisuuksia :) Onneksi olet pysynyt kyydissä vaikka tämän postauksen absurdiksi venähtänyt kommenttien julkaisu saattoi saada jonkun lukijan ehkä jopa pahoittamaan mielensä ja poistumaan. Sinut olen kuitenkin vielä nähnyt kommenttilaatikossa, kiitos siitä :) <3

 7. Suvinen

  Minä olen lukenut blogiasi aika kauan, mutta aktiivisesti olen seurannut n. pari vuotta :) Eniten pidän kosmetiikka aiheisista postauksista, mutta kaikki muutkin tulee luettua. Kirjoitat niin mukaansa tempaavasti!

  Olen kohta 24 vuotias ja pidän kovasti kosmetiikasta, eniten tulee käytettyä suomalaisia tuotteita ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti. Pääasiassa olen kuitenkin kynsifriikki ja omistankin n. 300 kynsilakkaa :D Muutin juuri kihlattuni kanssa Ouluun Rovaniemeltä, jossa mieheni opiskeli ja minä olin töissä ohjaajana alakoulussa. Nyt syksyllä pitäisi alkaa opiskelemaan opettajaksi! Jännittää kovasti, kun en ole moneen vuoteen opiskellut :D

  • Sanni

   Moi Suvinen! 300 lakkaa on asia johon minäkin voin samastua…! ^_^ En ole kaikkia lakkojani edes koskaan avannut, ja ihan siis sellaisiakin jotka olen itse ostanut, en tarkoita blogin kautta saatuja. Ihan hulluutta, mutta sitä kai friikkeys on :D En yhteen aikaan pystynyt millään hillitsemään lakkojenostohimoa…

   Toivottavasti opettajan opinnot ovat tuntuneet omilta ja viihdyt Oulussa :) Terkut pohjoiseen :) Minäkin pääsen sinne taas ensi kuussa :)

 8. Hemi

  Moro! :) Oon parikymppinen, tällä hetkelle työssäkäyvä, mutta syksyllä taas opiskeleva nainen. Olen toisaalta se hevosen p#skalta ja hieltä haiseva heppatyttö, mutta minulta löytyy kavereille, äidille, siskoille ne parhaat meikki-, hius- ja muut kosmetiikkavinkit! ;) En kuitenkaan meikkaa läheskään joka päivä, mutta silloin, kun meikkaan, panostan siihen.
  Blogiasi olen seuraillut melko epäsäännöllisen säännöllisesti jo muutaman vuoden ajan. Ja joka kerta, kun satun tänne eksymään, elävä kirjoitustapasi tuo piristystä päivääni! :)

  • Sanni

   Olen toisaalta se hevosen p#skalta ja hieltä haiseva heppatyttö, mutta minulta löytyy kavereille, äidille, siskoille ne parhaat meikki-, hius- ja muut kosmetiikkavinkit! ;)

   Asiaa :) :)

 9. Suvi Koo

  33-vuotias kotiäiti, jonka seurassa pyörii 3v ja 8kk ikäiset pojat, sekä 7-vuotias corgi herra (koira). Parturi-kampaaja taustaisena kosmetiikasta aina ollut jonkin verran kiinnostunut, tosin välissä oli vuosia, jolloin mielenkiinto oli loppu, mutta viime vuosina taas herännyt. Kynsilakka friikki yli 500 lakan kokoelmalla, ja herättelen haaveita, että jonain päivänä osaisin taas meikata (nuorempana osasin, mutta nyt on taidot ruosteessa ja liian vähän aikaa harjoitella). Tykkään erityisesti tuote-esittelyistäsi.
  Kotioloissa rapakuntoon päässeenä minua kiinnostaa, myös liikunta ja ruokajuttusi ja samalla yritän patistaa itseäni edes pieniin elämäntapa muutoksiin :)
  Pidän kovasti tavastasi kirjoittaa, ja luenkin blogia säännöllisesti, vaikka en kerkeäkkään kommentoimaan :)

  • Sanni

   Kynsilakka friikki yli 500 lakan kokoelmalla,

   Whoa, sullahan oli vielä suurempi kokoelma kuin Suvisella… ^_^

   Terveiset pojille ja koiralle ja tsemppiä elämäntapamuutoksiin :) Nautitaan päivistä värikkäin kynsin ^_^

 10. Jem

  Olen lukenut monia vuosia, olen 30-v ja rakastan luonnonkosmetiikkaa, viime vuonna tuli se iso hurahdus. Sen jälkeen siitä on jo tullut ehkä pieni harrastus, mutta nyt kun oma yritykseni vie minulta aikaa niin olen vähän himmannut himojeni kannsa :) en ole kommentoinut kuin pari kertaa.. en tiedä miksi! Eka kertaa kun tulin blogiin niin olin, että vau miten kaunis nainen! Sittemmin sinuun ”tutustuneena” on alkanut tulla kuva hyvin lämminhenkisestä, avoimesta ja maanläheisestä naisesta, ulkonäkökin jää jo taka-alalle kun kirjoitat niin Sannina siellä. Sinussa ei tunnu olevan tippaakaan sellaista ylpeyttä, vaan kohtaat lukijasi jotenkin tasaveroisena. Ehkä joistakin bloggaajista sitten kumpuaa jotain erilaista kohtaamista? En tiedä, mutta minusta se on yksi parhaimmista piirteistä sinussa. Monesti ajatellut, että olisi hauska tavata tuo ihminen!

  • Sanni

   Sittemmin sinuun ”tutustuneena” on alkanut tulla kuva hyvin lämminhenkisestä, avoimesta ja maanläheisestä naisesta, ulkonäkökin jää jo taka-alalle kun kirjoitat niin Sannina siellä.

   Aaaww, kiitos, niin kauniisti sanottu :) <3

   Tasaveroisuutta nimenomaan koen lukijoiden kanssa, en pidä ajatuksesta että bloggaajana muka olisin millään lailla jollain, eh, eri tasolla jalustoista puhumattakaan. En myöskään pidä guruajatuksesta joita moniin suosittuihin bloggaajiin liitetään, että he elämäntavoillaan ja esimerkillään edustaisivat jotain johon muidenkin pitäisi pyrkiä. Mä en halua näyttäytyä minkäänlaisena "tiedän ja osaan nämä jutut paremmin" -tyyppinä vaan henkilönä, joka innostuu asioista ja jakaa innostustaan vinkkeinä "pirkolta pirkolle" :)

 11. maria

  Hei Sanni. Oon koittanut kirjottaa tätä esittelyä jo monta kertaa! Jotenkin se päättyy aina niin, että en osaa sanoa muuta kuin että hei Sanni, oon Maria kolkyt vee ja oon insinööri-koodari. Koitetaas nyt kunnolla…

  Oon asunut rannikolla koko ikäni ja mulle tärkeitä ja rakkaita asioita on meri, vaeltaminen ja hiljaisuus. Juoksen, pyöräilen ja välillä kirjoitan ja valokuvaan. Silloin tällöin, kun haluan elämään extrakivaa, käyn larppaamassa. Innostun ihan kaikesta uudesta, mutta samalla oon oudon flegmaattinen, niin etten saa yksin aikaiseksi osallistua mihinkään. Nyt oon jo pari vuotta miettinyt että lähtis johonkin helppoon paikkaan matkailemaan, mutta eeeei, ei tapahdu.

  Kun aloin lukea Karkkipäivää, olin aika kriittinen, mutta sitten sun aito tyyli puhua asioista ja peilaamiskyky voitti minut ihan täysin puolelleen! Tietysti sekään ei haittaa, että jutut on mielenkiintoisia.

  • Sanni

   Moi maria, ”insinööri-koodari” :) Vihdoin pääsin sinunkin esittelyysi ^_^ Olet niin ”vanhoja tuttuja” kommenttilaatikossa että tavallaan on jo syntynyt jonkinlainen mielikuva sinusta, vaikka oikeasti en tietenkään ole tiennyt sinusta mitään :) Se on jäänyt mieleen kun halusin lähettää sulle pari vuotta sitten meikkivoiteen yhden kommenttisi perusteella ja pelästyin, että olin onnistunut loukkaamaan sinua viestilläni kun vastausta ei kuulunut, vaikka sinulla ei vain ollut ollut aikaa lukea sähköposteja. Onneksi juttu päättyi hyvin ^_^ Hihih, mä olen niin herkkä vetämään ”nyt jotain ikävää tapahtui” -johtopäätöksiä.

   Sun kommentit tuo usein kiinnostavaa dialogia kommenttilaatikon keskusteluihin, olet just niitä lukijoita jotka ottaa osaa ja jakaa kokemuksiaan. Se on mahtavaa, kiitos kun osallistut ja annat itsestäsi :)

 12. Riikka

  Heippa! Ihan tylsästi omalla etunimellä kommentoiva 33-vuotias ”uusioteini” Oulusta. Olin se ”kaikista kauimpaa, eli Oulusta” lukijamatkalle lähtenyt sivukaljuilla varustettu tyyppi :) Vuosia toimistöissä viruttuani päätin alkaa toteuttaa unelmaani ja olen viimeiset puoli vuotta opiskellut eläintenhoitajaksi. Perheeseeni kuuluu parasta uhmaikäänsä elävä 3-vuotias peikkotyttö, aviomies ja 2 karvaista herrasmiestä (kissoja). Kommentoin suhteellisen harvoin, mutta olen roikkunut lukijana vuosikausia.

  • Sanni

   Moi Riikka! :) Jes, muistan sinut totta kai Tallinnan reissulta :) Et kyllä tosiaan näyttänyt 3-kymppiseltä, sitä en olisi arvannut..!

   Peukutukset unelman toteuttamiselle, toimistotyössä puutuminen saa varmasti välillä yhden jos toisenkin haaveilemaan vaihtelusta… Tuttuun ja turvalliseen on kuitenkin helppo jäädä. Millaiseen työympäristöön toivot päätyväsi kun valmistut? Eläinklinikan tai hoitolan kaltaiseen paikkaan vai enemmän tuotantoeläinten pariin..? Kiinnostava ammatti joka varmasti antaa paljon :)

   • Riikka

    Tuttuun ja turvalliseen on todellakin jäädä jumiin (se kuukausipalkka!). Opinnoissa suuntaudun pieneläimiin, vaikka olen kyllä pitänyt tuotantoeläintyöstäkin kovasti (traktorinkoppiin on vähän ikävä ?). Lopullisena haaveena on päästä klinikkaeläinhoitajaksi ja mahdollisimman paljon leikkaussaliin, koska kirurgia on ihan mielettömän mielenkiintoista. Mutta aika näyttää, kuinka käy, koska alan työllisyystilanne on aika haastava. Pieksee toimistotyöt kyllä 100-0 ?

    • Sanni

     Toivottavasti päädyt toiveidesi työhön ja just sinne leikkaussaliin, pidän peukkuja :) Kiva kun kävit tähän vielä vastaamassa :) Voin vain kuvitella sen palkitsevuuden tunteen kun on töissä hoiva/terveydenhuoltoalalla, oli se sitten ihmisten tai eläinten parissa. Kun voi omalla työllään vaikuttaa jonkun vointiin ja jopa ehkä pelastaa henkiä… Voi sitä tunnetta kun vaikkapa lemmikki palaa omistajalleen onnistuneen leikkauksen jälkeen… <3 <3 Sellaisessa energiaympäristössä on varmasti niin upeaa olla töissä.

 13. Sanni

  Moi! Eksyin blogiisi jokunen vuosi sitten jonkun toisen blogin kautta kun luin, että olit voittanut palkinnon Blogigaalassa. Siitä saakka olen jäänyt seurailemaan ja tällaisena Kreikan rakastajana erityisesti perusteelliset Kreikka-juttusi ovat mieleen. :) Ja oikeastaan Ahvenanmaakin on yksi rakkauksistani.

  Olen 22-vuotias ja tällä hetkellä asustelen Australiassa. Olisin mielelläni osallistunut lukijamatkallesi, mutta täällä ollessa tollaiset jää aina välistä! Ehkäpä osallistun jollekin tulevalle, jos sattuisi olemaan joskus Suomessa.

  En kauhean usein blogeihin kommentoi, mutta nyt halusin jättää jonkinlaiset terkut, koska blogisi kuuluu ehdottomasti lemppareihini. Terkut täältä Australian talvesta kaimaltasi! :)

  • Sanni

   Hyvin myöhässä tulevat terkut takaisin Ausseihin :) Vieläkö vaikutat siellä?

 14. Cadoe

  Tämä tulee ihan supermyöhässä!
  Olen lukenut blogia jo tosi pitkään, en edes muista miten alun perin päädyin Karkkipäivän pariin. Tämä on ainoa blogi, jota käyn lukemassa. Olen 28-vuotias DI pääkaupunkiseudulta ja asustelen avomieheni kanssa.
  Minulla on ollut melkein puoli vuotta taukoa blogin lukemisesta, kun elämässä oli kovin hektinen vaihe ja kärsin lievästä burn outista. Nyt sitten puolen vuoden edestä postauksia lukematta, pikku hiljaa lähestyn nykyhetkeä. Tulee kahlattua myös useimmat kommentit, niin urakassa voi hetki mennä :D
  Tunnistan sinussa paljon samoja piirteitä kuin itsessä, kuten (turha) huolehtiminen, perfektionismi, listamania ym. :D Olen saanut hurjan määrän ideoita ja hyvää mieltä blogisi kautta. Suosikkituotteiksi on päätynyt mm. Lily lolon meikkipohja, Idun Strandgyllen peitevoide, NYX Satin Taupe, Niiskuneidin selvityssuihke, Schwarzkopfin joku latvasuoja-aine, Lacto Linen puhdistusvaahto, useampi Estelle&Thild voide plus varmasti muitakin, jotka unohdin mainita :) Olen kova hurahtamaan milloin mihinkin ja olisin mielelläni kokeillut paljon enemmänkin, mutta olen herkistynyt monille varsinkin hiuksiin ja silmien alueelle käytettäviin tuotteisiin, enkä voi sooloilla, jos en halua hirveää ihottumareaktiota. Niiden osalta pitää tyytyä mahdollisimman neutraaleihin tuotteisiin. Toinen ongelma on, että ahdistun ylimääräisestä tavarasta ja täytyy aina käyttää yksi tuote kerrallaan loppuun ennen kuin luonne antaa periksi ostaa toisen. Siis huonotkin pitää kuluttaa hammasta purren loppuun, koska hukka ja roskiin heittäminen ei sovi luonteelleni :D
  Pidän aivan kaikenlaisista postauksista ja tunnut ystävältä, vaikka eihän me oikeasti tunneta :D Vähän kuin vanhan kaverin kuulumisia kävisi lukemassa. Siihen nähden kommentoin tosi harvoin, kun tuntuu, että muut ovat jo niin hienosti ilmaisseet sen, mitä itsekin olisin voinut jostakin postauksesta sanoa. Viime keväänä olit Sokoksen kiertueella ja piipahdin siellä. Lopulta alkoi ujostuttaa, enkä kehdannut tulla moikkaamaan :D Oli kuitenkin mukava nähdä sinut livenä edes vilaukselta :)

  • Sanni

   Kiitos esittäytymisestä Cadoe :) Nyt tunnetaan siis puolin ja toisin vähän paremmin :) <3

   …ja mäkin käytän huonoja tuotteita (itse ostamia) loppuun hammasta purren koska roskiin heittäminen on vain jotain niin kamalaa ^_^ Huonot voiteet käytän aina jalkavoiteina ja huonot putsarit käsisaippuana :D

   (Muuten: wow että luet kommentitkin..! Voi tosiaan mennä tovi ^_^ Mutta onpa ihana kuulla että haluat lukea tauonkin aikaiset postaukseni… <3 Ikävä kuulla burnoutista mutta olet ilmeisesti voiton puolella..? Halit täältä!)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.