Keijuiho: Lumene Invisible Illumination

Hei ystäväiseni.

Vähän vielä tekisi mieli ”laiskotella” ja möllöttää kuusen valossa pelaamassa Muuttuvaa Labyrinttia glögimukia täytellen mutta eiköhän laiteta jo postausta ulos. :) (Glögiä voi juoda myös blogatessa ;))

Joulukalenterini suosituimmaksi osoittautuneen upean Lumene Invisible Illumination -luukun kommenteista selvisi, että Karkkipäivän lukijakunnassa on kuin onkin vielä ihmisiä joita Lumenen uutuuslanseerauksen hehkutukset eivät vielä olleet syksyn aikana tavoittaneet. Korjataanpa tilanne välittömästi tällä jutullani – vaikka luukun jälkeen viimeistään näiden ihanuuksien valo oli varmasti langennut kaikkien päälle… ^_^

lumene_instantglow_beautyserum_img_4927

Kuten luukun yhteydessä mainitsin, oma suosikkini tästä hehkusarjasta on väriseerumi, Instant Glow Beauty Serum.

Rakastan luonnollista, näkymätöntä ja kuulasta meikkipohjaa, eikä ihoni kaipaa paljon peittoa. Ohuenohut, kosteuttava väriseerumi jättää läpikuultavan ja uskomattoman kauniisti valoaheijastavan pinnan joka luo välittömästi keijukaismaisen kuulaan ihon.

lumene_invisibleillumination_meikki_img_4892_2

Kasvoilla Lumene Invisible Illumination -tuotteet:

 Instant Glow Beauty Serum
 Nordic Light Serum Concealer 
Nordic Light Instant Illuminizer, sävy Rosy Dawn 
Nordic Light Instant Illuminizer, sävy Shimmering Dusk
Nordic Light Lip Perfector Balm

Valoaheijastava, hehkuva pinta kaunistaa etenkin kuivan, samean ja ikääntyneen ihon  mutta ihan kaikille se ei ole paras meikkipohja; suurihuokoiselle ja rasvoittuvalle iholle en tämäntyyppistä tuotetta suosittelisi. Helmiäispigmentit korostavat huokosia eikä Beauty Serum olisi minullakaan kaunistavin ratkaisu ”suurihuokospäivinä”. Mutta ihoni ollessa normaalissa kuosissaan rakastan valoaheijastavaa, jopa hieman kostean näköistä meikkipohjaa :)

…joudun myöntämään, että käytettyäni nyt koko syksyn hyvin kuulasta, voidemaista meikkipohjaa (Natural Code CC <3), tuntui ihana Lily Lolokin kumman mattaiselta… :D

lumene_instantilluminizer

Beauty Serum tuo jo itsessään erittäin heleän pinnan, mutta lisähehkua saa halutessaan Instant Illuminizer -valopisaroilla. Hohtavan, kevyen poskipunan tapaan toimiva Rosy Dawn on näistä kahdesta suosikkini. Valopisaroita voi käyttää yksinään tai sekoittaa väriseerumiin – tai miksei muuhunkin meikkivoiteeseen johon kaipaa lisähehkua.

Monet arastelevat nestemäisiä poskipunatuotteita kokien, että niitä on vaikeampi levittää ja häivyttää kuin puuterimaisia. Invisible Illumination -sarjan tuotteissa on niin läpikuultava pigmentti ja niin helposti iholla liukuva koostumus, ettei niillä voi saada aikaan jumahtavia länttejä. Päinvastoin, väitän että näillä tuotteilla saa helpommin luonnollisen tuloksen kuin puuteriposkipunalla. Puuterimainen tuote voi jättää jauhoisen pinnan etenkin kuivalla iholla, mutta nämä kosteuttavat koostumukset levittyvät iholle jättäen äärimmäisen luonnollisen, raikkaan ja läpikuultavan jäljen.

lumene_invisibleillumination_instantluminizer

”Rautalanka”kartta valopisaroiden sijainnista kasvoillani :) Mm. tällä tavoin valopisaroita voi käyttää.

Sivelin valkoista Shimmering Dusk -sävyä ohutkärkisellä peiteainesiveltimella myös silmien sisänurkkaan ja alaluomelle. Amorinkaarellakin on hipaisu, sinne jäi nuoli laittamatta :P Tällä tuotteella saa helposti luotua todella eteerisen Fairy -lookin. Mutta tosiaan, jos iho kiiltelee helposti jo luonnostaan, korostukset on parempi tuoda kasvoille puuterimaisella tuotteella ihon kiiltoa hillitsevän mattameikkipohjan päälle.

Olen saanut Invisible Illumination -tuotteet Lumenelta.

*

Ainiin jouluaaton arvonta! :) Tuoksuvan Bath & Body Works -vartalovoidesetin voitti Coconut. Voittajaan on otettu yhteyttä.

Kommentit (36)
 1. Jumping Juniper
  27.12.2016, 16:33

  Mahtaisikohan tuo sävyseerumi mukautua ihonsävyyn jolle sopii esim. Lily Lolon Blondie? :)

  1. Minullahan on nykyään tummempi ihonsävy kuin Blondie-aikoinani, eli Blondie on tällä hetkellä talvi-ihollanikin liian vaalea, mutta Beauty Serumin sävy hulahtaa ihooni täydellisesti. Se on toisaalta niin paljon mineraalipohjaa läpikuultavampi (peittokyky äärimmäisen kevyt), että vaikka sävy onkin pullossa Lolon Blondieta tummempi, se ei välttämättä näytä iholla paljon tummemmalta koska antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi. :) Jos saat jostain näytteen haltuusi (ainakin Emotioneissa on niitä ollut tarjolla Lumene-hyllyissä) niin kannattaa kokeilla :)

   1. Jumping Juniper
    27.12.2016, 21:36

    Pitää käydä kerjäämässä näytettä ^_^ Vielä semmoinen kysymys että onko tuo todella seerumi ja voiko tuota käyttää normaalille iholle ihan yksinäänkin? En nimittäin ole saanut selville että onko tuo enemmän meikkivoide vai ihonhoitotuote. :)

    1. Enemmän meikkituote :) Ei korvaa kosteusseerumia vaikka sisältääkin kosteuttavia ainesosia. Mutta normaalilla iholla, joka ei välttämättä aina edes tarvitse päivävoidetta, toimii myös yksinään :)

     1. Jumping Juniper
      27.12.2016, 23:06

      Luulisin että se voisi sitten riittää mulle yksinäänkin koska kosteusvoide ei ole mulle päivisin muutenkaan aina välttämätön. Kiitos vastauksista :)

 2. Tähän samaan linjaan kuuluu myös poskipuna, jossa pigmentti on aika voimakas. Sitä en näkisi aloittelijalle helpoimmaksi tuotteeksi. Mutta tämä kevyempi poskipun/higlighter tuote on varmaan helpompi levittää:)

  1. Mä koin että poskipunakin levittyy tosi nätisti ja jumittumatta :) Toki siinä on enemmän pigmenttiä kuin Rosy Dawnissa. Jos Watercolor Blushin pigmentti tuntuu liian vahvalta niin sekoittaisin sitä ja Rosy Dawnia keskenään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *