Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kaviaarikynnet…..kö?

Hahaa – meitsi yritti tehdä itselleen viimeisimpien trendien mukaiset ”kaviaarikynnet”. :)

Kaviaarikynnet

No, en oikein saanut siroteltua helmiä tasaisesti ja tuloksesta tuli vähintäänkin epämääräinen.

Kaviaarikynnet_lakat

Lakkaukseen käytin Laylan Caviar Effect -helmiä (saatu blogin kautta) ja Viva La Divan kromin sävyistä kynsilakkaa.

Kaviaarikynnet2

Helmet siis sirotellaan tuoreen lakkauksen päälle. Helmet pysyivät paikoillaan noin puoli vuorokautta – 24 tuntia myöhemmin kaikki olivat irronneet. Kaviaarikoristelu lieneekin tarkoitettu vain yhden illan jutuksi.

Ajattelin ensin että päälle tulisi levittää vielä päällyslakka pitämään helmiä paremmin paikoillaan, mutta näin tehdessä pinnasta tulee todella paksu ja ruma. Samoin helmien kolmiulotteinen vaikutelma kärsii.

Ihan hauskan näköiset mutta ei oikein mun juttu. Minua alkoi itse asiassa vähän ällöttämään tuo röpelöinen pinta…… :D (Ja hiuksiahan ei kannata kaviaarikynsien kanssa pestä…. Tukka takertuu helmiin aiiiikas tehokkaasti! ^_^)

Kommentit (13)

 1. NG

  Tätä trendiä en kyllä oikein tajua ^-^
  Luulisi, että kaikenlaiset ylimääräiset tilpehöörit kynsissä vaikeuttavat elämää monin tavoin… Sopii ehkä sellaiselle, jonka ainoa tehtävä on näyttää koristeelliselta (joulukuusi?), mutta aktiiviselle naisihmiselle ei kyllä sovi..

 2. Katerina Alezandra

  Minusta nuo on tosi kivat! Mutta pysyykö ne? :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  • Sanni

   Vastaus taitaa lukea tekstissä ;)

 3. ella

  Erikoista! Tällaisesta trendistä en ollut kuullutkaan. Ehkä nuo sopisivat tosiaan ”yhden illan jutuksi” tai sitten tehosteeksi johonkin yksittäiseen kynteen vähemmällä käytöllä olevassa sormessa. Kokemasi perusteella vaikuttavat enemmän kuin hieman epäkäytännölliseltä koristelulta :D

 4. milipili

  Kokeilin sitä Ciaten duo:a tasan kerran, yhteen kynteen. Nehän hävisi nukkuessa. Harmi etteivät kestä päällyslakkaa, kokeilin kärkeen ja helmet sulivat.

 5. candycane

  En ole itsekään oikein innostunut tuosta kaviaarimanikyyristä, vaikka mikrohelmiä kyllä olisi joilla kokeilla… Ajattelin etten kuitenkaan saisi tehtyä sitä siististi ^.^ Samettipulveriin tosin haksahdin, ei olisi kannattanut – yhtä sotkua!

 6. Tiia

  Hei, mäkin olen kokeillut, mutta jostain syystä päädyn aina hyvin nopeasti poistamaan ne. Eivät tunnu kivoilta, eivätkä kai loppuen lopuksi edes näytä kivoilta.
  Mikään hienovarainen sirottelu ei helmien asetteluun kyllä toimi, vaan kaadan suosista niitä helmiä alustalle ja lättään kynnen siihen. Sitten vielä toisen käden sormella taputtelen lisää helmiä aukkokohtiin. Ihan suht hyvin nuo pysyivät. Ehkä painoin ne syvemmälle lakkaan? Voisi kuvitella, että pintaan sirottelemalla eivät kovin hyvin pysykään.

  Kunnon otteet, kynsilakkaus on vakava asia;)

  Vaikkka sinun kaviaarimanikyyrisi on kyllä varsin sympaattinen;)

 7. Sude

  Huh, mä katsoin tota pikkukuvaa kynsistäsi id:n etusivulla ja luulin että siinä on sun käsitys hyvännäkösestä kaviaarimanikyyristä :D Onneksi tulin katsomaan tarkemmin ja luin tekstinkin!

  • Sanni

   ja luulin että siinä on sun käsitys hyvännäkösestä kaviaarimanikyyristä :D

   Haha :D

 8. Kimpsu

  Kokeilin Ciaten versiota rakennekynsiin Tiian mainitsemalla länttäystavalla ja pysyivät vähän liiankin hyvin – kahden viikon päästä viilasin kaviaarit irti :D. Tiheästi paineltuna eivät tarttuneet hiuksiin tai muuallekaan ja olivat ihan kivan näköiset. Poisto-operaatio vaikutti vaan samalta kuin pahimpien glitterien kanssa joten taisi jäädä kertakokeiluksi.

 9. RL

  Siis nuo pallerothan on nimenomaan tarkoitus painaa kynteen. Tai oikeammin kynsi pitää painaa palleroihin. Ei mitään sirottelua. Eikö pakkauksessa ollut suppiloa, jolla palloset saa takaisin pulloon? Seuraavalla kerralla kantsii lukea ohjeet :D

  • Sanni

   Ei ollut suppiloa :) Mutta joo, siinä olet oikeassa että ohjeet olisi vissiin pitänyt lukea :D Mä vaan en edes halunnut sellaista täysin peittävää helmikerrosta vaan ennemminkin sellaisen harvakseltaan sirotellun lookin, mutta eipä sekään oikein onnistunut kun helmet tietty halusi mennä aika toispuoleisesti….. :P

 10. noora

  Laitoin nimettömiin muutama kk sitten ensimmäistä kertaa. Levittäminen onnistui hyvin kun kippasi helmet pienen pieneen purkkiin ja dippasi vastalakatun kynnen sinne. Pysyivätkin hyvin monta päivää. :) Päällyslakkaa eivät kyllä kestäneet, väri meinasi lähteä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.